Over deze site


Podcast Luisteren heeft een splinternieuwe site. Je vind ‘m hier!

Met de lancering van de nieuwe site komt ook de lancering van onze nieuwe app, PodNL steeds dichterbij.

Het is vaak nog goed zoeken naar Nederlandstalige podcasts. Om het voor de liefhebbers van dit genre wat te vergemakkelijken, verzamelen we op deze site de beste podcasts uit Nederland en Vlaanderen.

Richard den Haring is oprichter van Podcastluisteren.nl. Hij is ook podcasthost bij MakersRadio en trainer / coach bij Studio Lijn 14.

Podcast Lijn 14

 

Op dit moment lopen de opnames voor een nieuwe podcast: Lijn 14. Het gaat om een podcast over podcast. Andy Clark (Here in Holland) en Richard den Haring (MakersRadio) presenteren de podcast en gaan tweewekelijks in gesprek met de makers van Nederlandstalige podcasts. 1 juni 2017 publiceren ze de eerste aflevering. Wil je een mailtje ontvangen als de eerste uitzending klaar is? Laat dan even je e-mail achter:

Podcast downloaden

Een groot deel van de podcasts op deze website kun je downloaden, bijvoorbeeld via Soundcloud of Buzzsprout maar sommige makers hebben de downloadknop uitstaan om wat voor reden dan ook. Wij kunnen daar zelf weinig aan veranderen.

Podcast apps en iTunes

De podcasts op deze site kun je via diverse apps op een Android smartphone beluisteren. Volgens NU.nl zijn dit de beste.

De podcasts staan ook in iTunes. Zoek op naam in de iTunes-store en klik op abonneer of gebruik de standaard app van Apple.