Parel Radio / Troosttonen #61 1


Waarin vind je troost? Marije Schuurman Hess vroeg het acht mensen die iets naars hebben meegemaakt en schreef in ruil voor hun verhaal een troostlied.

In deze Parel de verhalen van dichter Baban uit Irak en van kapster Zahra uit Afghanistan.

Meer afleveringen van Parel Radio vind je hier.

Verhalen en liedjes Marije Schuurman Hess.
Arrangementen en co-componist: Keimpe de Jong.
Gemaakt voor VPRO Radio met steun van het Mediafonds.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Parel Radio / Troosttonen #61

  • Peter

    Hi, ik luister graag naar de parels maar dit keer lijkt het alsof ik ze al ken maar kan ze niet even snel terug halen of ze al als parel zijn aangeboden of dat ik de verhalen ergens anders heb gehoord. Qua edit en opbouw gaat mijn gevoel af dat ze al eerder als parel zijn langs gekomen. Als dat zo is dan vind ik het erg jammer. Ik blijf wel luisteren naar de podcast natuurlijk. Ik wilde het even kwijt.