Playlist

Techlokaal

Podcasts over tech, gadgets en media

by PodNL

  Tech

  Jun 20 2017

 • De week van NUtech / Is de iPhone X te duur? #144

  De nieuwe iPhone X heeft een bijna randloos ontwerp, een slimme gezichtsscanner en een opvallend hoog prijskaartje. Is het slim dat Apple zijn prijzen naar een nieuwe hoogte tilt, of zal deze stap juist effect hebben op de verkopen?

 • How life works / Wanneer ethicus en technicus samenkomen: Mark Coeckelbergh

  De ambitie om te specialiseren in techniek-filosofie bracht Mark Coeckelbergh naar het buitenland, het is nl een discours dat in Belgiƫ vrij onbekend is. Deze week was deze Belg in Gent voor een keynote op het Etionforum. We spraken af voor een korte gesprek over de relatie tussen ethicus en technicus. Deze podcast kwam tot stand in samenwerking met Etion.

 • De wereld van morgen / Blockchain, bitcoin, crypto en ICO #38

  Wie nog niet van de Bitcoin of de Blockchain heeft gehoord, wacht waarschijnlijk nog steeds op zijn wekelijkse papieren afschrift - want hoe veel er momenteel gaande is in die wereld moesten we het natuurlijk over hebben. Link naar artikel: http://www.trustnodes.com/2017/09/16/jp-morgan-buys-bitcoin-price-rises-20 ## Onze website + mail (voor alle tips, tricks, collaboratie, opmerkingen en fanmail) www.wereldvanmorgenpodcast.nl [email protected] ## Bedankt Rob Voets en Wesle...more

 • De Radio Podcast / Michiel Veenstra #6

  In gesprek met Michiel Veenstra over social media, de koers van NPO 3FM, podcasten en zijn thuisstudio.