Podcast

8 Minuten

De 8-Minuten Podcast van 8 minuten.com Kijk voor meer informatie op http://www.8minuten.com

Afleveringen

 • 8 minuten meer...Wouter Monden!

  Jun 01 2018

  Wouter Monden, the one and only, toert op dit moment met zijn enorm toffe show 'Zomaar' door het land en ik trof hem tijdens het UICF. Check www.woutermonden.nl en check ook zijn YouTube-kanaal dat vol staat met toffe vlogs over comedy!

 • 8minuten meer... Kristel Zweers en Gerthein Boersma

  May 23 2018

  Nog een podcast van UICF?! JA NOG ÉÉN! Kristel Zweers en Gerthein Boersma schoven gezellig aan. Je kent ze wel en als je ze niet kent, ga je schamen en ze live zien!

 • 8 minuten meer... Patrick Meijer

  May 01 2018

  We wilden Patrick al een tijdje aan zijn vest trekken voor de podcast en op het UICF heb ik gezellig even met hem gesproken. Ik ga hem binnenkort nog maar eens aan zijn vest trekken voor een langere podcast.

 • 8 minuten meer...Rahul Kohli (EN)

  May 01 2018

  I met up with Rahul Kohli at the Utrecht International Comedy Festival and had a short chat with him about his shows and his first stand up gigs. Just weeks before I shared a line-up with him in Mezrab in Amsterdam and it was a delight to see him, so go check him out! It is the shortest podcast in podcast history, and I've checked with Rahul and in the future there will be a longer episode with him behind the mic, for now; Enjoy!

 • 8 minuten meer.... op UICF met Wouter Monden Hassan el Rahaui

  Apr 23 2018

  Op het UICF met Wouter Monden en Hassan el Rahaui die een perfecte impressie van een Nederlandse rapper doet. Enjoy!

 • 8 minuten meer... Thomas Smith

  Apr 18 2018

  We waren aanwezig op het Utrecht International Comedy festival en hebben daar gezellig gebabbeld met verschillende comedians. Eén van de eersten die we aan zijn vest hebben getrokken was Thomas Smith en met hem zijn aangeschoven: Wouter Monden en Hassan el Rahaui. Ik ben persoonlijk al fan van Thomas sinds de eerste keer dat ik een frietje met hem ben wezen halen in St. Anthonis en dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd, sterker nog; dit gesprek en zijn set in de Ronda in Tivoli hebbe...more

 • 8 minuten meer... Vincent BIjlo

  Apr 04 2018

  We sat down with Vincent Bijlo and talked about his upcoming English show, that debuts at the Utrecht International Comedy Festival. Vincent is a Dutch comedian and writer, whose novel "the Institute" has recently been translated into English. Photo Credits: Jurre Alkema.

 • 8 minuten meer...Hank

  Mar 31 2018

  Alweer een aflevering in het teken van het UICF met ditmaal Hank uit Utrecht! We hebben een heel leuk gesprek gehad over comedy en het ontstaan van comedy in Nederland, UICF en het Comedyhuis. Let me weet wat je ervan vindt, doei!