PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...
In elke aflevering van de KeukenCast praat kookboekenschrijfster Eva Posthuma de Boer met twee gasten over een ingrediënt – de oorsprong, de eigenschappen, de culinaire mogelijkheden. Dat doen ze aan de grote tafel in Eva’s underground restaurant Chez PdeB. Chefs, culinair journalisten, kookboekenschrijvers en aanverwanten delen hun kennis en laten hun licht schijnen op wat er ter tafel komt. Muziek en technische vernuften: Melle Posthuma de Boer/ Bart de Ruiter Facebook: de KeukenCast Comments ...more
Een speciale aflevering over het maken van kookboeken. Met foodfotograaf Oof Verschuren, kookboekenschrijfster Mari Maris en Eva Posthuma de Boer.
Eva Posthuma de Boer ontvangt Mari Maris en Hugo Kennis. Met als onderwerp de paddenstoel, in alle vormen en maten. Met tips, wetenswaardigheden en veel recepten. Leuke updates op facebook en instagram volgen? check @de_keukencast
Eva Posthuma de Boer en Mari Maris over kaas in alle vormen en maten. Met tips, wetenswaardigheden en veel recepten. Zie ook Facbook en Instagram: @de_Keukencast
Vanuit Frankrijk doet Mari verslag van het wel en wee van haar cuisine et jardin, Eva meldt zich vanuit haar Amsterdamse keuken. De kookwekker wordt gezet, in deze aflevering gaat het over aardbeien. Hoe groeien en bloeien ze en wat maken we ermee?
Nederland-Frankrijk. Eva en Mari praten over doperwten, tuinbonen en kapucijners. Hollandse voorjaarspeulvruchten dus. Hoe groeien en bloeien ze, met welke smaakmakers gaan ze goed samen, en wat koken we ermee?
De KeukenCast Nederland-Frankrijk Vanuit haar underground restaurant Chez PdeB praat kookboekenschrijfster Eva Posthuma de Boer met chef en kookboekenschrijfster Mari Maris, in haar table d’hôtes in Frankrijk. Elke aflevering staat één ingrediënt centraal. Recepten uit elke aflevering zijn te vinden op Facebook, de KeukenCast. Voor vragen en comments: [email protected]
De KeukenCast Nederland-Frankrijk Vanuit haar underground restaurant Chez PdeB praat kookboekenschrijfster Eva Posthuma de Boer met chef en kookboekenschrijfster Mari Maris, in haar table d’hôtes in Frankrijk. Elke aflevering staat één ingrediënt centraal. Recepten uit elke aflevering zijn te vinden op Facebook, de KeukenCast. Voor vragen en comments: [email protected]
Aflevering over kip, met Samuel Levi en Jonah Freud.
Aflevering over ei, met Jacques Hermus en Jigal Krant.
Aflevering over gember, met Jacques Hermus en Mari Maris.
Aflevering over zalm, met de gasten Jigal Krant en Jacques Hermus.
Aflevering over boerenkool, met Jonah Freud en Samuel Levi.
Aflevering over aardappel, met de gasten Mari Maris en Jacques Hermus.