PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Verhalenpoli

Dit is de Verhalenpoli - podcast -. De podcast waar verhalen over de zorg centraal staan. Elke aflevering hoor je een of meerdere verhalen over helden in de zorg. De verhalen inspireren, ontroeren en zorgen voor een glimlach op je gezicht. De Verhalenpoli - podcast - is een initiatief van Wilfred van der Maas en Bas Schepers. Met deze podcast willen zij jou de kracht van verhalen laten ervaren en helden in de zorg een podium geven.

Afleveringen

 • 4. Naar buiten

  May 13 2021

  In deze vierde aflevering hebben weer twee verhalen van Wilfred van der Maas. In het verhaal ‘Caterina’ hoor je hoe Henk en zijn hond er weer samen op uitgaan. Het verhaal 'Een beetje lopen buiten' gaat over Harm. Een boer die met weinig tevreden is.

 • 3. Fietsen

  Feb 18 2021

  In deze derde aflevering hebben we twee verhalen voor je van Wilfred van der Maas. In ‘Fietsduo’ hoor je hoe Lia, ondanks de ziekte van Parkinson, samen met haar man geniet van fietsen. Het verhaal ‘Ik fiets weer lieverd’ gaat over Ada. Zij heeft maar één wens. Weer fietsen. Luister naar deze twee verhalen die ontroeren en voor een glimlach op je gezicht zorgen.

 • 2. Samen

  Dec 17 2020

  In deze 2de aflevering hoor je weer verhalen van Wilfred van der Maas. In ‘De bus’ hoor je hoe Bram en Lenie, ondanks tegenslagen, toch positief in het leven staan. ‘Riet’ neemt je mee in het leven van een mantelzorger. De zorg voor haar man vraagt veel van Riet, toch koestert ze ook de mooie momenten samen. Verhalen die ontroeren en voor een glimlach op je gezicht zorgen.

 • 1. Verrijking

  Nov 22 2020

  In deze aflevering hoor je de stem van Lucie van der Maas. Zij neemt je met twee verhalen mee in de wereld van Teun en mevrouw van der Heiden. Zij hebben in hun leven zorg van anderen nodig gehad. Hun levenslessen en wijze woorden laten je niet onberoerd.