PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De moeite waard podcast

De moeite waard Podcast. Jouw inspiratie Podcast over veerkrachtige en wendbare mensen en organisaties.

Afleveringen

 • Podcast Bonus Lang zal ze laesie

  Jul 16 2020

  Jahoe, een bonus Podcast. Een cadeautje speciaal van ons voor jou. Deze week is het namelijk feest. Tien jaar Lang zal ze laesie wel te verstaan. Huh? Ja, Niek viert elk jaar zijn dwarslaesie en dat heeft alles te maken met veerkracht. Richard en Niek kijken terug op tien jaar leren van tegenslag met een feestelijk tintje:) P.s. Ben je erbij op 19 september? Ons eerste heartbeats festival! (www.teamheartbeats.nl)

 • 006 De zin en onzin van doelen stellen

  Jun 22 2020

  In 10 afleveringen nemen wij je mee in veerkracht, wendbaarheid en verandering zowel zakelijk als privé. Helpt doelen stellen je nou echt bij veerkrachtiger leven? Wij hebben een haat/liefde verhouding met het onderwerp en onderzoeken het dan ook graag. En als je het dan doet, hoe doe je het dan? Kortom, meer dan genoeg te ontdekken. Geniet!

 • 005 Hoe wordt je krachtiger door voor anderen te zorgen

  Jun 15 2020

  In 10 afleveringen nemen wij je mee in veerkracht, wendbaarheid en verandering zowel zakelijk als privé. Maar moet je juist goed voor jezelf zorgen of juist voor anderen? Is daar een volgorde in en zo ja...hoe dan? Deze week bespreken we de zin en de onzin over hoe je goed voor anderen zorgt en misschien daarom juist goed voor jezelf. Geniet!

 • 004 Ga eens goed voor jezelf zorgen

  May 25 2020

  In 10 afleveringen nemen wij je mee in veerkracht, wendbaarheid en verandering zowel zakelijk als privé. Om veerkrachtig te kunnen zijn moeten we goed voor ons lichaam zorgen. Als jij je lekker voelt dan is het makkelijk om met tegenslag om te gaan. Logisch toch? Maar niet altijd even gemakkelijk. Hoe doe je dat, wanneer doen we het wel en wanneer nou juist niet? Dit en nog veel meer met jouw favoriete hosts Niek & Richard!

 • 003 Is dankbaar zijn een voorwaarde om veerkrachtig te zijn?

  May 23 2020

  In 10 afleveringen nemen wij je mee in veerkracht, wendbaarheid en verandering zowel zakelijk als privé. Deze week onze favoriet; Dankbaarheid. Niets sleept een mens zo krachtig door tegenslag heen als deze emotie. Wij ontdekken samen de fabels, de feiten en de verhalen. Met een speciale rol voor de oehoe...Geniet!

 • 002 Waarom sommige mensen altijd optimistisch blijven

  Mar 29 2020

  Niek en Richard, twee geboren optimisten. Of niet? Wat maakt iemand nou optimistisch en is dit iets wat je kan ontwikkelen of word je daarmee geboren? Waarom herstellen optimistische mensen sneller en beter? Is het een voorwaarde voor wendbaarheid en welke rol speelt optimisme in organisaties? Dit en meer in de tweede aflevering van de veerkracht serie met twee van Nederlands meest inspiratievolle sprekers en schrijvers Richard de Hoop en Niek van den Adel. Laat je raken, lach mee en pas toe,...more

 • 001 Hoe je door je nieuwsgierigheid te ontwikkelen veerkrachtiger wordt

  Mar 29 2020

  In 10 afleveringen nemen wij je mee in veerkracht, wendbaarheid en verandering zowel zakelijk als privé. Hierbij de eerste; nieuwsgierigheid. Zeg eens eerlijk; ben jij nieuwsgierig? Nieuwsgierige mensen zijn veerkrachtiger, maar waarom eigenlijk. Ze zijn beter in staat om met tegenslag om te gaan, maar word het wel altijd gewaardeerd? Waarom herstellen optimistische mensen sneller en beter? Is het een voorwaarde voor wendbaarheid en welke rol speelt nieuwsgierigheid in organisaties? Dit en meer...more