Podcast

Ding-a-Dong

Een Nederlandse podcast over het Eurovisie Songfestival met Marco Dreijer en GJ Kooijman. Elke twee weken bespreken zij de laatste Songfestival nieuwtjes en duiken zij in de geschiedenis/verhalen achter het mooiste liedjesfestijn van de wereld vanuit Vondel CS.

Afleveringen

 • Seizoen 2, Aflevering 4 - met de Nederlandse inzendingen vanaf 2013 tot de winst van Duncan!

  Sep 03 2019

  In deze aflevering bespreken Marco en GJ de laatste Songfestival nieuwtjes, bewijst GJ dat zijn Songfestival kennis niet altijd paraat is en bespreken ze de Nederlandse Songfestival inzendingen tussen vanaf 2013. Want wanneer kwam de omslag die leidde tot de winst van Duncan met Arcade? 

 • Seizoen 2, extra aflevering - met de bekendmaking van de stad die het songfestival mag organiseren

  Aug 30 2019

  In deze korte extra aflevering reageren GJ en Marco live op de bekendmaking van de stad die het songfestival volgend jaar mag gaan organiseren. Wordt het Rotterdam of toch Maastricht? Je hoort het hier...

 • Seizoen 2, Aflevering 3 - met de Nederlandse inzendingen tussen 2010 en 2012

  Aug 19 2019

  In deze aflevering bespreken Marco en GJ de laatste Songfestival nieuwtjes, bewijst Marco dat zijn Songfestival kennis niet altijd paraat is en bespreken ze de Nederlandse Songfestival inzendingen tussen 2010 en 2012. Want hebben we wel de juiste nummers gestuurd en liep altijd alles wel gesmeerd? Dat wordt besproken in deze aflevering! 

 • Seizoen 2, Aflevering 2 - met de Nederlandse inzendingen tussen 2000 en 2009

  Aug 08 2019

  In deze aflevering bespreken Marco en GJ de laatste Songfestival nieuwtjes, bewijst GJ dat zijn Songfestival kennis niet altijd paraat is en bespreken ze de Nederlandse Songfestival inzendingen tussen 2000 en 2009. Dat levert nogal wat discussie, rake opmerkingen en hilarische momenten op.

 • Seizoen 2, Aflevering 1 - met Duncan's overwinning en bidbooks

  Jul 20 2019

  In deze eerste aflevering van seizoen 2 bespreken Marco en GJ de laatste Songfestival nieuwtjes, kijken zij terug op Duncan's overwinning en waar Duncan de komende maanden heen gaat. Ook hebben ze een uitgesproken mening over de nasleep van zijn overwinning en de race om het Songfestival in 2020 te mogen organiseren.

 • Seizoen 2 komt er aan!

  Jul 18 2019

  Met een nieuw seizoen op komst kijken Marco en nieuwe co-host GJ vooruit want het Songfestival komt naar Nederland. Wat kun je verwachten tijdens een van de mooiste Eurovisie jaren ooit? 

 • Seizoen 1 Aflevering 6 - met Roel

  May 13 2019

  In deze aflevering van de Ding-a-Dong Podcast bespreekt Marco met Roel Janssen de overgebleven inzendingen voor het songfestival van dit jaar, namelijk de nummers van Wit-Rusland, Cyprus, Estland, Hongarije, Moldavië, Montenegro, Roemenië en Engeland. Verder zien we Gerard Joling op het MET gala, erkennen we San Marino niet als land, branden we alle jurken weg en zijn we stiekem een beetje fan van Sieneke.

 • Seizoen 1 Aflevering 5 - met Bram

  Apr 23 2019

  In deze aflevering van de Ding-a-Dong Podcast bespreekt Marco met Bram Louts de ingezonden nummers van Armenië, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Letland, Servië en Slovenië. Verder vertellen we je weer wanneer je kan plassen, zijn we fan van Frankrijk en weten we niet waarom de zangeres van Ierland nou steeds over 22 zingt.

 • Seizoen 1 Aflevering 4 - met Brandon

  Apr 09 2019

  In deze aflevering van de Ding-a-Dong Podcast bespreekt Marco met Brandon Lee Hoop de ingezonden nummers van Azerbeidzjan, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Malta, Macedonië, Noorwegen en San Marino. Verder komt Soundos langs in een karaokebar, Madonna komt langs op het songfestival en Nederland is 16de van de 18! 

 • Seizoen 1 Aflevering 3 - met Julian en Brandon

  Mar 26 2019

  In deze aflevering van de Ding-a-Dong Podcast bespreekt Marco met Julian Urgert en Brandon Lee Hoop de ingezonden nummers van Albanië, Australië, Finland, Georgië, Israël, Litouwen, Polen en Zweden. Luister om te horen door welk nummer Marco van zijn stoel af gleed!

 • Seizoen 1 Aflevering 2 - met Ilias, Ramon & Julian

  Mar 20 2019

  In deze aflevering van de Ding-a-Dong Podcast bespreekt Marco met Ilias Hader, Ramon Heinhuis en Julian Urgert de ingezonden nummers van IJsland, Griekenland, Rusland, Portugal en Zwitserland. Ook wordt het Junior Songfestival nog even besproken en uiteindelijk sturen we Wende Snijders ft. Ronnie Flex naar het songfestival..

 • Seizoen 1 Aflevering 1 - met Matthijs

  Mar 12 2019

  In deze aflevering van de Ding-a-Dong Podcast hebben Matthijs Janssen en Marco het over de politiek van het songfestival, bedenken we hoe je nou eigenlijk moet winnen en gaan we los op het nummer van Spanje!