PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

En Nu Dit...

Een persoonlijke podcast die je mee neemt in de momenten die ik als beeldmaker onderga en hoe ik tegen diverse dingen aan kijk. Recensies, interviews, gesprekken, column etc.

Afleveringen

 • Ballenbak uitgesteld!

  Mar 20 2020

  Vol goede moed en frisse zin een start gemaakt aan de eerste reeks Podcast Bingo Vragen. Helaas...ik moet het even uitstellen. Waarom? Is het Corona, te weinig toiletpapier op voorraad of spelen er andere zaken? 

 • #2 Ongemakken op de m2.

  Nov 01 2019

  Anekdotes, korte verhalen en gebeurtenissen uit een verleden. Ook deze komen in mijn podcast zo nu en dan terug. Deze eerste is er wel een van een heel ongemakkelijk kaliber. 

 • #1 En Nu Dit...

  Oct 29 2019

  Van Weblog naar Hyves. Van Hyves naar Facebook en van Facebook naar YouTube. En Nu Dit.... Een PODCAST! Een eerste kennismaking en een tournee door alle Podcasts die worden aangeboden. Is het een mooie aanvulling? Hoe snel is een Podcast gemaakt en wat levert het mij op? Wat moet de luisteraar er mee? En welke luisteraar zit ├╝berhaupt te wachten op een podcast van mij? Allemaal beren op de weg. Maar zoals Pipi het altijd zei: "Ik weet niet of ik het kan, want ik heb het nog nooit geprobeerd." &n...more