Podcast

FC Afkicken

Wekelijkse podcasts met spelers, trainers, journalisten en fans uit de voetbalwereld. Host is Neal Petersen, presentator van de online voetbaltalkshow FC Afkicken

Afleveringen

 • LO STADIO #15: De grote Icardi-soap, het Italiaanse degradatiespook en the Trip to Italy

  Feb 15 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week opnieuw de 'usual suspects' die de laatste nieuwtjes en geruchten besp...more

 • PantelicPodcast #11: Trots, boosheid en pijn na Ajax - Real

  Feb 14 2019

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Dit keer een hele speciale Pantelic Podcast. Arco achter de laptop, Freek in de auto (excuus voor het mindere geluid!). Anderhalf uur na de wedstrijd Ajax - Real. Oftewel: Negentig minutenlang in een achtbaan vol met emoties.

 • PantelicPodcast #10: WTF gebeurde er in Almelo, #FreekFileJansen, kunnen we wat tegen Real?

  Feb 13 2019

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: natuurlijk alles over what the f*ck er gebeurde tegen Heracles Almelo, de kwaliteiten van Erik ten Hag, en de kraker tegen Real Madrid! Verder; honderdduizend grillburgerchallenges, waarbij vooral Sergio Ramos langs komt!

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Klaas Wels

  Feb 13 2019

  In een nieuwe Keuken Kampioen Divisie podcast is TOP Oss trainer Klaas Wels te gast. We hebben het onder andere over de knappe prestaties bij TOP Oss tot nu toe, zijn weg naar het hoofdtrainerschap en zijn voetbalvisie!

 • Podcasten Met Petersen S03 E25: John Bes

  Feb 12 2019

  In deze episode is John Bes, algemeen directeur bij Almere City, te gast bij 'Podcasten met Petersen.' In deze podcast gaat het onder meer over hoe Bes in het voetbal terecht kwam, het ambitieuze vijfjaren plan en wat voor rol de voetbalclub Almere City speelt in de stad Almere.

 • Redactiepodcast 11-02-2019: Ten Hag of spelers, Van Boekel, Madrileense derby en slachtpartij City!

  Feb 11 2019

  In de nieuwe redactiepodcast gaan Bruce, Neal en Rutger los over scheidsrechter Van Boekel, de instelling en de tactiek van Ajax en de Madrileense derby. Real won en lijkt helemaal klaar voor Ajax. En, hoe goed is Manchester City, of is Chelsea zo slecht?

 • LO STADIO #14: FC Hollywood in Milaan en de ingewikkelde eigenaarskwestie in Palermo

  Feb 08 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week hebben we het over de crisis bij Inter en de s...more

 • PantelicPodcast #9: Arco verrast door Aad de Mos, Heracles-uit en gaat Schreuder weg?

  Feb 06 2019

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: Dolberg, Donny en Tadic tegen VVV, Arco die verrast wordt door Aad de Mos en gaat Alfred Schreuder echt naar Leipzig?

 • Podcasten Met Petersen S03 E25: Mischa Visser

  Feb 05 2019

  In een nieuwe aflevering van 'Podcasten met Petersen' is Mischa Visser te gast.De 31-jarige trainer is o.a. bondscoach van de jeugdselecties Onder 16 en Onder 18. Daarnaast is hij ook docent bij de Hanzehogeschool. Met hem gaat het o.a. over zijn eigen ontwikkeling van beginnend jeugdtrainer tot zijn huidige functie, hoe hij aankijkt tegen de de cursus Coach Betaald Voetbal en zijn ambities.

 • Redactiepodcast 04-02-2019: Spektakel bij PEC-Utrecht, schande Feyenoord en Clasico op komst!

  Feb 04 2019

  Rutger en Bruce nemen het Eredivisieweekend door! Alle VAR-beslissingen, Gakpo, Malen, Dolberg, Tagliafico, Vilhena en natuurlijk het spektakel bij PEC Zwolle-FC Utrecht. Ook Barcelona en Manchester City komen aan bod, Rutger gaat weer heel lekker op Messi!

 • Podcasten Met Petersen S03 E24: Transferdeadline

  Feb 01 2019

  In een nieuwe 'Podcasten met Petersen' blikken Bruce Tol, Neal Petersen, Thomas van der Veen en Jaron Blonk terug op een enerverende transferdeadlineday. Ze bespreken de meest opvallende transfer in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de grote Europese competities.

 • LO STADIO #13: Panini-maestro Tijs Tummers over de mooiste stadions van Italië

  Jan 31 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is Tijs Tummers te gast, de man achter het Panini-spaaralbum en auteur...more

 • PantelicPodcast #8: Gelatenheid bij Arco, what's up met Varela en gaat Ziyech nog weg?

  Jan 30 2019

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: er heerst gelatenheid bij Arco, na het verlies in De Klassieker, er zijn volop geruchten over Ziyech, gaat hij naar Dortmund?

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Hans de Koning

  Jan 30 2019

  In een nieuwe Keuken Kampioen Divisie podcast is FC Volendam trainer Hans de Koning te gast. We hebben het onder andere over het Hans de Koning effect, zijn terugkeer bij FC Volendam en zijn knapste prestatie als trainer tot nu toe!

 • Podcasten Met Petersen S03 E23: Kaj Sierhuis

  Jan 29 2019

  In een nieuwe 'Podcasten met Petersen' is Kaj Sierhuis te gast. Met de 20-jarige aanvaller gaat het onder andere over zijn keuze voor FC Groningen, waarom hij vond dat Ajax moest verlaten en hoe ver hij gaat om spelletjes te winnen.

 • Redactiepodcast 28-01-2019: Knotsgekke Klassieker, wereldgoal Idrissi en de degradatiestrijd!

  Jan 28 2019

  Een nieuwe redactiepodcast; Wouter, Bruce en Neal over de eredivisiespeelronde van dit weekend. Speciale aandacht voor de Klassieker, het kwakkelende PSV en de goals van Idrissi en Stokkers.

 • Podcasten Met Petersen S03 E23: De Klassieker Preview

  Jan 25 2019

  In deze speciale editie van Podcasten met Petersen wordt er met Johan Brinkel, presentator van de Feyenoord-podcast Kein Geloel, en Arco Gnocchi, presentator van de Ajax-podcast Pantelic Podcast, vooruit geblikt op De Klassieker van komende zondag in De Kuip.

 • LO STADIO #12: Samba Paquetá, de calciomercato en het Monster van Cali

  Jan 23 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week bespreken we het fantastisch voetballende Atalanta, de laatste transfe...more

 • PantelicPodcast #7: Lamprou krijgt de schuld, Frenkie naar Barcelona en frustraties bij Arco!

  Jan 23 2019

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen, en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: de frustraties van Arco na het gelijkspel tegen Heerenveen, waarbij het over Kostas gaat, maar natuurlijk ook over de verdediging. Geluk bij een ongeluk, er is al snel een bekerpot om het weg te spoelen. En, natuurlijk, komt Frenkie's transfer naar Barcelona ui...more

 • Redactiepodcast 21-01-2019: Bizar Eredivisieweekend, scouting Feyenoord faalt en Ajax&PSV balen...

  Jan 21 2019

  In de nieuwe redactiepodcast schuift naast Bruce en Neal Mister Keukenkampioendivisie Thomas van der Veen aan. Over de prestaties van FC Emmen, Fortuna Sittard en de Graafschap, maar ook zeker over het falen van Feyenoord en het puntverlies van Ajax en PSV. Veel plezier!

 • LO STADIO #11: Isaac van Aggelen over zijn werk als tolk en de inburgeringsproblemen van Karsdorp

  Jan 18 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is tolk-vertaler Isaac van Aggelen te gast om te...more

 • PantelicPodcast #6: Hoe was het in Florida, hoe werd Magallan ontvangen en gaat Neres muiten?

  Jan 16 2019

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: hoe heeft Freek het trainingskamp in Florida beleefd, hoe werd Magallan ontvangen en wat vinden we eigenlijk van alle transfers? Daarnaast gaan we vooruitblikken naar de tweede seizoenshelft en natuurlijk is er een ggggrrrrrrilllllllburgerchallenge over Ajax-Hee...more

 • Redactiepodcast 14-01-2019: Solksjaer de held, De Gea de beste en de leukste transfers tot nu toe!

  Jan 14 2019

  In de eerste Redactiepodcast van 2019 nemen Neal, Bruce en Jaron van alles door! Natuurlijk gaat het over de topper in de Premier League tussen Spurs en United. Hoe belangrijk is Solksjaer, en is David De Gea de beste keeper ter wereld? Verder gaat het over het sprookje van FC Den Bosch, de transfers van Ajax en de leukste transfers tot nu toe! Veel plezier met luisteren!

 • Podcasten Met Petersen S03 E22: Bart Heuvingh

  Jan 10 2019

  In een nieuwe episode van 'Podcasten met Petersen' is Bart Heuvingh, Topsportbegeleider Jeugdopleiding bij AZ, te gast. In gesprek met presentator Neal Petersen gaat het onder meer over de werkwijze van Heuvingh binnen de jeugdopleiding van AZ, wat 'de groeimindset' betekent voor voetballers en over zijn eigen ambities.

 • LO STADIO Nieuwjaarsspecial: Mustafa Marghadi over het leven als correspondent in Italië

  Jan 04 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is correspondent Mustafa Marghadi te gast om ons over zijn leven in Ro...more

 • Podcasten Met Petersen S03 E21: Dick Schreuder

  Jan 03 2019

  In de allereerste editie van 2019 van 'Podcasten met Petersen' is Dick Schreuder te gast. De huidige assistent-trainer van MLS-club Philadelphia Union bespreekt onder meer zijn eigen loopbaan, hoe het was om zijn trainerscarrière bij de amateurs te starten, het gekke seizoen bij Barnet, maar ook zijn ambities en de droom om ooit samen met broertje Alfred Schreuder een team te coachen.

 • PantelicPodcast #5: Freek gaat mee op trainingskamp, maar gaan Lainez & Magallan ook mee?!

  Jan 02 2019

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: hoe belangrijk is de trainingskamp-vibe? Is Freek de enige die meegaat of gaan de (mogelijk)nieuwe aanwinst van Ajax, Lainez en Magallan ook mee? Waarom glijdt Dolberg zo veel uit, welke verhalen vertelt Freek juist niet, en een ultieme dubbele ggggrrrrrrillllll...more

 • Podcasten Met Petersen S03 E20: Dick Lukkien

  Dec 31 2018

  In de laatste editie van 'Podcasten met Petersen' van 2018 is FC Emmen-trainer Dick Lukkien te gast bij presentator Neal Petersen. In een openhartig gesprek wordt er onder meer terug geblikt op zijn eigen voetbalcarrière, het succesvolste jaar uit de historie van FC Emmen, maar ook het persoonlijk leed waar Lukkien in 2018 mee te maken had.

 • Podcasten Met Petersen S03 E19: Robin Pröpper & Randy Wolters

  Dec 27 2018

  In deze aflevering zijn Robin Pröpper en Randy Wolters te gast. Beide spelers raakten in 2018 ernstig geblesseerd en revalideren samen in de Zeister bossen bij de KNVB. In deze podcast gaat het onder meer over het mentale proces tijdens de revalidatie, het wel of niet contact houden met teamgenoten en hoe zij naar de toekomst kijken.

 • Podcasten Met Petersen S03 E18: Teun Jacobs

  Dec 24 2018

  In deze episode is Teun Jacobs te gast. Als Manager Voetbaltechnische afdeling bij de KNVB is hij mede (eind)verantwoordelijk voor de voetbaltechnische ontwikkeling bij de voetbalbond. In deze podcast gaat het onder meer over zijn werkzaamheden bij de KNVB, maar ook over zijn eigen ontwikkeling als jeugdtrainer bij NEC en de adviserende rol richting het voetbaltechnische beleid bij profclubs in Nederland.

 • LO STADIO #10: Michael Van Vaerenbergh over de Italiaanse Belgen, CL-loting en Roma-Juve

  Dec 21 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is Belgisch voetbalcommentator Michael Van Vaerenbergh te gast om over...more

 • PantelicPodcast #4: Debacle'tje Roda, clubwatchers van Ajax en maakt Careltje de stap?

  Dec 21 2018

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: de dra-ma-ti-sche pot tegen Roda JC, Carel Eiting, de verschillen tussen de clubwatchers van Ajax, Mike Verweij (De Telegraaf), Daniël Dwarswaard (AD) en Freek zelf en is Frenkie al uitgeleerd in Nederland?

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Berry Powel en Lars van Velsum

  Dec 19 2018

  In een nieuwe Keuken Kampioen Divisie podcast zijn Berry Powel en Lars van Velsum te gast. We blikken alvast terug op de eerste seizoenshelft en alle mooie en bijzondere momenten die daar bij horen. Natuurlijk bespreken we ook de onrust bij N.E.C., vergelijken we Fortuna en FC Den Bosch en bespreken we de goede periode van Roda JC.

 • Redactiepodcast 17-12-2018: Golden Boy De Ligt, CL-loting, Feyenoord's nederlaag en kijkersvragen!

  Dec 17 2018

  De redactievergadering zonder Neal! Luisteren dus, over Golden Boy Matthijs de Ligt, de eerste reacties op de Champions League loting, Feyenoord's opvallende nederlaag tegen Fortuna Sittard en Roma en Liverpool! Daarnaast hebben we zelfs nog wat ruimte voor kijkersvragen!

 • PantelicPodcast #3: Ajax-Bayern, Ajax-Bayern en Ajax-Bayern! En een klein beetje De Graafschap!

  Dec 14 2018

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: Ajax-Bayern, Ajax-Bayern en Ajax-Bayern! En een beetje De Graafschap, waar Freek z'n hart ligt, een beetje Frenkie de Jong en een beetje Erik ten Hag!

 • Lo Stadio #9: David Endt over Il Grande Torino, de Derby della Mole en de Italiaanse horrorweek

  Dec 14 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is voetbalromanticus David Endt te gast en hebben we het over de slech...more

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Tim Receveur

  Dec 13 2018

  In een nieuwe Keuken Kampioen Divisie podcast is Almere City aanvoerder Tim Receveur te gast. We hebben het onder andere over het seizoen van Almere tot nu toe, zijn rol als aanvoerder, en ambities naast het veld!

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Hans Kraay jr.

  Dec 10 2018

  In een nieuwe Keuken Kampioen Divisie podcast is Hans Kraay jr., analist bij FOX Sports, te gast. We hebben het onder andere over de aantrekkingskracht van de Keuken Kampioen Divisie, de band met zijn vader, en de vraag of hij ooit nog hoofdtrainer van een betaaldvoetbalclub wordt!

 • Redactiepodcast 10-12-2018: Debuutje Kokcu, Pep's foefjes, Superclasico en Frank Kramer!

  Dec 10 2018

  Een nieuwe redactievergadering-podcast met Wouter, Neal en Bruce staat online! Met aandacht voor het debuut van Orkun Kokcu, de foefjes van Pep Guardiola in topwedstrijden, de heerlijke Superclasico en het afscheid van Frank Kramer!

 • Podcasten Met Petersen S03 E17: Stijn Francis

  Dec 07 2018

  In een nieuwe aflevering van 'Podcasten met Petersen' was de Belgische zakenwaarnemer Stijn Francis te gast. Francis kwam midden november langs in de FC Afkicken studio en besprak onder meer zijn werkzaamheden als zakenwaarnemer van o.a. Dries Mertens en Toby Alderweierld, maar ook wat voor impact 'operatie Propere Handen' heeft op het Belgische voetbal.

 • Lo Stadio #8: Jan-Cees Butter over krachtmens Cristiano Ronaldo

  Dec 06 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is freelance journalist en voetbalschrijver...more

 • PantelicPodcast #2: Sinterklaas is een echte Ajacied en Eredivisie-spelers vinden Ajax te goed!

  Dec 05 2018

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: Sinterklaas is een Ajacied, de mooiste 5 december-wedstrijd van Ajax ooit, de #grillburgerchallenge, en ADO en PEC Zwolle!

 • Redactiepodcast 03-12-2018: Feyenoord overrompelt PSV, #broccoligate in Groningen, Lucky Liverpool

  Dec 03 2018

  In de nieuwe redactievergadering bespreken Wouter Boerkamp, Bruce Tol en Neal Petersen o.a. hoe Feyenoord dit weekend PSV overrompelde, dat Mimoun Mahi dé uitblinker was bij FC Groningen en daardoor een broccoli ontving, hoe Liverpool uiterst gelukkig de Merseyside-derby wist te winnen en staan ze stil bij de allereerste zege van Helmond Sport die seizoen.

 • PantelicPodcast #1: Chaos in Athene, ADO-thuis en de transferwinter!

  Nov 30 2018

  PantelicPodcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi, al 30 jaar groot fan van De Godenzonen en Freek Jansen, Ajax-watcher voor Voetbal International bespreken elke week alles wat er te bespreken valt rondom de Amsterdammers. Deze week: de pilotenbril van Pantelic, moet je deze week voor Feyenoord zijn als Ajacied, komende zondag ADO-thuis en uiteraard wat geruchten: komen Ødegaard en Doan deze winter?

 • Lo Stadio #7: Renate Verhoofstad over de haat & nijd tussen Fiorentina en Juventus

  Nov 29 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is Renate Verhoofstad te gast om over haar liefd...more

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Pieter de Waard

  Nov 28 2018

  In een nieuwe Keuken Kampioen Divisie podcast is Pieter de Waard, voorzitter van Telstar, te gast. We hebben het onder andere over de aard van onzekerheid, de reden dat hij nooit wedstrijden vanaf de tribune kijkt en de overeenkomst tussen zijn roast van Louis van Gaal en het afgelopen successeizoen van Telstar!

 • Redactiepodcast 26-11-2018: In het TOP Oss-stadion! Ajax/PSV/Feyenoord, Superclasico & Atleti-Barca!

  Nov 26 2018

  Wat tof! De redactievergaderingpodcast is op locatie! En wel bij de verrassing van de Keuken Kampioen Divisie; TOP Oss! Het gaat over de Superclasico die wel/niet/wel/niet doorging, de Eredivisie, Atletico-Barcelona en natuurlijk over TOP Oss. Bruce, Wouter en Neal gaan los over van alles en nog wat, en op het einde schuiven ook Oss-spelers Lion Kaak en Huseyin Dogan nog even aan!

 • Podcasten Met Petersen S03 E16: Thomas Rijsman & Bobby Gehring

  Nov 24 2018

  In een nieuwe aflevering van 'Podcasten met Petersen' zijn Thomas Rijsman en Bobby Gehring te gast. Samen met Neal Petersen praten zij hoe het was om als Nederlandse voetballer de oversteek te maken naar de Verenigde Staten en daar te voetballen als college soccer student. Alle drie speelden in Nederland in de jeugd bij een profclub en praten over het verschil in voetbalniveau, de manier van trainen, maar ook zeker over de omgang met de Amerikaanse sportmentaliteit.

 • Lo Stadio #6: Marciano Vink over de geheimen van Genoa-Sampdoria

  Nov 23 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is oud-voetballer Marciano Vink te gast om over ...more

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Jip Trommelen

  Nov 23 2018

  In de nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast is Jip Trommelen te gast. De supporterscoördinator van TOP Oss beleeft een mooi seizoen. Na de 15e plaats van afgelopen seizoen heeft de club uit Oss het dit seizoen goed op de rit in de Keuken Kampioen Divisie. In de podcast gaat het onder andere over het beleid van de de tacktiek, de naamsverandering en de toekomst.

 • Redactiepodcast 19-11-2018: Frenkie en Memphis, Nations League en het ontslag van Gerard de Nooijer!

  Nov 19 2018

  In deze nieuwe redactievergadering bespreken Bruce, Neal en superstagiair Bart de heerlijke wedstrijd van Oranje, de importantie van Memphis en Frenkie en wordt er gekeken naar de rest van het Nations League-spektakel, de Super Sunday in de Keuken Kampioen Divisie en het ontslag van Gerard de Nooijer bij Dordt!

 • MEDIA & VOETBAL EP1 - DANNY MELGER - VOETBALREGISSEUR

  Nov 18 2018

  In de podcast Media & Voetbal praat Joris Boerhof met de mensen achter de schermen die een bepalende rol hebben in hoe voetbalwedstrijden en -programma’s bij ons thuis op de televisie komen. In deze eerste aflevering praat hij met Danny Melger, freelance regisseur, die wekelijks wedstrijden regisseert van onder meer de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie, Nederlands Elftal en Champions League.

 • LO STADIO #5: Huilende Higuain, beschamende Ventura & de nieuwe Andrea Pirlo!

  Nov 16 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week: Gonzalo Higuain gaat door het lint, Giampiero V...more

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Bart Vriends

  Nov 14 2018

  In de nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast is Bart Vriends te gast. De oud-speler van Go Ahead Eagles is momenteel met Sparta op jacht naar het Kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. In de podcast gaat het onder andere over de titelaspiraties, muziek en mentale training.

 • LO STADIO #4: Addio Andreazzoli, goede Europese prestaties en uitkijken naar Milan-Juve!

  Nov 09 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week: Napoli vernedert Empoli, Chievo staat nog steed...more

 • Podcasten Met Petersen S03 E15: Guillaume Maebe

  Nov 07 2018

  In deze aflevering van 'Podcasten met Petersen' is Het Nieuwsblad-journalist Guillaume Maebe te gast. Ze bespreken onder meer de stand van 'Operatie Propere Handen', het sensationele overwinning van Club Brugge in de Champions League, de situatie rondom Ruud Vormer en of de BeNe competitie een kans van slagen heeft.

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Mitch van Ewijk

  Nov 07 2018

  In de nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast is Mitch van Ewijk te gast. De supporter van Roda JC beleeft zware tijden. Na de degradatie van afgelopen seizoen heeft de club uit Kerkrade het lastig in de Keuken Kampioen Divisie. In de podcast gaat het onder andere over het beleid van de afgelopen jaren, de hoop op Aleksei Korotaev en de toekomst.

 • Redactiepodcast 05-11-2018: Einde loopbaan Van Der Vaart, #lichtjesgate, Winst NAC

  Nov 05 2018

  In een nieuwe redactievergadering bespreken FC Afkicken-redacteuren Bruce Tol, Wouter Boerkamp en Neal Petersen het afgelopen voetbalweekend. Deze week onder meer het afscheid van Rafael van der Vaart, #lichtjesgate in De Kuip, de winstpartijen van NAC Breda en FC Groningen, de krankzinnige slotfase bij Udinese - Milan en worden er alle vragen van de kijkers / luisteraars beantwoord.

 • LO STADIO #3: Geweldig Inter, president FIGC en Fiorentina-Roma!

  Nov 02 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week: Inter makkelijk langs Lazio, de nieuwe presiden...more

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Peter van der Zwan

  Nov 01 2018

  In de nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast is Peter van der Zwan te gast. Het bestuurslid van Supporters Vereniging Sparta Rotterdam beleefde een goed weekend want zijn Sparta wist de eerste periodetitel te winnen. In de podcast gaat het onder andere over de ontlading na het winnen van de eerste periode, de samenwerking met Ajax en de grootste titelconcurrenten voor Sparta.

 • Podcasten Met Petersen S03 E14: Mitchell van der Gaag

  Oct 29 2018

  In een nieuwe episode van ‘Podcasten met Petersen’ is NAC-trainer Mitchell van der Gaag te gast. In deze podcast gaat het o.a. over de lange voetbalcarrière van Van Der Gaag, hoe hij per toeval het trainersvak inrolde, dat Portugal zijn thuis is, maar ook hoe hartproblemen bijna voor het einde van zijn leven in de voetballerij zorgde en de roerige maanden sinds zijn aanstelling bij NAC.

 • Redactiepodcast 29-10-2018: De Klassieker, El Clasico, Ontslag Cocu!

  Oct 29 2018

  Elke maandag bespreekt de redactie van FC Afkicken het afgelopen voetbalweekend. In deze episode onder meer De Klassieker, Björn Kuipers, El Clasico, ontslag van Philip Cocu en het roulatiesysteem van Heracles Almelo.

 • LO STADIO #2: Crisis Milan, Juventus schittert in CL & Serie B

  Oct 26 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week: Juventus schittert in de Champions League, Cris...more

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Berry Powel

  Oct 25 2018

  In de nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast is Berry Powel te gast. De oud-speler van onder andere De Graafschap, FC Den Bosch en Millwall is tegenwoordig spits bij DVS'33. In de podcast gaat het onder andere over zijn late doorbraak als prof, trainen onder Theo Bos en de afgelopen speelronde in de Keuken Kampioen Divisie.

 • Podcasten met Petersen S03 E13 - Jorrit Hendrix

  Oct 22 2018

  In een nieuwe episode van 'Podcasten met Petersen' is NAC Onder 19-trainer Willem Weijs de speciale co-host naast presentator Neal Petersen. Als gast schuift PSV-middenvelder Jorrit Hendrix aan. In deze podcast gaat het o.a. over de weg die Hendrix vanuit Noord-Limburg via de jeugd van PSV naar het eerste elftal heeft afgelegd, de liefde voor de bal en het verschil in het werken onder Philip Cocu en Mark van Bommel.

 • Lo Stadio #1 met Willem Haak & Wesley Victor Mak

  Oct 19 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Kortom, benvenuti in Italia.

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Mike Snoei

  Oct 18 2018

  In de nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast is Mike Snoei te gast. De oud-speler van Feyenoord, Excelsior en Sparta Rotterdam is tegenwoordig hoofdtrainer bij Telstar. In de podcast gaat het onder andere over zijn begin jaren als trainer, zijn buitenlandse avonturen in onder andere China en India en zijn visie over het opleiden van jeugdspelers.

 • Podcasten met Petersen S03 E12 - Arnold Bruggink

  Oct 15 2018

  In een nieuwe episode van 'Podcasten met Petersen' is Arnold Bruggink te gast. De oud-speler van o.a. FC Twente, PSV, Real Mallorca en Hannover'96 is tegenwoordig een van de vaste analisten bij FOX Sports. In de podcast gaat het onder andere over zijn loopbaan, onder druk moeten presteren, het Spaanse avontuur, het verdriet in Hannover, maar ook over zijn huidige rol als analist en hoe hij zich interesseert voor het jeugdvoetbal.

 • Podcasten met Petersen S03 E11 - Jeroen Stekelenburg

  Oct 11 2018

  In een nieuwe editie van 'Podcasten met Petersen' schuift de Oranje-watcher van de NOS Jeroen Stekelenburg aan. Met hem wordt onder meer vooruitgeblikt op de interlands tegen Duitsland en België, kijken we naar het selectiebeleid van Ronald Koeman, de debutanten die nu in de selectie zitten, maar wordt onder andere ook Jong Oranje besproken.

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Lars van Velsum

  Oct 11 2018

  De achtste speelronde in de mooiste competitie van Europa zit er weer op, dus is het tijd voor een nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast! Deze week praten Thomas van der Veen en Lars van Velsum je helemaal bij over de mooiste goals, de opvallendste momenten en de raarste uitspraken van de Keuken Kampioen Divisie.

 • Podcasten met Petersen S03 E10 - Rogier Veenstra

  Oct 08 2018

  In een nieuwe episode van 'Podcasten met Petersen' is Rogier Veenstra te gast. De huidige trainer van VV Goes was zelf profvoetballer bij o.a. NAC Breda en Excelsior, maar raakte al op jonge leeftijd ernstig geblesseerd. In deze podcast wordt onder meer besproken hoe Veenstra de ontwikkeling doormaakte van speler naar trainer, hoe hij zijn ploegen tegenwoordig voorbereidt op wedstrijden en wordt de 'chaostheorie' uitgelegd.

 • Redactiepodcast 22-10-2018: Ajax, AZ, Arsenal en trainers onder druk!

  Oct 08 2018

  De maandagmiddag 'redactievergadering' van FC Afkicken in podcastvorm met Bruce Tol, Neal Petersen en Wouter Boerkamp over Ajax - AZ, falende topclubs in het buitenland en de wondergoal bij Fulham - Arsenal.

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Niek Vossebelt

  Oct 04 2018

  De zevende speelronde in de mooiste competitie van Europa zit er weer op, dus is het tijd voor een nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast! Deze week praten Thomas van der Veen en Niek Vossebelt je helemaal bij over de mooiste goals, de opvallendste momenten en de raarste uitspraken van de Keuken Kampioen Divisie.

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Niek Vossebelt

  Oct 04 2018

  De zevende speelronde in de mooiste competitie van Europa zit er weer op, dus is het tijd voor een nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast! Deze week praten Thomas van der Veen en Niek Vossebelt je helemaal bij over de mooiste goals, de opvallendste momenten en de raarste uitspraken van de Keuken Kampioen Divisie.

 • Podcasten met Petersen S03 E10 - Wytse van der Goot

  Oct 02 2018

  In een nieuwe episode van 'Podcasten met Petersen' is presentator, verslaggever en commentator, maar vooral voetbalfanaat Wytse van der Goot te gast. In de podcast wordt onder meer zijn ontwikkeling in het tv-landschap besproken, hoe het nu is om live-commentaar te mogen doen bij Champions League-wedstrijden waaronder in Camp Nou, zijn huidige opleving op Twitter, maar ook wat voor impact zijn werk heeft op zijn omgeving.

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Toine van Peperstraten

  Sep 26 2018

  De zesde speelronde in de mooiste competitie van Europa zit er weer op, dus is het tijd voor een nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast! Deze week praten Thomas en Toine van Peperstraten je helemaal bij over de mooiste goals, de opvallendste momenten en de raarste uitspraken.

 • Podcasten met Petersen S03 E09 - Thomas Verhaar

  Sep 24 2018

  In een nieuwe editie van 'Podcasten met Petersen' is Sparta-aanvaller Thomas Verhaar te gast. Naar aanleiding van een Twitter-oproepje over containerbegrippen in het voetbal nemen Verhaar en host Neal Petersen enkele van deze begrippen door.

 • Podcasten met Petersen S03 E08 - Mauro van de Looij

  Sep 17 2018

  In een nieuwe aflevering van 'Podcasten met Petersen' is Mauro van de Looij te gast. Hij speelde twee jaar in de jeugdopleiding van Eindhoven, maar kon daar nooit goed met de druk om gaan en vertrok naar de amateurs. Na een studie psychologie is hij inmiddels nu jeugdtrainer bij Willem II en verantwoordelijk bij de Tilburgse club voor het (door)ontwikkelen visie op opleiden, scouting en cultuur. In deze podcast gaat het onder meer over de prestatiecultuur in het profvoetbal, de term groeimindset...more

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Kees van Buuren

  Sep 12 2018

  De vierde speelronde in de mooiste competitie van Europa zit er weer op, dus is het tijd voor een nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast! Deze week praten Thomas en Kees van Buuren je helemaal bij over mooie goals, opvallende momenten, rare uitspraken en ambitieuze clubs.

 • Podcasten met Petersen S03 E07 - Adrie Poldervaart

  Sep 10 2018

  In een nieuwe episode van 'Podcasten met Petersen' is Excelsior-trainer Adrie Poldervaart. In de podcast gaat het onder meer over zijn benoeming als hoofdtrainer, zijn ervaringen in het amateurvoetbal en het begrip differentieel trainen.

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Sandro Calabro

  Sep 05 2018

  De derde speelronde in de mooiste competitie van Europa zit er weer op, dus is het tijd voor een nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast! Deze week praten Thomas en Sandro Calabro je helemaal bij over mooie goals, opvallende momenten, rare uitspraken en ambitieuze clubs.

 • Podcasten met Petersen S03 E06 - Roeland Stekelenburg

  Sep 03 2018

  In de nieuwe 'Podcasten met Petersen' is Roeland Stekelenburg te gast. Deze aflevering gaat niet over de inhoudelijke kant van voetbal, maar de media kant. Stekelenburg is de man achter het idee van 'Voetbal TV', het nieuwe initiatief van Talpa Media en de KNVB. Met Voetbal TV zullen er de komende jaren steeds meer amateurwedstrijden live te zien zijn via een nieuw portal. In deze podcast legt Stekelenburg onder meer uit wat Voetbal TV kan betekenen voor de veiligheid op de velden en hoe amateur...more

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Robert Braber

  Aug 29 2018

  De tweede speelronde in de mooiste competitie van Europa zit er weer op, dus is het tijd voor een nieuwe Keuken Kampioen Divisie Podcast! Deze week praten Thomas en Robert Braber je helemaal bij over mooie goals, opvallende momenten, rare uitspraken en ambitieuze clubs.

 • Podcasten met Petersen S03 E05 - Bastiaan Riemersma

  Aug 27 2018

  In deze episode van 'Podcasten met Petersen' is Bastiaan Riemersma te gast. De huidig Hoofd Jeugdopleiding van Willem II bespreekt o.a. zijn verleden bij PSV, maar ook zijn avontuur in het Midden-Oosten, zijn huidig beleid bij de Tilburgers en hoe hij naar de toekomst kijkt.

 • Keuken Kampioen Divisie Podcast met Neal Petersen

  Aug 22 2018

  Het duel der degradanten, scheidsrechterlijke twijfels, kampioenskandidaten, Royston Drenthe is terug en nog veel meer! De eerste speelronde van de mooiste competitie van Europa zit er al weer op, dus dat betekent dat we weer mogen nabeschouwen. Deze week bespreekt Thomas samen met onze eigen Neal Petersen het wel en wee van de meest onvoorspelbare competitie in Europa!

 • Podcasten met Petersen S03 E04 - Thomas Verhaar

  Aug 19 2018

  In een bijzondere editie van Podcasten met Petersen is Sparta-aanvaller Thomas Verhaar te gast. Verhaar zal gedurende het seizoen vaker aanschuiven in deze podcast als co-host en bespreekt in deze editie onder andere zijn contractonderhandelingen bij Sparta met Leo Beenhakker, het ontslag van Alex Pastoor en zijn visie op de zakelijkheid van de voetbalwereld.

 • De ultieme Keuken Kampioen Podcast met Lars van Velsum & Berry Powel!

  Aug 17 2018

  Jawel! De mooiste competitie van de wereld staat weer op het punt van beginnen. En dit seizoen wordt nu al omschreven als de sterkste sinds tijden. Met FC Twente, Roda JC en Sparta zijn 3 grootmachten er bij gekomen terwijl clubs als NEC en Go Ahead Eagles ook weer hoge ogen willen gooien en bovenin meestrijden. Als voorbereiding deze podcast met Lars van Velsum en legende Berry Powel waarin al het wel en wee besproken wordt. Op deze manier ben je bijgepraat en helemaal klaar voor de mooiste, s...more

 • Podcasten met Petersen S03 E03 - Marcel Lucassen

  Aug 13 2018

  In een nieuwe episode van 'Podcasten met Petersen' is Marcel Lucassen te gast. Tegenwoordig is hij bij Arsenal 'Head of Coach and Player Development U9-U23' en is hij verantwoordelijk om de coaches te coachen. Een functie die hij eerder zeer succesvol bekleedde bij de Duitse voetbalbond. In deze podcast bespreekt hij o.a. zijn zeer duidelijke voetbalvisie, waarom hij voor Arsenal heeft gekozen en of we hem ooit in Nederland aan het werk zullen zien.

 • Podcasten Met Petersen S03 E02 - Mark-Jan Fledderus

  Aug 09 2018

  In de tweede aflevering van dit seizoen is het de beurt aan Mark-Jan Fledderus. Na zijn actieve loopbaan werd hij opgenomen in de directie van Heracles Almelo. Daar kon hij in alle rust achter de schermen meekijken en werd zo klaargestoomd voor zijn nieuwe functie. Per 1 maart is hij de nieuwe technisch manager van de Eredivisie-ploeg uit Almelo. In deze podcast legt Fledderus onder andere zijn werkwijze uit, wat de peilers zijn van zijn nieuwe beleid en vertelt hij openhartig over het aantrekke...more

 • Podcasten Met Petersen S03 E01 - Sjors Ultee

  Aug 06 2018

  In de eerste aflevering van het nieuwe voetbalseizoen is het de beurt aan trainer Sjors Ultee. Hij stond op jonge leeftijd al voor de groep als assistent-trainer bij FC Utrecht en maakte vorig seizoen een waar circus mee gedurende zijn tijd als assistent-trainer bij FC Twente. Met Ultee hebben we het o.a. over trainersvak, perceptie, Erik ten Hag, Gert-Jan Verbeek en zijn toekomstplannen.

 • #WKDAILY AFL. 31 MET HEDWIGES MADURO: FINALE!!!!!

  Jul 15 2018

  De dag van de finale! Hedwiges Maduro blikt vooruit op de grote finale en maakt het #WKDaily elftal compleet!

 • #WKDAILY AFL. 30 MET WILLEM WEIJS: MODRIC, HAZARD EN KANTÉ ZIJN WEERGALOOS!

  Jul 14 2018

  Een nieuwe #WKDaily met Willem Weijs, we gaan onder meer in op het weergaloze loopvermogen van de Kroaten, het zakelijke gemak van de Fransen en ook vult Willem het FC Afkicken WK-Elftal aan met liefst vier namen!

 • #WKDAILY AFL. 29 MET JEAN-PAUL RISON: VOORUITBLIK NAAR HET FINALEWEEKEND

  Jul 13 2018

  Jean-Paul en Neal kijken vooruit naar het finaleweekend van dit WK.

 • #WKDAILY AFL. 28 MET HEDWIGES MADURO: KROATEN ZIJN TOP, ENGELSEN COMING HOME!

  Jul 12 2018

  De Engelsen komen thuis, zonder beker... De Kroaten bekroonden hun derde comeback met een finaleplaats. Genoeg om over na te praten met Hedwiges Maduro in een nieuwe #WKDaily!

 • #WKDAILY AFL. 27 MET KEES KWAKMAN: ROUWENDE RODE DUIVELS EN BIER NA DE WEDSTRIJD

  Jul 11 2018

  In een nieuwe WK Daily legt Kees Kwakman uit waarom hij geen fan is van de Fransen en waarom je juist wel een biertje moet nemen na de wedstrijd!

 • #WKDAILY AFL. 26 MET YORDI YAMALI: WEER EEN REL ROND KNIPOOG KROAAT, FRANKRIJK VS BELGIË

  Jul 10 2018

  Yes! De dag van de eerste halve finale is aangebroken. We kijken natuurlijk uit naar Frankrijk - België, maar bespreken ook de rel bij de Kroaten en de kanshebbers om de finale te fluiten!

 • #WKDAILY AFL. 25 MET HEDWIGES MADURO: HENRY EN LUKAKU ZIJN TOPDUO EN DE KROATEN GAAN WINNEN!

  Jul 09 2018

  Deze rustdag kom je door met #WKDaily, samen met Hedwiges Maduro bespreekt Neal een potentieel WK met 48 landen, blikken ze vooruit op de wedstrijden en krijgen Lukaku en Modric extra aandacht!

 • #WKDAILY AFL. 24 MET YORDI YAMALI: EUFORISCHE ENGELSEN EN ROUWENDE RUSSEN

  Jul 08 2018

  De Engelse euforie gaat door terwijl het Russische sprookje uit is. Neal Petersen en Yordi Yamali bespreken de twee kwartfinales van gisteren en blikken vooruit naar de rest van het toernooi.

 • #WKDAILY AFL. 23 MET JEAN-PAUL RISON: FENOMENALE GRIEZMANN, MEESTERZET MARTINEZ!

  Jul 07 2018

  De euforie bij de Belgen na de meesterzet van Martinez, foutloze en Fransen en een vooruitblik naar de twee kwartfinales in een nieuwe #WKDaily met Jean-Paul Rison en Neal Petersen.

 • #WKDAILY AFL. 22 MET WILLEM WEIJS: INDIVIDUELE KWALITEIT VAN BRAZILIË EN BELGIË, FRANRKIJK SUPERIEUR

  Jul 06 2018

  Na twee lange rustdagen wordt er eindelijk weer gevoetbald op het WK en wie kan ons beter voorbereiden op de kwartfinales dan Willem Weijs!

 • #WKDAILY AFL. 21 MET HEDWIGES MADURO: WAT GING ER MIS BIJ SPANJE + VOORUITBLIK NAAR DE KWARTFINALES

  Jul 05 2018

  Morgen wordt er pas weer gevoetbald, maar ook vandaag hebben we een heerlijke WK-show. Spanje-kenner Hedwiges Maduro gaat dieper in de op de uitschakeling van 'La Roja', kiest de beste nummer '6' en blikt vooruit naar de kwartfinales. Verder een video van Jurriaan van Wessem over de 'halve Uruguayaan' Antoine Griezmann die het morgen met Frankrijk opneemt tegen Uruguay.

 • #WKDAILY AFL. 20 MET YORDI YAMALI: ZWEDEN IS SAAI, IT'S COMING HOME!

  Jul 04 2018

  Als zelfs Engeland penaltyseries gaat winnen, dan weten we het echt niet meer. Maar een beetje spanning, dat konden we wel gebruiken na de saaie Zweden-Zwitserland van de middag. De achtstefinales zijn ten einde, op naar de kwartfinales!

 • #WKDaily AFL. 19 MET JEAN-PAUL RISON: DE BELGEN, DE MACHTIGE KUIFAREND EN COLOMBIA FAVORIET?

  Jul 03 2018

  In aflevering 19 van #WKDaily gaan Neal en Jean-Paul dieper in op de winst, en de problemen van België, de bijnaam van Xherdan Shaqiri en de potten van vanmiddag!

 • #WKDAILY AFL. 18 MET WILLEM WEIJS: BRAZILIË EN BELGIË DOOR, SPANJE TE TRAAG...

  Jul 02 2018

  Spanje vloog eruit tegen Rusland, dat had niemand verwacht. Niemand, op MaMaduro en Jurriaan van Wessem na. Met Willem Weijs kijken we terug op de wedstrijden van gisteren en blikken we vooruit op het almachtige Brazilië tegen het Mexico van Chucky en onze zuiderburen versus de Japanners. Welkom bij WK Daily!

 • #WKDAILY AFL. 17 MET YORDI YAMALI: REGIONALE COMPETITIE VAN SAN LORENZO EN CAVANI THE GOAT!

  Jul 01 2018

  De knock-outfase van het WK is begonnen en hoe! Wat een heerlijk duel tussen Argentinië en Frankrijk en daarna een masterclass verdedigen van Uruguay en twee geweldige spitsengoals van Cavani. Genoeg om te bespreken dus in een nieuwe #WKDaily!

 • #WKDAILY AFL. 16 MET JEAN-PAUL RISON: THRILLER FRA-ARG, URU-POR WORDT BESLIST DOOR CR7!

  Jun 30 2018

  #FRA - #ARG #URU - #POR Damnn, wat een potjes. Neal en Jean-Paul praten je in 20 minuten helemaal bij over de absolute krakers in de achtste finales. Gaat Sampaoli het systeem weer aanpassen? Kan Frankrijk wat meer brengen dan eerder in het toernooi? En is Jean-Paul meer onder de indruk van Suarez, of van Ronaldo. Je hoort het allemaal in WK Daily aflevering 16!

 • Podcasten Met Petersen 68 - Gijs De Jong o.a. over de KNVB, spelregelvernieuwing

  Jun 29 2018

  In een nieuwe podcast is Gijs de Jong te gast. Hij leek heel lang Algemeen Directeur te worden bij de KNVB, maar daar werd door de clubs een stokje voor gestoken. Daarover spreekt De Jong uitgebreid, maar ook over zijn nieuwe werkzaamheden. Inmiddels is hij Secretaris-Generaal bij de KNVB, toernooidirecteur in Amsterdam voor 4 wedstrijden tijdens het EK 2020 en verantwoordelijk binnen de KNVB voor spelregelvernieuwing.

 • #WKDAILY AFL. 15 MET KEES KWAKMAN: KANE WORDT TOPSCORER, COLOMBIA VERRAST!

  Jun 29 2018

  In aflevering 15 van #WKDaily kijken Kees en Neal terug op de laatste groepswedstrijden van dit WK. Hoe Engeland het voor elkaar kreeg om toch tweede te worden, hoe Colombia miraculeus doorging en uiteraard een vooruitblik op de achtste finales die ons te wachten staan!

 • #WKDAILY AFL. 14 MET HEDWIGES MADURO, DUITS DEBACLE EN DE CURSUS HOE WORDT JE GEEN GROEPSWINNAAR

  Jun 28 2018

  Duitsland ligt eruit, unglaublich! Neal Petersen gaat met Hedwiges Maduro op zoek naar de verklaring voor het Duitse debacle. De Brazilianen zijn wel door, maar hoe goed waren ze eigenlijk? Verder de cursus "Hoe wordt je geen groepswinnaar?" en wie wordt het slachtoffer in de leukste poule van dit WK in een nieuwe #WKDaily!

 • #WKDAILY AFL. 13 MET JEAN-PAUL RISON, MESSI EN MASCHERANO EN DE SALONREMISE

  Jun 27 2018

  Circus Sampaoli reist verder na een laat doelpunt van Rojo en kunnen we Frankrijk en Denemarken uit het toernooi zetten na de wanvertoning van gisteren?

 • #WKDAILY AFL. 12 MET WILLEM WEIJS, HET WAARDIGE AFSCHEID VAN MAROKKO EN IRAN EN ONKLOPBAAR URUGUAY

  Jun 26 2018

  Willem Weijs blikt terug op de moeizame duels van Spanje en Portugal en kijkt vooruit naar de vier duels van groep C en groep D. Zien we Bert van Marwijk nog terug in de volgende ronde?

 • #WKDAILY AFL. 11 MET KEES KWAKMAN, ENGELSEN OP SCHOT EN DE LEUKSTE POULE VAN DIT WK!

  Jun 25 2018

  Engelse euforie, de leukste poule van het WK, Kees Kwakman en Neal Petersen en de vier duels van vandaag in een nieuwe #WKDaily!

 • #WKDAILY AFL. 10 MET YORDI YAMALI, IMMER WIEDER DIE MANNSCHAFT, BRILJANTE BELGEN EN GOALGETTER KANE

  Jun 24 2018

  Toch weer de Duitsers....België titelfavoriet of overmoedig en muitende Argentijnen in een nieuwe #WKDaily met Yordi Yamali en Neal Petersen!

 • #WKDAILY AFL. 9 MET KEES KWAKMAN, NEYMAR VS KUIPERS EN MUSA DIE MESSI REDT

  Jun 23 2018

  In een nieuwe #WKDaily bespreken we het optreden van Team Kuipers bij Brazilië - Costa Rica en de heldenrol van oud-VVV'er Musa die de toernooikansen van Argentinië levend houdt. En natuurlijk een vooruitblik op de duels van vandaag, met een video van Guillaume Maebe over de Rode Duivels.

 • #WKDAILY AFL. 8 MET JEAN-PAUL RISON, AFGESCHMINKTE ARGENTIJNEN EN SAAIE FRANSEN

  Jun 22 2018

  In een nieuwe #WKDaily circus Sampaoli, clown Caballero, een miserabele Messi en een magistrale Mbappé. En natuurlijk een vooruitblik op de duels van vandaag, waaronder de verhitte strijd tussen Servië en Zwitserland met een video van Oliver Zesiger.

 • #WKDAILY AFL. 7 MET HEDWIGES MADURO, TIKI TAKA VS PARK THE BUS EN KOPSPECIALIST GIROUD!

  Jun 21 2018

  Niemand minder dan oud-international Hedwiges Maduro is vandaag te gast bij #WKDaily. Met Neal Petersen bespreekt hij de wedstrijd van het onfortuinlijke Marokko, de behoudende tactiek van Uruguay en de 'handbaldefensie' van Iran. Verder natuurlijk vooruitkijken naar het tweede duel van Van Marwijk en Van Bommel met Australië, de Fransen en Messi!

 • Podcasten Met Petersen 67 - WK 2006 met Hedwiges Maduro en Jeroen Stekelenburg

  Jun 21 2018

  Een nieuwe speciale WK-editie van 'Podcasten met Petersen' met WK-ganger Hedwiges Maduro bij presentator Neal Petersen en co-host Jeroen Stekelenburg. In 2006 zat Maduro bij een selectie met een aantal spelers die uitgroeiden tot Europese topvoetballers. Van het ontluikende talent van Robben en Sneijder tot de woedende Ruud van Nistelrooy, alles komt voorbij. De middenvelder kwam zelf in actie bij Argentinië - Portugal. Verder was het natuurlijk het toernooi van de Duitse revolutie en de kop...more

 • #WKDAILY AFL. 6 MET JEAN-PAUL RISON: WK-POOLS GAAN SLECHT EN LAATSTE KANS MAROKKO!

  Jun 20 2018

  Het was weer een WK-dag vol verrassingen én een uniek doelpunt. Jean-Paul Rison en Neal Petersen gaan het hebben over Senegal en het Russische sprookje. Vanuit Rusland praat Jeroen Stekelenburg ons bij over het Marokkaanse team.

 • WK DAILY AFL. 5 MET YORDI YAMALI: GRATIS GELD EGYPTE, SENEGAL-BANDWAGEN EN NEUTRALE KIJKERS!

  Jun 19 2018

  Vandaag in de show: @TheFev en @nealpetersen! ⚽️⚽️ Captain Kane op schot 🇧🇪 Zijn de Belgen nou goed of slecht aan het WK begonnen? 🇪🇬 Mo Salah or No Salah?

 • #WKDAILY AFL. 4 MET WILLEM WEIJS: ANALYSE VAN PROBLEMEN DUITSLAND, DE BELGEN EN DE ENGELSEN!

  Jun 18 2018

  Nee maar Brazilië, even serieus? En wat was er aan de hand met Duitsland? Willem Weijs geeft uitleg over de kraker Duitsland - Mexico en de andere twee duels van gisteren in #WKDaily. Daarnaast kijken we natuurlijk vooruit naar de eerste WK-dag met de Rode Duivels en de Engelsen.

 • #WKDAILY AFL. 3 MET KEES KWAKMAN: MESSI'S PINGEL, AUSLETICO EN NEYMAR!

  Jun 17 2018

  De dag nadat Ronaldo met een hattrick een gelijkspel voor Portugal eruit sleepte tegen Spanje, mistte Lionel Messi jammerlijk voor Argentinie. Vandaag is het de beurt aan de derde topper, Neymar. Kan hij met zijn Brazilie gelijk overtuigen tegen Zwitserland? Verder, Australie kijkt naar Atletico, Denemarken steelt overwinning bij Peru en grote verwachting van Sergej Milinkovic Savic!

 • #WKDAILY AFL. 2 MET JEAN-PAUL RISON: BROMANCE GRIEZPOGBA, DRIEDUBBEL GEWICHT EN MESSI TO SCORE!

  Jun 16 2018

  Een heerlijke ochtend om nog even na te genieten van Portugal (lees Cristiano Ronaldo!) - Spanje en met Neal Petersen en Jean-Paul Rison vooruit te blikken naar de vier (!) wedstrijden van vandaag: 12:00 Frankrijk - Australië 15:00 Argentinië - IJsland 18:00 Peru - Denemarken 20:00 Kroatië - Nigeria

 • #WKDAILY AFL. 1 MET KEES KWAKMAN: GOLOVIN, LOUIS-IMITATIE EN RAKITIC!

  Jun 15 2018

  Het WK is gisteren van start gegaan met de derby der mensenrechten: Rusland-Saoudi Arabië, en wij gaan dus ook helemaal los. In de allereerste aflevering van #WKDaily kijkt Neal samen met Kees Kwakman naar de openingswedstrijd, het ontslag van Julien Lopetegui, en de wedstrijden van vandaag: 14:00 Egypte-Uruguay 17:00 Marokko-Iran 20:00 Portugal-Spanje

 • Podcasten Met Petersen 66 - WK 2002 met Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg

  Jun 11 2018

  Het WK komt eraan en dus volgen er extra WK-podcasts aan bij 'Podcasten met Petersen'. In deze eerste aflevering is NOS-commentator Jan Roelfs te gast bij presentator Neal Petersen en co-host Jeroen Stekelenburg. Ze gaan terug naar 2002. In die tijd was Roels persvoorlichter van het Zuid-Korea van Guus Hiddink en maakte van dichtbij het sprookje mee.

 • Podcasten Met Petersen 65 - Mart Nooij over Afrikaanse voetbalavonturen

  Jun 07 2018

  In een nieuwe podcast is host Neal Petersen te gast bij Mart Nooij. Deze voetbalcoach is al ruim twintig jaar actief in Afrika, was daar bondscoach van twee landen en won drie keer de titel in Ethiopië.

 • Podcasten Met Petersen 63 - Giels Brouwer over SciSports, Memphis, Football Manager, SciSkill Index

  May 23 2018

  In een nieuwe editie van 'Podcasten met Petersen' is host Neal Petersen te gast bij Giels Brouwer, oprichter en CEO van SciSports. Ze bespreken onder meer de bizarre start van het voetbaldatabedrijf, hoe groot de rol van SciSports nou echt was bij de transfer van Memphis, hoe de SciSkill Index werkt en welke revolutionaire plannen er nog op de plank liggen.

 • Podcasten Met Petersen 64 - Yordi Yamali met Pieter Zwart over NEC-trainer Pepijn Lijnders

  May 16 2018

  In een speciale extra podcast bespreekt host Yordi Yamali samen met Voetbal International-journalist Pieter Zwart over NEC-trainer Pepijn Lijnders. Ze bespreken onder meer waar Lijnders tegenaan liep in de eerste maanden, de fouten die hij beging en of hij volgend jaar nog trainer zou moeten zijn in Nijmegen.

 • Podcasten Met Petersen Ep 62 - Toon Gerbrands over PSV, volleybal naar voetbalwereld, ambities

  Apr 25 2018

  Host Neal Petersen gaat op bezoek in Eindhoven bij Toon Gerbrands, Algemeen Directeur PSV. Ze bespreken in deze editie van 'Podcasten met Petersen' onder meer de overstap van Gerbrands als volleybalcoach naar de voetbalwereld, hoe het ontslag van een trainer ook een vriendschap kan opleveren, de derde titel van PSV in de laatste vier jaar en welke ambities Gerbrands nog heeft.

 • Podcasten Met Petersen Ep 61: Taco Van Den Velde o.a. over VI, Saudi-Arabië, tactiek in Eredivisie

  Apr 18 2018

  Deze week is Voetbal International-hoofdredacteur Taco van den Velde te gast in 'Podcasten met Petersen'. Samen met host Neal Petersen bespreken zij o.a. de veranderingen bij het voetbalweekblad, de werkzaamheden van Van Den Velde bij Saudi-Arabië en Australië, het tactisch niveau van trainers in de Eredivisie en meer.

 • Podcasten Met Petersen Ep 60 - Andries Jonker o.a. over Xavi, Bundesliga, Louis van Gaal

  Apr 11 2018

  In een nieuwe podcast gaat host Neal Petersen in gesprek met Andries Jonker. De 55-jarige trainer beschrijft onder meer zijn levendige trainersloopbaan. Van het begin bij FC Volendam tot en met werken in de top bij Bayern München en FC Barcelona. Daarnaast beschrijft de verschillende manier van werken door toptrainers Louis van Gaal en Felix Magath. Ook komt de toekomst van het Nederlandse voetbal ter sprake.

 • Podcasten Met Petersen Ep 59 - Willem Weijs over intensiteit in voetbal, trainerscursus KNVB

  Apr 04 2018

  In een nieuwe episode van 'Podcasten met Petersen' is Willem Weijs te gast, trainer van NAC onder 19 en assistent-trainer van het 1e elftal van de ploeg uit Breda. In deze podcast bespreekt hij met host onder meer het artikel wat Weijs eerder schreef over intensiteit in het voetbal, zijn ontwikkeling als trainer, het werken bij een club als NAC in vergelijking met zijn eerdere clubs PSV en Ajax, de omgang met jeugdspelers en meer.

 • Podcasten Met Petersen 58 - Hedwiges Maduro over Ronald Koeman, Valencia en toekomst als trainer

  Mar 28 2018

  In een nieuwe editie van 'Podcasten met Petersen' is Hedwiges Maduro te gast. In gesprek met presentator Neal Petersen bespreken ze onder meer de carrière van Maduro. Van de start bij Ajax tot aan het heersen bij Valencia. Maar ook de nieuwe bondscoach Ronald Koeman komt ter sprake, net als de eigen trainersambities van Maduro.

 • Podcasten met Petersen Ep 57: Michele Santoni o.a. over videoanalyse, de Serie A, Martin Jol

  Mar 21 2018

  In een nieuwe editie van 'Podcasten met Petersen' is Michele Santoni. De Nederlandse Italiaan is op dit moment coördinator van alle trainers bij Serie A-ploeg Cagliari. In het verleden werkte hij onder meer voor Ajax, HFC Haarlem, Internazionale en Lazio. In deze podcast bespreekt hij samen met host Neal Petersen de ontwikkeling van zijn eigen carrière, het werken onder trainers als Martin Jol en Frank de Boer, het verschil tussen trainen in Nederland en Italië en zijn volgende stap: eindverant...more

 • Podcasten met Petersen Ep 56: Peter Hyballa over clubloos zijn, trainingsintensiteit, laptoptrainers

  Mar 14 2018

  In de eerste 'Podcasten met Petersen' van 2018 is Peter Hyballa te gast bij host Neal Petersen. Zij bespreken onder meer het clubloze bestaan van Hyballa, het verschil van trainingsintensiteit tussen Nederlandse en Duitse clubs, de opkomst van laptoptrainers, zijn tijd bij N.E.C. en zijn ultieme droom: werken in de Bundesliga.

 • Podcasten met Petersen Ep 55: Jackie Groenen over EK titel, clubliefde, geld in vrouwenvoetbal

  Dec 31 2017

  In de laatste podcast van 2017 is Jackie Groenen te gast bij Neal Petersen. Zij bespreken onder meer het glorieuze jaar voor vrouwenvoetbal in Nederland, met als hoogtepunt de EK titel voor de Oranje vrouwen. Groenen blikt daarnaast terug op het toernooi, haar eigen stroeve start binnen Oranje, de discussie over geld in het vrouwenvoetbal, clubliefde en haar doelen voor de komende jaren.

 • Podcasten met Petersen Ep 54: Code Oranje, maatschappelijke betrokkenheid BVO's, Louis van Gaal

  Dec 12 2017

  In een nieuwe Podcasten met Petersen bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder meer of het betaald voetbal wel doorgaan moet gaan bij Code Oranje, het optreden van Louis van Gaal bij De Tafel Van Kees, de maatschappelijke betrokkenheid van BVO's en de nieuwe steraankoop van PSV.

 • Podcasten Met Petersen Ep 53: Kritiek op Ziyech, ExpG bij keepers, Hyballa terug in NL

  Dec 05 2017

  In een nieuwe podcast bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere of er al een Expected Goals-versie bestaat voor keepers, of Peter Hyballa terug moet keren in Nederland als trainer, de kritiek op Hakim Ziyech, het uitfluiten van spelers en nog veel meer.

 • Podcasten met Petersen Ep 52: Invloed trainers, verdiensten vrouwenvoetballers, topper in JL

  Nov 21 2017

  In een nieuwe podcast bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere de invloed van trainers op prestaties, de discussie over de verdiensten van vrouwenvoetballers vergeleken met de mannen, de wisselende prestaties van diverse Eredivisie-ploegen en of de kampioen van de Jupiler League na komende vrijdag al vaststaat.

 • Podcasten met Petersen Ep 51: AZ-trainer John v/d Brom over visie, ontwikkeling trainersvak, media

  Nov 13 2017

  In een extra 'Podcasten met Petersen' is AZ-trainer John van den Brom te gast. De 51-jarige trainer gaat in gesprek met host Neal Petersen uitgebreid in op het trainersvak. Inmiddels is de huidige AZ-trainer al zo'n tien jaar actief als trainer en blikt daar op terug. Voor de rest wordt onder meer de rappe ontwikkeling van video en data in het trainersvak besproken en legt de trainer uit waarom hij bij al zijn vorige clubs succes heeft weten te behalen.

 • Podcasten met Petersen Ep 50: Dubbelrol Verbeek, PEC Zwolle verrast & succes Engelse jeugdteams

  Oct 31 2017

  In een nieuwe podcast bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere de keuze van FC Twente om Gert-Jan Verbeek aan te stellen als trainer én technisch manager, PEC Zwolle die vriend en vijand verrast, de ijzersterke serie van Engelse jeugdploegen op eindtoernooien en gedrag van scheidsrechters dit jaar in de Eredivisie.

 • Podcasten met Petersen Ep 49: Beslissing Jupiler League, potentie Fran Sol & the best of the rest

  Oct 24 2017

  In een nieuwe podcast bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere de huidige stand in de Jupiler League en wie de beste papieren heeft om de eerste periode te winnen, de potentie van Willem II-spits Fran Sol, wie achter de traditionele top-3 de beste ploeg is en hoe een werkdag van Mark er uit ziet wanneer hij commentaar geeft.

 • Podcast met Petersen Ep 48: MLS Special (Engelse podcast)

  Oct 11 2017

  In deze speciale editie is host Neal Petersen te gast in New York op het hoofdkantoor van de MLS. Daar spreekt hij in deze Engelse podcast met Dan Courtemanche, Vice-president Communications en lid van de MLS-directie, over de ontwikkeling van de competitie in Amerika, de ambities van de competitie, de strijd tegen de andere sporten en over het WK-bid van 2026 samen met Mexico en Canada.

 • Podcasten met Petersen Ep 47: Terugblik Wit-Rusland - Nederland, toekomst Oranje & kans op WK?

  Oct 08 2017

  In een speciale podcast bespreken host Neal Petersen en NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg de laatste interland Wit-Rusland - Nederland, de kansen tegen Zweden en hoe de toekomst van Oranje eruit ziet.

 • Podcasten met Petersen Ep 46: potentie Jong Oranje, vermaak/realisme Eredivisie, data bij commentaar

  Oct 04 2017

  In een nieuwe podcast bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere de potentie van Jong Oranje, de keuze tussen vermaak en realisme in de Eredivisie, het gebruik van data in voorbereiding op commentaar geven en wordt er weer een voetbalboek besproken.

 • Podcasten met Petersen Ep 45: persco Advocaat, selectie Oranje, kansen tegen Wit-Rusland & Zweden

  Sep 29 2017

  In een speciale podcast bespreken host Neal Petersen en NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg onder andere de persconferentie van bondscoach Dick Advocaat, de 24-koppige selectie, de kansen tegen Wit-Rusland en Zweden en worden de vragen van de luisteraars natuurlijk beantwoord.

 • Podcasten met Petersen Ep 44: Blessures Feyenoord, emotioneel voetbalcommentaar & preview Eredivisie

  Sep 27 2017

  In een nieuwe Podcasten met Petersen bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk o.a. de blessures bij landskampioen Feyenoord en of ze dat wel op kunnen vangen, voetbalcommentaar met emotie, de vragen van luisteraars en blikken ze natuurlijk weer vooruit op een nieuwe Eredivisie speelronde.

 • Podcasten met Petersen Ep 43: Bekerstunts, beslissingen scheidsrechters, preview Eredivisie ronde 6

  Sep 21 2017

  In een nieuwe Podcasten met Petersen bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk de gigantische verrassingen in de KNVB Beker, diverse beslissingen van de scheidsrechters en blikken vooruit op speelronde 6 van de Eredivisie.

 • Podcasten met Petersen Ep 42: De Oranje-week, maximum aan huurspelers, Eredivisie-ronde 4 preview

  Sep 07 2017

  In een nieuwe podcast bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere de roerige week van Oranje en Jong Oranje, of er een maximum gesteld moet worden aan aantal huurspelers, de Eredivisie speelronde 4 en worden natuurlijk weer vragen van de luisteraars behandeld.

 • Podcasten met Petersen Ep 41: Kansen Oranje tegen Frankrijk, terugkeer RvP in de basis?

  Aug 30 2017

  In deze nieuwe podcast bespreken host Neal Petersen en NOS-journalist Jeroen Stekelenburg het Nederlands Elftal, dat komende donderdag het in Parijs opneemt tegen Frankrijk. Daarnaast bespreken ze ook de vragen van de luisteraars, onder andere wie er in de spits moet staan, de potentie van Promes en waarom bepaalde spelers standaard ontbreken in de selectie.

 • FCAfkicken Ajax Podcast met Freek Jansen en Yordi Yamali

  Aug 25 2017

  Het is crisis in Amsterdam! De vakantie van Freek Jansen (VI) moest onderbroken worden om de situatie door te nemen.

 • Podcasten met Petersen Ep 40: Europees drama, dilemma 'off the record', titelfavoriet Jupiler League

  Aug 24 2017

  In de nieuwe 'Podcasten met Petersen' bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere de dramatische avond in Europa voor het Nederlands clubvoetbal, of je een bod van 50 miljoen op Kasper Dolberg kan weigeren, de titelfavorieten in de Jupiler League, het dilemma 'off the record' en natuurlijk worden ook alle vragen van de luisteraars beantwoord.

 • Podcasten met Petersen Ep 39: Stunt FC Utrecht, pijnlijk Ajax, transfers & vooruitblik Eredivisie

  Aug 18 2017

  In deze nieuwe podcast bespreekt host Neal Petersen (terug van weggeweest) met FOX Sports-commentaar onder andere het succes van FC Utrecht tegen Zenit, de pijnlijke nederlaag van Ajax tegen Zenit, het transferbeleid bij de Amsterdamse club, de voorselecties van Jong Oranje en het echte Oranje én natuurlijk worden alle vragen van luisteraars weer beantwoord.

 • JLWO Podcast 1: Vooruitblik op het nieuwe Jupiler League seizoen

  Aug 17 2017

  In de allereerste #JLWO podcast blikt host Lars van Velsum samen met Helmond Sport-middenvelder Robert Braber vooruit op het nieuwe Jupiler League seizoen.

 • Podcasten met Petersen Ep 38: Neal weg = Yordi als host & Eredivisie XXL-preview

  Aug 11 2017

  In deze nieuwe podcast neemt Yordi Yamali de rol van presentator over van de vaste host Neal Petersen en bespreekt in deze editie samen met FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder meer of er sprake is van een crisis in Eindhoven, of Dolberg nu echt weg gaat bij Ajax, de laatste vooruitblik op de eerste speelronde van de Eredivisie en worden er een record aantal vragen van de luisteraars beantwoord.

 • Podcasten met Petersen Ep 37: Eredivisie-transferanalyse per club, Oranje Vrouwen & vragenronde!

  Aug 03 2017

  In een nieuwe podcast bespreken Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere alle Eredivisie-clubs aan de hand van transfers, het succes van de Oranje Vrouwen, worden er twee voetbalboeken besproken en is er weer een vragenronde.

 • Podcasten zonder Petersen: Transfers Ajax & CL-strijd tegen Nice

  Aug 02 2017

  Yordi Yamali en Freek Jansen (Voetbal International) nemen na het sluiten van de transfermarkt wekelijks al het reilen en zeilen rondom de Amsterdamse club door. Wedstrijdbesprekingen, het laatste nieuws, vooruitblikken en veel meer. Hierbij de eerste, een halfuur durende update over hoe Ajax er voor staat.

 • Podcasten met Petersen Ep 36: Transfers Eredivisie, 'Appie' & Oranje Vrouwen

  Jul 20 2017

  In een gloednieuwe podcast bespreken presentator Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk de aankopen tot nu toe in de Eredivisie, of Kenneth Vermeer of Brad Jones dit jaar onder de lat kom te staan bij landskampioen Feyenoord, de start van de Oranje Vrouwen en natuurlijk het tragische nieuws rondom Ajax-middenvelder Abdelhak 'Appie' Nouri. En er is een nieuw record: alle vragen van de trouwe luisteraars komen deze week aan bod.

 • Podcasten met Petersen Ep 35: Mark van Rijswijk over transfergeweld, Oranje U19 & Oranje Vrouwen

  Jul 05 2017

  In de allereerste podcast van het seizoen 2017/2018 bespreken presentator Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk de opvallendste transfers tot nu toe in de Eredivisie, kijken ze naar de samenstelling van de selectie van Oranje onder 19, blikken ze vooruit op het EK voor de Oranje vrouwen en beantwoorden ze de vele vragen van de vaste luisteraars.

 • FC Buitenland Ep 1: Milan on fire, Dortmund en Bosz & Nederlanders in de Süper Lig

  Jun 14 2017

  Na een welverdiende, zeer korte, pauze begon het natuurlijk alweer te jeuken bij de mannen die alle Europese topcompetities voor jullie in de gaten houden. De teams staan dan een periode niet op het veld, maar op de clubs gebeurd meer dan ooit. In dit uur gaan Yordi en Jean-Paul voor jullie de vaste competities voor jullie langs. AC Milan is uit de startblokken geschoten, de nieuwe club van Peter Bosz heeft al meerdere spelers vastgelegd en hoeveel Nederlanders voetballen er volgens seizoen in d...more

 • Podcasten met Petersen Ep 34: Mark van Rijswijk over play-offs, Marokko & Oranje, Ajax - Man Utd

  May 22 2017

  In een nieuwe 'Podcasten met Petersen' bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere de knotsgekke play-offs om promotie/degradatie, de Europese play-off finale, de keuze voor Marokko van diverse Eredivisie spelers en natuurlijk de Europa League finale tussen Ajax en Manchester United.

 • Podcasten met Petersen Ep 33: Mark van Rijswijk over Europees succes Ajax, Eredivisie Team 2016/17

  May 12 2017

  In deze editie van 'Podcasten met Petersen' bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere het Europese succes van Ajax, de slotdag van de Eredivisie en kiezen beide heren hun 'Eredivisie Team van het Seizoen'. Daarnaast is er natuurlijk ook weer een quizvraag van Mark.

 • Podcasten met Petersen Ep 32: Mark van Rijswijk over persco KNVB, van Breukelen, Dijkhuizen, Manu

  May 09 2017

  In een nieuwe 'Podcasten met Petersen' bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder meer de persconferentie van de KNVB omtrent de nieuwe bondscoach, de positie van KNVB-technisch directeur Hans van Breukelen, de aanstelling van Marinus Dijkhuizen als nieuwe trainer bij Cambuur Leeuwarden en of Elvis Manu terecht is weggestuurd bij Go Ahead Eagles. Daarnaast worden ook alle luistervragen natuurlijk besproken.

 • Podcasten met Petersen Ep 31: Mark van Rijswijk over Ajax, Hans van Breukelen, Roda JC, Achilles'29

  May 04 2017

  In een nieuwe 'Podcasten met Petersen' bespreken FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk en host Neal Petersen onder andere het fantastische Europese succes van Ajax tegen Olympique Lyon, de chaos rondom de aanstelling van de nieuwe bondscoach en de rol van Hans van Breukelen daarin, Roda JC en de soap rondom Achilles'29.

 • Podcasten met Petersen Ep 30: Marco Timmer & Martijn Krabbendam over de KNVB Bekerfinale

  Apr 30 2017

  In deze speciale Podcasten met Petersen blikken Voetbal International-journalisten Marco Timmer en Martijn Krabbendam samen met host Neal Petersen uitgebreid vooruit op de KNVB Bekerfinale tussen AZ en Vitesse. Er wordt besproken welke ploeg zich de favoriet mag noemen, of het een voordeel is dat één ploeg al vaker de KNVB-beker heeft gewonnen en wie volgens Timmer en Krabbendam de grote man gaat worden tijdens de finale. Daarnaast is er ook een heuse quizvraag over de bekerfinale waarbij er nog...more

 • Podcasten met Petersen Ep 29: Freek Jansen over KNVB-soap, Advocaat & bekerfinale

  Apr 28 2017

  In episode 29 van 'Podcasten met Petersen' bespreekt host Neal Petersen samen met Voetbal International-journalist Freek Jansen de KNVB-soap rondom de aanstelling van de nieuwe bondscoach, de bijna zekere komst van Dick Advocaat als de baas van Oranje, de revival van ADO Den Haag en natuurlijk wordt er vooruitgeblikt op de bekerfinale tussen AZ en Vitesse.

 • Podcasten met Petersen Ep 28: Mark van Rijswijk over Hyballa, Ten Cate, zomertransfers

  Apr 25 2017

  In episode 28 van 'Podcasten met Petersen' bespreken host Neal Petersen en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder meer het ontslag van Peter Hyballa, of Henk ten Cate de juiste man is voor Oranje, het optreden van Vitesse tegen Feyenoord. Daarnaast worden er diverse vragen van de luisteraars beantwoord, is er weer een 'Quiz van Mark' en wordt er weer een voetbalboek besproken. Het was een héérlijk voetbalweekend (1:05), Peter Hyballa ontslagen als trainer van NEC (1:55), wie moet de tak...more

 • Podcasten met Petersen Ep 27: Mark van Rijswijk over Maaskant, transfers Feyenoord & Jupiler League

  Apr 18 2017

  In een nieuwe podcast bespreekt host Neal Petersen samen met vaste gast FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk onder andere of Robert Maaskant naast zijn werk bij de Go Ahead Eagles ook wedstrijden kan analyseren, wie er rechtstreeks uitvliegt in de Eredivisie, welke versterkingen Feyenoord moet halen komende zomer, de strijd onderin in de Jupiler League en is er een zeer bijzondere boekbespreking. Is het verstandig dat Robert Maaskant op zijn vrije dagen analyses doet voor FOX Sports? (02:00...more

 • Podcasten met Petersen Ep 26: Jeroen Stekelenburg over Dirk Kuyt, Hans van Breukelen en Schalke'04

  Apr 12 2017

  Deze week schuift NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg aan om o.a. te praten over de spanning in de Eredivisie, de uitspraken van de technisch directeur van de KNVB Hans van Breukelen, wie PSV moet kopen deze zomer en wordt natuurlijk ook weer een voetbalboek besproken. De titelrace tussen Ajax en Feyenoord (1:45), moet Dirk Kuyt bij een kampioenschap stoppen of doorgaan? (11:15), wie moet PSV komende zomer halen om weer écht voor de titel mee te spelen (15:40), had Ajax het geld dat ze in Nere...more

 • Podcasten met Petersen Ep 25: Maarten Stekelenburg o.a. over Oranje-19, Nederlandse trainers.

  Apr 05 2017

  In deze speciale podcast bespreekt host Neal Petersen samen met Maarten Stekelenburg, bondscoach van Oranje onder 19, onder meer de ontwikkeling van Nederlands talent, het niveau van de Nederlandse trainers, zijn eigen avontuur in Zuid-Afrika bij Ajax Cape Town. Maarten vertelt over de nieuwe KNVB-campus (1:00), hoe was de voetballer Maarten Stekelenburg? (4:08), de rol van Jack van Gelder in de carrière van Maarten (6:00), hoe streng was Maarten als jeugdtrainer in zijn tijd bij Ajax? (8:45), ...more

 • Podcasten met Petersen Ep 24: Mark van Rijswijk o.a. over De Klassieker, crisis FC Groningen

  Apr 04 2017

  In een nieuwe Podcast met Petersen blikt FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk samen met host Neal Petersen terug op De Klassieker, bespreken ze de aanstelling van John van 't Schip bij PEC Zwolle, de mogelijke komst van Red Bull bij een Nederlandse voetbalclub en de crisis van FC Groningen. Zoals elke week is er ook weer een voetbalboekbespreking en een quizvraag. Terugblik op de klassieker Ajax - Feyenoord (00:45), het opportunisme in de voetbalwereld (4:50), is PSV nog kanshebber op de la...more

 • Podcasten met Petersen Ep 23: Freek Jansen over Eredivisie speelronde 28

  Mar 31 2017

  Na een weekje rust vanwege de interlandperiode is Voetbal International-journalist Freek Jansen met zijn voorspellingen. Deze week speelronde 28 van de Eredivisie met natuurlijk de kraker Ajax-Feyenoord.

 • Podcasten met Petersen Ep 22:Jeroen Stekelenburg & Mark van Rijswijk over KNVB & oude / nieuwe media

  Mar 28 2017

  In een nieuwe 'Podcasten met Petersen' schuiven er twee gasten aan. NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg en FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk kijken samen met host Neal Petersen terug op een hectisch voetbalweekend. Het ontslag van bondscoach Danny Blind, de chaos binnen de organisatie bij de KNVB, de discussie over een buitenlandse bondscoach zijn een paar van de gespreksonderwerpen in deze podcast. Wat vond Mark van Bulgarije - Nederland? (0:50), was het een fout om Matthijs de Ligt op...more

 • Podcasten met Petersen Ep 21: Jeroen Stekelenburg over Oranje, selectiebeleid Blind, Memphis

  Mar 23 2017

  In episode 20 van Podcasten met Petersen ontvangt host Neal Petersen NOS-journalist Jeroen Stekelenburg, de vaste interviewer van de bondscoach na wedstrijden van het Nederland Elftal. Samen bespreken zij onder meer het selectiebeleid van bondscoach Blind, de keepersdiscussie, de relatie tussen Memphis en de media en nog veel meer. De rol van Stekelenburg tijdens een interlandperiode (3:15), spelers Nederlands elftal weten geen spelers van Bulgarije op te noemen (4:05), Stekelenburg de opvolger...more

 • Podcasten met Petersen Ep 20: Mark van Rijswijk over spitsendiscussie Oranje, ervaren Feyenoord, NEC

  Mar 21 2017

  In de nieuwe Podcasten met Petersen bespreken FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk en host Neal Petersen onder meer de spitsendiscussie bij Oranje: Dost of Janssen, maar ook de ervaring bij Feyenoord en het vreemdelingenlegioen bij NEC. Daarnaast is er weer een quizvraag van Mark en wordt er weer een voetbalboek besproken:

 • Podcasten met Petersen Ep 19: Freek Jansen over Eredivisie speelronde 27

  Mar 17 2017

  Nog maar acht speelronden staan er op het programma in de Eredivisie. Tijd voor VI-journalist Freek Jansen en Neal Petersen om vooruit te blikken op deze speelronde en de luisteraars de juiste adviezen te geven over wie er gaat winnen. Roda JC – FC Twente (01:13), FC Groningen – Willem II (02:56), PSV – Vitesse (05:17), NEC – FC Utrecht (05:55), Sparta Rotterdam – Heracles Almelo (06:53), sc Heerenveen – Feyenoord (08:00), Excelsior – Ajax (09:35), Go Ahead Eagles – PEC Zwolle (11:41) en AZ – A...more

 • Podcasten met Petersen Ep 18: Mark van Rijswijk over Ron Jans, talenten in de Jupiler League,

  Mar 14 2017

  In de nieuwe podcast bespreken FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk en host Neal Petersen oa de grootste talenten in de Jupiler League, de vormcrisis van SC Heerenveen en de toekomst van Ron Jans.

 • Podcasten met Petersen Ep 17: Freek Jansen over Eredivisie speelronde 26

  Mar 10 2017

  Hij is weer terug. Vriend van de show en journalist van Voetbal International Freek Jansen blikt samen met host Neal Petersen vooruit op speelronde 26. Vitesse – Sparta Rotterdam (1:30), ADO Den Haag – NEC (3:38), Heracles Almelo – FC Utrecht (5:53), Go Ahead Eagles – PSV (7:38), Excelsior – sc Heerenveen (10:34), Willem II – PEC Zwolle (11:45), Roda JC – FC Groningen (12:20), Feyenoord – AZ (13:51) en Ajax – FC Twente (14:32)

 • Podcasten met Petersen Ep 16: Mark van Rijswijk over Wenger, blessures Feyenoord, Ajax in Europa

  Mar 08 2017

  Een nieuwe podcast met FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk met deze week onder meer: het wel/niet naderende afscheid van Arsene Wenger, waar Lucas Woudenberg is gebleven, de eeuwige discussies met de vierde man en het Europese avontuur van Ajax besproken. Daarnaast bespreekt deze week Mark een zeer heftig voetbalboek en is er natuurlijk weer een quizvraag. Napraten over Arsenal – Bayern München (1:25), er bestaat een discussie over ‘laptoptrainers’, wat vinden Mark & Neal hiervan? (6:33), ...more

 • Podcasten met Petersen Ep 15: Mark van Rijswijk over Bas Nijhuis, ideale Oranje-opstelling&video-ref

  Feb 28 2017

  In de nieuwe podcast met FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk worden onder meer de volgende onderwerpen besproken: de aanstelling van Andries Jonker bij VFL Wolfsburg, de ideale Oranje-opstelling, de video-referee of doellijntechnologie, Bas Nijhuis tijdens PSV-Feyenoord en is er weer een quizvraag en natuurlijk wordt er ook een voetbalboek besproken. Andries Jonker is de nieuwe hoofdtrainer van Wolfsburg (1.45), gaat Bazoer bij Wolfsburg een kans krijgen? (7.45), wat verwachten Mark & Neal...more

 • Podcasten met Petersen Ep 14: Eredivisie speelronde 24 voorspellen met Freek Jansen

  Feb 24 2017

  In de nieuwe 'Podcasten met Petersen' blikken VI-verslaggever Freek Jansen en host Neal Petersen vooruit op speelronde 24 van de Eredivisie. Alle ogen zijn natuurlijk gericht op de topper Feyenoord - PSV, maar daarnaast worden de andere acht duels natuurlijk ook uitvoerig besproken. De tussenstand qua voorspelling tussen Jansen en Petersen krijgt deze week extra aandacht.

 • Podcasten met Petersen Ep 13: Sparta-trainer Alex Pastoor over visie, yoga, transfers en mediabeleid

  Feb 22 2017

  In een extra 'Podcasten met Petersen' is deze week Sparta-trainer Alex Pastoor te gast. De 50-jarige trainer gaat in gesprek met host Neal Petersen uitgebreid in op zijn ontwikkeling als trainer en mens door de jaren heen, zijn brede visie over waar Sparta als club naar toe zou moeten gaan, maar ook over zijn norse uitstraling richting de media, de yoga-trainingen die hij heeft geïntroduceerd, het verschil over beleid maken tussen korte en lange termijn en nog veel meer.

 • Podcasten met Petersen Ep 12: Eredivisie speelronde 23 voorspellen met Freek Jansen

  Feb 17 2017

  In de nieuwe 'Podcasten met Petersen' hebben VI-verslaggever Freek Jansen en host Neal Petersen het onder meer over wie de degradatiekraker Roda JC - Go Ahead Eagles gaat winnen, de hoop op weer een treffer van Willem II-aanvaller Dico Koppers en de bijbehorende dans, het mogelijke debuut van David Neres bij Ajax en of koploper Feyenoord nu wel een keer weet te winnen in Den Haag bij ADO. Kortom, een uitgebreide voorbeschouwing op speelronde 23 van de Eredivisie. Tussenstand na speelronde 22 (0...more

 • Podcasten met Petersen Ep 11: Eredivisie bespreken met Mark van Rijswijk

  Feb 14 2017

  In deze aflevering van 'Podcasten met Petersen' bespreken FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk en host Neal Petersen onder meer speelronde 22 van de Eredivisie, de randzaken bij Feyenoord en Ajax met Dirk Kuyt en Joël Veltman, wordt er weer een voetbalboek besproken en is er natuurlijk weer een quizvraag.

 • Podcasten met Petersen Ep 10: Eredivisie speelronde 22 voorspellen met Freek Jansen

  Feb 10 2017

  In een nieuwe 'Podcasten met Petersen' blikken Freek Jansen van Voetbal International en Neal Petersen vooruit op speelronde 22. Daarnaast geven ze ook hun goktips over de negen wedstrijden en kijken ze met speciale aandacht naar Go Ahead Eagles - Ado Den Haag en koploper Feyenoord dat het thuis opneemt tegen FC Groningen. Voorspellingen van vorige week (1:29), PEC Zwolle – NEC Nijmegen (2:12), Heracles Almelo – Roda JC Kerkrade (5:32), Feyenoord – FC Groningen (8:18), Go Ahead Eagles – ADO Den...more

 • Podcasten met Petersen Ep 9: Eredivisie bespreken met Mark van Rijswijk

  Feb 07 2017

  Geven voetbalcommentatoren anders commentaar in het stadion dan in ‘de bezemkast’? (1:10), Željko Petrović ontslagen bij ADO Den Haag. Kwam dit als een verrassing? (3:20), gaat AZ het contract van John van den Brom verlengen? Of vertrekt de oefenmeester uit Alkmaar? (9:40), jonge talenten worden snel ‘gehyped’(12:10), Hadouir scoort altijd tegen FC Groningen (16:22), is er een verband tussen het afhaken van de harde kern en de slechte prestaties van FC Groningen? (20:18), Nicolas Anelka en Patri...more

 • Podcasten met Petersen Ep 8: Eredivisie speelronde 21 voorspellen met Freek Jansen

  Feb 03 2017

  In deze 'Podcasten met Petersen' blikken VI-journalist Freek Jansen en host Neal Petersen vooruit op speelronde 21 van de Eredivisie. Weet ADO Den Haag eindelijk weer eens te winnen? Kan FC Twente stunten tegen koploper Feyenoord en wie pakt voorlopig de titel 'Best of the rest': FC Utrecht of SC Heerenveen? Terugkijken op de voorspellingen van vorige week (0:42) ADO Den Haag – Vitesse (2:26) NEC – Go Ahead Eagles (4:46) AZ – PSV (7:03) Willem II – Heracles Almelo (9:15) FC Groningen – Excelsio...more

 • Podcasten met Petersen Ep 7: Deadline Day bespreken met Mark van Rijswijk

  Feb 01 2017

  Nederlanders die zijn verkocht of verhuurd in het buitenland 2:00 Opvallende transfers in het buitenland 7:40 Mini Quiz… 11:05 Antonio Trograncic van Bayern München naar Ajax 13:05 Ooit het grootste talent van Arsenal duikt op bij VVV-Venlo 14:25 Ouasim Bouy toch weer terug bij PEC Zwolle 14:44 Roda JC slaat toe op de transfermarkt 15:41 Directe concurrenten ruilen van speler 20:40 David Neres voor te veel geld naar Ajax? 23:25 Tim Krul niet naar Watford, maar naar AZ 26:44 Robert Mühren vertrek...more

 • Podcasten met Petersen Ep 6: Eredivisie speelronde 20 voorspellen met Freek Jansen

  Jan 27 2017

  In een nieuwe 'Podcasten met Petersen' blikken VI-journalist Freek Jansen en host Neal Petersen vooruit op speelronde 20 van de Eredivisie. Terugkijken op de voorspellingen van vorige week (0.45), Willem II – Sparta Rotterdam (1.25), Go Ahead Eagles – FC Utrecht (2.49), Heracles Almelo – PSV (4.00), Roda JC Kerkrade – Excelsior (5.38), sc Heerenveen – FC Groningen (7.08), Vitesse – AZ (8.03), Ajax – ADO Den Haag (9.19), PEC Zwolle – FC Twente (10.05), Feyenoord – NEC (10.57), en wat staat er ko...more

 • Podcasten met Petersen Ep 5: Eredivisie speelronde 19 voorspellen met Freek Jansen

  Jan 21 2017

  In episode 5 van 'Podcasten met Petersen' blikt Freek Jansen, Ajax-watcher & Nederlands Elftal-watcher van Voetbal International, samen met host Neal Petersen vooruit op het Eredivisie weekend en geven ze allebei hun tips om op welke ploeg in te zetten.

 • Podcasten met Petersen Ep 4:Eredivisie met Mark van Rijswijk & Africa Cup Update door Bilal Soufiani

  Jan 17 2017

  In deze episode van 'Podcasten met Petersen' is FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk weer te gast. De onderwerpen zijn onder meer speelronde 18 van de Eredivisie, het nut van wintertransfers, wordt het eerste voetbalboek besproken en er is weer een quizvraag. Daarnaast praat Bilal Soufiani over de eerste dagen van de Africa Cup, de teleurstellende start van Marokko en de meest opvallende spelers tot nu toe.

 • Podcasten met Petersen Ep 3: Poule A van de Africa Cup

  Jan 14 2017

  Zaterdag 14 januari betekent dat Africa Cup 2017 nu echt los gaat. In deze podcast bespreekt host Neal Petersen samen met Africa Cup-kenner Bilal Soufiani uitgebreid Groep A van dit toernooi.

 • Podcasten met Petersen Ep2: Voorbeschouwing Africa Cup met Bilal Soufiani

  Jan 12 2017

  Bilal Soufiani, de absolute kenner van het Afrikaanse voetbal, blikt in een nieuwe 'Podcasten met Petersen' vooruit op de Africa Cup, die zaterdag van start gaat.

 • Podcasten met Petersen Ep 1: De herstart van de Eredivisie met Mark van Rijswijk

  Jan 11 2017

  In de eerste episode van 'Podcasten met Petersen' bespreekt host Neal Petersen samen met FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk het optreden van Mark bij de NK Voetbalquiz, de transfer van Martin Odegaard naar SC Heerenveen, het grote geld uit China en natuurlijk de herstart van de Eredivisie.