PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Gamersnet Podcast

Je vrienden van Gamersnet.nl maken ook geluiden! Hoor ze praten over het laatste game-nieuws, hun aan- en afraders en urenlang aan nodeloos gewauwel.

Afleveringen

 • Gamersnet Podcast #97 - iets later dan verwacht

  Apr 01 2020

  Deze podcast is afgelopen vrijdag opgenomen. Salim en Peter schuiven aan om te praten over de games de zij spelen tijdens de crisis, namelijk Red Dead Online en Cod: Warzone. Daarnaast bespreken ze de nieuwe geruchten omtrent GTA 6 en nog veel meer! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #96: Veel online gamen

  Mar 21 2020

  Deze week schuiven Salim, Tom en Peter op afstand aan om de laatste nieuws rondom games te bespreken. Natuurlijk gamen we meer omdat we thuis vast zitten, onder andere Warzone en Red Dead Online. Ook komt Animal Crossing en Ori and the Will of the Wisps langs. Daarnaast bespreken we de presentatie van Sony over de PlayStation 5 en de specificaties van de Xbox One Series X. Bovenal zijn we gewoon heel erg blij dat we elkaar weer kunnen spreken. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende k...more

 • GN Fanzone Trailer

  Mar 13 2020

  We hebben een nieuwe podcast, exclusief voor GN Patreon-leden! In GN Fanzone gaan we praten over de favoriete franchises van de redactie. In de eerste aflevering, Assassin's Creed! Word lid van ons Patreon-account en beluister deze gloednieuwe podcast! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor Gamersnet Fanzone? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #95: Over Modern Warfare Battle Royale, PlayStation 5 en veel meer!

  Mar 13 2020

  Welkom bij een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! In deze aflevering bespreken Salim en Peter natuurlijk het coronavirus en onze laatst gespeelde games als Modern Warfare en The Witcher 3. Natuurlijk wordt ook de nieuwe Battle Royale Modus van Call of Duty besproken (Warzone). Ook nemen we de laatste geruchten omtrent de PlayStation 5 door en hebben we het even over Half-Life Alyx! Daarnaast hebben we voor het eerst de Aftershow en videobeelden, exclusief voor leden van ons Patreon-acc...more

 • GN Podcast #94 - Gaat de PlayStation 5 het halen?

  Feb 21 2020

  Salim en Peter schuiven weer aan voor een nieuwe aflevering van de GN Podcast. Salim vertelt over Rayman 3, Peter over The Witcher 3. Daarnaast bespreken we de kosten van de Xbox One Series X en de PlayStation 5 en of de consoles wel op tijd zullen verschijnen vanwege het coronavirus. Tot slotte speculeren we over de Battle Royale-modus van Modern Warfare en de eventuele VR-game van Splinter Cell! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? St...more

 • GN Podcast #93: Das war Jessie und James!

  Feb 08 2020

  Salim en Peter zijn weer in het land en schuiven aan om het laatste gamenieuws te bespreken! De games van de week, aandeelhoudersvergaderingen van Activision en Ubisoft, de prijsbepaling van de PlayStation 5, het vertrek van Dan Houser bij Rockstar en Duitse Pokemon! Genoeg te beleven dus! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #92: "De Mysterieuze Gleuf"

  Jan 26 2020

  Bij gebrek aan Peter zijn het Salim en Tom die (vanuit huis) aanschuiven voor aflevering #92 van de Gamersnet Podcast. Het podcast-tweetal bespreekt de geringe hoeveelheid game-nieuws van de afgelopen week, maar gaat vooral te pas en te onpas de diepte in over elkaars laatste bevindingen qua games én volstrekt irrelevante onderwerpen. Denk aan de mysterieuze, mogelijke achterzijde van de Xbox Series X, maar ook het missen van sociale media als Vine, de stand van streaming en game-abonnemente...more

 • GN Podcast #91 - Gamersnet vanuit Curacao

  Jan 19 2020

  Het is een bijzondere aflevering van de Gamersnet Podcast, want onze Peter is op vakantie in Curacao en heeft toch besloten een podcast op afstand te doen met Salim. Er is namelijk genoeg te bespreken, met uitstellen van Cyberpunk en Avengers en het niet aanwezig zijn van PlayStation op de E3. Genoeg te beleven dus! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #90 - zoals we vrouwen opvoedde in de jaren 50

  Jan 11 2020

  Na een pauze van een week is de Gamersnet Podcast terug van weggeweest! En hoe! Er is enorm veel gebeurd nu het jaar weer van start is gegaan! Er zijn geruchten omtrent Assassin's Creed Ragnarok, een aankondiging van de nieuwe Batman-game, het logo van de PlayStation 5 en nog veel meer! Salim en Peter schuiven weer aan en het wordt een groot feest! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] e...more

 • Blue Yeti X Audio Test

  Jan 04 2020

  Het is tijd voor een nieuwe audio-test, ditmaal van de Blue Yeti X, een USB condensator-microfoon die veel indruk maakt. De review is te lezen op Gamersnet.nl!

 • GN Podcast #89: The Cristmas Edition

  Dec 27 2019

  Het is tijd voor een speciale editie van de Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven aan en bespreken de kerstdagen, het afgelopen jaar en ook blikken de heren vooruit op 2020. Waar hebben we zin in? Je hoort het in deze nieuwe aflevering van Pod. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #88 - Waar blijft Phil Sponsor

  Dec 20 2019

  Het is weer tijd voor een nieuwe GN Podcast en jawel, onze Tom schuift weer aan naast Peter om het laatste nieuws te bespreken! Natuurlijk wordt de nieuwe Xbox Series-X besproken, maar ook nemen de heren hun favoriete games van 2019 door! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #87 - Ik vond het boek beter

  Dec 13 2019

  Het is een hele drukke nieuwsweek bij Gamersnet, met vooral heel veel aankondigingen. Wat dacht je van een nieuwe Bioshock, die zomaar even is aangekondigd. Ook games als I am Jesus Christ. Left 4 Dead VR en de battle royale-modus van Forza Horizon 4 passeren de revue. Maar bovenal wordt er weer veel gelachen met Salim en Peter achter de microfoon! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] ...more

 • GN Podcast #86 | EA vs. van Basten!

  Dec 06 2019

  Deze week hebben we een leuke gast waar we de week van games mee bespreken! Dat is onder andere de blokkade van Marco van Basten in FIFA 20 en de foto's van de ontwikkel-PS5. Ook behandelen we een aantal mails en stonden we in Metro! Hoe leuk is dat?! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Turtle Beach Elite Atlas Aero audiotest

  Dec 04 2019

  Hoewel de Turtle Beach Elite Atlas Aero natuurlijk geen condensator-microfoon bevat, zijn we best te speken over het geluid. Daarnaast is ook de outgoing audio tot in de kleinste details te tweaken en wil je het zelf horen? Wij doen hier een audio-test!

 • GN Podcast #85 - Black Men Friday

  Nov 29 2019

  Het is tijd voor een nieuwe GN Podcast, waar we ons al een klein beetje opmaken voor de Game of the Year, maar ook de beste game van het Decennium! Daarnaast zijn er geruchten omtrent Assassin's Creed Ragnarok en een mogelijk nieuwe game van Rockstar Games. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #84 - Dualshockerend 5

  Nov 23 2019

  Deze week schuiven Salim en Peter aan voor een bomvolle aflevering van de Gamersnet Podcast! Saal is aan de slag gegaan met Star Wars Jedi Fallen Order en Modern Warfare en Peter is eindelijk begonnen met Planet Zoo. Daarnaast praten we over Google Stadia en de patenten van de Dualshock 5-controller voor de Playstation 5! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast Review - Pokemon Sword and Shield

  Nov 18 2019

  Hoe meer games er verschijnen, hoe meer podcasts wij maken. Ditmaal belt onze Peter in met Mike, die de grote eer heeft om Pokémon Sword te reviewen! Het is natuurlijk de eerste Pokémon-game op de Nintendo Switch en dus zijn we extra benieuwd naar hoe de game daadwerkelijk speelt en hoe de nieuwe Pokémon eigenlijk zijn! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast Review - Need For Speed Heat

  Nov 17 2019

  In deze nieuwe GN Podcast Review spreekt onze Peter met Patrick! Het was aan hem de eer om Need for Speed Heat te reviewen en omdat de game nogal onder de radar is gebleven is Peter wel benieuwd hoe de game uiteindelijk is geworden... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #83 - Ik greep mis!

  Nov 15 2019

  Deze week schuiven Salim en Peter wederom aan voor een nieuwe GN Podcast! Onder andere worden Star Wars Jedi Fallen Order, Xcloud en VR porno besproken! Heel veel plezier! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #82 - Maar dat is Hans Teeuwen!

  Nov 08 2019

  Het is een bijzondere Podcast, want Peter heeft wat te vieren! De flessen drank gaan open en samen met Salim wordt Joker besproken, maar ook Modern Warfare, de pc-versie van Red Dead Redemption 2 en The Outer Worlds. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast Review - The Outer Worlds

  Nov 02 2019

  Onze Tom heeft veel te bespreken, want hij is aan de slag gegaan met The Outer Worlds, van de makers van onder andere Knights of the Old Republic 2 en Fallout New Vegas. En daar wil onze Peter echt alles van weten! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #81: Red Dead Redemption 2 pc en meer

  Nov 01 2019

  Deze week bespreken Salim en Peter Red Dead Redemption 2 pc, Luigi's Mansion 3, Jedi Fallen Order, Modern Warfare en nog veel meer! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #80 - Dit is je vriendin niet

  Oct 25 2019

  Deze week schuiven Salim en Peter aan om de laatste games te bespreken, zoals Modern Warfare, Ring Fit Adventure, Batman Arkham Legacy en Jedi Fallen Order! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #79 -De kracht van de Split

  Oct 18 2019

  Het is weer tijd voor een nieuwe GN Podcast, waar Tom en Peter aanschuiven voor het laatste gamenieuws. We bespreken onder andere het debacle rond Blizzard en de protesten in Hong Kong, de nieuwe games van Riot Games en de Analogue Pocket! Ook worden er games besproken als Hellblade, Planet Zoo en Hitman 2. Volgende week kunnen we meer melden over de te verschijnen games van het drukke seizoen! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuu...more

 • GN Podcast Review - Ghost Recon Breakpoint

  Oct 14 2019

  Onze Patrick schuift aan in een nieuwe GN Podcast Review, want hij is de reviewer van dienst van Ghost Recon Breakpoint. Onze Peter is alles over die game weten, want hij was best groot fan van de voorganger Wildlands. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast Review - Destiny 2 Shadowkeep

  Oct 11 2019

  Het was een behoorlijke controverse, de review van Destiny 2: Shadowkeep! Onze Amador kreeg veel kritiek en onze Peter stelt de moeilijke vragen! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #78: PlayStation 5 kijkt mee

  Oct 04 2019

  Deze week bespreken Salim en Peter geruchten omtrent de PlayStation 5 en is Peter aan de slag gegaan met de Nintendo Switch Lite, Star Wars Pinball op Switch en de Sega Mega Drive Mini. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #77 - Salim, Soldaat van EA

  Sep 28 2019

  Een verhitte discussie in de Gamersnet Podcast, want Peter beschuldigt Salim ervan precies te doen wat EA voor ogen heeft! Ook bespreken we The Last of Us Past 2, Link's Awakening en Mario Kart Tour! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #76 - Podcast avant la lettre

  Sep 20 2019

  Een nieuwe vrijdag en dus een nieuwe Gamersnet Podcast! deze week schuiven Salim en Peter aan voor het laatste nieuws, veel games en nog meer slap geouwehoer! We bespreken Borderlands 3 en Modern Warfare, maar ook het nieuws van de Rockstar Game Launcher en Anthem die naar EA Access verhuist. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast Review - Borderlands 3

  Sep 18 2019

  In een nieuwe Gamersnet Podcast Review spreken Peter en Patrcik uitgebreid over Borderlands 3. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast Review: Monster Hunter World Iceborne

  Sep 14 2019

  In deze Gamersnet Podcast Review bespreken Amador en Peter Monster Hunter World Iceborne, de ijskoude uitbreiding van het megasucces van Capcom. Biedt deze game genoeg nieuwe content? We vertellen je er alles over. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #75 - Cockring Fit Adventure!

  Sep 13 2019

  Tom en Peter zitten weer klaar voor een nieuwe Gamersnet Podcast, weliswaar op afstand maar toch. De games die deze week besproken worden zijn Luigi's Mansion 3, Resident Evil REsistance, Ring Fit Adventures en Star Wars Pinball! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast Review - Gears 5

  Sep 10 2019

  Er staat weer een nieuwe Gamersnet Podcast Review voor jullie klaar! Ditmaal spreekt Peter met Michiel over Gears 5 en waarom hij die game een 8.5 heeft gegeven. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #74 - Control-eerbaar slechte podcast

  Aug 30 2019

  Onze welgemeende excuses voor het kraakje in de audio! Deze week schuiven Tom, Patrick en Peter aan voor een nieuwe aflevering van de Gamernet Podcast! En er is veel te bespreken! Onze Patrick is namelijk aan de slag gegaan met zowel Wreckfest als Control. De games worden daarom ook uitgebreid besproken. Ook komen de microtransacties weer om de hoek kijken naar aan leiding van een column van Patrick en Tom wil nog wat kwijt over disintegration! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende...more

 • GN Podcast Review - Wolfenstein Youngblood

  Aug 28 2019

  We hebben weer een nieuwe Gamersnet Podcast review voor jullie klaarstaan! Ditmaal spreken we wederom Wester, die deze maand ook aan de slag mocht gaan met Wolfenstein Youngblood! De review is niet heel positief en Peter wil graag weten waarom dat zo is! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast Review - Fire Emblem Three Houses

  Aug 27 2019

  Welkom bij de allereerste aflevering van de Gamersnet Podcast review, waar we losse games bespreken met de reviewers van dienst! In dit geval spreken we met Wester, die op dit moment helemaal in Hong Kong zit. We bespreken Fire Emblem Three Houses uitgebreid! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast Extra: Interview met Chris Brock over Borderlands 3

  Aug 25 2019

  Onlangs mocht Peter naar Londen reizen om aan de slag te gaan met Borderlands 3. Daar spreken we met Chris Brock van Gearbox Software over Borderlands 3! Geniet dus van deze extra Gamersnet Podcast en laat ons vooral weten wat je ervan denkt! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #73 - Het probleem van Gamescom 2019

  Aug 24 2019

  Tom en Peter komen net terug uit Keulen voor Gamescom en bespreken de games die ze daar hebben mogen spelen. Wat dacht je van Kerbal Space Program 2, Final Fantasy 7 Remake, Planet Zoo en Age of Empires 2: Definitive Edition. Daarnaast bespreken de heren weer even EA, de trip naar Keulen, de staat van Gamescom en 2019 als gamejaar. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons ...more

 • GN Podcast #72 - Pay to Pay in Apex Legends

  Aug 18 2019

  Het is tijd voor aflevering 72 van de Gamersnet Podcast! Deze week bespreken we de vakantie van Peter en de games die gespeeld zijn, waaronder Spider-man en Captain Toad's Treasure Tracker. Apex Legends heeft een update gekregen die de game "Pay to Pay" heeft gemaakt en Peter is aan de slag geweest met Borderlands 3. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • GN Podcast #71 - Make Modern Warfare great again

  Aug 09 2019

  Onze Salim en Peter schuiven weer aan voor aflevering 71 van de Gamersnet Podcast! Er wordt druk gesproken over de gespeelde games van deze week zoals Spider-man, Minecraft, Luigi's Mansion 2 en GTA Online. Natuurlijk bespreken we ook niet nieuws, met de vreselijke beschuldigingen richting de game-industrie van Republikeinen in de V.S. Salim heeft heel veel nieuwe inzichten over de nieuwe Modern Warfare, de komst van Gamescom en de nieuwe richtlijnen over Loot Boxes! Heb je zelf opmerkingen, v...more

 • GN Podcast #70 - De heetste podcast ooit!

  Jul 26 2019

  Met ruim 30 graden op de teller schuiven Salim en Peter aan voor de heetste podcast ooit gemaakt. Onze excuses voor het geluid van de ventilator, maar we kunnen simpelweg niet zonder. Deze week is er veel gebeurd, met de nieuwe GTA Online update die een casino toevoegt aan de game. Peter is er uren mee aan de slag gegaan en Salim is erg benieuwd. Het Verenigd Koninkrijk heeft bepaald dat Loot Boxes geen vorm van gokken zijn en dat uitgevers het lekker zelf mogen weten. Watch Dogs Legion krijg...more

 • GN Podcast #69 - Eindhoven de gokste

  Jul 19 2019

  Deze week schuiven Tom en Peter aan voor de 69e (haha) aflevering van de Gamersnet Podcast! Er is veel te bespreken, waaronder de Minecraft-server en de Pokémon GO-avonturen van Peter. GTA Online krijgt de komende week een nieuwe update met de Diamond Casino and Resort. Peter is hyped en heeft zin om de game weer te betreden. En hoe vet zou het zijn als The Division een singleplayer-game zou krijgen? Op Twitter wordt daar naar gevraagd en Tom ziet het veel zitten. Ubisoft heeft de lijst naar ...more

 • GN Podcast #68 - Two girls one Cuphead

  Jul 12 2019

  Het is weer tijd voor een nieuwe Gamersnet Podcast en Michiel, Tom en Peter bespreken natuurlijk het laatste nieuws! wat dachten jullie van de aankondiging van de Nintendo Switch Lite, die een handheld-ervaring moet bieden voor gamers. Maar was de Switch niet al draagbaar en waarom maakt Nintendo deze keuze? De heren bespreken het uitgebreid. EA is huilie huilie aan het doen en baalt van zijn reputatie! Wat naar nou! Ander, leuker nieuws van EA is dat Jeroen Grueter en Sierd de Vos de nieuwe c...more

 • GN Podcast #67 - Weet jij waar mijn Max Payne is?

  Jul 05 2019

  Deze week schuiven Salim, Peter en Tom weer aan voor een nieuwe aflevering van de GN Podcast! Salim is aan de slag met het tweede seizoen van Apex Legends en Tom is weer bezig met Hitman 2, die veel nieuwe content heeft ontvangen. We spreken ook over de nieuwe generatie consoles, nu Sony en Microsoft druk bezig zijn met het aantrekken van nieuwe studio's! Gaat Remedy (Alan Wake) opgekocht worden door PlayStation? We fantaseren ook even over GTA 6! Gaat de game Cuba en Rio de Janeiro bevatten?...more

 • Gamersnet Podcast #66 - Ik vind het woord squirt gewoon grappig

  Jun 28 2019

  Deze week schuiven schuiven Salim en Peter aan samen met nieuwkomer Rolf om het laatste nieuws omtrent de games te bespreken. Wat dacht je van nieuws omtrent Black Ops 4 en Star Wars Jedi Fallen Order? Daarnaast hebben we heel veel gegamed. Rolf is aan de slag gegaan met Hell Let Loose, Salim gaat verder met Red Dead Redemption 2 en Peter heeft veel Nintendo-games gespeeld, namelijk Luigi's Mansio 3, Pokemon Sword en Shield, The Legend of Zelda: Link's Awakening en Super Mario Maker 2! Genoeg t...more

 • Gamersnet Podcast Extra: In gesprek met Lee Mather van F1 2019

  Jun 25 2019

  Deze week hebben we een extra Gamersnet Podcast voor jullie klaar staan! Omdat aanstaande vrijdag F1 2019 in de winkels ligt, mochten we een interview houden met Lee Mather, de Game Director van de game! Hij vertelt ons alles over de nieuwe features van de game. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #65 - Kindersurprise, het nieuwe EA!

  Jun 21 2019

  We zijn er even tussenuit geweest vanwege wat verhuizingen, maar we zijn weer terug met de Gamersnet Podcast, met een nieuwe cast! Naast Peter schuift de nestor van Gamersnet aan! Onze Michiel werkt al sinds 2006 voor GN en geeft zijn ongezouten meningen over de afgelopen E3. Daarnaast is Salim aanwezig, die ook zijn plasje moet doen over de vele aankondigingen en het nieuws dat EA lootboxes ziet als Kindersurprise-eieren! Deze extra lange uitzending praat je helemaal bij! Heb je zelf opmerking...more

 • Gamersnet Podcast #64: Dag, dag Gamersnet HQ...

  Jun 07 2019

  In het kader van transparantie: Gamersnet gaat de hele toko wat downscalen. Ons knusse "Gamersnet Headquarters" wordt verlaten en Peter wil daar deze aflevering even over uitweiden. Wat is er aan de hand bij je vrienden van Gamersnet? In minder sombere sferen schuiven ook Amador en Tom aan om gewoon het harde nieuws te bespreken. Met deze week onder meer discussie over Google Stadia, de toekomst van Destiny 2, geklungel bij BioWare en meer pre-E3 onthullingen op komst... Heb je zelf opmerkinge...more

 • Gamersnet Podcast 63: Mario is een enabler

  May 29 2019

  Iets vroeger dan verwacht, maar Tom en Peter zijn terug met een extra lange Gamersnet Podcast! Peter mocht eindelijk los over Super Mario Maker 2, terwijl ondertussen ook nog eens loeizware Call of Duty geruchten bevestigd worden. Ondertussen werpt Tom een balletje op over Apex Legends en bespreken de heren de stand van zaken bij Electronic Arts "at large"... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]...more

 • Gamersnet Podcast #62: Tom en Peter gaan op Playdate

  May 24 2019

  Na een rustige nieuwsweek schuiven Tom en Peter vervroegd aan, met alsnog meer dan genoeg te bespreken. Zo heeft Peter het streamen weer opgepakt en is Tom in trance over, jawel, een nieuwe handheld op komst... Daarnaast praten de heren over het verschijnen van Descenders, hoe Sea of Thieves er nu voor staat én speculeren ze over de toekomst van Call of Duty, die zo maar een nieuwe wending op lijkt te zoeken! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersne...more

 • Gamersnet Podcast #61: Over RAGE 2 en Total War: Three Kingdoms

  May 17 2019

  Ga maar zitten voor een extra lange Gamersnet Podcast, want Peter en Tom nemen aflevering #61 vroeger op de dag op. Meer gezonde energie, met genoeg games om te bespreken. Zo halen onze presentatoren de samenwerking tussen Microsoft en Sony aan, heeft Peter allerlei nieuwe games gespeeld in Parijs en bespreekt Tom zijn ervaringen met RAGE 2... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en pr...more

 • Gamersnet Podcast #60: Ghost Recon-geloofwaardig

  May 10 2019

  Een rustige nieuwsweek of niet, Peter en Tom vinden genoeg onderwerpen om de game-industrie van de afgelopen dagen uiteen te zetten. Wat denken we bijvoorbeeld van de onthulling van Ghost Recon Breakpoint? Waarom vertraagt PlayStation het tempo van State of Play zo ernstig? En wat verwachten we nu ongeveer van de aanstaande E3 in juni? Dat alles (en meer) wordt olijk aan elkaar gebabbeld in deze zestigste Gamersnet Podcast... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesti...more

 • In gesprek met Josh Jeffcoat over Borderlands 3

  May 05 2019

  Het is tijd voor een extra Gamersnet Podcast, waar we praten met Josh Jeffcoat, ontwikkelaar voor Borderlands 3 bij Gearbox Software! Hij is verantwoordelijk voor de vijanden in de game en Peter wil veel weten over de ontwikkeling van de game. Aanstaande vrijdag hebben we weer een reguliere GN Podcast!

 • Gamersnet Podcast #59: Grenzen verleggen met Borderlands 3

  May 03 2019

  Vers uit het vliegtuig en startklaar (genoeg) om een podcastje te pompen! Onze Peter was in Los Angeles voor de eerste hands-on met Borderlands 3 en vertelt daar uitgebreid over, samen met een evenals teruggekeerde Tom... Verder staat aflevering #59 van de Gamersnet Podcast garant voor wat anekdotes over Sea of Thieves en diens nieuwigheden én natuurlijk een vlotte uiteenzetting van de Sonic The Hedgehog filmtrailer... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor d...more

 • Gamersnet Podcast #58: Mortal Kombat 11 - Je geld of je leven!

  Apr 26 2019

  Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #57: Over PlayStation 5 en Xbox One SAD

  Apr 19 2019

  Met enige spoed presenteren Peter en Tom, later bijgevallen door Mike, een wederom afgeladen Gamersnet Podcast! Luister mee met een flexible aflevering #57... De heren hebben de eerste details van de PlayStation 5 te bespreken, voorzien Anno 1800 van een auditieve review én wijden verder uit over zowel Star Wars: Jedi Fallen Order als de gloedjenieuwe "Xbox One S All-Digital". Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailt...more

 • Gamersnet Podcast #56: Tussen Sea of Thieves en Star Wars...

  Apr 12 2019

  Peter en Tom praten je weer bij over de game-wereld, met deze week meer dan genoeg gespreksstof! Ook Borderlands 3 verhuist naar de Epic Games Store, Star Wars is weer interessant en onze Tom mocht over de vloer bij Rare voor een hands-on met alle nieuwigheden in Sea of Thieves. Dat alles (en veel meer nodeloos gewauwel) vind je terug in aflevering #56 van de Gamersnet Podcast. Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een ma...more

 • Gamersnet Podcast #55: Het beste voor BioWare...

  Apr 05 2019

  Amador is op de zaak, en dat betekent dat onze vaste Peter en Tom een derde stem mee mogen nemen in de Gamersnet Podcast! In aflevering #55 bespreken zij heet nieuws, en ja: we moeten toch nog één keer een boekje opendoen over Electronic Arts. Terwijl Amador eindelijk los kan over Sekiro: Shadows Die Twice, laat Peter van zich horen over het nieuwe Firestorm in Battlefield 5. Maar natuurlijk: de klap op de vuurpijl is deze week het schokkende verslag van de stand van zaken bij Anthem en BioWare...more

 • Gamersnet Podcast #54: Goochelen met Gearbox...

  Mar 29 2019

  Borderlands 3 werd onthuld met een ongemakkelijke livestream, EA gooit weer een boel mensen op straat en ondertussen wil ook Apple instappen op abonnementen voor games. Kortom: genoeg te bespreken voor onze Tom en Peter, die beide aanschuiven voor aflevering #54 van de Gamersnet Podcast! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #53: OK Google, vernietig de game-industrie

  Mar 22 2019

  Google onthulde eindelijk hun meesterplan voor de game-industrie, Apex Legends trapt een eerste seizoen af en Disney lijkt stappen te maken om Electronic Arts misschien van Star Wars af te halen... Wat is er aan de hand in de game-industrie en wat vinden we daar zoal van? Peter en Tom schuiven aan voor aflevering #53 van de Gamersnet Podcast, en bespreken naar hartenlust wat ons bewoog in de afgelopen week... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersne...more

 • Gamersnet Podcast #52: EA is het bewijs dat God niet bestaat

  Mar 15 2019

  Het was een bewogen week op Gamersnet, vandaar dat we ook weer eens met drie man aanschuiven in onze podcast! Dat garandeert een goede anderhalf uur aan verhitte gesprekken en nodeloos veel gewauwel. Amador, Peter en Tom bespreken de overnamegeruchten van Take-Two Interactive, de lancering van The Division 2 én discussiëren over EA's houding rondom hun laatste paar "games-as-a-service"... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur geru...more

 • Gamersnet Podcast #51: Survivallen met Days Gone en speculeren over VR op Nintendo Switch

  Mar 08 2019

  Dat Peter een hevig griepje te pakken heeft, hoeft niet te betekenen dat de Gamersnet Podcast niet doordraait. In tegendeel! Samen met Tom streeft Peter over de internetverbinding naar een als altijd afgeladen uitzending, vol discussie en speculatie. Wat is er aan de hand met Electronic Arts en de E3 van dit jaar? Hoe staat het ervoor met het stilgezwegen Days Gone en wat moeten we verwachten van virtual reality op de Nintendo Switch? Peter en Tom bespreken dat alles (en meer) in aflevering #51...more

 • Gamersnet Podcast #50: Hype en ongeloof voor nieuwe Pokemon

  Mar 01 2019

  Peter is terug uit een warm Curaçao en keert weer terug in de Gamersnet Podcast! Samen met Tom bespreekt hij een week vol prangend Nintendo-nieuws, een kersverse Trials en meer Pokémon. Wat betekent Reggie Fils-Aime's vertrek voor Nintendo? Waar zitten Peter en Tom op te wachten in Pokemon Sword en Pokemon Shield en hoe heerlijk is Trials Rising nu precies? De heren bespreken het allemaal... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur g...more

 • Gamersnet Podcast #49: Wat is Rocksteady van plan?

  Feb 22 2019

  Vorige week nog per inbel aanwezig, maar nu daadwerkelijk aangeschoven: onze Salim. Samen met Tom bespreekt hij de week in games in een gloednieuwe, afgeladen Gamersnet Podcast! In aflevering #49 hebben we het onder meer over Salims eerste ervaringen met Apex Legends, de stand van zaken rondom de flaters van Anthem én natuurlijk speculeren de heren door over wat Rocksteady nu al zo lang in het geheim bezighoudt... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gam...more

 • Gamersnet Podcast #48: Wat is er aan de hand bij Activision-Blizzard

  Feb 15 2019

  Peter is nét op vakantie, maar dat weerhoudt Gamersnet er niet van alsnog een kersverse podcast af te leveren. Via de wondere wegen van het internet belt Salim in bij Tom, om gezamenlijk de drukke week te bespreken... In aflevering #48 bespreken we onder meer de terugkeer van podcastprofeet Salim en hoe het rammelt bij Activision-Blizzard. Uiteraard maken de heren ook ruimte om te bespreken welke snelle shooters zij zoal speelden, de afgelopen tijd... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prang...more

 • Gamersnet Podcast #47: Hoe Apex Legends een directe hit werd...

  Feb 08 2019

  Het was een flinke week voor onze podcastpresentatoren Peter en Tom. Terwijl de een zich stortte in een Final Fantasy-wereld vol fans, verslingerde de ander zich aan een gloednieuwe (en enorm succesvolle) battle royale... Waar hielden de heren zich deze week dan zoal mee bezig en waarom? Dat alles (en meer) hoor je deze week terug in de Gamersnet Podcast... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]...more

 • Gamersnet Podcast #46: Over Metroid Prime en heisa bij EA

  Feb 01 2019

  Peter en Tom zijn terug van weggeweest en hebben meteen aardig wat bij te praten! Opnames en vakanties zaten in de weg van de podcast, maar de heren halen in als geen ander... Hoe zit het bijvoorbeeld met het opnieuw opstarten van Metroid Prime 4's ontwikkeling? Wat vonden we tot dusver van de ervaringen rondom Anthem? En, ook niet onbelangrijk, waarom zijn Toms ribben gekneusd? Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mai...more

 • Gamersnet Podcast #45: Destiny is nu een indie...

  Jan 11 2019

  Het is even geleden, maar de Gamersnet Podcast telt weer drie koppen! In aflevering #45 schuift Mike aan bij Peter en Tom, om een wederom flinke week te bespreken... Wat is er aan de hand geweest bij Bungie omtrent Destiny? Hoezo houd God of War zich afstandelijk van DLC en waarom begint Epic nu de overhand te krijgen op Steam? Ons drietal discussieert erop los... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar podca...more

 • Gamersnet Podcast #44: Welke games maken (of breken) ons 2019?

  Jan 04 2019

  De eerste podcast van een tweede jaar Gamersnet Podcast! Wat valt er dan nog te bespreken? We laten 2018 achter ons en blikken vooruit naar wat 2019 ons zal brengen... Wederom schuiven Peter en Tom aan om dus niet alleen hun week te bespreken, maar ook de verwachtingen voor de komende twaalf maanden. Naar welke games kijken zij uit en voor welke dreigt veel scepsis? De twee presentatoren speculeren erop los... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersn...more

 • Gamersnet Podcast #43: Hoe was het gamejaar 2018?

  Dec 31 2018

  In deze laatste Gamersnet Podcast van 2018 blikken Tom en Peter terug op een bewogen jaar vol videogames. De releasekalender wordt erbij gepakt en alle hoogte- en dieptepunten worden uitgebreid besproken in deze extra lange Gamersnet Podcast! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #42: Tom en Peter praten bij...

  Dec 21 2018

  Wegens drukte, tripjes en een vakantietje of twee lag onze Gamersnet Podcast even op zijn gat, maar Peter en Tom keren deze week weer dubbel en dwars terug. Letterlijk! De show is ruim twee keer zo lang, en natuurlijk liggen de heren elkaar continu dwars. Het tweetal bespreekt alles wat er in de afgelopen weken passeerde. The Game Awards 2018, hoe Steam zieltjes verliest, de komst van de nieuwe Smash en zelfs een indie-titel waar Peter en Tom het daadwerkelijk een keer over eens zijn... Heb je...more

 • Gamersnet Podcast #41: Is de val van E3 begonnen?

  Nov 16 2018

  Wederom schuiven Tom en Peter aan voor de Gamersnet Podcast, met deze week weer een bewogen paar dagen achter de rug. Wat vinden we van de nominaties van The Game Awards 2018? Hoe sterk heeft Hitman 2 teruggeslagen en waarom is Sony dit jaar niet te vinden op de E3 in Los Angeles? Dat alles (en meer) hoor je deze week in aflevering #41 van de Gamersnet Podcast... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar podc...more

 • Gamersnet Podcast #40: Bazelen over Battlefield 5 en BlizzCon 2018...

  Nov 09 2018

  Battlefield 5 ligt bijna in de schappen, maar onze Peter ging er al dagenlang mee aan de slag in Zweden! Natuurlijk schuift hij, samen met Tom, aan voor een verhitte discussie over het "eindproduct", uiteraard in de nieuwe Gamersnet Podcast. Aflevering 40 van onze game-gecentreerde podcast staat verder bol van besprekingen over BlizzCon 2018, de daaruit vloeiende ophef, onze laatste ervaringen met nieuwe games én een klein uitstapje naar de nieuwste applicatie op Nintendo Switch... Heb je zelf...more

 • Gamersnet Podcast #39: Geen hype voor Battlefield, maar hoop voor Fallout?

  Nov 02 2018

  De spanning rondom Red Dead Redemption 2 is weer even gaan liggen, en dus maken onze Peter en Tom zich klaar voor een wat mildere Gamersnet Podcast. Alhoewel, ook in aflevering #39 vinden de heren wel wat onderwerpen om over te vlammen, waarvan volop akte… Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en praat met ons mee!

 • Gamersnet Podcast #38: Red Dead Redemption 2 is nu al game van het jaar

  Oct 26 2018

  Het is vrijdag 26 oktober, en dat betekent in de game-industrie dat het een rode, dode dag is. Red Dead Redemption 2 ligt vanaf vandaag in de schappen, maar onze Peter is al dagenlang los aan het gaan in misschien wel de grootste release van de afgelopen jaren. Geen nieuws, weinig discussie; de klok slaat Red Dead. Onze Tom schuift aan om Peter te ondervragen over de gigantische cowboywereld en al diens diepgang, en beide dromen ze daarmee zeker een uur door over de prairies — spoilervrij, over...more

 • Gamersnet Podcast #37: Is Blackout beter dan Fortnite én PUBG?

  Oct 19 2018

  Gamersnet heeft een paar rare weken achter de rug. Niet alleen met ziektes, bijbeunen buiten de deur en een heleboel grote games om in te duiken, maar ook met bijzonder nieuws. Viraal, bijna. In aflevering #37 van de Gamersnet Podcast schuiven wederom Peter, Amador en Tom aan om hun weken te bespreken. Daaronder valt hevige discussie over hoe bruut Black Ops 4 is, hoop en twijfels voor Microsofts nieuwe streaming dienst Project xCloud én natuurlijk enige reflectie op ons doorgebroken feelgoo...more

 • Gamersnet Podcast #36: Hype voor Harry Potter en Red Dead

  Oct 05 2018

  Deze week zijn het Peter, Amador en Tom die aanschuiven voor een goedgevulde Gamersnet Podcast! Luister mee naar onze verhalen uit Red Dead Redemption 2, een opborrelende hype voor de gelekte Harry Potter-game én maak meteen kans op een PlayStation 4-kopie van Middle-Earth: Shadow of War - Definitive Edition! Laat een leuke reactie achter, schrijf een review op iTunes of stuur ons een mailtje en je maakt daarmee direct kans op die gloednieuwe, gebundelde game... Heb je zelf opmerkingen, vragen...more

 • Gamersnet Podcast #35: Out of the box met een nieuwe Xbox?

  Sep 28 2018

  Peter is terug van roadtrip in de VS der A, en dat betekent dat hij natuurlijk ook meteen mag komen recappen met Tom in de podcast. Wat beleefde hij overzees, maar wat is er sinds zijn uitje allemaal voor groots gebeurd? De twee presentatoren keuvelen door al het uiteenlopende nieuws... Zo haalt Peter het sluiten van Telltale Games aan, moet Tom zijn ei kwijt over Forza Horizon 4 en verwachten beide heren zo langzaam maar zeker wel een aantal hele grote aankondigingen uit het Xbox-kamp... Heb ...more

 • Gamersnet Podcast #34: Ballen trappen en cowboybaarden uitgroeien

  Sep 21 2018

  Met aflevering 34 van de Gamersnet Podcast schuift Amador aan voor zijn 'hat trick', en bespreekt hij met Tom een boel reviews en previews van de afgelopen dagen. Wat hebben we allemaal voor nieuws onder de knoppen gehad? Zo weidt Amador uit over zijn review van FIFA 19, sparren de heren over hun gezamenlijke avonturen in Super Mario Party én maken we natuurlijk uitvoerig ruimte voor Toms ultiem lange hands-on ervaring met Red Dead Redemption 2... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende...more

 • Gamersnet Podcast #33: Van Animal Crossing naar Battle Royale

  Sep 14 2018

  Met Peter nog altijd in de Verenigde Staten, schuiven Amador en Tom weer aan om hun week met z'n tweetjes te bespreken. En wat was het voor een week, binnen de games... Onze presentatoren zijn bekaf van hun persevenementjes en een afgeladen (en nachtelijke) Nintendo Direct-uitzending, waardoor er weer genoeg te discussiëren valt. Waarom gaan we wild voor Animal Crossing, en hoe goed is Battle Royale nu in Call of Duty, met de Blackout-modus? Daarnaast bespreken de heren natuurlijk vlot ook de ...more

 • Gamersnet Podcast #32: Slingeren met Spidey en Battlefield Royale!

  Sep 07 2018

  De eindbaas is van huis, en dus dansen Amador en Tom op de tafels. De twee bespreken hun laatste ervaringen in de game-wereld, maar blikken natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat... Zo is Tom niet bepaald te spreken over de stand van zaken in de Battlefield 5 Open Beta, en geldt datzelfde voor Amador, maar dan om andere redenen. Dat terwijl juist Battlefield én Call of Duty nu hun eigen versies op de Battle Royale-trend wat meer uit de doeken doen. Voor welke voelen we dan het meeste? Daarn...more

 • Gamersnet Podcast #31: Een blik op Cyberpunk, Battlefield en lootboxes

  Aug 31 2018

  De wereld van de games heeft afgelopen week weer absoluut niet stilgestaan, en daarom schuiven in deze podcast ook weer eens drie presentatoren aan om hun zegje te doen over de stand van zaken. Allereerst vraagt Peter zich af waar het uitstel van Battlefield 5 zo plots vandaan komt. Is het de najaarsdruk, of schuilt er iets anders onder? Onze Tom bekommert zich over de oorlog tegen lootboxes, tegen nu door verschillende overheden en instanties aan wordt gepakt. Wat gaat er straks veranderen in...more

 • Gamersnet Podcast #30: Het beste van Gamescom 2018

  Aug 24 2018

  Terwijl Tom nét terug is van een week in Keulen, schuift hij bij mede-correspondent Peter aan voor aflevering #30 van de Gamersnet Podcast! Uiteraard bespreken de twee heren hun beste games van Gamescom 2018, maar wijden we ook uit over het de feestjes, ongemakkelijke anekdotes en andere randzaken op de grootste gamebeurs van de wereld. Dus wat waren de beste games én ervaringen van de laatste Gamescom? Je hoort het hier... Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties ...more

 • Gamersnet Podcast #29: Dromen over Red Dead en Gamescom 2018...

  Aug 17 2018

  Gamescom 2018 staat alweer voor deur én deze week dropte de nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer. Genoeg te bespreken dus, en daarvoor schuiven onze Peter en Tom aan voor hun negentwintigste podcast. Waar hopen (en hypen) we op met het vervolg op Red Dead Redemption, en wat mogen wel en niet verwachten van ontwikkelaar Rockstar Games? De twee speculeren over wellicht de grootste titel van het jaar. Daarnaast kan ook de gigantische game-beurs in Keulen niet aan ons voorbijgaan. Wat gaan (en wil...more

 • Gamersnet Podcast #28: Waarom Steam de koppositie niet verdient

  Aug 10 2018

  Een nieuwe week, een compleet nieuw Gamersnet! De langverwachte zesde versie van onze website is een feit, en Peter en Tom schuiven natuurlijk eventjes aan om die te bespreken én meer informatie te bieden. Ondertussen was er afgelopen week het een en ander te doen rondom verkoopplatform Steam, die (onder meer) Fallout 76 niet langer aan zal doen. Slechte zaak voor Bethesda, of wordt het tijd voor het verantwoordelijke Valve om eens wat meer aan te poten met de service? Heb je zelf opmerkingen,...more

 • GamersNET Podcast #27: Over Spider-Man en dikke console sales

  Aug 03 2018

  Terug van een weekje absentie: de GamersNET Podcast, met alweer aflevering #27! Deze vrijdag schoven Peter en Tom aan om een uurtje slap te lullen over hun game-ervaring, maar ook om de tendensen van deze (komkommer)tijd te bespreken... Zo gooiden deze week tal van grote partijen met gigantische cijfers over verkochte consoles en games, wat onze presentatoren na doet denken over de verschoven balans in de "console war". Waar staan de partijen en wat zijn zoal hun opties? Peter en Tom hebben he...more

 • GamersNET Podcast #26: Wat te verwachten van een nieuwe Xbox...

  Jul 20 2018

  Peter en Tom schuiven deze week weer aan voor een hartige discussie over games, bijgestaan door wat gelul en anekdotes uit hun eigen (game-)levens. Wat speelde er de afgelopen tijd? Je hoort het in onze altijd losbandige podcast! Peter wil het graag hebben over Xbox' visie op de toekomst van hardware, terwijl Tom zich juist werpt over het idee van streaming. Ligt er aan de horizon iets voor Xbox om én dikke hardware, maar ook de bijbehorende telg software te leveren? De heren speculeren er op...more

 • GamersNET Podcast #25: Over 'games as a service' en sneller passendere trends

  Jul 13 2018

  Een primeur in de podcast; onze Akeo schuift aan bij Peter en Tom om een hartig woordje te voeren. Het drietal bespreekt hun week in games, maar ook de grootste nieuwe gebeurtenissen uit de industrie. Peter en Akeo vermoeden dat het game-landschap verandert, om meer plaats te maken voor 'ouderwetse' praktijken, dat terwijl Tom juist een drang tot 'games as a service' voelt bij veel partijen. Naast die verhitte discussie bespreken de heren ook een aantal 'verdwenen' games die blijkbaar nog al...more

 • GamersNET Podcast #24: PlayStation fier tegen cross-play, en heil in de handheld?

  Jul 06 2018

  Wederom schuiven enkel onze Peter en Tom aan voor een potje podcast; nummer 24 alweer! In dit uurtje bespreekt het tweetal alles wat los en vast zat aan in de game-industrie van deze week, en dat was nogal wat. PlayStation heeft een derde trap gekregen als het aankomt op diens hakken in het zand betreffende cross-play. Ook Bethesda keert zich publiekelijk tegen de partij, dus wat nu? Ondertussen is Nintendo bezig met de toekomst van de handhelds. Er wordt gezocht naar een officiële opvolger va...more

 • GamersNET Podcast #23: Waarom staakt PUBG de rechtszaak met Fortnite?

  Jun 29 2018

  Onze Peter en Tom schuiven weer aan voor een week aan nieuws, ontdekkingen en discussie! Wat is er allemaal goed, slecht of dubieus in de wondere wereld van de games? Je hoort het in aflevering #23 van de GamersNET Podcast! Zo wil Peter nog even een ei kwijt over Nintendo, en hoe die de laatste tijd hun games onthullen en uitfaseren. Is fissa weer aan met Super Mario Party? Kan Super Smash Bros. Ultimate de koning van de troon stoten? Het tweetal duikt in op de materie... Ondertussen bekommert...more

 • GamersNET Podcast #22: Hoe Fortnite-gekte PlayStation in het nauw drijft...

  Jun 22 2018

  Ons aller eindbaas Peter is weer terug van de E3 en schuift weer aan voor een bewogen GamersNET Podcast! Terwijl Peter nog wat laatste anekdotes van de beursvloer uiteenzet, gooien Amador en Tom andere onderwerpen op. Zo spreken we nog een laatste keer over after-E3 hoop en hype, maar maken we vooral de ruimte om misstanden in de industrie te bespreken. Enerzijds met de rechtelijke vervolging van schadelijke loot boxes, anderzijds met Sony's wrange stappen om PlayStation-gamers niet te willen '...more

 • GamersNET Podcast #21: Wie heeft de E3 2018 'gewonnen'?

  Jun 16 2018

  De E3 2018 ligt dan toch echt alweer in het verleden, en het was ons het weekje wel. Onze Amador, Wester en Tom schuiven in deze podcast aan om alle grote aankondigingen en nieuwigheden van wat discussie te voorzien, waarbij ze chronologisch álle persconferenties afwerken. Wat was interessant, en wie stelde(n) teleur? Bereid je maar voor op aardig wat genuanceerde discussie, hype en hoop voor nieuwe projecten en her en der een snerende steek richting een uitgeverij of twee. Niet iedereen kan de...more

 • GamersNET Podcast #20: Wat gaan we zien en spelen op E3 2018?

  Jun 08 2018

  De E3 2018 staat nu dan toch echt voor de deur, en dat betekent dat GamersNET zich schrap zet voor allerlei toffe nieuwe games om te ervaren en van te genieten. In deze twintigste GamersNET Podcast wijden we dan ook verder uit over wát we allemaal gaan zien, maar speculeren we ook door over hoe al die games kunnen uitpakken... Peter, Salim en Tom bespreken kort hun week in games, maar blikken vooral vooruit op een bomvolle E3-agenda. Alle afspraken van Marcel en Peter worden doorgenomen, en jij...more

 • GamersNET Podcast #19: Over Fallout 76, Pokemon Let's Go en Assassin's Creed Odyssey

  Jun 01 2018

  Een rustige week op de redactie qua bezetting, maar tegelijkertijd een bom van een week als het aankomt op heet nieuws van de game-pers! De E3 nadert, en dat zien we direct terug in legio preventieve aankondigingen... Zo hebben Salim en Tom het deze week over een gloednieuwe Assassin's Creed, het mogelijk niet singleplayer-gerichte Fallout 76 en zelfs een gloednieuwe Pokemon voor de Nintendo Switch. Waar kloppen onze hartjes het snelst van? De twee heren speculeren er alvast op los... Heb je z...more

 • GamersNET Podcast #18: Babbelen over Battlefield 5 en boksen met Xbox!

  May 25 2018

  Wederom schuiven Salim, Peter en Tom aan om hun week in games te bespreken, en dat was er wel weer eentje! De achttiende GamersNET Podcast is afgeladen met speculaties over Battlefield 5, een nieuwe generatie consoles voor PlayStation en uiteraard veel discussie over komende E3-onthullingen. Zien we heil in wat Battlefield 5 ons belooft? Gaat Xbox binnenkort kopje onder? Wat houdt de heren dezer dagen bezig? Antwoorden op al deze vragen vind je uiteraard in dit uiteenlopende uurtje audio... He...more

 • GamersNET Podcast #17: Benieuwd naar Black Ops 4 en meer E3-hype!

  May 18 2018

  Daar zijn we weer; een verse GamersNET Podcast! In aflevering #17 schuiven wederom Peter, Salim en Tom aan om hun week in games te bespreken. Peter heeft het een en ander te zeggen over de reveal van Call of Duty: Black Ops 4. Geen singleplayer, maar wel Battle Royale; wat betekent dat voor de franchise? Salim voelt wel wat voor het vroeg onthulde RAGE 2. Een nieuwe titel van Avalanche Studios, die mogelijk zijn weerga niet kent. Maar wat voor andere verrassingen heeft Bethesda nog voor ons in...more

 • GamersNET Podcast #16: Over bakken met E3-spoilers en ongeïnteresseerde ouders

  May 11 2018

  De E3 komt er snel aan, en dat betekent dat GamersNET al overspoeld wordt met geruchten, spoilers en natuurlijk speculatie. In deze zestiende GamersNET Podcast blikken we dan ook uitbundig vooruit op de week in Los Angeles, op aandringen van Peter. Daarnaast gooit Salim een balletje op over de overbodigheid van leeftijdsclassificaties op games. Ligt de verantwoordelijkheid niet gewoon bij de ouders van jonge kinderen? En waarom gaat het daar dan zo vaak de mist in? Ook Tom is van de partij, e...more

 • GamersNET Podcast #15: Meer Red Dead Redemption 2 en E3 scepsis!

  May 04 2018

  De werkweek zit er weer op, en dat betekent dat we op GamersNET weer een flink potje gaan lullen over games! En wat is het weer een weekje om te bespreken... In de vijftiende GamersNET Podcast schuiven Amador, Peter en Tom aan om vooruit te blikken op Red Dead Redemption 2, de PlayStation 5 en zelfs de aanstormende E3! Hype, hoop en zelfs nog wat scepsis; de heren laten al hun gevoelens en mening de revue passeren! Heb je zelf vragen of opmerkingen op de podcast? Laat direct van je horen, of s...more

 • GamersNET Podcast #14: Alles wordt Battle Royale

  May 01 2018

  De veertiende aflevering van de GN Podcast staat voor de deur en Daniel, Soraya en Peter zitten klaar voor weer een aantal nieuwe onderwerpen. Zo is daar de hype van Battle Royale, waar Daniel een beetje bang voor is. Krijgen we straks een oververzadiging van het genre? Soraya wil meer coöperatieve games en Peter bespreekt de waarschuwingen van de Kansspeelautoriteit richting uitgevers met lootboxes. Heb je zelf vragen of opmerkingen voor ons, stuur gerust een mailtje naar [email protected]...more

 • GamersNET Podcast #13: De beste PlayStation 4-game ooit, en een tirade over eSports...

  Apr 20 2018

  De goddelijkheid zelve is hier; God of War ligt in de schappen voor PlayStation 4. Onze Daniël is uitgebreid aan de slag geweest met de game en vertelt over zijn ervaring, tegenover een benieuwde Salim en Tom. Naast wellicht de beste PlayStation-game in tijden, bespreken we verder ook (gebrek aan) vernieuwing in de game-wereld, en opent Salim een flinke tirade over waarom eSports in Nederland maar niet lekker van de grond komt. Discussie alom! Laat van je horen met een reactie, mail naar podca...more

 • GamersNET Podcast #12: De ondergang van Battle Royale is begonnen!

  Apr 13 2018

  Een bewogen week, een bomvolle GamersNET Podcast! Amador, Salim en Tom schuiven aan om hun week in de game-wereld te bespreken, en in te haken op elkaars punten van aandacht. Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met het Battle Royale-genre? Is de overvloed die we begin dit jaar voorspelden nu dan toch van start gegaan? En hoe zit het met klassieke games of vergeten franchises; wat willen we daarvan in de komende tijd nog zien? En, hoe kon het ook anders, de moeilijkheidsgraad van games tegenwoo...more

 • GamersNET Podcast #11: Spider-Man komt eraan, en waar zijn de handhelds?

  Apr 06 2018

  In de elfde aflevering van de Gamersnet Podcast schuiven Tom, Salim en Peter aan om de releasedatum van Spider-man te vieren. Maar gaat die game wel zo goed worden als iedereen denkt? Tom neemt ons mee terug naar Sea of Thieves voor een update nadat de game twee weken geleden verschenen is. Is er nu wel voldoende content? Lars heeft een mail gestuurd met een vraag over handhelds en Salim heeft zijn eerste LAN-party meegemaakt met The Party in Eindhoven. Is hem dat bevallen? Heb je zelf vragen...more

 • GamersNET Podcast #10: Over Far Cry 5 en meer nieuwigheden!

  Mar 30 2018

  Deze week schuiven Daniel, Salim en Peter aan voor een nieuwe aflevering van de GamersNET Podcast! De drie redacteurs nemen natuurlijk een eigen onderwerp mee. Salim ergert zich dood aan de tussenconsoles Xbox One X en PlayStation 4 Pro. Bieden deze consoles wel genoeg en moeten er geen nieuwe consoles verschijnen? Daniel heeft het over Dutch Comic Con en wat die beurs naar Nederland brengt. Peter spreekt over de hoeveelheid vernieuwingen van Far Cry 5. Moet de franchise op de schop? Heb je ze...more

 • GamersNET Podcast #9: Lyrisch over Labo en nutteloze reviews?

  Mar 23 2018

  Na een pauze van een weekje keert de redactie van GamersNET terug met een verse podcast; ditmaal anders dan ooit. Salim, Amador en Tom schuiven aan om een uurtje vol te lullen over games, en dat belooft aardig wat loos gewauwel. Amador verhaalt over zijn avonturen met Nintendo Labo, Salim klaagt over het gebrek aan lineaire toppers en Tom streek voor het eerst de zeilen in Sea of Thieves... Laat van je horen met een reactie, mail naar [email protected] of stuur ons een tweet via www.twitte...more

 • GamersNET Podcast #8: Smash Bros., The Division 2, Black Ops 4 en veel meer!

  Mar 09 2018

  Het was een zeldzame week qua aankondigingen. Peter verwelkomt Black Ops 4 en The Division 2, Amador is blij met de komst van Smash Bros voor de Switch en deelt nog veel meer nieuws. Daniel wil het graag hebben over Trump, die met game-uitgevers wil praten over het geweld in de games. Wil je ook je mening delen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]!

 • GamersNET Podcast #7: Zijn games nog altijd te seksistisch?

  Mar 02 2018

  Soraya, Tom en Peter schuiven weer aan voor een uur lang podcast-plezier waarbij alledrie de hosts een eigen onderwerp meenemen. Onze Tom kan natuurlijk niet wachten op een nieuwe Skate na de geruchten omtrent de ontwikkeling van Skate 4. Peter is blij met Netflix, die een hele serie gaat maken omtrent The Witcher. Zijn er meer games die in aanmerking komen? Soraya wil het graag hebben over de nieuwe 4K-patch voor Final Fantasy 14, die alleen het vrouwelijke schoon in de game van nieuwe graphi...more

 • GamersNET Podcast #6: Kingdom Come: Deliverance is hier!

  Feb 23 2018

  In de zesde aflevering van de GamersNET Podcast schuift Mike voor het eerst aan bij Tom en Peter. Hij is aan de slag gegaan met Kingdom Come: Deliverance en is meesterlijk onder de indruk van die game. Tom maakt zich druk over het uiterlijk van zogenaamde gaming-hardware. Waarom moet alleen met kleurtjes, LED-verlichting, draken en andere stoere dingen? Waar is de stijl gebleven? Peter valt een opmerkelijk tik op de vingers op in Noorwegen. Daar is Nintendo aangesproken op het feit dat je dig...more

 • GamersNET Podcast #5: Gaat Disney stoppen met EA?

  Feb 16 2018

  Deze week schuiven Daniel, Amador en Peter aan om een aantal onderwerpen binnen de game-inustrie te behandelen. We spreken over de overname van Koch Media door THQ Nordic en wat dat gaat betekenen voor bekende franchises als Metro, Dead Island en Saint's Row. Daarnaast behandelen we de enorme Day 1 update van Kingdom Come: Deliverence en of we dat tegenwoordig te vaak zien gebeuren? We laten ons allereerst hoorspel horen en bespreken de geruchten rondom Disney die van EA als game-ontwikkelaar ...more

 • GamersNET Podcast #4: Is het einde van Loot Boxes in zicht?

  Feb 09 2018

  Wekelijks verhitte discussie en veel nieuwigheden om te bespreken, dat is de GamersNET Podcast voor je. In deze vierde aflevering schuiven Peter, Daniël en Tom aan om zaken te bespreken als de nieuwe ontwikkelaar voor Metroid Prime 4, Take-Two's waardering voor het Battle Royale-genre en de aanstaande verandering voor microtransacties en loot boxes. Vul je oren een uur lang met nodeloos veel gewauwel over die onderwerpen en meer... Laat van je horen met een reactie, mail naar [email protected]...more

 • GamersNET Podcast #3: Over RDR2 en overnamegeruchten (en win een Mionix muis!)

  Feb 02 2018

  Drie redacteurs, drie onderwerpen! Elke week behandelen we de laatste trends in de game-industrie en deze wek schuiven Daniel de Zwart, Tom Kauwenberg en Peter Bouwman aan met hun eigen onderwerpen. Tom heeft het over de Xbox Game Pass, die steeds meer te bieden heeft, Daniel is blij met Red Dead Redemption 2 en Peter wil zo graag dat Xbox EA overneemt. Deze week maak je kans op een roze Mionix muis, die je kunt winnen als je een leuke bijdrage aan de podcast levert via [email protected]!...more

 • GamersNET Podcast #2: Over Monster Hunter World en DRM-beleid! (+Win Bully T-shirt)

  Jan 26 2018

  In deze tweede aflevering van de Gamersnet Podcast schuiven Amador, Daniel en Peter aan om hun eigen onderwerpen aan de man te brengen. Amador heeft dagen achter elkaar gegamed, want hij is aan de slag gegaan met Dragon Ball FighterZ en Monster Hunter World! Natuurlijk recenseren we de games uitgebreid. Peter staat stil bij het stoppen van Miitomo en bekijkt de successen van Nintendo met hun games in app-vorm. Daniel maakt zich druk over het DRM-beleid van Metal Gear Survive. Gelukkig maakt Amad...more

 • GamersNET Podcast #1: Over Nintendo's labiele vernieuwing en gepriegel met PUBG! (+Win Just Cause 3)

  Jan 19 2018

  Je kent ze misschien al van het recent afgestorven GamersNET Radio, maar de heren van GamersNET zijn nu terug met een nieuw format. In de GamersNET Podcast schuiven steevast drie redacteuren van de game-website aan om de stand van zaken in de industrie te bespreken en vooral veel slap te lullen. Luister en praat mee met de bewogen discussies! Mail naar [email protected] of stuur ons een tweet via https://www.twitter.com/gamersnet om je vraag, inbreng of onderwerp te droppen, en maak daarbij ...more