Podcast

Hoe dan?! - KeytoeY

Onbeperkt vakantiedagen, volledige autonomie en transparantie, collega's die andere collega's aannemen (en ontslaan), die elkaars salaris bepalen en nog veel meer. Traditionele managementlagen, command&control manieren om te organiseren gaan weg. We gaan anders organiseren. Maar hoe dan? Wij willen je helpen vanuit onze ervaring bij Keytoe, hoe je een organisatie krijgt waar collega's kunnen floreren. Wij zijn Ced en Len van KeytoeY en wij nemen deze Podcast op in de auto onderweg naar de b...more

Afleveringen

 • #64 - Neem een psycholoog aan

  Feb 15 2019

  In deze aflevering gaan we na waarom het goed zou zijn om een psycholoog in dienst te nemen, ook al heb je niets met psychologie. Nee we hebben geen aandelen in de psychologen markt. Maar we raden het wel aan om je in de richting van een nieuwe soort organisatie stappen te laten zetten.

 • #63 - Collega's staken tegen andere collega's

  Feb 13 2019

  Er is weer eens wat bijzonders gebeurd bij Keytoe: Collega's zijn gaan staken. Niet tegen de werkgever of baas, maar tegen andere collega's. Want ja, wat moet je anders in een organisatie zonder duidelijke leidinggevende?  Hoe dat ging en wat er goed en fout aan was hoor je in deze aflevering.

 • #62 - Deep Democracy

  Feb 08 2019

  Lennard en Cedric hebben het over Deep Democracy. Een vergader en besluitvormingstechniek. Maar er zit nog meer in.  Wat we daarover te zeggen hebben en ervan vinden leggen we je uit.  Jitske Kramer, luister je mee en corrigeer je ons waar nodig?

 • #61 - De Verloren Zoon

  Feb 05 2019

  Er is iets bijzonders gebeurd bij Keytoe na de beruchte zelfsturende ontslagronde. En dit keer met een zeer positief randje. Een van de ontslagen mensen is terug bij Keytoe Hoe dat is gekomen en of dat ethisch en organisatorisch gezien goed is, daar gaan we het in deze podcast over hebben. We zijn er wel blij mee.

 • #60 - Psychologische veiligheid vs Vertrouwen

  Jan 22 2019

  Zijn ze hetzelfde of zijn ze verschillend. Lennard en Cedric hebben er een discussie over. Waar zien ze de verschillen en de overeenkomsten en welke van de twee is belangrijker om eerst te hebben. En hoe doe je dat dan? Dat hoor je allemaal in deze aflevering. En o ja, een aparte aflevering over psychologische veiligheid volgt snel.

 • #59 - Onzichtbaar werk

  Jan 15 2019

  In een organisatie zonder managers, is er dan niet heel veel onzichtbaar werk? En hoe ga je daarmee om?  Onzichtbaar werk is hetgeen wat veel mensen doen zonder dat andere collega's het door hebben. Hoe kun je dan een echt goede beoordeling geven of de salarissen van je collega goed inschatten als je dit niet weet? Hoe je daarom onzichtbaar werk tegen kunt gaan hoor je in deze wat chaotische maar gelukkig korte podcast aflevering

 • #58 - Werktijden

  Jan 11 2019

  In deze veel te lange aflevering hebben Ced en Len het over werktijden en hoe belachelijk het is dat we nog steeds om half 9 met z'n allen in de files staan. 

 • #57 - Discussies thuis

  Jan 07 2019

  Die andere manier van organiseren is nog zo nieuw, dat collega's regelmatig discussies thuis zullen krijgen. Mensen raken op een bepaalde manier beledigd of snappen er helemaal niets van. En collega's die gewoon hun werk doen en niet met de organisatiestructuur bezig zijn krijgen soms de volle laag, zonder het goed te kunnen uitleggen. Hoe ga je daarmee om?

 • #56 - Micromanagen

  Dec 18 2018

  Het tegenovergestelde van loslaten. Cedric en Lennard vertellen je over hoe je micromanagen kunt omvormen, zodat de collega's het minder erg vinden. En waarom je het eigenlijk helemaal niet moet doen. Len heeft een slechte stem en hoest lekker in je oor. Geniet.

 • #55 - Job Crafting

  Dec 11 2018

  Wat is Job Crafting en wat kun je er allemaal mee als werknemer of werkgever? Een hele hoop kunnen we je vertellen. Job Crafting heeft een link met bevlogenheid van mensen en kan werk een stuk aangenamer en relevanter maken. Mensen moeten alleen wel bewust zijn dat dit kan.

 • #54 - MT wat moet je ermee?

  Dec 04 2018

  Management Team vergaderingen. Nuttig of niet? Behalen ze het beoogde effect? Of is het erbij zitten om erbij te zitten? Als het niet nuttig is, wat zijn de alternatieven? En het belangrijkst: Wat is het doel van de MT vergadering? In deze aflevering bespreken Len en Ced de MT vergadering.

 • #53 - Super toffe modellen

  Nov 30 2018

  In deze aflevering hebben Ced en Len het over een aantal modellen waarmee je verschillende collega's kunt duiden, zodat je weet wat je met hun aan moet. Shout-out naar Rob Westerik (ook al zegt Len je achternaam verkeerd: Rob Baan is van Koppert Cress) van het boek: Hoe word ik een gaaf bedrijf voor het bedenken van een van de modellen die we bespreken.

 • #52 - Bevlogenheid

  Nov 26 2018

  In het Engels: Work Engagement. Waarom dit een belangrijk concept is voor je organisatie, wat het is, wat het brengt en hoe het beïnvloed wordt, dat hoor je allemaal in deze aflevering. Lekker de diepte in, met wat wetenschappelijke inzichten. Dat betekent dat je Lennard z'n stem veel hoort en Cedric wat geluidjes maakt om te laten horen dat hij nog leeft. Veel plezier.

 • #51 - Het belang van ambassadeurs

  Nov 23 2018

  In je organisatie heb je ambassadeurs, de mensen die willen, er zin in hebben, energiek zijn en de rest meekrijgen. Aan de andere kant heb je de 'laggards'. De zeikerds, de eenden, de tegenhouders. Om je organisatie naar een ander niveau te brengen moet je ergens je aandacht op richten. Maar op wie? Wij vertellen het je.

 • #50 - Zelfsturende Ontslagronde

  Nov 21 2018

  Een jubileum aflevering. Nummer 50 alweer. Maar dan wel over iets serieus. En wat anders, dan waar Keytoe nogal in de media mee is verschenen. Wij geven het uitgebreidere verhaal van de 'zelfsturende ontslagronde'. We namen dit op voor de media-gekte, dus dat we niet echt op de hoogte zijn van alles wat er is gezegd, mag duidelijk zijn. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden, dus kijk eens op keytoe.nl en stuur eens een bericht.

 • #49 - Het Boek - 99 Problems But The Boss Ain't One

  Nov 12 2018

  We zijn superrrrr trots. Ons boek is (bijna) uit. Hier een plug van het boek zonder schaamte. Ga naar www.keytoe.nl/boek om jouw exemplaar te preorderen of te bestellen of ga naar bol.com en zoek op titel: 99 Problems But The Boss Ain't One.

 • #48 - Finesses van de Collega Meting

  Nov 08 2018

  In aflevering #4 van deze podcast ging het al over de Collega Meting. Samen met een artikel van Lennard op LinkedIn kregen we daar veel vraag naar. In deze aflevering gaan we wat verder de diepte in. Wat is nou handig bij de Collega Meting en waar kun je op letten. Wat meer detail. Wat meer finesses. Lekker.

 • #47 - Waardes opschrijven (niet doen)

  Nov 02 2018

  Waardes, principes, gedragsregels opschrijven helpt niet. Vaak hebben ze nog het tegengestelde effect ook. Het is paternaliserend en je maakt van volwassenen kinderen. Ja, wij hebben die fout ook gemaakt. We vertellen wat wel werkt.

 • #46 - Als alleen jij het snapt

  Oct 29 2018

  Wat nou als je in de directie of in een MT zit en je bent de enige van de managers of leidinggevenden die 'het' snapt. En met 'het' bedoelen we natuurlijk die andere manieren van organiseren. Dus... wat doe je dan? Blijf je wachten tot ze het begrijpen? Of laat je ze onze podcasts horen? Mwah... wij hebben een beter idee.

 • #45 - Hoe meet je veranderingen in cultuur

  Oct 26 2018

  Een vraag die we kregen was: hoe meet je autonomie in je organisatie. Zo zijn er nog meer dingen die met andere manieren van organiseren te maken hebben die je kunt meten. Maar is dat wel handig en hoe kun je dit inzetten. Dat hoor je allemaal in deze aflevering

 • #44 - Diversiteit

  Oct 23 2018

  Is diversiteit in je organisatie nou goed of niet? En als er een vernieuwende organisatiecultuur is, waar collega's elkaar aannemen, krijg je dan niet alleen maar dezelfde mensen? Cedric en Lennard vertellen in deze aflevering hun ervaring met diversiteit bij Keytoe.

 • #43 - Verharding van de organisatie

  Oct 19 2018

  Is de andere manier van organiseren bij o.a. Keytoe softer of harder? Jij mag het zeggen. Cedric en Lennard geven hun mening erover en wat voorbeelden. En ook hoe je naar deze manier van organiseren toe kunt gaan.

 • #42 - Nuances

  Oct 16 2018

  De kleine lettertjes is waar veel mee valt of staat binnen de ontwikkeling naar een andere soort organisatie. Hoe er iets wordt gezegd of hoe informatie wordt aangedragen. De kleine dingen kunnen het maken of breken. In deze aflevering vertellen Lennard en Cedric over nuances en wat voor verschil ze kunnen maken

 • #41 - Paradoxen

  Oct 12 2018

  Als je met een andere soort organisatie bezig bent, dan kom je nogal wat paradoxen tegen. Wat kun je ermee? Nou ze zijn soms wel handig om te begrijpen of te weten dat ze er zijn, zodat je niet in de war raakt. Shoutout naar Arjan van der Vlugt voor de inspiratie over paradoxen

 • #40 - Kwetsbaarheid

  Oct 09 2018

  Stel dat je een organisatie wilt verbeteren als leider. Dan is dat heel moeilijk als je altijd maar mr. of mrs. Perfect als leider wil zijn. Je bent minder geloofwaardig en collega's voelen zich minder vrij hun problemen te uiten die voor verbetering nodig zijn. Kwetsbaarheid is belangrijk. Zeker in een organisatie waar floreren of gelukkig zijn belangrijk is. Je bent sterk als je je zwakte durft te tonen. Deze aflevering gaat over kwetsbaarheid in organisaties en hoe je dat kunt doen.

 • #39 - Democratisch besluiten werkt niet (voor ons)

  Sep 29 2018

  Met Keytoe hebben we democratische besluitvorming geprobeerd. Dat werkte voor geen meter. In deze aflevering hoor je waarom dat is. En je hoort ook hoe democratie wel kan werken in organisaties en hoe je dat kunt inzetten.

 • #38 - Een andere mindset

  Sep 29 2018

  Zou dit het allerbelangrijkst zijn om een transparante, vrije organisatie te hebben waar mensen gewaardeerd worden om wie ze zijn en ze floreren? Mindset. De mindset om anders met situaties, ideeën en mensen om te gaan. Hoe dit precies anders is, dat hoor je in deze podcast.

 • #37 - Simplificeren

  Sep 29 2018

  Opgeruimd staat netjes. Wat nou als we dat ook in onze organisaties toepassen. Al die complexe poespas die we verzinnen in en voor onze organisaties om onszelf in te dekken of controle te houden. Kappen daarmee. Ruim je kast op. Maak het simpel.

 • #36 - Pluralistic Ignorance

  Sep 29 2018

  Je organisatie wordt hierdoor gegijzeld, wist je dat? Waarschijnlijk weet je niet eens wat pluralistic ignorance betekent. Geeft niets, we vertellen je in deze podcast alles over pluralistic ignorance en hoe je dat kunt tegengaan, zodat je organisatie niet meer gegijzeld wordt! Mooi toch?

 • #35 - Neem jezelf niet zo serieus

  Sep 29 2018

  Aan alle organisaties: stop met bedrijfje spelen. Neem jezelf niet zo serieus. Een grapje en een geintje mag echt wel. En al die regels zijn niet door een opperwezen vanuit de hemelen naar beneden gestuurd: het is gewoon bedacht door een ... mens. Wist je dat alle mensen weleens poepen? Dus...

 • #34 - Interview: Martijn Raaijmakers Directeur MKB Brandstof

  Sep 29 2018

  Eindelijk een interview. En niet met zomaar iemand, maar met Martijn Raaijmakers: Auteur en spreker, die andere organisaties helpt veranderen. En op dit moment directeur MKB Brandstof. Martijn heeft dezelfde missie als KeytoeY en focust op passie bij mensen. Luister mee naar z'n verhalen in de auto bij Ced en Len.

 • #33 - Continu experimenteren

  Sep 29 2018

  Met KeytoeY begonnen we met een businessmodel: De klant bepaalt wat hij betaalt. Elke maand kon de klant een bedrag kiezen tussen de 0 en 9000 euro. Dat werkte voor geen meter. Waarom het niet werkte en hoe we ermee omgingen dat kun je in deze aflevering beluisteren.

 • #32 - Transgenerational mission

  Sep 29 2018

  Niet alle mensen hebben een duidelijk doel of een duidelijke purpose. Maar als ze die hebben dan hebben er nog minder mensen een purpose die over verschillende generaties pas tot uiting komt. KeytoeY heeft zo'n missie. Wij leggen uit waarom we denken dat het belangrijk is er zo over te denken en hoe je dat voor jezelf kunt opzetten om dan te bepalen wat je NU moet doen om daar te komen.

 • #31 - Het mag geen naam hebben

  Sep 29 2018

  De manier die we prediken in onze podcasts van organiseren, daar hebben we geen naam voor. Dat is een beetje vervelend, want we moeten er flink veel woorden aan wijden om uit te leggen wat het precies is. Maar dat is precies de bedoeling. Luister in deze aflevering, waarom het geen naam heeft of ooit mag krijgen.

 • #30 - Aanspreekcultuur

  Sep 29 2018

  Een van de moeilijkste dingen om te bewerkstelligen. Een goede aanspreekcultuur. Ced en Len vertellen je waarom het belangrijk is om in je organisatie te hebben en hoe je er naartoe kunt werken. Lastig zat.

 • #29 - Sociale druk

  Sep 29 2018

  Al dat regelloze leidt toch alleen maar tot anarchie binnen organisaties? Nope! Maak kennis met sociale druk van een groep. Een ongelooflijk krachtig controle middel, wat prettiger aanvoelt dan druk van de baas, maar tegelijkertijd dringender is en aanzet tot actie. Len en Ced geven een voorbeeld van de uitwerking en hoe je dit kunt opstarten binnen je organisatie.

 • #28 - Sollicitatie live

  Sep 29 2018

  Een heel bijzondere aflevering. Een real-life sollicitatiegesprek in de auto op de podcast. Oké... het is voor een stagiair, maar dat nemen we net zo serieus! Luister hoe wij een (wel heel bijzonder) sollicitatiegesprek voeren. Cesar gaf gelukkig toestemming van tevoren.

 • #27 - Niet voor elke organisatie geschikt

  Sep 29 2018

  Keytoe heeft een bizarre media-aandacht-week achter de rug. Ced en Len reflecteren erop en proberen te duiden waarom heel veel mensen het idee dat collega's elkaars salaris bepalen verschrikkelijk vinden. Vind jij dat ook?

 • #26 - Tussendoortje: Collega Joeri over App en mediadag

  Sep 29 2018

  In deze aflevering geen Cedric, maar Joeri samen met Lennard. Joeri een collega bij Keytoe die zijn mening geeft over de gekke dag voor Keytoe met heel veel media aandacht. En Joeri z'n ideeën over de SentimentsApp. Lennard kon het ook niet laten z'n mening te geven.

 • #25 - Consistentie in leiderschap

  Sep 29 2018

  Ben jij een directeur die het roer omgegooid heeft in z'n organisatie door veel meer verantwoordelijkheid en vrijheid aan de mensen te geven? Wees dan in godsnaam consistent! Super moeilijk. Maar wel nodig. Waarom? En hoe dan?! Daar vertellen we je natuurlijk meer over.

 • #24 - Hoe begin je een moderne organisatie

  Sep 29 2018

  Dus je hebt een bedrijf en je wilt naar een organisatie toe die vrijer is, moderner is, waar werknemers autonomie hebben, verantwoordelijkheid en een hele hoop transparantie om besluiten te nemen, waar moet je dan beginnen? In deze aflevering leggen we het je in minder dan 8 minuutjes uit. Vragen? Je kunt gewoon mailtjes sturen naar [email protected] en [email protected]

 • #23 - Waarom we doen wat we doen

  Sep 29 2018

  Ced en Len vertellen over hun Why, de Why van Keytoe en dat van KeytoeY. De missie om het overgrote deel van de organisaties een plek te maken waar mensen graag naartoe gaan om te werken. Waar ze kunnen floreren. Wij willen daaraan bijdragen. Het gaat misschien nooit lukken, maar we gaan het wel proberen.

 • #22 - Experimenteren in je organisatie - Een discussie

  Sep 29 2018

  Moet je in een organisatie wel of niet blijven experimenteren met de organisatie? Cedric en Lennard zijn het niet eens met elkaar. Dus in deze podcast een keertje een prima discussie. Wie heeft er gelijk? Shoutout naar Jochem, Sam en Erik, dat we het eens een keer oneens met elkaar moesten zijn. Bij deze.

 • #21 - Risico's van een vrije manier van organiseren

  Sep 29 2018

  'Bij zoveel vrijheid in het bedrijf wordt er toch misbruik gemaakt?' Nou dat valt reuze mee. Maar er zijn wel degelijk wat verschillende risico's die bij een andere manier van organiseren komen kijken. Luister om de meest waarschijnlijke risicofactor te horen.

 • #20 - Motivator: Betrokkenheid

  Sep 29 2018

  Samen met Competentie en Autonomie een belangrijke factor om mensen te motiveren. Onderdeel van de Self-Determination Theory. Of de Purpose in het rijtje van Autonomy-Mastery-Purpose van Daniel Pink. We praten ook over wat extrinsieke vs intrinsieke motivatie met je kan doen. En natuurlijk waarom betrokkenheid zo belangrijk is in je organisatie. Rij-skills zijn dit keer van Len, waardoor hij 3x moet nadenken. Ced als bijrijder overigens ook.

 • #19 - Motivator: Competentie

  Sep 29 2018

  Een van de dingen die mensen enorm motiveert is Competentie. Wat het is, waarom het belangrijk is en hoe je organisatie hierin kan faciliteren, hoor je in deze podcast, waarin wij onderweg zijn naar een sushi-tent. Competentie Competentie Competentie.

 • #18 - Floreren in plaats van gelukkig zijn

  Sep 29 2018

  Wil je gelukkig zijn? Wil je een gelukkige organisatie? Top. Maar het kan een stap verder namelijk floreren. Gelukkig zijn is daar een onderdeel van, maar is niet voor iedereen het ultieme of wil iedereen continu. Soms wil je ook wel eens knallen. Wij leggen je floreren uit en hoe je dat met duidelijkere handvatten in je organisatie kunt implementeren.

 • #17 - SentimentsApp deel 1

  Sep 29 2018

  Dit is het 1e deel van de SentimentsApp afleveringen. Over een app die Keytoe aan het maken is waarin salarissen worden bepaald afhankelijk van de beoordeling die collega's geven. Een variabel salaris dus. Elke maand anders. In deel 1 vertellen we je over het ontstaan van het idee van de app. In de latere delen gaan we het hebben over hoe de app daadwerkelijk werkt; welke problemen er mogelijk zullen ontstaan; wat er tijdens de pilot gebeurt; en hoe het uitwerkt wanneer het is ingevoerd.

 • #16 - Je bedrijf organisch laten groeien

  Sep 29 2018

  Organisch groeien, zoiets als biologisch plantjes kweken zeker? Nee. Over je organisatie. Hoe ga je die laten groeien. En hoe doe je dat op een natuurlijke / organische manier, waarbij collega's of werknemers niet geforceerd worden mee te veranderen, maar dat gewoon doen. Wij vertellen je hoe dan in deze aflevering. Ced is een blij organisch ei.

 • #15 - Ontslag nemen bij je eigen bedrijf

  Sep 29 2018

  Cedric heeft ontslag genomen bij z'n eigen kindje: Keytoe. Nou, in ieder geval operationeel ontslag. Dat kon hij doen omdat de organisatie er klaar voor was. In deze podcast hoor je waarom hij dat wilde en wat hij heeft gedaan om het voor elkaar te krijgen.

 • #14 - Jezelf mogen zijn

  Sep 29 2018

  Waarom is het nou goed dat mensen zichzelf zijn op hun werk. Hoe ze zich gedragen, hoe ze zich kleden en wat te doen als ze wat chagrijniger zijn. Je hoort het in deze podcast

 • #13 - Ontslaan

  Sep 29 2018

  Hoe ontsla je nou iemand in een nieuwe soort organisatie? Als er geen vaste leidinggevende is, dan wordt niemand toch meer ontslagen of de deur gewezen? Nou… er is een softe hardheid. Of harde softheid? We vertellen je erover in deze aflevering.

 • #12 - Regels schrappen

  Sep 29 2018

  Als je op een andere manier wilt organiseren, dan zul je goed naar je huidige regels moeten kijken en het gros gaan schrappen. Regels kunnen zeker positieve uitkomsten hebben, maar heel vaak ook negatieve die vergeten worden. Wij vertellen wat we van regels vinden, hoe je erachter kunt komen welke regels je kunt behouden en we hebben wat toffe verhaaltjes voor je over regels.

 • #11 - Cultuur en marketing

  Sep 29 2018

  Hoe kan je organisatie cultuur je marketing versterken? En waarom is dat zo belangrijk. Wat we niet hebben verteld, maar wat je hier kunt lezen, is dat je marketing ook een beetje je cultuur kan versterken. Wanneer je namelijk veel naar buiten schreeuwt dat je bijvoorbeeld heel lief bent, dan gaan collega's zich daar ook wat meer naar gedragen. Want 'het staat geschreven', dus dan zal het wel zo zijn. Verder gewoon lekker luisteren.

 • #10 - Verantwoordelijkheid

  Sep 29 2018

  Wie wil dat nou niet? Werknemers / collega's die verantwoordelijkheid nemen. Maar hoe krijg je ze zover, als ze daarvoor simpelweg hun taken hebben gedaan en weinig verdere verantwoordelijkheid namen. Wij leggen het je haarfijn uit.

 • #09 - Collega's die elkaars salaris bepalen

  Sep 29 2018

  Wat nou als niet HR, manager of directeur het salaris bepaalt, maar collega's onderling? Hoe gaat dat en hoe voerden wij het in. Met alle angsten en vooroordelen die erbij komen kijken.

 • #08 - Motivator: Autonomie

  Sep 29 2018

  Werken wanneer, waar en hoe je wilt en zelfs bepalen wat je doet. Dat is wat ons betreft de autonomie die collega's hebben, zodat ze hun werk kunnen inrichten hoe zij het willen. Daarmee zullen ze veel sneller in hun kracht zitten, productiever zijn, maar tegelijkertijd meer bevlogen, meer eigenaarschap en zijn ze blij met hun werk. Wat wil je nog meer.

 • #07 - Situationele leiderschap en hiërarchie

  Sep 29 2018

  Waarom oldschool hiërarchie met een organogram verleden tijd is en hoe situationele leiderschap dat verandert. Nee, geen platte organisaties, maar leiderschapsrollen op basis van kunde in plaats van aangestelde positie. Luister en huiver.

 • #06 - Collega's nemen collega's aan

  Sep 29 2018

  Recruiters die als enige mensen aannemen… Waarom? Hoe kan het nou dat ik een super goed team met iemand moet zijn, die ik niet eens kan spreken tijdens een sollicitatiegesprek? Wij vinden: Collega's moeten collega's aannemen.

 • #05 - Besluitvorming zonder baas

  Sep 29 2018

  Besluiten nemen gebeurt constant. Maar denk je als organisatie wel eens na over hoe er besluiten worden genomen? Bij een vernieuwde organisatie kun je niet meer besluiten laten nemen zoals vroeger. Je weet wel, met iemand hoger op de organisatie ladder die alleen het besluit mag nemen. Nee, je moet wat anders doen. Wat dacht je van het adviesproces. Wij vertellen hoe dat werkt

 • #04 - Collega meting als alternatief voor functioneringsgesprekken

  Sep 29 2018

  Functioneringsgesprekken zijn voor velen verschrikkelijk. Sociaal wenselijke antwoorden en meerdere partijen die er geen zin in hebben. Wij hebben een alternatief: Collega metingen.

 • #03 - Transparantie

  Sep 29 2018

  Een van de fundamenten van anders of vernieuwend organiseren is transparantie. Wat daar eng aan is en waar het allemaal goed voor is dat vertellen wij je in deze podcast.

 • #02 - Onbeperkt vakantiedagen

  Sep 29 2018

  Je hoort het steeds meer. Onbeperkt vakantiedagen voor werknemers. Een leuke gimmick in je organisatie. Maar werkt het? Wat gebeurt er dan precies en kun je het direct in je organisatie invoeren?

 • #01 - Intro Hoe dan?!

  Sep 29 2018

  Jawel! Ons intro voor de podcast Hoe dan?! We vertellen wie we zijn, wat we doen en wat je in deze podcast allemaal kunt verwachten. Lets Goooo