PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

IK VIND HIER IETS VAN

Podcast by Benno Hoogveld & Annemiek Lely

Afleveringen

 • Afl. 6 Sex Met Lisse

  Mar 23 2020

  Vandaag is Lisse Knaapen te gast. En ze wil praten over sex!!! En dan vooral het vrouwelijke aandeel. Daar is uiteraard genoeg over te vertellen. Weinig Corona praat vandaag (wel een beetje want er is iedere dag wat aan de hand) maar het gaat ook over onderwerpen naar je toetrekken En staande ovaties. Genoeg variatie dus weer!

 • In Quarantaine Journaal Afl. 5

  Mar 22 2020

  Annemiek heeft een oude en een nieuwe muzikale liefde ontdekt, maar dat is niet het enige positieve van deze aflevering! Benno is een keer (bijna niet) zuur. Want we houden het met elkaar al een week vol op deze manier!! En daar zijn we trots op. Dus een aflevering vol positiviteit en tips voor spelletjes!

 • In Quarantaine Journaal Afl.4

  Mar 20 2020

  Annemiek en Benno zitten 5 dagen in Quarantaine! Benno is inmiddels bijzonder zuur. Maar gelukkig is daar Annemiek. Over burgerlijke ongehoorzaamheid, Skeeleren, politieke eikels en ramen lappen! Genoeg om te luisteren!

 • In Quarantaine Journaal Afl. 3

  Mar 19 2020

  Een nieuw ‘in quarantaine journaal’ speciaal met @dookvandijck over Marie Kondo, spelende dolfijnen en met vrienden uiteten via Skype 💛

 • IVHIV Afl.5 De Kohohohoning Van Hispanje

  Mar 18 2020

  Urinoirs, rookworsten en het koningshuis? Wat hebben die met elkaar gemeen? Dat er weer een "gewone" aflevering is van IK VIND HIER IETS VAN! Hoera! lekker luisteren en vooral een mening erover hebben. En die dan met ons delen. via [email protected] Vinden we leuk!

 • In Quarantaine Journaal Afl. 2

  Mar 17 2020

  we hebben het over positieve en negatieve gedachten in duister tijden, over applaudisseren en mooie toepasselijke muziek! Luisteren dus maar weer!!!

 • In Quarantaine Journaal Afl. 1

  Mar 16 2020

  Een extra Update over de quarantaine! Omdat Annemiek en Benno toch werkeloos thuis zitten en ze de luisteraars graag een hart onder de riem willen steken in deze moeilijke tijden is er vanaf vandaag een dagelijks journaal. Hou Vol mensen! Wees lief voor elkaar! en lekker luisteren!

 • IVHIV Afl.4 Apples Met Peren

  Mar 11 2020

  Een verhitte discussie in deze aflevering over technologie. Annemiek staat lijnrecht tegenover Benno.

 • Afl.3 Little Women

  Mar 03 2020

  Benno heeft Annemiek naar de film "Little Women" gestuurd. Een gesprek over Feminisme, Emma Watson's acteerkwaliteiten en het nut van remakes! Veel luisterplezier!