Podcast

Inholland Podcast

Wil jij je laten inspireren door bijzondere verhalen van onze studenten en afgestudeerden? Volgen ze hun hart? Van welke fouten hebben ze geleerd? Hoe zetten ze door? Wat willen ze aan je meegeven? Rudy Nicola interviewt spraakmakende studenten en afgestudeerden van Hogeschool Inholland hierover en vraagt ze het hemd van hun lijf.

Afleveringen

 • #4 Benjamin Hulsman

  Mar 18 2019

  Benjamin Hulsman is afgestudeerd bij de opleiding Creative Business. Hij is de frontman van de band Peperbek, is onderdeel van het DJ duo Born in July, organiseert de dikste feesten en werkt samen met Maan en Vinchenzo als online manager bij het muzieklabel 8Ball Music/Dino Music. Hoe krijgt hij dit allemaal voor elkaar? Hoe organiseer je de beste events? Is zijn droom optreden met Peperbek op een festival of als dj-duo in Ibiza? En welke tips geeft hij de studenten van Inholland?

 • #3 Anne Albers

  Mar 04 2019

  Anne Albers is student Landscape and Environment Management bij Inholland Delft. Ze is Nederlands kampioen golfsurfen, fanatiek paaldanseres, doet aan paardrijden, hiking, liep stage in Mozambique en gaat afstuderen in Frans-Polynesiƫ. Kiest Anne voor college of surfen? Had zij het mooiste uitzicht van de wereld? En welke adviezen geeft ze jou mee?

 • #02 Tess Plein

  Feb 14 2019

  Tess Plein zeilde een maand lang over de Atlantische Oceaan om een oplossing te vinden voor de vervuilende textielindustrie. Deze industrie is een van de meest vervuilende industrieƫn ter wereld. Waarom ruilde zij een maand studie in voor deze reis? Hoe ging ze om met zeeziekte? Hoe waren haar nachtelijke avonturen op het schip? En welke waardevolle tips geeft ze jou mee?

 • #01 Jeffrey Frugte (Hollt Music)

  Jan 29 2019

  Jeffrey Frugte, alias Hollt, studeerde in 2018 af met een 10 bij de opleiding E-music. Ook tekende hij bij het bookingskantoor Anna Agency. Een agency met o.a. Afrojack en Kriss Kross Amsterdam. In de eerste aflevering van de Inholland Podcast vertelt hij zijn verhaal. Waarom kreeg hij een 10? Welke rol speelt zijn eigen Holltesizer hierin? Wat zijn de belangrijkste leermomenten? Hoe gaat hij de volgende stap maken? En welke tips geeft hij studenten?