PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Inholland Podcast

Wil jij je laten inspireren door bijzondere verhalen van onze studenten en afgestudeerden? Volgen ze hun hart? Van welke fouten hebben ze geleerd? Hoe zetten ze door? Wat willen ze aan je meegeven? Rudy Nicola interviewt spraakmakende studenten en afgestudeerden van Hogeschool Inholland hierover en vraagt ze het hemd van hun lijf.

Afleveringen

 • ‘Er zijn twee middelen om mensen te verbinden: sport & chocolade’ - Rondje om met Tim Vreeburg

  Nov 21 2019

  Inholland-docenten staan centraal bij de nieuwe podcastserie ‘rondje om.’ In de eerste aflevering luister je naar Sportkunde-docent Tim Vreeburg. Hoe is hij docent geworden? Wat zeggen studenten over Tim? Leert hij zelf iets van studenten? En wat is zijn visie op het onderwijs van de toekomst?

 • 'Doe het! Echt doen!' | De internationale stage van Elvira Koomen

  Nov 06 2019

  Sportkunde-student Elvira liep stage bij een Balinese school voor kinderen met een mentale beperking. Hoe ging ze om met een andere taal en cultuur? En wat moet je regelen voordat je op internationale stage gaat?

 • 'Ga het aan en laat je verrassen' | Planet Texel

  May 27 2019

  Hoe kan Texel in 2020 100% zelfvoorzienend zijn? 38 studenten van verschillende opleidingen van Inholland gingen de uitdaging aan om binnen 1 week hun plannen te pichten aan ondernemers en de gemeente. Luister nu onze Podcast special over Planet Texel, waarin Rudy Nicola in gesprek gaat met de betrokkenen, zoals wethouder Hennie Huisman, ondernemer Pepijn Lyklema, studenten, docenten en associate lector Fred Gardner.

 • #6 Erik Mus

  May 06 2019

  Hij fietste ruim 22 uur over de monsterrit Styrkeprøven in Noorwegen. Als geen ander weet communicatiestudent Erik Mus zijn grenzen te verleggen. Naast zijn studie is hij creative producer bij Tosti Creative en werkt hij samen met toonaangevende merken. Hoe combineert hij een drukke baan met zijn opleiding? Wat wordt zijn nieuwe sportieve uitdaging na de lange fietstocht? En hoe kwam hij terecht bij z’n stageplek?

 • Pilot: Donny Hoogendorp

  Apr 16 2019

  Luister nu naar de eerste pilot uitzending van de Inholland Podcast. In dit eerste interview, opgenomen in de hal van Inholland Haarlem, gaan we in gesprek met Donny Hoogendorp. Donny wil de betonindustrie omgooien met een innovatief idee. Niet voor niets won hij samen met mede-student Juriën Veenman de Wim Beelen Innovatieprijs en €20.000. Wat wil Donny bereiken met zijn idee? Hoe gaat hij de beton industrie omgooien? En welke tips heeft hij voor jou?

 • #5 Erik Hendriks

  Apr 01 2019

  Erik Hendriks is docent bij de opleiding Business Studies. In de deze aflevering van de Inholland Podcast geeft hij zijn beste tips op het gebied van netwerken en carrière. Hoe blijf je flexibel in een veranderende wereld? Wie heeft de meeste indruk op hem gemaakt? Hoe kun je je hart blijven volgen? En hoe doet Erik dat zelf?

 • #4 Benjamin Hulsman

  Mar 18 2019

  Benjamin Hulsman is afgestudeerd bij de opleiding Creative Business. Hij is de frontman van de band Peperbek, is onderdeel van het DJ duo Born in July, organiseert de dikste feesten en werkt samen met Maan en Vinchenzo als online manager bij het muzieklabel 8Ball Music/Dino Music. Hoe krijgt hij dit allemaal voor elkaar? Hoe organiseer je de beste events? Is zijn droom optreden met Peperbek op een festival of als dj-duo in Ibiza? En welke tips geeft hij de studenten van Inholland?

 • #3 Anne Albers

  Mar 04 2019

  Anne Albers is student Landscape and Environment Management bij Inholland Delft. Ze is Nederlands kampioen golfsurfen, fanatiek paaldanseres, doet aan paardrijden, hiking, liep stage in Mozambique en gaat afstuderen in Frans-Polynesië. Kiest Anne voor college of surfen? Had zij het mooiste uitzicht van de wereld? En welke adviezen geeft ze jou mee?

 • #1 Jeffrey Frugte (Hollt Music)

  Jan 29 2019

  Jeffrey Frugte, alias Hollt, studeerde in 2018 af met een 10 bij de opleiding E-music. Ook tekende hij bij het bookingskantoor Anna Agency. Een agency met o.a. Afrojack en Kriss Kross Amsterdam. In de eerste aflevering van de Inholland Podcast vertelt hij zijn verhaal. Waarom kreeg hij een 10? Welke rol speelt zijn eigen Holltesizer hierin? Wat zijn de belangrijkste leermomenten? Hoe gaat hij de volgende stap maken? En welke tips geeft hij studenten?