PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Jeffrey & Trevor Podcast

De Jeffrey en Trevor Podcast door Jeffrey Keijzer en Trevor Brons. 2 Nederlandse lokale radiohelden met 2 zeer uiteenlopende meningen en blikken op de wereld. De show bevat leuke onderwerpen, items en interessante gasten.

Afleveringen

 • S02E06 - Limerick Eindejaar 2020

  Nov 21 2020

  Jaja, aan al het goede komt een eind. Zo ook aan het 2e seizoen van de Jeffrey en Trevor podcast. Deze aflevering blikken de heren terug op het afgelopen jaar in de vorm van een limerick! Gezellig hoor ;) Lalalalala Graag zien de heren je in het volgende seizoen in goede gezondheid. Fijne dagen en een goede jaarwissel gewenst!

 • S02E05 - 30 Seconds!

  Nov 07 2020

  Game on... een nieuwe corona special! Dit keer spelen Jeffrey en Trevor 30 seconds met Susette en Jovita. Doe je mee?

 • S02E04 - PubQuiz!

  Oct 18 2020

  Jeffrey en Trevor maken er het beste van... Als de heren niet naar de kroeg mogen dan sleuren ze de kroeg mee naar huis. Een PubQuiz kon niet uitblijven en dus schuiven de dames (Jovita en Susette) aan om de heren eens flink aan de tand te voelen ;)

 • S02E03 - Het Sociale Dilemma

  Oct 02 2020

  Jeffrey en Trevor moesten hun planning weer eens omgooien door Corona maar niet getreurd want Trevor heeft een documentaire gekeken op Netflix en wil het hier even over hebben met Jeffrey... #Sterkte!

 • S02E02 - Vakantie Alternatief

  Sep 18 2020

  Wat nu? Op vakantie? Maar waarheen? In deze aflevering krijg je het antwoord, Jeffrey en Trevor bieden hulp in de vorm van 2 verkapte reisorganisatoren of zoiets... Gewoon luisteren... is leuk... echt!

 • S02E01 - Bijkletsen

  Sep 05 2020

  Jeffrey en Trevor hebben de podcast weer opgepakt. Een gloednieuw seizoen komt eraan, maar er is een hoop gebeurd in de tussentijd. De heren praten je bij over deze heftige periode.

 • S02E00 - Nieuw seizoen!

  Jul 24 2020

  Jeffrey en Trevor zijn terug met een gloednieuw seizoen van hun o zo felbegeerde podcast. Mis niets en volg ze gratis via Spotify, Apple- en Google -Podcasts! Check de website voor meer info: www.jeffreyentrevor.nl

 • DJETP - SPECIAL - Terugblik seizoen 1

  Dec 18 2019

  In deze special blikken we terug op het eerste seizoen! 10 afleveringen schoon aan de haak. Wij zijn er trots op!De Jeffrey en Trevor Podcast, Seizoen 1 in vogelvlucht.

 • DJETP - S01E10 - Vakantie

  Dec 04 2019

  Jeffrey en Trevor Bespreken in deze aflevering hun vakantie tips en bloopers! Ook komen de blunders van de luisteraars aan bod! Ja, je leest het goed... jij bent niet de enige met problemen tijdens je vakantie!Verre reizen, korte trips met tips dus!

 • DJETP - S01E09 - Muziek - Met Muriel Kloek

  Nov 20 2019

  In deze aflevering: Muziek, schuift zangeres Muriel Kloek aan om te vertellen over haar leven als artiest, wat haar zoal bezig houdt en wat haar plannen en dromen zijn voor de toekomst.Kijk op: www.musicinmotions.com voor info en muziek van Muriel.

 • DJETP - S01E08 - Radio

  Nov 06 2019

  In deze aflevering met thema: Radio bespreken Jeffrey en Trevor hun radioleven zowel het heden, verleden en werpen ze een blik op de toekomst!Bedankt voor de ingezonden vragen: Lia, Susette, Marja, Janny en Janco!Volgende onderwerp: Muziek met gast: Muriel Kloek!

 • DJETP - S01E07 - Ondernemen

  Oct 23 2019

  Een grote rode draad door het leven van Jeffrey en Trevor is het ondernemen binnen hun eigen bedrijven. Jeffrey maakt mediaproducties en Trevor ontwerpt en verkoopt kleding. Ze kennen elkaar al heel lang en helpen elkaar ook vrij veel in hun bedrijven.Volgende podcast thema: Radio

 • DJETP - S01E06 - Relatietherapie Deel 2

  Oct 09 2019

  In deze aflevering schuiven onze vriendinnen aan om uit te vinden hoe goed we elkaar echt kennen en de relatie eens aan de tand te voelen. Relatietherapie Deel 2. Met Susette (vriendin Jeffrey) en Jovita (vriendin Trevor).

 • DJETP - S01E05 - Relatietherapie Deel 1

  Sep 25 2019

  In deze aflevering schuiven onze vriendinnen aan om uit te vinden hoe goed we elkaar echt kennen en de relatie eens aan de tand te voelen. Relatietherapie Deel 1. Met Susette (vriendin Jeffrey) en Jovita (vriendin Trevor).

 • DJETP - S01E04 - Oh Nee! Sport...

  Sep 11 2019

  Wij ontdekken hoe sportief wij werkelijk zijn en delen graag met je wat wij zoal denken over de professionele sporters en clubs.De volgende aflevering schuiven onze vriendinnen aan! Het thema: Relatie

 • DJETP - S01E03 - Zo Vader Zo Zoon

  Aug 28 2019

  Deze bijzondere podcast (aflevering nummer 3) staat in het teken van het thema: Zo Vader, Zo Zoon. Onze beide vaders schuiven aan en samen gaan we ontdekken hoeveel we op elkaar lijken en hoeveel we eigenlijk van elkaar weten.Het volgende thema is: Sport! Laat je suggestie achter op de Instagram @jeffreyentrevor of via [email protected] voor meer info en alle luistermogelijkheden op www.jeffreyentrevor.nl en volg ons via een van de kanalen!

 • DJETP - S01E02 - Geld en Geluk

  Aug 14 2019

  In deze aflevering bespreken wij het thema Geld en Geluk. Wat verdienen wij? Sparen wij? En maakt al dat geld ons gelukkig? Op dat soort vragen krijg je antwoord.De volgende podcast heeft als thema: Zo Vader Zo Zoon. Heb je een onderwerp en/of vraag voor onze vaders? Stuur 'm in via de reacties of e-mail: [email protected]

 • DJETP - S01E01 - Even voorstellen

  Jul 31 2019

  In deze eerste aflevering van de Jeffrey & Trevor Podcast, stellen wij ons aan je voor en leggen wij uit waarom wij de podcast zijn gestart. De volgende Podcast gaat over Geld & Geluk. Heb jij een vraag en of onderwerp voor dit thema? Laat het ons even weten in de reacties of stuur ons een e-mail: [email protected] voor meer info op onze website: https://www.jeffreyentrevor.nl

 • DJETP - S01E00 - Binnenkort te beluisteren!

  Jul 13 2019

  Binnenkort starten we met de Podcast. Vanaf augustus te beluisteren en downloaden!