PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

New Vibes Only

In NEW VIBES ONLY praat Mario Brouwer met artiesten over hun pas uitgebrachte project. Kom meer te weten over de inspiratie achter de muziek en de creative processen. Hoe zijn bepaalde samenwerkingen tot stand gekomen en waarom zeggen ze bepaalde dingen in hun tracks.

Afleveringen

 • Big2 - NEW VIBES ONLY

  Sep 04 2021

  Big2 is een artiest die ons al jaren voorziet van lekkere tracks en grote hits. Naast zijn solo werk is hij natuurlijk ook onderdeel van het rapduo The Opposites en heeft hij een eigen label genaamd @ditisdreamteam. 🎤🎹In deze aflevering van NEW VIBES ONLY hebben we het met @bigtwee over zijn album “New Life”Wil je weten hoe vaderschap zijn muziek heeft beïnvloed? 👨🏼‍🍼Hoe de track met @winne_ectuh en @rawroets tot stand is gekomen en of er nog een @theoppositesnl album uitkomt? 🤝🏽Check dan...more

 • Zeno - NEW VIBES ONLY

  Jul 18 2021

  In deze aflevering van NEW VIBES ONLY praten we met @Zenowachtig over zijn EP “Beste Versie Van Mezelf”. 🎵Wil je weten waarom hij deze EP “Beste Versie Van Mezelf” heeft genoemd ? 📈Hoe @bokoesam hem geïnspireerd heeft en hoe hij een samenwerking met @jayh_jawson heeft gefixt? 👁️‍🗨️🤝🏽Check dan nu deze aflevering en veel luisterplezier!Powered by @zonnebrillencom 🕶️Ook te bekijken op Youtube en te beluisteren via alle streamingdiensten. 🌐📲

 • Bokke8 - NEW VIBES ONLY

  Jun 04 2021

  In deze aflevering van NEW VIBES ONLY praten we met Bokke8 over zijn EP “SWART”. 🎵Wil je weten waarom Bokke8 Fake Love gevaarlijk vindt ? ⛔Waarom hij een probleem kind was en welke artiesten hem inspireren? 👁️‍🗨️Check dan nu deze aflevering en veel luisterplezier!

 • Mael - NEW VIBES ONLY

  Feb 28 2021

  In deze aflevering van NEW VIBES ONLY praten we met Mael over zijn EP “Liefde Is Niet Simpel”. ❤️🎶Wil je weten wat hij vindt van de R&B muziek die de laatste jaren wordt gemaakt? 👁️‍🗨️Waarom hij Hef de GOAT noemt en hoe hij het vond om samen te werken met Latifah? 🐐Check dan nu deze aflevering en veel luisterplezier!

 • Ginger - NEW VIBES ONLY

  Dec 30 2020

  In deze aflevering van NEW VIBES ONLY praten we met Ginger over zijn album “Het Moest Zo Zijn”.  Wil je weten op welke manier hij op jonge leeftijd werd geïnspireerd door 2Pac? 📻Welk advies hij krijgt van @mrprobz en hoe hij het vindt om getekend te zijn bij @leftlanerecordings? ✍🏼Check dan nu deze aflevering en veel luisterplezier!

 • Sor - NEW VIBES ONLY

  Aug 02 2020

  In deze aflevering van NEW VIBES ONLY praten we met Sor over zijn EP “Professor. 👨🏽‍🔬🧪⠀Wil jij weten waarom hij zijn EP Professor heeft genoemd? 💿🎵⠀Waarom hij kritisch is tegenover de media ? 🗞Check dan nu deze aflevering en veel luisterplezier!

 • Raw Roets - NEW VIBES ONLY

  Jun 07 2020

  In deze aflevering van NEW VIBES ONLY praten we met Raw Roets over zijn EP “Dromen In Kleur”. 💭🌈⠀⠀Wil jij zijn gedachtes weten achter de nummers Yung Obama & Nirvana Flows? 👑⠀En hoe hij het vond om samen te werken met @slowflowanimal ? 🎵⠀Check dan nu deze aflevering en veel luisterplezier!