PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Powel & Van Velsum

De podcast over de allermooiste competitie van Europa: de Keuken Kampioen Divisie. Lars van Velsum en Berry Powel nemen je elke week mee langs de velden waar de mooiste goals gescoord worden, de bizarste beslissingen plaatsvinden en waar we stiekem allemaal heel erg gek op zijn!Geproduceerd door FC Afkicken

Afleveringen

 • S01E16: Competitie weer spannend?!

  Jan 14 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze het goede nieuws dat er toch nog naar de KKD gekeken kan worden in de derde periode, de spanning die terug is in de competitie, een ruzie tussen teamgenoten en heel wat transfers!

 • S01E15: Nieuw jaar, nieuwe wereldgoals!

  Jan 07 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze alles over de hervatting! Zo bespreken ze de overvloed aan wereldgoals, de hattrick van Loukili, maar natuurlijk ook het gebrek aan live wedstrijden vanaf 15 januari...

 • S01E14: De laatste van 2020!

  Dec 24 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze het afgelopen jaar, verder wordt er een pleidooi voor VAR in de KKD gehouden en aan eindejaarslijstjes is geen gebrek!

 • S01E13: TOP naar de top?

  Dec 17 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: TOP Oss in topvorm, Sidney van Hooijdonk vs Maurice Steijn en heel veel wereldgoals!

 • S01E12: De opmars van Dordt!

  Dec 10 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: de opmars van Dordt, de remontada's in de KKD en is Almere City een kandidaat voor promotie?

 • S01E11: Spitsje pesten!

  Dec 03 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: Jari scoort tegen Ajax, slechte scheidsrechters en een geheime meeting in het bos!

 • S01E10: Snoei-oei-oei!

  Nov 26 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: de keeperscarrousel is aan het draaien, Snoei-oei-oei en de Beckham aan de dijk!

 • S01E09: De offday van Almere City!

  Nov 19 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: een offday in Leeuwarden, felicitaties alom en een dramatisch debuut!

 • S01E08: Het eerste ontslag is een feit!

  Nov 12 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: Serrarens redder van Roda, opleving van de Schuman-index en Ultee naar Dordt?

 • S01E07: Het einde van de indexen!

  Nov 06 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap!

 • S01E06: De gifbeker van NAC!

  Oct 29 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! met deze week: de problemen stapelen zich op bij NAC, Cambuur vrijwel zeker van de periodetitel en de vloek van Powel strikes again!

 • S01E05: Elke vrijgezel verdient een Nick Doodeman!

  Oct 22 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! met deze week: ultieme wingman Doodeman, de mogelijke overname van FC Dordrecht en de comeback van Jacob Mulenga!

 • S01E04: Nog meer corona en de druiper van Excelsior!

  Oct 15 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! met deze week: nog meer coronagevallen en aflastingen, 'de druiper van Excelsior', de mooie actie van Telstar en wie wordt er uiteindelijk topscorer?

 • S01E03: Een absolute kraker en ga NIET naar Telstar!

  Oct 08 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week:  De weinig spectaculaire transferperiode, Ralf Seuntjens tegen (niet) zijn NAC en ga niet naar Telstar - TOP Oss!

 • S01E02: Sydneys soap is over, maar Kaj's soap gaat door!

  Oct 01 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: Sydney van Hooijdonk gaat bij NAC blijven, Kaj de Rooij wil naar NAC, Telstar is een vijver waar je in kan blijven vissen en veel meer moois!

 • S01E01: De mooiste competitie ter wereld wordt weer besproken!

  Sep 24 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: FC Dordrecht is een van meest prestigieuze clubs van Europa, Sydney van Hooijdonk is NAC's topscorer, maar mag transfervrij weg en Berry en Lars kiezen twee spelers van het weekend!