PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Powel & Van Velsum

De podcast over de allermooiste competitie van Europa: de Keuken Kampioen Divisie. Lars van Velsum en Berry Powel nemen je elke week mee langs de velden waar de mooiste goals gescoord worden, de bizarste beslissingen plaatsvinden en waar we stiekem allemaal heel erg gek op zijn!Geproduceerd door FC Afkicken

Afleveringen

 • S01E35: Het seizoen zit erop!

  May 28 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, werd deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel! Het seizoen is na de play-off winst van NEC afgelopen in de KKD! Lars en Berry bespreken de ontknoping in de play-offs en blikken terug op seizoen 2020/2021, inclusief team van het jaar! En dat blijkt best lastig te zijn!CoolblueWeber: https://CBlink.je/pAx7TLSamsung: https://CBlink.je/4GPA2vHue: https://CBlink.je/pqyy2VPrivacy Policy and C...more

 • S01E34: De halve finales!

  May 20 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, werd deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel! Het is de dag van de halve finales van de play-offs! Kan de underdog verrassen? En hoe nu verder in Doetinchem? Er gaan koppen rollen!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E33: Gefeliciteerd Eagles!

  May 13 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, werd deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel! Natuurlijk ging het deze keer over de ontknoping in de KKD van gisteravond. Go Ahead dat promoveert, de deceptie in Doetinchem en de play-offs worden voorbeschouwd!Coolbluehttps://cblink.je/Af6E1IPrivacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E32: Berry is back!

  May 06 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, werd deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en weer met Berry Powel! Het ging onder anderen over de weddenschap rond Omarsson, Berry mag gaan betalen en het is de week van de waarheid!Suggesties voor een goed doel? Laat het weten via de socials!Coolbluehttps://cblink.je/Af6E1IPrivacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E31: Buyt & Van Velsum!

  Apr 29 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, werd deze week niet besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, maar de Lars en Joop Buyt, Hagenees pur sang! Het gaat dan natuurlijk over de toekomst van ADO, maar ook over kampioen Cambuur en over het voorgevoel wat beide heren jaren geleden al hadden over Joey Veerman!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E30: Gefeliciteerd Cambuur!

  Apr 22 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, werd deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel. Het ging onder anderen over het feest bij Cambuur, records die voor het oprapen liggen en er is weer een vraag van Jan!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E29: The hype is real!

  Apr 15 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, werd deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel. Het ging onder anderen over de onrust bij FC Eindhoven, weer een mail van Jan en er komen heel wat rectificaties aan bod!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E28: Dansen op tafel?

  Apr 08 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, werd deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel. Het ging onder anderen over officieuze kampioen Cambuur, de strijd om plek 2 en komt er nou echt weer publiek? Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E27: Spannend tot het einde!

  Apr 01 2021

  Na een technisch mankement vorige week werd de mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel. Het ging onder anderen over de transfer van Sam Beukema naar AZ, de belangrijke overwinning van NAC en gaan we binnenkort naar Bali United-uit?Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E25: Terug van weggeweest!

  Mar 25 2021

  Na een technisch mankement vorige week werd de mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, deze week weer besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel. Het ging onder anderen over de boete voor Martin Mos voor zijn "Fuck Steijn"-tweet, de goede prestaties van Go Ahead, mét Sam Beukema en het ging wéér over keepers...Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E24: Geen beste timing!

  Mar 11 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel. Vandaag bespreken ze de slechte timing van de podcast van vorige week rond het ontslag van Tobiasen, de rechtzaak tussen Den Bosch en Jordania en de ontknoping van de derde periode!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E23: Scoren voor een goed doel!

  Mar 04 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze onder anderen de stille sluipers op de ranglijst, pijnlijke wissels en de kunstgraskwestie!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E22: The chosen ones!

  Feb 25 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze onder anderen de knotsgekke slotminuten in Volendam, hun belevingen bij een wedstrijd met publiek en gaat Omarsson scoren dit weekend? Lars en Berry wedden er een taart op!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S0E21: We zijn er weer bij!

  Feb 18 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze nog maar een keer de scheidsrechters in de KKD, Frank Korpershoek die ermee stopt en Anco Jansen komt aan het woord!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E20: Driemaal is scheepsrecht!

  Feb 11 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze de situatie rond de overname van FC Den Bosch, scorende verdedigers en heel veel keepers!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E19: Transfergeweld!

  Feb 04 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze spitsen vol vertrouwen, de indexen werden weer afgestoft en ze bespreken het prachtige eerbetoon bij Go Ahead Eagles - Volendam!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E18: Dromen met Manders!

  Jan 28 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze de grote plannen van Manders bij NAC, Andries Jonker die denkt dat Telstar de eerste club in de Keuken Kampioen Divisie met een vrouwelijke coach wordt en wie is de betkoning?Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E17: Den Bosch met Sneijder naar de top!

  Jan 21 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze Dordrecht-keeper Swolfs die stopt op zijn hoogtepunt, senior-striker Plet en gaat Den Bosch met Sneijder naar de top?Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E16: Competitie weer spannend?!

  Jan 14 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze het goede nieuws dat er toch nog naar de KKD gekeken kan worden in de derde periode, de spanning die terug is in de competitie, een ruzie tussen teamgenoten en heel wat transfers!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E15: Nieuw jaar, nieuwe wereldgoals!

  Jan 07 2021

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze alles over de hervatting! Zo bespreken ze de overvloed aan wereldgoals, de hattrick van Loukili, maar natuurlijk ook het gebrek aan live wedstrijden vanaf 15 januari...Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E14: De laatste van 2020!

  Dec 24 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, vandaag bespreken ze het afgelopen jaar, verder wordt er een pleidooi voor VAR in de KKD gehouden en aan eindejaarslijstjes is geen gebrek!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E13: TOP naar de top?

  Dec 17 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: TOP Oss in topvorm, Sidney van Hooijdonk vs Maurice Steijn en heel veel wereldgoals!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E12: De opmars van Dordt!

  Dec 10 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: de opmars van Dordt, de remontada's in de KKD en is Almere City een kandidaat voor promotie?Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E11: Spitsje pesten!

  Dec 03 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: Jari scoort tegen Ajax, slechte scheidsrechters en een geheime meeting in het bos!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E10: Snoei-oei-oei!

  Nov 26 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: de keeperscarrousel is aan het draaien, Snoei-oei-oei en de Beckham aan de dijk!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E09: De offday van Almere City!

  Nov 19 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: een offday in Leeuwarden, felicitaties alom en een dramatisch debuut!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E08: Het eerste ontslag is een feit!

  Nov 12 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: Serrarens redder van Roda, opleving van de Schuman-index en Ultee naar Dordt?Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E07: Het einde van de indexen!

  Nov 06 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E06: De gifbeker van NAC!

  Oct 29 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! met deze week: de problemen stapelen zich op bij NAC, Cambuur vrijwel zeker van de periodetitel en de vloek van Powel strikes again!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E05: Elke vrijgezel verdient een Nick Doodeman!

  Oct 22 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! met deze week: ultieme wingman Doodeman, de mogelijke overname van FC Dordrecht en de comeback van Jacob Mulenga!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E04: Nog meer corona en de druiper van Excelsior!

  Oct 15 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! met deze week: nog meer coronagevallen en aflastingen, 'de druiper van Excelsior', de mooie actie van Telstar en wie wordt er uiteindelijk topscorer? Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E03: Een absolute kraker en ga NIET naar Telstar!

  Oct 08 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week:  De weinig spectaculaire transferperiode, Ralf Seuntjens tegen (niet) zijn NAC en ga niet naar Telstar - TOP Oss!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E02: Sydneys soap is over, maar Kaj's soap gaat door!

  Oct 01 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: Sydney van Hooijdonk gaat bij NAC blijven, Kaj de Rooij wil naar NAC, Telstar is een vijver waar je in kan blijven vissen en veel meer moois!Privacy Policy and California Privacy Notice.

 • S01E01: De mooiste competitie ter wereld wordt weer besproken!

  Sep 24 2020

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: FC Dordrecht is een van meest prestigieuze clubs van Europa, Sydney van Hooijdonk is NAC's topscorer, maar mag transfervrij weg en Berry en Lars kiezen twee spelers van het weekend!Privacy Policy and California Privacy Notice.