PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Tel Aviv Calling

Elke dag het laatste Eurovisie Songfestival nieuws rechtstreeks vanuit Tel Aviv. Lammert de Bruin ontvangt bijzondere gasten en geeft je de nieuwste updates. Geeft Duncan Laurence Nederland de eerste songfestival overwinning in 44 jaar?

Afleveringen

 • #6 - De avond der avonden

  May 18 2019

  Het moment van de waarheid, ook voor Omroep Brabant journalist Tom van den Oetelaar. Hij is al sinds donderdag in tel Aviv om Duncan op de voet te volgen. Wat gaat hij doen als 'we' winnen?

 • #5 - Op naar een overwinning?

  May 17 2019

  Nederland is door naar de finale en stijgt tot enorme hoogtes bij de bookmakers, waar we unaniem genoemd worden als winnaar van dit Eurovisie Songfestival. Te gast is René Romkes, songfestivalkenner en organisator van het jaarlijkse Eurovision in Concert. Verder horen we Duncan over hoe het gisteren voor hem was en vertelt Minister van Engelshoven op welke bijzondere plek zij de finale gaat kijken.

 • #4 - Frits Huffnagel: 'Overheid moet Songfestival in Nederland betalen'

  May 16 2019

  Niet de organiserende omroep AVROTROS maar de overheid zou het Eurovisie Songfestival moeten betalen mocht het volgend jaar in Nederland worden gehouden. Huffnagel is als groot songfestival liefhebber in Tel Aviv om Duncan toe te juichen vanavond.

 • #3 - Mister Songfestival Cornald Maas over onze kansen

  May 15 2019

  Mister Songfestival Cornald Maas is te gast en we blikken terug op de 1e halve finale. Oud-winnaar Izhar Cohen vertelt wat het met een land doet als je het Eurovisie Songfestival wint. Noorwegen zingt speciaal voor ons Arcade op een geheel eigen wijze. En Madonna is er!

 • #2 - Hoe organiseer je het Eurovisie Songfestival?

  May 14 2019

  Vandaag vertelt Sietse Bakker ons in de Arena wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van het Eurovisie Songfestival. Jarenlang was hij er als Event Supervisor verantwoordelijk voor hoe de show onze huiskamers binnenkwam. Wat als Nederland wint? En komt Madonna nu wel of niet naar Tel Aviv?

 • #1 - Het Eurovisie Songfestival en politiek

  May 13 2019

  Op het Eurovisie Songfestival is het verboden om politieke statements te maken. Maar toch ademt het festival politiek, zeker nu het dit jaar plaatsvindt in Israël. Had het geboycot moeten worden? Ik spreek erover met schrijvers Edward van den Vendel en Dave Boomkens van Eurostory. En we horen de delegatie van IJsland die Hebron bezocht. Duncan Laurence onthult in deze podcast wie hij als zijn grootste concurrent ziet.

 • Welkom

  May 09 2019

  Een gloednieuwe dagelijkse podcast over het Eurovisie Songfestival, rechtstreeks vanuit Tel Aviv. Lammert vertelt je wat je allemaal kunt verwachten vanaf maandag 13 mei.