PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Weet ik veel

Hoe vind je de liefde van je leven? Wat is de sleutel tot succes? En hoe kun je de wereld redden? Weten wij veel. In deze podcast van Cosmopolitan gaan Josephine en Esther op zoek naar antwoorden op al jouw weet ik veel-vragen.

Afleveringen

 • Over je eigen bedrijf starten en dicht bij jezelf blijven met Cathelijne Blok

  Sep 28 2020

  Hoe start je je eigen bedrijf én blijf je doen waar je zelf in gelooft? Weet jij veel. In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Cathelijne Blok over ondernemen, netwerken via Instagram en leidinggeven aan een jong team. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over vrouw zijn in de zakenwereld met marketingvrouw Chanel Lodik

  Sep 07 2020

  In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met marketingadviseur en diversiteitsconsultant Chanel Lodik. We spreken haar over zaken doen, diversiteit, het volgen van je hart en hoe je écht die loonsverhoging krijgt waar je zo hard voor hebt gewerkt. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over carrière, ambitie en werkdruk met Ginny Ramkisoen

  Aug 30 2019

  Hoe vind je de baan van je dromen, en wat is succes voor jou? Weet jij veel. In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Ginny over het vinden van geluk in je werk, handige sollicitatietips en work-life balance. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo's Luistermagazine: Sporten als selfcare

  Aug 20 2019

  Zeg eens eerlijk, waarom sport jij? Omdat je 'dun en strak' wilt zijn? Of omdat je er blij van wordt? We focussen ons vaak op de fysieke kant van sporten, terwijl het ook zó chill is voor je geest. Schrijver Tatjana Almuli legt uit waarom het de hoogste tijd is om juist hier de nadruk op te leggen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo's Luistermagazine: Hoe het is om hoogsensitief te zijn

  Aug 20 2019

  Prikkels komen hard binnen, ervaringen zijn intens en emoties van anderen kunnen je helemaal leegzuigen. En vaak heb je even tijd nodig voor je dit weer verwerkt hebt. Hooggevoeligheid kan lastig zijn, maar er zitten ook een hoop positieve kanten aan.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo's Luistermagazine: Stop. Don't Panic.

  Aug 20 2019

  Ja, maar... Wat als? Houden 'wat-als'-gedachten je 's nachts wakker of schiet je zó in de stress van een onverwacht probleem dat je niet meer helder naar een oplossing kunt zoeken? No worries. We hebben tips voor je.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo's Luistermagazine: Creëer je eigen geluk

  Aug 20 2019

  Geluk iets wat je overkomt? Niet helemaal. Onze omgeving, acties en ons gedrag bepalen indirect hoe we ons voelen. Psycholoog Marcelino Lopez legt uit hoe dit werkt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over genderidentiteit met Mandy en Roos

  Aug 13 2019

  Hoe weet je nou wie je écht bent, en hoe blijf je dicht bij jezelf ondanks kritiek en de mening van anderen? Weet jij veel. In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Mandy en Roos over identiteit, gender en omgaan met kritiek.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo's Luistermagazine: Ja, ik wil! (maar echt)

  Jul 11 2019

  Het aantal scheidingen neemt af. De reden? Millennials kiezen veel bewuster voor trouwen dan voorgaande generaties. Waar al dat scharrelen wel niet goed voor is geweest. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo’s Luistermagazine: Onderhuids

  Jul 11 2019

  Jarenlang werd het leven van Kate beheerst door cystische acne. Ze vond steun in de ‘skinpositivity’-beweging. Maar zodra de huidproblemen afnamen, keerde diezelfde beweging zich tegen haar. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo's Luistermagazine: BFF gezocht

  Jul 11 2019

  Journalist Mariska ging de hort op om leuke nieuwe mensen te ontmoeten. Maar laat vriendschap zich wel zo makkelijk vinden?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over dicht bij jezelf blijven met Jamie Li

  Jun 13 2019

  Hoe blijf je nou écht dichtbij jezelf, zonder je te veel te laten leiden door anderen? Weet jij veel. In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Jamie Li over luisteren naar je gevoel, dichtbij jezelf blijven én je niet te veel aan te trekken van anderen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo's Luistermagazine: Swipen naar de ware

  Jun 11 2019

  De verwachtingen van een liefdesrelatie zijn torenhoog. Psycholoog en schrijver Marcelino Lopez legt uit hoe de online zoektocht naar de perfecte partner ons kritischer dan ooit maakt. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo’s Luistermagazine: Saving Queen B

  Jun 11 2019

  Je leest het goed: we hebben een luistermagazine! Hoofdredacteur Josephine heeft enkele spraakmakende verhalen uit ons nieuwe technummer voor je ingesproken.Schrijver Tom Hofland neemt ons mee naar 2073. Hoe ziet een leven eruit met gepersonaliseerde digitale assistenten? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Cosmo's Luistermagazine: Ideaal of doodeng? Apps nemen het over.

  Jun 11 2019

  Je leest het goed: we hebben een luistermagazine! Hoofdredacteur Josephine heeft enkele spraakmakende verhalen uit ons nieuwe technummer voor je ingesproken.We kunnen er niet meer omheen: apps en apparaten die álles regelen en ons beter lijken te kennen dan wij onszelf.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over body positivity met Mayra Louise

  May 16 2019

  In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Mayra Louise: self love-blogger, auteur en body positivity-Instagrammer. We spreken haar over de body positivity-movement en het omarmen én accepteren van je eigen lichaam. Want we komen in alle vormen, kleuren en maten en dat is juist fantastisch.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over (innerlijke) schoonheid met Amanda Rijff

  May 02 2019

  We spraken beauty-expert Amanda Rijff over innerlijke en uiterlijke schoonheid. Hoe ziet ze de beauty-wereld veranderen en wat is volgens haar innerlijke schoonheid?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over bewuster leven met Nina Pierson

  Mar 29 2019

  Hoe kun je bewuster leven, zonder je hele leven om te moeten gooien? In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Nina Pierson over een bewustere levensstijl. Hoe doe je dat, waar begin je en wat zijn handige tips om meteen mee te starten?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over zelfliefde met Gwen van Poorten

  Mar 07 2019

  Hoe leer je nou écht van jezelf houden? Weet jij veel. In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Gwen van Poorten over het leren van jezelf te houden en te accepteren wie je bent. Hoe doe je dat, waar begin je en wat zijn handige tips om meteen mee te beginnen?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.