PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Wuyts & Boonen

Michel Wuyts, Tom Boonen en Stijn Vlaeminck fileren elke maandag alle voorjaarsklassiekers in Wuyts & Boonen. Favorieten worden gewogen, ploegtactieken kritisch bekeken en het parcours geanalyseerd. Michel, Tom en Stijn vertellen je alles wat écht leeft in het peloton.

Afleveringen

 • HET ULTIEME VOORJAARSRAPPORT

  Apr 25 2022

  In deze laatste aflevering van het voorjaar blikken Michel Wuyts, Tom Boonen en bondscoach Sven Vanthourenhout bij Stijn Vlaeminck terug op de monumentale overwinning van Remco Evenepoel in Luik-Bastenaken-Luik. Daarnaast wordt er aan de hand van 10 vragen een eindrapport opgemaakt van het wielervoorjaar. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • "Niet Jumbo-Visma, maar wel Ineos is dé ploeg van het voorjaar"

  Apr 18 2022

  Michel Wuyts & Tom Boonen blikken bij Stijn Vlaeminck terug op het spektakel in Parijs-Roubaix. Er wordt ook gebeld met Lotte Kopecky over haar indrukwekkende voorjaar. Er wordt natuurlijk ook al vooruitgeblikt op Luik-Bastenaken-Luik en de kansen van Wout Van Aert. SD Worx-ploegleidster Anna Van der Breggen wikt en weegt de kansen bij de vrouwen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • “Kan Parijs-Roubaix een voorbereiding op Luik-Bastenaken-Luik zijn voor Van Aert?”

  Apr 11 2022

  Michel Wuyts en Johan Museeuw fileren bij Stijn Vlaeminck de Amstel Gold Race. Ze kijken ook met een positief gevoel terug op de prestatie van Remco Evenepoel in het Baskenland. Samen met Greg Van Avermaet blikken we vooruit op Parijs-Roubaix. En we bellen met bondsdokter Van der Mieren met de vraag of Van Aert zondag kan starten in de Hel van het Noorden. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • "Luik-Bastenaken-Luik ligt Wout van Aert zelfs beter dan de Ronde van Vlaanderen"

  Apr 04 2022

  Lotte Kopecky en Mathieu van der Poel zijn de twee winnaars van de Ronde. Michel Wuyts en Tom Boonen blikken, samen met host Stijn Vlaeminck, terug op de koers. Heeft Pogacar een fout gemaakt? Wat betekent de zege van Kopecky voor het vrouwenwielrennen? En moet Van Aert in Luik rijden? Jan Vertonghen keek met bewondering naar de Ronde van Vlaanderen. Er is een uitgebreid gesprek met de Rode Duivel. En samen met  Philippe Gilbert blikken we vooruit op de Amstel Gold Race. See omnys...more

 • De Ronde van Vlaanderen wordt een buitenkans voor Christophe Laporte

  Mar 28 2022

  Met de overwinning van Biniam Girmay in Gent-Wevelgem werd wielergeschiedenis geschreven. In deze aflevering praat Stijn Vlaeminck na over Girmay met zijn gasten Tom Boonen, Michel Wuyts en ook Grischa Niermann, de hoofdcoach van Jumbo-Visma. Maar uiteraard worden ook de tactische keuzes van de ploeg van Wout van Aert in detail besproken. Yves Lampaert heeft het over de mindere periode bij Quickstep-Alpha Vinyl. En wie wint de Ronde van Vlaanderen? Dat kom je te weten in deze Wuyts & Boonen....more

 • Christoph Roodhooft: “Het gaat de goede kant op met de rug van Mathieu.”

  Mar 21 2022

  Matej Mohoric wint Milaan-Sanremo. De Sloveen deed dat met een ‘dropper post’ op zijn fiets. Daar praten Tom Boonen en Michel Wuyts uitgebreid over na. Presentator Stijn Vlaeminck belt ook met ploegmanager Christoph Roodhooft over het te hebben over de comeback van Mathieu van der Poel. Wat we van E3 en Gent-Wevelgem mogen verwachten komt u ook in deze Wuyts & Boonen te weten? See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wuyts & Boonen: "Stop met Evenepoel te spiegelen aan Pogačar"

  Mar 14 2022

  In deze Wuyts & Boonen schuift Johan Museeuw mee aan tafel. Samen met host Stijn Vlaeminck wordt de Sloveense hegemonie besproken. Ook de slimme manier van koersen van half mens, half motor Wout van Aert ligt op tafel. Wat met Remco Evenepoel? Moet hij nadenken over zijn toekomst? En hoe zit het met al die zieken en geblesseerden in het peloton? Met de winnaar van vorig jaar Jasper Stuyven blikken we ook al even vooruit op Milaan-San Remo. See omnystudio.com/listener for privacy infor...more

 • Wuyts & Boonen: “Jumbo-Visma heeft de rest belachelijk gemaakt.”

  Mar 08 2022

  Michel Wuyts en Tom Boonen hebben het aan tafel bij Stijn Vlaeminck over de indrukwekkende machtsontplooiing van Jumbo-Visma, over Tadej Pogacar en de sterke tijdrit van Remco Evenepoel. Een paar dagen na zijn zware val kruipt Tiesj Benoot toch alweer op de fiets. Hij hoopt op een comeback in de E3. Dat vertelt Benoot in deze nieuwe aflevering.  Ook Lotte Kopecky belt in om het te hebben over haar geweldige overwinning van de Strade Bianche.    See omnystudio.com/listener for...more

 • Wuyts & Boonen: "Er is geen overschot bij Quick-Step"

  Feb 28 2022

  Dat Wout van Aert nog niet 100% is, moet huiveringwekkend zijn voor de tegenstanders, zegt Michel Wuyts. Tom Boonen is dan weer scherp voor Quick-Step Alpha Vinyl. In deze aflevering praat Stijn Vlaeminck met zijn gasten na over het openingsweekend. Er wordt ook al vooruitgeblikt op de Strade Bianche, samen met Tiesj Benoot. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wuyts & Boonen: “Wout van Aert heeft zijn ploeg nog niet goed benut”

  Feb 21 2022

  In deze aflevering van ‘Wuyts & Boonen’ blikken Michel Wuyts en Tom Boonen samen met host Stijn Vlaeminck vooruit op het nakende wielervoorjaar. De grote ploegen worden gefileerd. Er wordt ingezoomd op enkele renners waar veel van verwacht wordt. En uiteraard worden de favorieten voor het openingsweekend benoemd.See omnystudio.com/listener for privacy information.