PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

YouBeDo Impact Podcast

YouBeDo is de online boekenwinkel die samen met jou de wereld een stukje mooier maakt. YouBeDo doneert namelijk altijd tot 12% van je aankoopbedrag aan een goed doel dat jij kiest. In de YouBeDo impact podcast gaan pioniers met elkaar in gesprek over wereld thema's en boeken die er toe doen.

Afleveringen

 • De onbewoonbare aarde

  Dec 06 2019

  In deze podcast gaan Ralph Thurm , Kees Klomp en Ron van Es met elkaar in gesprek over het boek " De onbewoonbare aarde"

 • Winners takes all

  Oct 15 2019

  Pionier Tom van de Beek gaat in gesprek met Kees Klomp en Ron van Es over het boek " Winners takes all " van Anand Giridharadas. Een confronterend boek over de macht en geldstructuren in onze wereld.

 • YouBeDo podcast: Ongekend Talent, met Bartel Gelijense, Kees klomp en Ron van Es

  Sep 06 2019

  In deze podcast gaan, Kees Klomp en Ron van Es in gesprek met Bartel Geleijnse. Bartel is mede aanjager van de social enterprise de Coulour Kitchen en auteur van het boek ongekend talent. Bartel deelt in deze podcast een persoonlijk verhaal over zijn route met sociaal ondernemerschap en zijn kijk op onze maatschappij m.b.t. arbeids participatie.

 • YouBeDo impact podcast: " The second mountain, David Brooks"

  Aug 26 2019

  In deze podcast gaan Kees Klomp en Ron van Es met elkaar in gesprek over het boek "The second Mountain" van David Brooks. Hoe beweegt het leven? Werk, status, ego versus zingeving, liefde en het levenspad. Het werd een geweldig open gesprek tussen Ron en Kees met dit boek als leidraard.

 • Impact Podcast #1 - Nils Roemen

  Sep 30 2015

  Michael van Loenen (oprichter YouBeDo.com) in gesprek met Peer to Peer denker Nils Roemen.