PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

AD Nieuws Update

Luister naar het beste van de Nieuws Update van AD.nl en de regionale titels.

Afleveringen

 • S2E8: Demonstratie in Minneapolis, nieuwe burgemeester Den Haag en longschade door corona

  May 28 2020

  Dit is de AD Nieuws Update van 28 mei 2020 met Yora Rienstra.Support the show.

 • S2E7: Ophef over dood van George Floyd in VS, debat over toeslagenaffaire en traumapsycholoog voor Nederlandse zorg

  May 27 2020

  Dit is de AD Nieuws Update van 27 mei 2020 met Anne-Marie Fokkens.Support the show.

 • S2E6: BOA's voeren actie, nieuw initiatief tegen homofobie en leraren tegen heropening scholen

  May 26 2020

  Dit is de AD Nieuws Update van 26 mei 2020 met Hila Noorzai.Support the show.

 • S2E5: Checkgesprek gedigitaliseerd, uitspraak 5G rechtszaak en niet werkende mondkapjes in verzorgingstehuizen

  May 25 2020

  Dit is de AD Nieuws Update van 25 mei 2020 met Manuel Venderbos.Support the show.

 • S2E4: BOA's dreigen te staken, te veel verschillende regels bij winkels en Paul Haenen staat weer op de planken

  May 22 2020

  Dit is de AD Nieuws Update van 22 mei 2020 met Anne-Marie Fokkens.Support the show.

 • S2E3: Kabinet trekt 13 miljard uit, Nederlandse jongeren ongezond en maatregelen gehandicaptenzorg versoepeld

  May 20 2020

  Dit is de AD Nieuws Update van 20 mei 2020 met Hila Noorzai.Support the show.

 • S2E2: Medische oorzaak voor obesitas kinderen, speelfilm opgenomen in coronatijd en 139 meldingen van corona discriminatie

  May 19 2020

  Dit is de AD Nieuws Update van 19 mei 2020 met Jamie Trenité.Support the show.

 • S2E1: CBR begint weer met praktijkexamens, Italië versoepelt lockdown en explosief geplaatst in Rotterdam

  May 18 2020

  Dit is de AD Nieuws Update van 18 mei 2020, met Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E290: De gevolgen van de coronacrisis en Angela de Jong over de tv-week in De Ochtend Show to go

  Mar 12 2020

  Tv-columniste Angela de Jong, zorg- en reisverzekeringenexpert Bas Knopperts van Independer en Geert Koster van Leefbaar Rotterdam zijn op 12 maart te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra.Support the show.

 • S1E287: Presentator John Williams en Rusland correspondent Joost Bosman zijn te gast in De Ochtend Show to go.

  Mar 09 2020

  Presentator John Williams en Rusland correspondent Joost Bosman zijn te gast in De Ochtend Show to go. Na jarenlange voorbereiding begint morgen de rechtszaak tegen de 4 verdachten in het MH17-proces. Een dag waar lang naar uit is gekeken door vooral de nabestaanden van de vliegramp. Om 10 uur morgenochtend start het MH17-proces. De zaak zal gevolgd worden door honderden journalisten van over de hele wereld. Bij de rechtbank op Schiphol staan onze verslaggevers Peter Boender en Koen Voskuil. N...more

 • S1E286: TV-columnist Angela de Jong neemt de televisieweek door en verslaggever Victor Schildkamp over de saunarechtszaak

  Mar 06 2020

  Support the show.

 • S1E285: Het Songfestivalnummer van Jeangu Macrooy in De Ochtend Show to go.

  Mar 05 2020

  Stefan Raatgever is bij ons om te praten over het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy. Stichting Vluchteling, Defense for Children en Vluchtelingenwerk Nederland roepen Nederlandse gemeenten op om minstens 500 kinderen op te vangen uit de overvolle vluchtelingenkampen in Griekenland. Support the show.

 • S1E284: Frans Bauer in De Ochtend Show to go

  Mar 03 2020

  Door de corona-uitbraak in Europa zitten veel Nederlandse reizigers met vragen. Kunnen zij nog wel met een gerust hart op vakantie? Directeur van reisbrancheorganisatie ANVR Frank Oostdam is te gast in De Ochtend Show to go en gaat in op deze en andere vragen.Support the show.

 • S1E283: Rechtszaak Gökmen Tanis in de Ochtend Show to go

  Mar 02 2020

  Maandag 2 maart zijn arts/microbioloog en viroloog Jean-Luc Murk, Jako Burgers - voorzitter van Het Nederlands Huisartsen Genootschap - en econoom Sandra Phlippen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E282: Alles over het coronavirus in De Ochtend Show to go

  Feb 28 2020

  In Nederland is voor het eerst iemand besmet geraakt met het coronavirus. De patiënt, een 56-jarige man uit Loon op Zand, is kort geleden in de Italiaanse regio Lombardije geweest. Hij ligt nu in quarantaine in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Viroloog Jean-Luc Murk is bij ons in de studio om de situatie aan ons uit te leggen. We hebben ook contact met Jako Burgers, woordvoerder van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Daarnaast bellen we ook met Harald Wychgel van het RIVM...more

 • S1E281: Het Marengo-proces hervat en Ad zit nog steeds in het 'quarantainehotel' op Tenerife

  Feb 27 2020

  Het Nederlands Huisartsen Genootschap adviseert om niet naar de huisarts te gaan als je vermoedt dat je besmet bent met het coronavirus. Misdaadverslaggever Yelle Tieleman is bij de extra beveiligde gevangenis in Amsterdam om verslag te doen van het Marengo-Proces tegen Ridouan Taghi en Saïd Razzouki . Support the show.

 • S1E280: Seksuele voorlichting met Kim Holland in Ochtend Show to go

  Feb 26 2020

  Pornoactrice en ondernemer Kim Holland is te gast in De Ochtend Show to go. Holland vertelt ons over de seksuele voorlichting op scholen in het land.Support the show.

 • S1E279: Arts-microbioloog Jean-Luc Murk over het coronavirus in De Ochtend Show to go

  Feb 25 2020

  Het coronavirus verspreidt zich steeds verder over Europa. In Italië zijn al meer dan 200 besmettingen en 6 doden genoteerd. Arts-microbioloog Jean-Luc Murk vertelt ons er meer over.Support the show.

 • S1E277: Filmrecensent Ab Zagt over de set van James Bond in De Ochtend Show to go

  Feb 24 2020

  Ab Zagt mocht exclusief een kijkje nemen op de set van de nieuwste James Bond. Verder kijken we terug op de wedstrijd van Ajax, gisteravond in de Europa League en de testdagen in de Formule 1. Support the show.

 • S1E278: Hugo Borst over het sportweekend en het laatste nieuws over het coronavirus

  Feb 24 2020

  Support the show.

 • S1E276: Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

  Feb 20 2020

  Boze Zeeuwen gaan vandaag op weg naar Den Haag om hun onvrede te uiten over staatssecretaris Barbara Visser en haar besluit om de verhuizing van de marinierskazerne in Vlissingen af te blazen. Verslaggever Ernst Jan Rozendaal is bij ons te gast om daarover te praten. Ook acteurs René van Kooten en Charly Luske schuiven aan om te vertellen over hun nieuwe voorstelling Jesus Christ Superstar in Concert. De Ochtend Show to go werd gepresenteerd door Hila Noorzai.Support the show.

 • S1E275: Boerenprotest-special en Angela de Jong in De Ochtend Show to go

  Feb 19 2020

  De boeren protesteren vandaag in Den Haag tegen het stikstofbeleid van het kabinet. We hebben het er onder andere over met verslaggever Lukas van der Storm tijdens een uitzending die volledig in het teken staat van het boerenprotest. Later in de ochtend was ook tv-columnist Angela de Jong te gast om de laatste ins en outs uit de televisiewereld door te nemen. De show werd gepresenteerd door Hila Noorzai.Support the show.

 • S1E274: Schrijver Anton Slotboom en puberexpert Marina van der Wal in Ochtend Show to go

  Feb 18 2020

  Het boek De zin van het leven ben je zelf, over het compromisloze bestaan van de pas overleden Jules Deelder, is verschenen. Journalist Anton Slotboom werkte aan de biografie en kon het boek net afronden toen Deelder overleed. Slotboom vertelt in De Ochtend Show to go wat de rasechte Rotterdammer voor hem heeft betekend en hoe de interviews met hem waren. Ook geeft hij een klein inkijkje in de rol van drugs in Deelders leven en de lessen die hij van hem heeft geleerd.Support the show.

 • S1E273: Het mooie schaatsweekend en het einde van Rico's relatie in de Ochtend Show to go

  Feb 17 2020

  Het was een prima schaatsweekend voor de Nederlandse sporters in Salt Lake City. Onder andere Kjeld Nuis, Jorrit Bergsma en Ireen Wüst pakten een gouden plak op de WK Afstanden. We spreken analist en oud-schaatser Ben van der Burg. Ondernemers die worden afgeperst durven de politie niet in te schakelen. De onafhankelijke Vertrouwenslijn Afpersing had de angst bij slachtoffers moeten wegnemen. Deze hulplijn wordt echter nauwelijks gebeld. We spreken verslaggever Henk van Gelder hierover. O...more

 • S1E272: Angela de Jong te gast in De Ochtend Show to go

  Feb 14 2020

  Op vrijdag 14 februari zijn wetenschapsjournalist Mark Traa en tv-columnist Angela de Jong te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site. Mark Traa is naast wetenschapsjournalist ook verzamelaar van oude liefdesberichten. Hij verzamelt contactadvertenties uit historische kranten en deelt die berichten via zijn Instagram-account Liefde van Toen. Angela de Jong is te gast voor haar we...more

 • S1E271: Het laatste nieuws over de bombrieven en het WK Afstanden in Salt Lake City

  Feb 13 2020

  Verslaggever Victor Schildkamp is bij ons om het laatste nieuws rondom de bombrieven te bespreken. We bellen met Ben van der Burg over zijn verwachtingen van de Nederlandse schaatsers op het WK Afstanden in Salt Lake City.Support the show.

 • S1E270: Peter R. de Vries over internetpesters in De Ochtend Show to go

  Feb 12 2020

  Misdaadverslaggever Peter R. de Vries begon in september 2016 een burgerinitiatief om internetpesters aan te pakken. Vandaag wordt dit verzoek, nadat 135.000 handtekeningen werden opgehaald, behandeld in de Tweede Kamer. In de Ochtend Show to go belt hij met presentator Jamie Trenité om te vertellen waarom de behandeling zo lang heeft geduurd en wat hij verwacht van deze dag.Support the show.

 • S1E269: De Amerikaanse voorverkiezingen in De Ochtend Show to go

  Feb 11 2020

  Amerika-kenner Victor Vlam is morgenochtend te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site. Vlam blikt vooruit op de voorverkiezingen in de staat New Hampshire. Bernie Sanders ligt in de peilingen op kop, gevolgd door Pete Buttigieg, die eerder winnaar was in Iowa. Correspondent Karlijn van Houwelingen doet verslag vanuit New Hampshire. Met verslaggever Cyril Rosman praten we over Syrische oorlo...more

 • S1E268: De Ochtend Show to go. De Ochtend Show to go. © Videostill Rita Verdonk en Richard Krajicek in De Ochtend Show to go

  Feb 10 2020

  Chef politiek Hans van Soest, oud-tennisser Richard Krajicek, filmredacteur Ab Zagt en Diek Pothoven, hoofd styling van het Eurovisie Songfestival, te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site. In de Tweede Kamer gaat morgen de parlementaire ondervragingscommissie van start met openbare verhoren omtrent de financiering van moskeeën in Nederland. Partijen als de SP en SGP maken zich zorgen o...more

 • S1E267: De tv-week van Angela de Jong en Janny over Heel Holland Bakt-finale

  Feb 07 2020

  Angela de Jong komt vertellen wat haar opviel de afgelopen week op tv en waar ze naar uitkijkt dit weekend. We bellen met Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden over de finale aanstaande zondag en skypen met presentator Renze Klamer over zijn nieuwe latenighttalkshow Laat op Vrijdag.Support the show.

 • S1E266: Coronavirusexpert en de Sekszusjes te gast in De Ochtend Show to go

  Feb 06 2020

  Arts en microbioloog Jean-Luc Murk en de Sekszusjes Krista en Marcelle Arriëns waren vandaag te gast in De Ochtend Show to go. De show werd gepresenteerd door Jamie Trenité.Support the show.

 • S1E265: Proces Wilders gaat verder en Franse miljoenenoplichting in De Ochtend Show to go

  Feb 05 2020

  De Haagse politie deed vorig jaar een van de allergrootste invallen in de regio ooit. Miljoenen euro’s, auto’s, wapens en drugs werden in beslag genomen. Deze week staan zeven verdachten terecht. Verslaggever Jorina Haspels is op woensdag 5 februari te gast in De Ochtend Show to go om ons hierover bij te praten. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 tot 09.30 live te zien in onze app en op deze site.Support the show.

 • S1E264: Vuurwerkprotest en Wereldkankerdag in De Ochtend Show to go

  Feb 04 2020

  Het is geen oud en nieuw, maar toch wordt er vandaag vuurwerk afgestoken op het Malieveld in Den Haag. De reden: vuurwerkverkopers zijn het niet eens met het verbod op knalvuurwerk. Frits Broks is voorzitter van de Vuurwerkfederatie en staat zelf ook op het Malieveld. Hij was te gast in de Ochtend Show to go. De Ochtend Show to Go werd vandaag gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E263: Microbioloog Jean-Luc Murk over het coronavirus en AD-sportverslaggever Maarten Wijffels over Ajax -PSV

  Feb 03 2020

  Microbioloog Jean-Luc Murk over het coronavirus en AD-sportverslaggever Maarten Wijffels over Ajax -PSVSupport the show.

 • S1E262: Angela de Jong over Linda de Mol en Brexit-uitzwaaidag in De Ochtend Show to go

  Jan 31 2020

  Jean-Luc Murk is arts-microbioloog bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en te gast om te praten over het coronavirus en de persconferentie van de Wereldgezondheidsorganisatie. Ook geeft Nederlander Henry Blok een update vanuit Wuhan in China. Angela De Jong neemt de laatste ins en outs uit tv-land door en cabaretier Rayen Panday sluit de maand af met de volgens hem meest opvallende gebeurtenissen van januari. Daarnaast is Verenigd Koninkrijk-correspondent Suse van Kleef live in de uitzendin...more

 • S1E261: Songfestivalnieuws in de Ochtend Show to go

  Jan 28 2020

  Het Songfestival is pas in mei, maar de koorts stijgt morgen in Rotterdam nog een paar graden met de opening van het officiële Songfestivalseizoen. Op het stadhuis van de havenstad vindt de overdrachtsceremonie van Israël naar Nederland plaats. Verslaggever Eefje Oomen is in de studio om te vertellen over de ceremonie.  Zo staan de presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit voor het eerst op het podium van het liedjesfestijn. Hoe zal dat verlopen? Eefje kent alle i...more

 • S1E260: Q-Music DJ Stephan Bouwman over de Grammy Awards in De Ochtend Show to go

  Jan 27 2020

  De crème de la crème van de muziekwereld komt maandagnacht bijeen voor de jaarlijkse uitreiking van de Grammy Awards. Eind deze week is het dan eindelijk zover: Engeland stapt definitief uit de EU. Een historische gebeurtenis die de levens van miljoenen mensen raakt aan beide kanten van de Noordzee. Het Rijksinstituut van Volksgezondheid en Milieu (RIVM) brengt maandag een advies uit aan het ministerie van Volksgezondheid over het Coronavirus. Op basis van dit advies wordt bepaal...more

 • S1E259: Ilja Gort, Angela de Jong en Peter Schouten te gast in De Ochtend Show to go

  Jan 24 2020

  Wijnboer en programmamaker Ilja Gort, tv-columnist Angela de Jong en strafrechtadvocaat Peter Schouten zijn vrijdag 24 januari te gast in De Ochtend Show to go.  Ilja Gort is terug op televisie met een nieuw seizoen Gort over de Grens en blikt bij ons vooruit.Het is de Dag van de Bedreigde Advocaat. Daarop wordt aandacht gevraagd voor gruwelen in de advocatuur over heel de wereld; helaas komen die ook in Nederland voor. Peter Schouten praat ons bij.Angela de Jong is bij ons om de laat...more

 • S1E257: Het filmfestival IFFR in De Ochtend Show to go

  Jan 22 2020

  Directeur Bero Beyer van het Internationaal Film Festival Rotterdam en schrijver Mark van Wonderen waren woensdag 22 januari te gast in De Ochtend Show to go. De show werd gepresenteerd door Roel Maalderink. Support the show.

 • S1E256: Impeachment Trump en IFFR in De Ochtend Show to go

  Jan 21 2020

  Amerikadeskundige Victor Vlam en acteur/regisseur Marcel Hensema zijn 21 januari te gast in De Ochtend Show to go. Victor schuift aan om ons alles te vertellen over het impeachment-proces tegen de Amerikaanse president Donald Trump dat morgen de laatste fase ingaat en de rechtszaak tegen Harvey Weinstein. Marcel Hensema komt vertellen over zijn theatervoorstelling ‘In de Hens’, de film ‘Goud’ die draait op het IFFR Rotterdam en de nieuwe serie ‘Hollandse Hoop’...more

 • S1E255: Wachttijden bij geestelijke zorg en Australisch dierenleed in De Ochtend Show to go

  Jan 20 2020

  Wouter de Jong en Hugo Borst zijn vandaag te gast in De Ochtend Show to go. Wouter schuift aan om ons alles te vertellen over Blue Monday en met Hugo Borst nemen we het afgelopen voetbalweekend onder de loep. Hoe zijn de Eredivisieclubs van start gegaan na de winterstop?Support the show.

 • S1E254: Angela de Jong en Invictus Games in De Ochtend Show to go

  Jan 17 2020

  Angela de Jong is vrijdag 17 januari te gast in De Ochtend Show to go. De AD-columnist schuift als vanouds aan om de tv-week door te nemen. Zo viel haar onder meer de ophef op over Op1-presentator Sander Schimmelpenninck die Yolanthe Cabau beledigde. Ook heeft ze het uitgebreid over de nieuwe presentatoren van het Talpa-programma Hart van Nederland en het laatste seizoen van de politieserie Smeris.Support the show.

 • S1E253: Reisverslaggever Hans Avontuur en regisseur Pieter Kuijpers morgen te zien in De Ochtend Show to go

  Jan 16 2020

  Hans Avontuur praat ons bij over de Vakantiebeurs. Duizenden mensen zullen die beurs weer bezoeken, die dit jaar voor de vijfstigste keer wordt gehouden. Hij is als reisverslaggever van onder meer AD Magazine een expert op het gebied van reizen en weet ook wat de trends van dit jaar zijn. Ook vertelt hij welke top 3-plekken je echt gezien moet hebben.  Om 08.30 uur schuift Pieter Kuijpers aan. Vrijdag is voor hem een spannende dag, want dan gaat zijn nieuwste serie in premi&egrav...more

 • S1E252: Zaak rond moord op Derk Wiersum in de Ochtend Show to go

  Jan 15 2020

  Correspondent Karlijn van Houwelingen en verslaggever Victor Schildkamp zijn morgen te zien in De Ochtend Show to go. Van Houwelingen praat ons bij over de laatste ontwikkelingen in Amerika en over haar boek Dit is Amerika, over de strijd der seksen in Trumps macholand, dat vrijdag uitkomt. Morgen komt Giërmo B. voor de rechter die verdachte is in de geruchtmakende zaak rond de moord op Derk Wiersum. Schildkamp vertelt ons alles wat we moeten weten. De show wordt gepresenteerd doo...more

 • S1E251: Het laatste nieuws over de Megxit en de coming out van Nikkie Tutorials in de Ochtend Show to go

  Jan 14 2020

  Correspondent Suse van Kleef en Nederlands-Iraanse advocaat Sander Terphuis zijn morgen te zien in De Ochtend Show to go. Van Kleef geeft ons de laatste updates rondom de Britse koninklijke familie die momenteel vol in de schijnwerpers staat en Terphuis bespreekt de ontwikkelingen in Iran. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien via onze app en op deze site. Hoe nu verder voor alle gewone spaarders in Nederland? Als eerste grote bank in Nederland li...more

 • S1E250: Michelin-sterren en de Oscars in De Ochtend Show to go

  Jan 14 2020

  Maandag 13 januari zijn Ellen den Hollander en Ab Zagt te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site. Morgen begint het spektakel waar heel gastronomisch Nederland naar uitkijkt: de uitreiking van de Michelin-sterren. Op dit moment telt ons land 110 restaurants met één, twee of zelfs drie sterren. Een van de weinigen die al weet welke restaurants morgen een ster bij krijgen is hoof...more

 • S1E248: Sander Terphuis en Angela de Jong te gast in De Ochtend Show to go

  Jan 09 2020

  Jurist Sander Terphuis en tv-columniste Angela de Jong waren donderdag 9 januari te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens.Support the show.

 • S1E247: Het conflict in Iran en Tina Nijkamp over de talkshowoorlog in De Ochtend Show to go

  Jan 08 2020

  RUMAG-presentator René Watzema was vandaag te gast in De Ochtend Show to go om alles te vertellen over de RUMAG Theatershow. Ook belden we met voormalig zenderdirecteur van SBS6 Tina Nijkamp over de talkshowoorlog tussen de NPO en RTL4. De show werd gepresenteerd door Roel Maalderink Support the show.

 • S1E246: Sinan Can en dreiging tussen Iran en VS in De Ochtend Show To Go

  Jan 07 2020

  AD-telecom- en techverslaggever David Bremmer was vandaag te gast in De Ochtend Show to go om alles te vertellen over de grote techbeurs in Las Vegas. Ook skypten we met programmamaker en onderzoeksjournalist Sinan Can over zijn nieuwe docuserie De Lokgroep, waarin hij de kijker meeneemt in de geschiedenis van de radicale islam in Nederland. De Ochtend Show werd vandaag gepresenteerd door Hila Noorzai.Support the show.

 • S1E245: De Golden Globes-uitreiking en Dry January in de Ochtend Show to go

  Jan 06 2020

  Filmrecensent Ab Zagt is te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de opvallende winnaars van de Golden Globes-uitreiking in Los Angeles. Ook Rob Bovens van Universiteit Tilburg is te gast om te praten over de alcoholvrije maand januari, waaraan onder anderen zanger Wolter Kroes meedoet. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E244: Hugo Borst over Jules Deelder, Rico vs. Badr en Angela de Jong in De Ochtend Show to go

  Dec 20 2019

  AD-columnist Hugo Borst, tv-columnist Angela de Jong en verslaggever Victor Schildkamp zijn 20 december te gast in De Ochtend Show to go. Support the show.

 • S1E243: Victor Mids en AD-fotograaf Pim Ras in De Ochtend Show to go

  Dec 19 2019

  Victor Mids bij ons om te praten over zijn nieuwe boek vol illusies. Met Pim Ras nemen we de mooiste sportfoto's van 2019 door. Support the show.

 • S1E242: De arrestatie van Ridouan Taghi en het onthaal van de handbalvrouwen in de Ochtend Show to go

  Dec 17 2019

  De meestgezochte en -gevreesde crimineel Ridouan Taghi is vandaag in Dubai opgepakt. Yelle Tieleman schuift aan om te vertellen over wat we weten over deze aanhouding waar een enorme zoektocht aan vooraf ging. Verslaggever Lukas van der Storm komt langs in de studio om te vertellen over het vervolg van de boerenprotesten. Woensdag wordt er weer gedemonstreerd, maar of er nog net zoveel goodwill voor de boeren is als voorheen is nog maar de vraag. Support the show.

 • S1E241: De veiling van Superman’s cape en de voetbalzondag in De Ochtend Show to go

  Dec 16 2019

  Maandag 15 december zijn Luud Smits en Hugo Borst te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site. Morgen wordt de cape uit de eerste Superman-film uit 1978 geveild. Ook de originele kostuums van Batman en Robin worden onder de hamer gebracht. Filmkenner Luud Smits komt er meer over vertellen. Hugo Borst komt langs in de studio om de voetbalzondag met ons bespreken. AZ deelde een late dreun uit a...more

 • S1E240: Uitspraak in de zaak-Humeyra en Angela de Jong over de toekomstplannen van Matthijs van Nieuwkerk

  Dec 13 2019

  Verslaggever Victor Schildkamp is bij ons om te praten over de rechtszaak tegen Bekir E. voor de moord op zijn ex-vriendin Humeyra. Volgens Angela de Jong vertrekt Matthijs van Nieuwkerk vanaf maart als presentator bij DWDD. Support the show.

 • S1E239: Rob Jacobs, Yves Gijrath en Jessica Villerius in De Ochtend Show to go

  Dec 12 2019

  Voormalig trainer en speler van Feyenoord Rob Jacobs, Eigenaar van luxurybeurs Masters of LXRY Yves Gijrath en woordvoerder van psychische gezondheidsplatform MIND Saskia Oskam zijn morgen te zien in De Ochtend Show to go.Support the show.

 • S1E238: Decemberuitgaven en Dominic Seldis in De Ochtend Show to go

  Dec 11 2019

  Maestro-jurylid Dominic Seldis, Nibud-woordvoerster Karin Radstaak, ex-voetballer Hedwiges Maduro en misdaadverslaggevers Yelle Tieleman en Koen Voskuil waren vandaag te gast in De Ochtend Show to go. De show werd gepresenteerd door Jamie Trenité.Support the show.

 • S1E237: Elke Kuijper en Paul Elstak in De Ochtend Show to go

  Dec 10 2019

  Woordvoerder van Amnesty International Elke Kuijper, dj Paul Elstak, redacteur van de AZ-Fanpage Marius Wiegman en oud-speler van Ajax en Valencia Hedwiges Maduro zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai.Support the show.

 • S1E236: Stichting voor Sara en Jacques Nieuwlaat in De Ochtend Show to go

  Dec 09 2019

  Verslaggever Bram Verbrugge was vanochtend te gast in De Ochtend Show to go om te praten over de bijzondere band tussen zijn dochter Sara en vechtsporter Rico Verhoeven. De twee ontmoetten elkaar via Stichting voor Sara, de stichting die strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. De presentatie was in handen van Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E235: Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

  Dec 06 2019

  Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra.Support the show.

 • S1E234: Songfestivalnieuws en influencer Gio in De Ochtend Show to go

  Dec 05 2019

  Verslaggever Eefje Oomen en influencer Gio Latooy zijn te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai. Met de onthulling van het podium, de muzikaal leider en de presentatoren loopt de Songfestivalkoorts deze week gestaag op. Maar morgen maken wij nog iets bekend! Songfestivalspecialist Eefje Oomen komt met een nieuwtje.  Precies tien jaar geleden werd Eline Melters levenloos gevonden. Volgens de politie zou ze zichzelf met drie messteken in haar borst van...more

 • S1E232: Seksschandaal Prins Andrew en vreugdevuren in De Ochtend Show to go

  Dec 03 2019

  Showbizzverslaggever Charlene Heezen en verslaggever van AD Haagsche Courant Maaike Kraaijeveld zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site. Virginia Roberts, de vrouw die claimt op 17-jarige leeftijd gedwongen seks te hebben gehad met de Britse prins Andrew, heeft in een nieuw interview bij de BBC uitgebreid haar verhaal gedaan. Wij spreken Heezen hierover. Het hele weekend zijn er al...more

 • S1E231: Desi Bouterse en de winnaars van het Cameretten Festival in de Ochtend Show to go

  Dec 02 2019

  Winnaars Tobi Kooiman en Remy Evers van het Cameretten Festival 2019 komen praten over hun prijs en verdere carrière in de comedyscene. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site. Verslaggever Chris van Mersbergen praat ons bij over het laatste nieuws omtrent Desi Bouterse. Vuurwerkexpert Ad Nieuwdorp komt met een primeur. Ook komt Ryan Tilborg morgen praten over de Mega Maandag in E-Divisie van het Nederlandse voetbal.&...more

 • S1E230: Green Friday: het milieuvriendelijke alternatief voor Black Friday

  Nov 29 2019

  Tessa de groot van de kringloopwarenhuizen van ‘Het Goed’ is bij ons te gast om te praten over haar initiatief Green Friday. Support the show.

 • S1E229: Terreurdreiging in Nederland en de winst van Ajax in de Champions League in De Ochtend Show to go

  Nov 28 2019

  Terreurdeskundige Teun van Dongen is te gast om te praten over de twee aanhoudingen op verdenking van het voorbereiden van een terroristische aanslag. Een groep wetenschappers van de Universiteit Wageningen over de gevolgen voor de natuur van 130 km/u rijden in de nacht. Support the show.

 • S1E228: Miss Nederland, Lille - Ajax en zaak rond gruwelmoord Sarah Papenheim in De Ochtend Show to go

  Nov 27 2019

  Miss Nederland Sharon Pieksma was vanochtend te gast in De Ochtend Show to go. De show werd gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E227: Black Friday, Victor Mids en de verjaardag van Tina Turner in de Ochtend Show to go

  Nov 26 2019

  Retailspecialist Edwin Belt en cultuurverslaggever Arno Gelder waren vanochtend te gast in de Ochtend Show to go. De show werd gepresenteerd door Hila Noorzai.Support the show.

 • S1E226: Hugo Borst, Suse van Kleef en de zaak tegen Marco Kroon in de Ochtend Show to go

  Nov 25 2019

  Hugo Borst was in de studio en we spraken met hem over de profclubs die actie hebben gevoerd tegen racisme afgelopen weekend. En hoe presteren Ajax, PSV en Feyenoord na een week vol interlandvoetbal? De show werd gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E225: Angela de Jong vertelt over haar probleem met het K-woord op tv

  Nov 22 2019

  We gaan weer tv kijken met Angela de Jong en we bespreken de Comedy Central Roast, waar Ali B dit jaar in het middelpunt staat. Support the show.

 • S1E224: Amsterdams rechercheteam op straat en de strijd tegen alvleesklierkanker

  Nov 21 2019

  Misdaadverslaggever Yelle Tieleman is te gast in De Ochtend Show to go om te praten over het Amsterdamse rechercheteam dat zich niet meer zal bezighouden met de zware (drugs)criminaliteit in de stad. We spreken hierover ook met voorzitter Jan Struijs van politiebond NPB. Support the show.

 • S1E223: Voorzitter van vakbond CNV Zorg & Welzijn Anneke Westerlaken, tv-presentator & zanger Johnny de Mol, woordvoerder van de Consumentenbond Gerard Spierenburg en verslaggever Hanneke van Houwelingen zijn te gast in De Ochtend Show to go.

  Nov 20 2019

  Voorzitter van vakbond CNV Zorg & Welzijn Anneke Westerlaken, tv-presentator & zanger Johnny de Mol, woordvoerder van de Consumentenbond Gerard Spierenburg en verslaggever Hanneke van Houwelingen zijn te gast in De Ochtend Show to go.Support the show.

 • S1E222: Kamerlid Niels van den Berge over de ondermijning van de rechtsstaat door de georganiseerde misdaad. Ook aandacht voor de 'Gele Hesjes' en de rechtszaak tegen Leon van M. die verdacht wordt van de moord op Caroline Toledo.

  Nov 19 2019

  Kamerlid Niels van den Berge over de ondermijning van de rechtsstaat door de georganiseerde misdaad. Ook aandacht voor de 'Gele Hesjes' en de rechtszaak tegen Leon van M. die verdacht wordt van de moord op Caroline Toledo. Support the show.

 • S1E221: Het laatste nieuws over drievoudig moordenaar Thijs H. Koen Voskuil over het verhoor van oud-minister Hirsh Balin in de zaak van oud-Transaviapiloot Julio Poch en tv-maker Danny Ghosen komt praten over zijn nieuwe serie Narcostaat.

  Nov 18 2019

  Het laatste nieuws over drievoudig moordenaar Thijs H. Koen Voskuil over het verhoor van oud-minister Hirsh Balin in de zaak van oud-Transaviapiloot Julio Poch en tv-maker Danny Ghosen komt praten over zijn nieuwe serie Narcostaat. Support the show.

 • S1E220: Angela de Jong over de tv-week en Edwin Winkels over de biografie van Johan Cruijff

  Nov 15 2019

  Angela de Jong heeft deze week genoten van Only For One Night. Edwin Winkels vertelt over het conflict tussen schrijver Auke Kok en de Cruyff Foundation naar aanleiding van Johan Cruijff, de Biografie. Support the show.

 • S1E219: Het derde seizoen van The Crown en de kwalifcatie van het Nederlands elftal voor het EK 2020 in De Ochtend Show to go

  Nov 14 2019

  Sjoerd Mossou is bij ons om het EK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal tegen Noord-Ierland met ons door te nemen. Veslaggever Gudo Tienhooven sprak in London de nieuwe cast van het derde seizoen van The Crown, de duurste Netflix-serie aller tijden. Support the show.

 • S1E218: DOSTG 13-11-2019

  Nov 13 2019

  Lee Towers is vandaag te gast in De Ochtend Show to go. De zanger komt vertellen over de opening van The Lee Towers in Rotterdam. Ook influencer Enya is in de studio, samen met haar zus Céline. De show wordt gepresenteerd door Jamie Trenité.Support the show.

 • S1E218: DOSTG Podcast 12-11-2019 show 2

  Nov 12 2019

  Paul Haenen is te gast in De Ochtend Show to go om te praten over zijn nieuwe voorstelling Haenen brengt vreugde. Ook hebben we Yvette Spijkstra en Mireille van Twuijver te gast, die praten over de aanpak van anorexia. De Show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai.Support the show.

 • S1E217: DOSTG Podcast 12-11-2019 show 1

  Nov 12 2019

  Paul Haenen is te gast in De Ochtend Show to go om te praten over zijn nieuwe voorstelling Haenen brengt vreugde. Ook hebben we Yvette Spijkstra en Mireille van Twuijver te gast, die praten over de aanpak van anorexia. De Show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai.Support the show.

 • S1E216: DOSTG Podcast 11-11-2019 show 2

  Nov 11 2019

  Maandag 10 november zijn oud-voetballer Renald Majoor en journalisten Elisa Hermanides en Ruben Koops te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E215: DOSTG Podcast 11-11-2019 show 1

  Nov 11 2019

  Maandag 10 november zijn oud-voetballer Renald Majoor en journalisten Elisa Hermanides en Ruben Koops te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E214: Angela de Jong reageert op boze Britt Dekker in de Ochtend Show to go

  Nov 08 2019

  Vrijdag 8 november zijn security consultant Peter Centi en tv-recensente Angela de Jong te gast in De Ochtend Show to go.Support the show.

 • S1E213: Steeds meer boswachters hebben te maken met fysiek- en verbaal geweld. Dat blijkt uit onderzoek van Natuurmonumenten.

  Nov 07 2019

  Steeds meer boswachters hebben te maken met fysiek- en verbaal geweld. Dat blijkt uit onderzoek van Natuurmonumenten.Support the show.

 • S1E212: Live verslag landelijke onderwijsstaking en zeventig dierenactivisten moeten zich voor de rechter verantwoorden

  Nov 06 2019

  De Ochtend Show to go doet op 6 november live verslag van de landelijke onderwijsstaking. Leraar van het jaar Anouk Huijs en chef politiek Hans van Soest zijn te gast. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.00 uur live te zien in onze app en op deze site. De toezegging van 460 miljoen euro extra voor het onderwijs was niet genoeg dus morgen gaat de onderwijsstaking gewoon door. Anouk Huijs, leraar van het jaar 2018, komt vertellen wat de leerkrachten nodig he...more

 • S1E211: Vrijgezel Marjon Moed en schipbreukelingen Jan en Alie te gast in De Ochtend Show to go

  Nov 05 2019

  4 november zijn vrijgezel Marjon Moed, onderwijsverslaggever Ellen van Gaalen, en schipbreukelingen Jan en Alie van Ommen te gast in De Ochtend Show to go.  Er is weer een nieuwe officiële dag overgewaaid naar Nederland: 11 november is het Single’s Day. Volgens onderzoek zou in 2050 zo’n 50 procent van de bevolking single zijn! Vrijgezel Marjon Moed heeft in de webserie Single voor BNN/VARA onderzocht of single zijn nou nog zo erg is. Nederland is in rep en...more

 • S1E210: Waarom de lerarenstaking doorgaat en atlete Madiea G. die voor de rechter staat in de Ochtend Show to go

  Nov 04 2019

  Victor Vlam heeft een nieuw boek geschreven met de titel ‘Trump is niet gek’. Hij praat ons bij over waarom dit boek zo moet heten. Ook vertelt hij over het huis van afgevaardigden die zich dit weekend boog over de afzettingsprocedure van president Donald Trump. José de Vos, orkestlid van De Jostiband vertelt over waarom hun band absoluut een rol moet krijgen tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Verder in de Ochtend Show to go waarom de lerarenstakingen woensdag t...more

 • S1E206: DOSTG Podcast 29-10-2019

  Oct 29 2019

  Maaike Kraaijeveld was te gast in De Ochtend Show to go om te praten over de bouwsector die komende woensdag protesteert op het Malieveld in Den Haag. Ook spraken we met oud-Feyenoordspeler en -trainer Rob Jacobs, over het vertrek van Jaap Stam als trainer van Feyenoord. De show werd gepresenteerd door Hila Noorzai.Support the show.

 • S1E205: DOSTG Podcast 28-10-2019

  Oct 28 2019

  Robert van der Ham was te gast in De Ochtend Show to go om te praten over de week van de ondernemers die dan van start gaat. Hugo Borst komt langs om de klassieker Ajax-Feyenoord te analyseren. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E203: Held van Hilledijk en crisis bij Feyenoord in De Ochtend Show to go

  Oct 24 2019

  Tarik Bouzyd probeerde op 13 april Robert Hendrix tevergeefs uit een brandend huis te redden. ‘De held van Hilledijk’ is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Ook oud-Feyenoordspeler en trainer Rob Jacobs schuift bij ons aan in de studio. Met hem hebben we het over de crisis bij Feyenoord, het Europese avontuur en de klassieker tegen Ajax.  Verder kijken we natuurlijk terug op Ajax - Chelsea met Ajax-watcher Freek Jansen. Ook schakelen we live naar Spanje waar de Spaanse reg...more

 • S1E202: Recordaantal gevallen verzekeringsfraude en voorbeschouwing Ajax in De Ochtend Show to go

  Oct 23 2019

  Ajax staat vanavond in de Champions League tegenover Chelsea. We bespreken met Freek Jansen of de Amsterdammers zich herpakken na het nonchalante spel van afgelopen weekend tegen RKC. Dat er gefraudeerd wordt met verzekeringen is al lang duidelijk maar verzekeraars hebben afgelopen jaar een recordaantal fraudes aangetoond. Door de opsporing is 82 miljoen euro aan onterechte uitkeringen bespaard. Richard Weurding gaat in de Ochtend Show in op de controles en de meest voorkomende vormen van fraud...more

 • S1E201: Een van Nederlands bekendste cabaretières, Tineke Schouten, is te gast bij De Ochtend Show to Go. Ook radio- en tv presentator Erik de Zwart is er.

  Oct 22 2019

  Tineke Schouten en Erik de Zwart in Ochtend Show To Go Een van Nederlands bekendste cabaretières, Tineke Schouten, is morgen te gast bij De Ochtend Show to Go. Ook radio- en tv presentator Erik de Zwart komt langs. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site. Tineke Schouten staat vanaf deze week op de bühne met de reprise van Highlights, een voorstelling vol hoogtepunten van de grande dame van de Nederlandse ...more

 • S1E200: De jeugdzorg in tientallen instellingen is in gevaar en de voorzitter van Stichting Lucas Onderwijs over noodgrepen om het lerarentekort aan te pakken.

  Oct 21 2019

  De jeugdzorg in tientallen instellingen is in gevaar en de voorzitter van Stichting Lucas Onderwijs over noodgrepen om het lerarentekort aan te pakken.Support the show.

 • S1E199: Het grootste gaming event ter wereld dit weekend in Ahoy en Angela de Jong over haar TV-week

  Oct 18 2019

  Esports-expert Koen Schrobbers is bij ons om te praten over Dreamhack, het grootste gaming event ter wereld dat dit weekend plaatsvindt in Ahoy. Angela de Jong heeft met verbazing gekeken naar 'Mijn dochter de vlogger'. Support the show.

 • S1E197: Onrust in Syrië en de week van de voedselbanken in De Ochtend Show to go

  Oct 15 2019

  Verslaggever Bob van Huet en de directeur van voedselbank Rotterdam, Rob Boswinkel, zijn vandaag te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai Support the show.

 • S1E196: Kitesurfer Roderick Pijls en boer Joris van Lierop in De Ochtend Show to go

  Oct 15 2019

  De ‘tussen de kippen opgegroeide’ boer Joris van Lierop en kitesurfer Roderick Pijls waren te gast in De Ochtend Show to go. De show werd gepresenteerd door Manuel Venderbos.Support the show.

 • S1E195: Eén op de drie kinderen woont in een ongezond huis en de E-sigaret blijkt zeer schadelijk voor mensen, vandaag in De Ochtend Show to go

  Oct 11 2019

  SP-kamerlid Sandra Beckerman is bij ons om te praten over deze schokkende cijfers. Onderzoek toont dat de E-sigaret zéér schadelijk is voor mensen, we bellen met arts en epidemioloog Esther Croes.     Support the show.

 • S1E194: De soap in de Haagse gemeentepolitiek en Patricia van Haastrecht gaat op clubtour in De Ochtend Show to go

  Oct 10 2019

  Verslaggever Maaike Kraaijeveld neemt met ons de laatste episode door van de soap in de Haagse gemeentepolitiek. The Voice of Holland deelnemer Patricia van Haastrecht is bij ons en gaat met haar eigen muziek op clubtour.  Support the show.

 • S1E192: Boerenprotest op het Binnenhof en ophef over beeld van Willem van Oranje

  Oct 09 2019

  Boerenprotest op het Binnenhof en ophef over beeld van Willem van Oranje in De Ochtend Show to go.Support the show.

 • S1E191: De ouders van Ximena Knol en het slechtste tv-programma in De Ochtend Show to go

  Oct 08 2019

  De ouders van Ximena Knol en het slechtste tv-programma in De Ochtend Show to goSupport the show.

 • S1E190: OG3NE, Volkswagen rechtszaak en psychologische hulp voor vluchtelingen in De Ochtend Show to go

  Oct 07 2019

  OG3NE, Volkswagen rechtszaak en psychologische hulp voor vluchtelingen in De Ochtend Show to go.Support the show.

 • S1E189: Correspondent Frank Renout, Angela de Jong en Marit Bohemen in De Ochtend Show to go.

  Oct 04 2019

  Correspondent Frank Renout is bij ons om te praten over de steekpartij in Parijs en de positie van president Macron. Angela neemt de televisie-momenten van afgelopen week door een Marit Bohemen is bij ons om te praten over haar nominatie voor een Gouden Kalf voor haar rol in Judas. Support the show.