PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Bingewatchers, de podcast over series

Bingewatchers - de podcast over series - met Charlene Heezen en Kevin Goes.

Afleveringen

 • S2E12: 'Prince Charles en acteur Dominic West: allebei schuinsmarcheerders!'

  Oct 23 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers alles over de casting van Dominic West als Prince Charles in The Crown, de reboot van Power Rangers, de teloorgang van Quibi en veel meer. Daarnaast bespreken Kevin en Charlene Netflix-serie Social Distance, La Revolution en Designated Survivor. Dit en veel meer, in de nieuwste Bingewatchers.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E11: 'The Haunting of Bly Manor is eerder slaapverwekkend dan eng'

  Oct 16 2020

  Een nieuwe aflevering over: The Boys, de terugkeer van Dexter, Vliegende Hollanders, The Walking Dead: World Beyond, The Cabin with Bert Kreischer, The Right Stuff en dé hitserie van Netflix van dit moment: The Haunting of Bly Manor. Luister nu om ons volledige oordeel te horen!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E10: Waarom sneuvelen Netflix-series met bosjes tegelijk?

  Oct 09 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers praten Kevin en Charlene over het feit dat er dit jaar enorm veel Netflix-series gecancelled zijn. Een greep uit de selectie: Glow, The Dark Crystal, Santa Clarita Diet en van Ozark, Lucifer en Atypical komt nog maar een seizoen. Waarom?  Daarnaast natuurlijk veel nieuwe series: Oktoberfest Beer & Blood, Lieve Mama, Siren en Emily in Paris. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E9: 'Deze serie heeft de meest belabberde timing ooit!'

  Oct 02 2020

  Charlene en Kevin keken weer veel afgelopen week, heel veel! In deze aflevering: Anne+, Mocro Maffia 3, Emily in Paris, Lillyhammer, Ms.Marvel, Ratched, Utopia, The Walking Dead, Trying en natuurlijk het laatste nieuws!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E8: 'Ratched is soms net een Hitchcock-film door de muziek en de schaduwen'

  Sep 25 2020

  Een nieuwe Bingewatchers met Kevin en Charlene en guestbinger Hila Noorzai. Zij is bekend als de stem van onze bumpers en jingles, maar ook van EenVandaag en de Live Nieuws Updates op onze sites. Veel te bespreken: je krijgt antwoord op de vraag wanneer een serie 'vanille' is. En de Emmy's worden doorgenomen. Ook hebben we het over Bonding, Tales from the Loop, Modern Love en The Night Of.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E7: The Social Dilemma: 'Mijn hele feed staat vol met leuke hondenfilmpjes!'

  Sep 18 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers:  The Duchess, Dispatches from Elsewhere, Ratched, Close Enough, Marvel’s Runaways en natuurlijk het laatste nieuws! Daarnaast ook een lange discussie over de documentaire The Social Dilemma, die het goed doet op Netflix. Want hoe verslaafd zijn Kevin en Charlene aan hun telefoon en hebben ze nog iets nieuws geleerd van deze docu?Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E6: 'The Boys is fouter dan fout, maar daardoor o zo leuk!'

  Sep 11 2020

  Een nieuwe Bingewatchers, boordevol nieuws over series. Met deze week Keeping up with the Kardashians, The Walking Dead, Dave, The Godfather of Harlem, Ted Lasso, Teenage Bounty Hunters en de tip van de week: seizoen 2 van The Boys! Luisteren dus!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E5: 'Seizoen 2 katapulteert Undercover naar internationale hoogte'

  Sep 04 2020

  Een nieuwe aflevering van Bingewatchers, met veel aandacht voor de Nederlands-Belgische serie Undercover van Netflix. Maar ook series als Bless this Mess, Hoops, Love on the Spectrum en High Score worden besproken. Luisteren dus!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E4: De grootste TV-acteurs aller tijden

  Aug 28 2020

  Het is de golden age van televisie en er valt voor acteurs genoeg te verdienen met alleen maar tv-optredens. Vandaar dat Kevin en Charlene deze week een blik werpen op de 'silver screen heroes', acteurs en actrices die vooral shinen in series. Alle groten komen langs: van John Litgow naar Betty White en van Ed O'Neill naar Julia Louise-Dreyfus. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E3: 'Dat er nog geen Game of Thrones themapark is, is onbegrijpelijk'

  Aug 21 2020

  Een speciale aflevering van Bingewatchers, met guest-binger Thomas van Groningen van de podcast ThemeTalk. Met hem bespreken Kevin en Charlene de staat van pretparkland ten tijden van corona en hoe weinig attracties eigenlijk gebaseerd zijn op series. En Thomas geeft nog een tip van de week. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E2: Fargo en Snowpiercer als ijskoude tips op snikhete dagen

  Aug 14 2020

  Het is warm. Heel warm. Maar toch zijn onze Bingewatchers Kevin en Charlene bereid geweest om ook deze dagen voor de tv te zitten en jullie te voorzien van tips voor de komende tijd. Zo zag Charlene de serie Red Oaks en mocht Kevin van HBO alvast een paar afleveringen van de volgende hitserie Lovecraft Country kijken. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E1: The Umbrella Academy, Years and Years, Warrior Nun en Derry Girls in de terugkeer van Bingewatchers

  Aug 07 2020

  Bingewatchers is terug, met een kleine makeover, maar met dezelfde Kevin en dezelfde Charlene. Met deze week nieuws over Who's the Boss, Ren and Stimpy en Quibi en onder meer Years and Years, Cursed, Warrior Nun, Derry Girls en The Umbrella Academy worden uitvoerig besproken. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E35: De Emmy's: waar is de waardering voor Better Call Saul en Modern Family?

  Jul 29 2020

  Verrassing! Een extra aflevering van Bingewatchers met Kevin en Charlene, voordat volgende week seizoen 2 begint. Want de Emmy nominaties zijn bekend en daar hebben onze Bingewatchers wel een mening over!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E34: De beste series van 2020 tot nu toe: Unorthodox, Sex Education en veel meer

  Jun 18 2020

  De laatste aflevering van seizoen 1 en we eindigen zoals we begonnen zijn: met een terugblik op de eerste helft van dit jaar. Kevin en Charlene nemen de beste én de meest tegenvallende series van 2020 tot nu toe met je door. Van Unorthodox (Netflix) naar Hunters (Amazon Prime) en van Little Fires Everywhere (Amazon Prime) tot Sex Education (Netflix). Ook kijken ze vooruit naar het tweede deel van het jaar, met series als Perry Mason, The Crown, The Boys en het aanbod van Marvel op Disney+...more

 • S1E33: 'Weghalen Gone with the Wind is het verwijderen van geschiedenis'

  Jun 11 2020

  Een nieuwe Bingewatchers, met Charlene en Kevin. Over het cancellen van Cops, Little Brittain en Gone with the Wind vanwege de Black Lives Matters protesten overal ter wereld. Hoe veranderen de anti-racismeprotesten het aanbod op streamingsdiensten en hoe ver kun je gaan in het verwijderen van content vanwege inhoud die in deze tijd niet meer past? Kevin en Charlene praten er uitvoerig over. Ook zagen ze een groot aantal series, waaronder Jeffrey Epstein: Filthy Rich, Schritt's Creek, Dé...more

 • S1E32: Bingewatchers special: een introductie in intro's

  Jun 05 2020

  In deze speciale aflevering van Bingewatchers draait de mengtafel van Kevin overuren en neemt hij Charlene mee door de wereld van intro's. Van de jaren 80 en 90, tot de kinderseries waar ze mee opgroeiden en van serieuze series naar comedy's. En natuurlijk ook de series die de luisteraars als favoriet uitgekozen hebben. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E31: 'Space Force had zoveel meer kunnen zijn'

  May 29 2020

  In deze nieuwste aflevering van Bingewatchers hebben Charlene Heezen en Kevin Goes het over HBO Max, dat deze week gelanceerd is in de VS. Daarnaast keek Kevin al de helft van de serie Space Force met Steve Carrell en John Malkovich en is hij niet honderd procent overtuigd. Ook hebben ze het over het - volgens Kevin - geniale Kirby Jenner en over Snowpiercer, Little Fires Everywhere en Succession. En de aflevering eindigt met een flinke cliffhanger!Support the show: https://krant.nlSee omnystudi...more

 • S1E30: 'White Lines is net Cluedo met seksparty's die zo op PornHub kunnen'

  May 22 2020

  Charlene Heezen en Kevin Goes praten deze week over White Lines: een soort Spaanse telenovella met hele slechte Britse acteurs, maar met een erg fijne setting en top-soundtrack. Daarnaast hebben ze het over Snowpiercer, een Netflix-serie die zich afspeelt op een bevroren aarde in een razendsnelle trein. Echt iets voor Kevin dus. Ook Little Fires Everywhere, RUN en het laatste nieuws worden besproken. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E29: Bingewatchers x Voor de Show: 'Het heet The Last Dance en er zit helemaal geen dans in!'

  May 15 2020

  Een speciale aflevering van Bingewatchers, want deze week schuiven Rayen Panday en Stefan Pop van de podcast Voor de Show in Toomler aan. En dan is het lastig om binnen een uur over alles te praten waarover je wilt praten. Dat doen we dan ook niet: volg onze gesprekken over podcasts, over comedyspecials, over Youp van 't Hek en Freek de Jonge, over Jerry Seinfeld en over The Last Dance. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E28: 'De serie Hollywood is een vakantie voor het brein'

  May 08 2020

  Je reis naar Italië is gecancelled, het uitstapje naar Barcelona gaat niet door en je moet nog tot 1 juni wachten tot je weer het terras op moet. Gelukkig is daar de serie Hollywood, van Netflix. Charlene omschrijft het als een vakantie voor het brein, het is namelijk de perfecte serie om de realiteit even achter je te laten! Verder in deze aflevering: Upload (Amazon Prime), succesformule Quibi, Westworld (HBO) en nog veel meer. Luister nu!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.c...more

 • S1E27: 'The Walking Dead had al lang moeten stoppen'

  May 01 2020

  Deze week in Bingewatchers: welke series zijn te lang doorgegaan, welke zijn te vroeg gestopt en welke series hadden een perfect einde? Heel veel antwoorden op deze vragen kregen we via Instagram en we nemen alles door: van The Walking Dead en Lost, gaan we naar The Office, Game of Thrones en Parks and Recreation. Ook series als Firefly, Maron en Friends komen voorbij.  Daarnaast keken we naar After Life en naar DEVS. Luisteren dus!Support the show.Support the show: https://krant.nlSee om...more

 • S1E26: 'BlackAF haalt het niet bij Larry David en Unorthodox voorlopige serie van het jaar'

  Apr 24 2020

  Het is weer tijd voor Bingewatchers, waarin een ratjetoe aan series besproken wordt: BlackAF, Unorthodox, Brews Brothers, After Life seizoen 2, het nieuwe project van Ryan Murphy, Marvelous Mrs. Maisel, The Mandalorian, Westworld, RuPaul's Drag Race en veel meer. Luisteren dus!Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E25: Quibi is live, La Casa de Papel meer van hetzelfde, Ozark ijzersterk en Louis CK is terug!

  Apr 10 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers: Quibi is ook in Nederland te krijgen en Kevin en Charlene hebben het al uitgeprobeerd. Daarnaast: het derde seizoen van Ozark, het vierde seizoen van La Casa de Papel, Louis CK is terug met een comedyspecial met luisteraars recenseren mee in de Quarantaine-Kijklijst!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E24: De Quarantaine-Kijklijst met huiswerk voor de thuiswerkers

  Apr 03 2020

  Een nieuwe aflevering van Bingewatchers, met Kevin en Charlene. Over Meghan Markle, Modern Family, The Joy of Painting with Bob Ross, porno op Filmnet en over de Quarantaine-Kijklijst. Met een oproep: stuur zelf ook een 1-minuut-recensie in naar [email protected] en wie weet zit je zelf dan in de volgende aflevering!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E23: Regisseurs Mocro Maffia 2 te gast en de Quarantaine-Kijklijst wordt aangevuld

  Mar 27 2020

  Een bomvolle nieuwe uitzending van Bingewatchers. Met aan tafel Kevin Goes, Charlene Heezen en misdaadverslaggever Yelle Tieleman en via een internetverbinding Victor D. Ponten en Mustafa Duygulu, de makers van Mocro Maffia 2. We gaan uitgebreid in op het nieuwe seizoen en daarnaast vullen we de Quarantaine Kijklijst met nieuwe tips van ons en van de luisteraars. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E22: De Quarantaine-kijklijst: The Wire, This is Us en Parks & Recreation

  Mar 20 2020

  Voorlopig is de podcast-studio van het AD te vinden aan de keukentafel van Kevin, dus kwam Charlene op bezoek om de nieuwste aflevering van Bingewatchers op te nemen. Vandaag: The Letter for the King, The Valhalla Murders, Crashing, Marc Maron en De Quarantaine-Kijklijst met onder meer The Wire, Losers, This is Us en De Lullo's.Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E21: De Quarantaine-Kijklijst: welke series moet je de komende weken zien?

  Mar 12 2020

  Het land is platgelegd: als je thuis kunt werken, dan wordt dat geadviseerd. Niet naar je werk, niet naar voetbalwedstrijden, niet naar festivals. Een aantal bedrijven spint daar goed garen bij: de streamingsdiensten. Maar welke series moet je nu zien in die tijd dat je aan huis gebonden bent en dus niet naar de kroeg kan, niet naar familie en niet naar Amerika mag reizen? Kevin Goes en Charlene Heezen zetten het op een rijtje. Support the show.Support the show.Support the show: https://kr...more

 • S1E20: Hou op met reboots! Geen Limburgers in Flikken en De Quarantaine-Kijklijst

  Mar 06 2020

  Een nieuwe Bingewatchers, waarin enorm veel besproken wordt. Zoals de reboot van 'Gossip Girl', het vijftiende seizoen van 'Flikken Maastricht', 'Hunters', 'Narcos', 'I'm not okay with this', Altered Carbon en nog veel meer. Ook hebben we een gastrecensent: Mark den Blanken van het AD geeft zijn mening over Hoogvliegers. Maar ook serieuze zaken, zoals wat te doen als je in corona-quarantaine zit? Daarom vragen we - opnieuw - jouw hulp, om samen met ons De Quarantaine-Kijklijst te vullen. Welke ...more

 • S1E19: 'Netflix, Amazon Prime, Disney+ of toch gewoon allemaal?'

  Feb 28 2020

  Vorige week riepen Kevin en Charlene op welke streamingsplatformen onze luisteraars allemaal hebben en de reacties waren overweldigend. Uitpuilende mailboxen, de postbode die met een burn-out en een hernia thuiszit en Instagram dat de limieten van de DM-box moest verhogen. Een paar van die reacties nemen ze mee in de nieuwste aflevering van Bingewatchers. Luisteren dus!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E18: Verdeelde meningen over Hunters, Gudo op bezoek bij Henny Huisman en Charlene in Mexicaanse sferen

  Feb 21 2020

  De Bingewatchers zijn niet allemaal in dezelfde kamer, maar dat weerhoudt ze er niet van om samen te praten over Hunters. Dat is de nieuwe knaller van Amazon Prime met Al Pacino in de hoofdrol. Verder wordt het tweede seizoen van Narcos: Mexico (Netflix) besproken, heeft Charlene het over Curb your Enthousiasm (HBO) en neemt Kevin een youtube-serie van Lanterfantje onder de loep.  Daarnaast willen wij voor onze volgende aflevering graag weten welke streamservices jij hebt. Laat het ons wet...more

 • S1E17: Oscars: the morning after

  Feb 10 2020

  Ze zijn uitgereikt: de Oscars! Parasite is als grote winnaar uit de bus gekomen. Charlene en Kevin hebben film-redacteur Ab Zegt uitgenodigd om de na te praten over de Oscar-nacht. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E16: De grote Bingewatchers Oscars-special

  Feb 05 2020

  Ook al zijn de Bingewatchers Charlene Heezen, Gudo Tienhooven en Kevin Goes meestal bezig met series kijken, voor de Oscars maken ze een uitzondering. Wie gaan er winnen, wie gaan er verrassen en welke film gaat de meeste Oscars in de wacht slepen? Luister nu, naar de extra lange, extra leuke Oscars-special.Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E15: Ook wij leren nog wat van Sex Education en de vagina-kaars van Gwyneth Paltrow

  Jan 23 2020

  Een oversekste aflevering van Bingewatchers, want het tweede seizoen van Sex Education hebben Charlene en Kevin in een ruk uitgekeken. Ze staan allebei nog in standje opgewonden en worden dat ook van The Goop Lab van Gwyneth Paltrow en van de docu-serie van Justin Bieber. Hou je hoofd vooral koel en reageer op twitter of laat een berichtje achter na deze verhitte aflevering. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy informati...more

 • S1E14: Ares-special: 'Netflix maakt productie zoveel beter'

  Jan 17 2020

  Iets sneller dan normaal, een nieuwe Bingewatchers! Deze week ontvangen Charlene en Kevin producent Pieter Kuijpers, wiens nieuwe serie Ares vanaf deze week te zien is op Netflix. Met hem praten Charlene en Kevin over Ares, over het talent uit Tegelen, over pitchen, over het perfectionisme van Netflix en over het feit dat je serie ineens in 190 landen te zien is. Luisteren dus!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information....more

 • S1E13: 'Special-guest Bobby Boermans kreeg een waarschuwing van het Pentagon'

  Jan 10 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers een échte Hoogvlieger te gast: regisseur Bobby Boermans! Gudo Tienhooven, Kevin Goes en Charlene Heezen praten met hem over zijn nieuwste serie Hoogvliegers (EO), over de Golden Globes, over toekomstige projecten voor allerlei streamingskanalen en over toptalent Josha Stradowski. Ook bespreken de Bingewatchers de nieuwste hit van Netflix, Messiah. Laat weten wat je van onze podcast vindt op iTunes of via @ADBingewatchers op twitter. Support the sh...more

 • S1E12: Eerste Bingie-awards: beste series en personages van de jaren '10

  Dec 26 2019

  Jaaaaa mensen! Het is tijd voor de allereerste, jaarlijkse Bingie-awards! Bingewatchers Gudo Tienhooven, Kevin Goes en Charlene Heezen hebben zich min of meer uitgedost voor een aflevering waarin de jaren '10 heel kort door de bocht samengevat worden in één uur. Verschillende categorieën komen langs,  zoals favoriete schurk, meest memorabele personages en grootste flop. Lang niet alleen bekende titels als 'Breaking Bad', 'Game of Thrones' en 'Modern Family' passeren de re...more

 • S1E11: Bingen binnen het Basispakket: The Loudest Voice, Toon, Wisting en de Golden Globes doorgenomen

  Dec 13 2019

  Voor het eerst ontvangen Bingewatchers Kevin en Charlene deze keer een gast, omdat Gudo zonodig goede tijden in Meerdijk door moest brengen. Vandaar dat Alexander van Eenennaam aanschuift, de coördinator van de media & cultuur redactie van onze krant. Met hem hebben we het over Bingen in het Basispakket, maar ook over de Golden Globes en dan vooral de serie-nominaties. Ook komt The Imagineering Story van Disney+ ter sprake en wordt Good Omens in een goed daglicht gezet. Volg ons ook via...more

 • S1E10: 'Betekent Villa-rel einde van pulp-tv, Molloten aan het woord en tips van luisteraars'

  Nov 28 2019

  In deze aflevering van Bingewatchers pakken Kevin, Charlene en Gudo de afstandsbediening en zappen ze langs pulp-shows als De Villa en Temptation Island, praten ze over Wie is de Mol? en bespreken ze de top 3 Reality-tv shows. Gelukkig is er ook tijd voor series: The Crowd, The Mandalorian, Castle Rock en Succession. Luisteren dus!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E9: 'Disney+ helemaal live, The Crown en Star Wars-spektakel The Mandalorian'

  Nov 15 2019

  In deze nieuwste aflevering van Bingewatchers neemt Charlene Heezen Kevin Goes en Gudo Tienhooven bij de hand en praten ze over de eerste week van Disney+ en de vele kinderziektes, over het nieuwste seizoen van Netflix-hit The Crown en de eerste aflevering van The Mandalorian. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E8: Bingewatchers #8: Watchmen (HBO), War of the Worlds (FOX) en Apple TV+

  Nov 01 2019

  In deze nieuwste aflevering van Bingewatchers neemt Charlene Heezen voor de eerste keer de touwtjes in handen, discussiëren Kevin Goes en Gudo Tienhooven over de serieficatie van succesvolle romcoms uit begin jaren 2000 en worden de series Watchmen en War of the Worlds onder de loep genomen. Luisteren dus!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E7: AD Bingewatchers #7: 'Is Breaking Bad-film El Camino overbodig?'

  Oct 11 2019

  In deze nieuwste aflevering van AD Bingewatchers praten mediaverslaggever Gudo Tienhooven en presentator Kevin Goes uitgebreid over El Camino: A Breaking Bad movie. Wees niet bang, het eerste gedeelte is zonder spoilers, dus ook als je de film nog niet gezien hebt, kun je gewoon luisteren! Daarnaast bespreken ze hitserie The Politician en het vijfde seizoen van Peaky Blinders. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy informa...more

 • S1E6: AD Bingewatchers #6: De Emmy Awards & Netflix' Unbelievable

  Sep 23 2019

  In deze aflevering blikken Charlene Heezen en Gudo Tienhooven terug op de afgelopen Emmy Awards-uitreiking. Wat waren de verrassingen, de teleurstellingen en hoe terecht was de hoofdprijs voor Game of Thrones? Vervolgens een discussie over de heftige nieuwe Netflix-serie Unbelievable.Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E5: AD Bingewatchers #5: 'Disney + kan een Netflix-killer worden'

  Sep 12 2019

  Ineens was het daar vanmorgen: Disney +. Reden voor AD Bingewatchers Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes om het nieuwste streamingsplatform spontaan onder de loep te nemen. En dat ging niet zonder slag of stoot...Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E4: AD Bingewatchers #4: Dave Chappelle, Aziz Ansari en Hasan Minhaj in de Comedy Special-Special

  Sep 06 2019

  AD Bingewatchers goes Comedy! Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes bespreken deze keer geen series, maar de grote stroom aan comedy-specials die op Netflix en andere streamingskanalen te zien zijn. Dave Chappelle's Sticks & Stones staat centraal, maar ook Aziz Ansari, Hasan Minhaj, Jim Gaffigan, Eddie Murphy en Hannah Gatsby worden besproken. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E3: AD Bingewatchers #3: Euphoria, The Righteous Gemstones, Mindhunter, The Dark Crystal & Peaky Blinders

  Aug 23 2019

  AD Bingewatchers: de podcast over series van Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes. Het is onze grootste verslaving: met een grote pot Haagen-Dasz en de slaapbank op standje uitgeschoven de ene na de andere aflevering van een nieuwe serie tot ons nemen. Deze week was Charlene overrompeld door tienerserie Euphoria (HBO) en waren we in de ‘here’ met de nieuwste potentiële hit van HBO: The Righteous Gemstones. Werden we weer meegenomen in het hoofd van seriemoordenaars i...more

 • S1E2: AD Bingewatchers #2: The Boys, Typewriter & BH90210

  Aug 07 2019

  AD Bingewatchers, de podcast van Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes over onze grootste verslaving: met de gordijnen dicht en een zak doritos op de bank ploffen en tot diep in de nacht de ene na de andere aflevering van een serie verslinden.  Deze week zagen we hoe commercialisatie totaal verkeerd uit kan pakken voor superhelden in The Boys. Kregen we gratis een lesje Hindi terwijl we gruwelden achter een kussen in Typewriter. En ging de hype van het herleven van de ja...more

 • S1E1: AD Bingewatchers #1: 'Chernobyl, Big Little Lies, Game of Thrones en Stranger Things'

  Jul 25 2019

  In deze eerste aflevering van AD Bingewatchers vatten AD-mediaverslaggever Gudo Tienhooven, mediaredacteur Charlene Heezen en presentator Kevin Goes het eerste half jaar van 2019 samen qua series. To binge or not to binge, that's the question! Wat vonden ze van Game of Thrones, seizoen 8? Is Stranger Things 3 de beste in de reeks? En moet je thuisblijven voor Chernobyl? Kevin, Gudo en Charlene geven het antwoord.Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio....more