PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Brugklas - De Podcast

In de 12-delige serie ‘Brugklas - De Podcast: een raadselachtig ongeluk’ worden brugklassers Liz, Sophie en Pieter gevolgd. De drie zijn getuige van een ongeluk, maar als ze op de plek des onheils aankomen, ontbreekt van een slachtoffer ieder spoor. Wat is hier gebeurd? 'Brugklas - De Podcast' is een podcast van NPO Zapp en AVROTROS en werd geproduceerd door Tuvalu Media.

Afleveringen

 • #12 - De dader

  Dec 24 2020

  Pieter en Liz maken zich zorgen om Sofie, van wie ze niets meer horen. Liz wil Marianne om opheldering vragen, maar Pieter durft niet.

 • #11 - Op onderzoek

  Dec 23 2020

  Sophie probeert een plan te maken met Pieter en Liz. Als ze de auto niet kunnen vinden voelt het alsof ze geen enkel bewijs hebben.

 • #10 - Geheimen voor elkaar

  Dec 22 2020

  Terwijl Liz niet weet wat ze moet doen, is speurneus Sofie niet te stoppen. Ze bedenkt dan ook een theorie die misschien wel eens zou kunnen kloppen.

 • #9 - Een verrassende ontdekking

  Dec 21 2020

  Liz zoekt een manier om met Roef te praten over wat ze op zijn telefoon heeft gezien. Maar dit leidt tot een verrassend gesprek.

 • #8 - Een nieuwe verdachte

  Dec 18 2020

  Liz merkt dat ze Roef wel een hele leuke jongen vindt. En ze heeft het gevoel dat het wederzijds is. Tot ze iets verrassends over hem ontdekt.

 • #7 - Op zoek naar bewijs

  Dec 17 2020

  Liz is geschokt als ze als ze hoort wat Pieter ontdekt heeft. Ze begrijpt dat de twee nu hun zoektocht niet kunnen gaan staken, zoals ze van plan waren.

 • #6 - Betrapt in het donker

  Dec 16 2020

  Pieter is bang dat hij naar huis gestuurd wordt. Maar bij toeval komt hij alsnog in de schuur terecht en ziet daar een belangrijk bewijsstuk.

 • #5 - ’s Nachts op pad

  Dec 15 2020

  Sophie haalt Pieter over om ‘s nachts op onderzoek uit te gaan in de schuur van boer Gerards. Liz wil er nog steeds niet veel mee te maken hebben en trekt steeds vaker op met Roef.

 • #4 - Een nieuwe verdachte

  Dec 14 2020

  Terwijl Sophie en Pieter een nieuwe ontdekking doen, probeert Liz het ongeluk zoveel mogelijk te vergeten.

 • #3 - Naar de politie

  Dec 11 2020

  Nu ze een belangrijk bewijsstuk gevonden hebben besluiten ze naar de politie te gaan. Maar Liz gaat steeds meer twijfelen. Moeten ze hier wel mee doorgaan?

 • #2 - Ooggetuigen van een raadsel

  Dec 10 2020

  Pieter, Liz en Sofie blijven maar denken aan het ongeluk. Ze besluiten zelf op onderzoek uit te gaan.

 • #1 - Een dropping in de nacht

  Dec 09 2020

  Pieter, Liz en Sofie gaan op educatiekamp. Zij zijn ingeloot op een kamp met als thema duurzaamheid. Maar tijdens de eerste nacht zijn ze getuige van een raadselachtig ongeluk.

 • De teaser

  Nov 26 2020

  In de 12-delige serie ‘Brugklas de Podcast - een raadselachtig ongeluk’ zijn brugklassers Liz, Sophie en Pieter op schoolkamp. Tijdens de nachtelijke dropping zijn ze getuige van een ongeluk, maar een slachtoffer is nergens te bekennen. Een dag later blijkt wel degelijk dat er iemand is aangereden en overleden. Pieter, Sophie en Liz kunnen het ongeluk niet vergeten en gaan op onderzoek uit. Als Liz verliefd wordt op een jongen van het schoolkamp wil ze de zoektocht naar de dader staken, maar...more