PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

Dit is ‘Cheryl! een “Gooische Vrouwen” Podcast‘ - waarin schrijvers & beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries hun favoriete dramaserie “Gooische Vrouwen“ onder de loep nemen met een kritische blik en een hoge dosis humor. Ben jij nu al benieuwd naar de volgende aflevering, of wil jij alle eerdere afleveringen van ‘Cheryl’ luisteren? Je vindt ‘Cheryl! een “Gooische Vrouwen” Podcast’ op Spotify, Stitcher, Apple Podcast of SoundCloud en vergeet je ook vooral niet te abonneren. Volg ‘Che...more

Afleveringen

 • Alles is.... een trailer.

  Oct 16 2021

  Het is zover! We hebben een spiksplinternieuwe podcast voor jullie en het komt er snel aan. Lieve mensen, vanaf deze winter komt Alles is: de Romcomcast op je feed. Een podcast waarin Jesse en Jeroen, zónder de roze bril op, zich verdiepen in de wereld van de Nederlandstalige romcom.

 • Aflevering 54: “Gooische Vrouwen 2 (2014)” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jul 23 2021

  Leuk dat je - weer of nog steeds of voor het eerst of het laatst - luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries zijn aangekomen bij de finishlijn. Het einde. Met de geweldige parel Gooische Vrouwen 2 sluiten zij hun reis door het Gooi van 2008 tot 2014 af. En wat voor een reis! Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 53: “Gooische Vrouwen, de film (2011)” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  May 30 2021

  Leuk dat je - weer of nog steeds of voor het eerst - luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries begeven zich op nieuw terrein en wel het terrein van de film. En niet zomaar film. Nee, de Gooische Vrouwen films. Te beginnen met de eerste uit 2011! Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 52: “De Special des Oordeels” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Apr 30 2021

  Je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries wrappen it up. We bespreken de tops en de bottoms van de serie en hebben de blik gericht op de toekomst... Want wat gaan de films ons brengen? Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 51: "Ranking seizoen 5" - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Apr 23 2021

  Na het allerlaatste seizoen bespreken Jesse en Jeroen wat ze er nou eigenlijk van vonden... en de hamvraag: wat waren de beste en de slechte aflevering van dit seizoen? Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 50: “Het Einde” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Apr 17 2021

  Leuk dat je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries breien er nu dan toch echt een eind aan. Aan de serie dan. We presenteren jullie: de laatste Gooische Vrouwen aflevering. De aflevering heet - hoe kan het ook anders - 'het einde'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 49: “Tot het uiterste... en terug” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Apr 09 2021

  Leuk dat je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries breien er langzaam een end aan. Aan de serie dan. Alleen nog even heel seizoen 5! Deze week gaan we dapper door met de één-na-laatste aflevering van het vijfde en laatste seizoen. De aflevering heet 'Tot het uiterste... en terug'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 48: “Ooit komt het goed” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Apr 02 2021

  Leuk dat je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries breien er langzaam een end aan. Aan de serie dan. Alleen nog even heel seizoen 5! Deze week gaan we dapper door met de zesde aflevering van het vijfde en laatste seizoen. De aflevering heet 'Ooit komt het goed'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 47: “Verleiding” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Mar 26 2021

  Leuk dat je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries breien er langzaam een end aan. Aan de serie dan. Alleen nog even heel seizoen 5! Deze week gaan we dapper door met de vijfde aflevering van het vijfde en laatste seizoen. De aflevering heet 'Verleiding'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 46: “de Bedreiging” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Mar 19 2021

  Leuk dat je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries breien er langzaam een end aan. Aan de serie dan. Alleen nog even heel seizoen 5! Deze week gaan we dapper door met de vierde aflevering van het vijfde en laatste seizoen. De aflevering heet 'De Bedreiging'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 45: “Vrouwen en wijn” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Mar 12 2021

  Leuk dat je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries breien er langzaam een end aan. Aan de serie dan. Alleen nog even heel seizoen 5! Deze week gaan we dapper door met de derde aflevering van het vijfde en laatste seizoen. De aflevering heet 'Vrouwen en wijn'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 44: “Kleine kinderen worden groot” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Mar 05 2021

  Leuk dat je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries breien er langzaam een end aan. Aan de serie dan. Alleen nog even heel seizoen 5! Deze week gaan we dapper door met de tweede aflevering van het vijfde en laatste seizoen. De aflevering heet 'Kleine kinderen worden groot'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 43: “Kredietcrisis” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Feb 25 2021

  Leuk dat je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries breien er langzaam een end aan. Aan de serie dan. Alleen nog even heel seizoen 5! Deze week starten we met de eerste aflevering van het vijfde en laatste seizoen. De aflevering heet 'Kredietcrisis'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 42: "Ranking seizoen 4" - Een Cheryl! Speciaal - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Feb 19 2021

  Na een hysterisch vierde seizoen concluderen Jesse en Jeroen de negen afleveringen van seizoen 4. Seizoen 5 volgt spoedig! Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 41: “Passionbinge Special” Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Feb 11 2021

  Je luistert naar een speciale Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. Jeroen en Jesse waren te gast bij ‘Passionbinge’, de nieuwe podcast van Daan Windhorst en Elly Scheele. In deze nieuwe podcast bespreken zij alle opvoeringen van ‘the Passion’; hét muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Wij bespreken op onze vertrouwde ‘Cheryl!’ manier de opvoering uit 2013, met onder andere Daniël Boissevain, René van Kooten, Jim Bakkum en Anita ‘Slep pap’ Meyer. Je ku...more

 • Aflevering 40: “Eind goed, al goed” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Feb 05 2021

  Je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week sluiten we seizoen 4 af met aflevering negen, getiteld 'Eind goed, al goed'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 39: “Emigreren” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jan 29 2021

  Je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week zetten we seizoen vier, ook in het nieuwe jaar, dapper voort met aflevering acht, getiteld 'Emigreren'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 38: “Kinderwens” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jan 22 2021

  Je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week zetten we seizoen vier, ook in het nieuwe jaar, dapper voort met aflevering zeven, getiteld 'Kinderwens'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 37: “Nieuwe Buren” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jan 15 2021

  Je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week zetten we seizoen vier, ook in het nieuwe jaar, dapper voort met aflevering zes, getiteld 'Nieuwe Buren'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 36: “A Very Merry Cheryl Special” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Dec 19 2020

  Je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries ho-ho-ho'en zich door een Kerstspecial van Cheryl! waarin ze hun top alles bespreken van dit historische jaar. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 35: “Tippi's Boek” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Dec 11 2020

  Je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week zetten we seizoen vier dapper voort met aflevering vijf, getiteld 'Tippi's Boek'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 34: “Triviant” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Dec 05 2020

  Je luistert naar Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast. De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week zetten we seizoen vier dapper voort met aflevering vier, getiteld 'Triviant'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 33: “Oude liefde roest niet” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Nov 27 2020

  De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week zetten we seizoen vier dapper voort met aflevering drie, getiteld 'Oude liefde roest niet'. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 32: “De Au Pair” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Nov 20 2020

  De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week zetten we seizoen vier dapper voort met aflevering twee, getiteld 'De Au Pair' Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 31: “De Begrafenis” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Nov 13 2020

  De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week starten we een gloednieuw seizoen en dat is ons vierde alweer! De eerste aflevering van dit seizoen heet "De Begrafenis". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 30: "Ranking seizoen 3" - Special - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Sep 07 2020

  Na een druk derde seizoen concluderen Jesse en Jeroen de negen afleveringen van seizoen 3. Houdt ons in de gaten voor de aankondiging van seizoen 4! Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast. Tiro!

 • Aflevering 29: “Het Huwelijk” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Sep 01 2020

  De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze week ronden we seizoen 3 af met de laatste aflevering van dit seizoen getiteld "Het Huwelijk". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 28: “Het Ongeluk” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Aug 23 2020

  De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Ditmaal is de legendarische aflevering "Het Ongeluk" aan de beurt. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en laat een beoordeling of een reactie achter!

 • Aflevering 27: “De Seance” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Aug 17 2020

  De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. De aflevering die ditmaal aan de beurt is heet "De Seance". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 26: "Een Gooische Summer of Love?" - Special - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Aug 09 2020

  Dit is een special over representatie, discriminatie en stereotypering in de wereld van Cheryl en haar "Gooische Vrouwen" vriendinnen. Schrijvers en beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries kletsen wekelijks over hun favoriete Nederlandse dramaserie "Gooische Vrouwen". Dit keer kletsen ze, in een speciale aflevering, een end weg over heteronormativiteit in "Gooische Vrouwen". Volgende keer gaan zij weer verder met het bespreken van het derde seizoen. Luister ons op Spotify, Stitche...more

 • Aflevering 25: “De Gooische Vrouw” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Aug 03 2020

  Schrijvers en beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. De aflevering die ditmaal aan de beurt is heet "De Gooische Vrouw". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 24: “De Franse Zanger” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jul 27 2020

  De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. De aflevering die ditmaal aan de beurt is heet "De Franse Zanger". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Trailer - Dit is Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jul 23 2020

  Dit is de trailer van de meest Gooische podcast ooit: Cheryl! Een Gooische Vrouwen podcast. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 23: “Wijn proeven” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jul 21 2020

  De beste vrienden en schrijvers Jeroen Callaars en Jesse de Vries kleppen wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. De aflevering die ditmaal aan de beurt is heet "Wijn Proeven". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 21: “De Doop” reprise - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jul 06 2020

  Na twee jaar stilte kakelen de beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze aflevering bespreken wij, stiekem voor een tweede keer, de 2e aflevering van het derde seizoen, getiteld “de Doop”. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 22: “Charity” - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jul 06 2020

  Na twee jaar stilte kakelen de beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries wederom over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze aflevering bespreken wij de derde aflevering van seizoen drie: Charity. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 20: “Health and Body” reprise - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  Jun 29 2020

  Na twee jaar stilte kakelen de beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries weer over een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen. Deze aflevering bespreken wij, stiekem voor een tweede keer, de seizoensopener van seizoen 3 Health & Body". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 19: De Drama Special Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Oct 12 2017

  Wat is de aller-aller beste serie ooit gemaakt? Welke series hebben Jeroen en Jesse beïnvloed als schrijvers? Deze en andere vragen worden beantwoord in deze special over dramaseries! Dit is een wekelijkse podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast - Aflevering 18 "Een Baby voor Kerstmis"

  Aug 29 2017

  Dit is een wekelijkse podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken. Deze week hebben wij het over de seizoensfinale van seizoen 2: "Een Baby voor Kerstmis"

 • Aflevering 17 "Een Nieuwe Vriend" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Aug 10 2017

  We hebben de 1000 luisteraars gehaald! Dat vieren we met een enorm leuke aflevering van Cheryl! Dit is een wekelijkse podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken. Deze week hebben wij het over de zevende aflevering van seizoen 2: "Een Nieuwe Vriend" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 16 "Veertig" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Aug 07 2017

  Leuk dat je weer luistert naar een nieuwe aflevering van Cheryl! Dit is een wekelijkse podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken. Deze week hebben wij het over de zesde aflevering van seizoen 2: "Veertig" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 15 "Reality" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Jul 25 2017

  Leuk dat je weer luistert naar een nieuwe aflevering van Cheryl! Dit is een wekelijkse podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken. Deze week hebben wij het over de vijfde aflevering van seizoen 2: "Reality" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 14 - De Talpa Special Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Jul 04 2017

  Leuk dat je weer luistert naar een nieuwe aflevering van Cheryl! Dit is een wekelijkse podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken. Deze week hebben wij een speciale aflevering over de zender Talpa. Hoe is Talpa ontstaan en waarom is de zender na anderhalf jaar van de buis gehaald? Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast. [Bronnen...more

 • Aflevering 13 "De Fiscus" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Jun 25 2017

  Leuk dat je weer luistert naar een nieuwe aflevering van Cheryl! Dit is een wekelijkse podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken. Deze week hebben wij het over de vierde aflevering van seizoen 2: "De Fiscus" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 12 "Het Plan" - DEEL 2 Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Jun 11 2017

  Deel 2 van deze tweedelige aflevering! Leuk dat je weer luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het nog een keer over "Het Plan". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 11 "Het Plan" - DEEL 1 Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Jun 04 2017

  Deel 1 van deze tweedelige aflevering! Leuk dat je weer luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over de heel interessante aflevering #11 : "Het Plan". Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 10 "De Voorbeeldige Moeder" - Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast

  May 28 2017

  Leuk dat je weer luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over de tweede aflevering van seizoen 2: "De voorbeeldige moeder" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 9 "Kom ik terug" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  May 20 2017

  Leuk dat je weer luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over de eerste aflevering van seizoen 2: "Kom ik terug" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 8 "Baby Love" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over de laatste aflevering van seizoen 1: "Baby Love" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 7 "Mannen" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over aflevering 7 van seizoen 1: "Mannen" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 6 "Zwarte Magie" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over aflevering 6 van seizoen 1: "Zwarte Magie. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast - Recap!

  Apr 23 2017

  Deze aflevering is speciaal! Een samenvatting van Cheryl! één tot en met vijf (met Gooische geluidskwaliteit). Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 5 "Vragen" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over aflevering 5 van seizoen 1: "Vragen" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 4 "Een Kat en Muis Spel" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over aflevering 4 van seizoen 1: "Een Kat en Muis Spel" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 3 "Seks, Leugens en Clichés" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over aflevering 3 van seizoen 1: "Seks, Leugens en Clichés" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 2 "De Een z'n Dood" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week hebben wij het over aflevering 2 van seizoen 1: "De Een z'n Dood" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Aflevering 1 "Het Feest" Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast -

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! Deze week bespreken wij de allereerste aflevering van de serie: "Het Feest" Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.

 • Cheryl! Een Gooische Vrouwen Podcast - Leader!

  Apr 23 2017

  Leuk dat je luistert naar deze speciale aflevering van Cheryl!, een podcast waarin beste vrienden Jeroen Callaars en Jesse de Vries een aflevering van hun favoriete Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen bespreken! In deze eerste aflevering hebben wij het over de leader van het eerste seizoen. Luister ons op Spotify, Stitcher of Soundcloud @cherylpodcast en volg ons op Instagram @cherylpodcast.