Podcast

De Eeuwige Student Podcast

De Eeuwige Student Podcast (DESP) De Podcast waarin onderwerpen worden besproken zoals: mindset, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. De Eeuwige Student Podcast, want je bent immers nooit uitgeleerd. Elke 2 weken een nieuwe aflevering gewoon hier op het kanaal te beluisteren. Vergeet ook niet vooral om de Podcast te checken op Instagram en Facebook onder de naam: deeeuwigestudentpodcast

Afleveringen

 • Afl. 7 - Goed Idee, Slecht Idee?

  Aug 09 2019

  Wat maakt een goed idee nou eigenlijk goed en een slecht idee slecht? Waarom labelen wij ideeën gelijk wanneer ze in ons hoofd komen en waarom staat deze gewoonte onze persoonlijke groei in de weg? Dit en nog veel meer in Afl. 7 - Goed Idee, Slecht Idee?

 • Afl. 6 - Backpackers Toekomstpackers

  Jul 26 2019

  Maak herinneringen voor de toekomst! Backpacken is niet alleen leuk maar ook heel leerzaam en een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Door te reizen en uit je comfort zone te gaan leer je zoveel lessen die je je hele leven lang bij blijven. In deze aflevering wordt besproken wat voor invloed reizen heeft op een individu op verschillende vlakken zoals: religie/spiritualiteit, innovatie, wetenschap en persoonlijke ontwikkeling.

 • Afl. 5 - 5 Lessen van de Basisschool

  Jul 12 2019

  5 lessen die wij kunnen leren van onze tijd op de basisschool voor jong en oud. Er zijn zoveel lessen die wij hebben geleerd op de basisschool die wij vandaag de dag niet tot nauwelijks meer gebruiken. Vandaar dat wij in deze aflevering gaan kijken naar 5 belangrijke lessen die wij als eeuwige studenten kunnen toepassen in onze verdere leven. Welke les ga jij toepassen?

 • Afl. 4 - Wanneer is genoeg genoeg?

  Jun 28 2019

  In deze tijd willen wij altijd meer: meer geld, meer tijd en meer eten. Deze mindset wordt gepromoot met de het idee: Meer is beter. Maar is meer eigenlijk ook echt beter? Is er niet een punt wanneer wij genoeg hebben? En wanneer is genoeg nou eigenlijk echt genoeg? In deze aflevering gaan wij deze vragen beantwoorden en bekijken wij naar de genoeg grafiek van de bekende schrijfster Vicki Robbins. Verder passen wij het idee genoeg=genoeg toe op 3 gebieden: financiën, eten en tijd.

 • Afl. 3 - Offline Status in een Online Wereld

  Jun 23 2019

  Hoe vaak zit jij op je mobiel? Ga jij nog wel eens offline? En hoe kan het eigenlijk dat je zoveel op social media zit en niet op iets anders? Aflevering 3 bespreekt en beantwoordt al deze vragen en nog veel meer zoals: FOMO, je offline lichaam en Social Media Detox. Like en deel het met vrienden en laat mij weten wat je van de aflevering vindt door een reactie onderaan het filmpje of via Instagram en Facebook.

 • Afl. 2 - Mediteer Jezelf tot Succes

  May 31 2019

  Je hoort het steeds vaker meditatie en mindfulnnes, maar wat is het eigenlijk? Waarom doen mensen het en waarom zou jij het ook een keer moeten proberen? In deze aflevering worden deze vragen beantwoord en kijken wij naar 2 voormalige monniken Jay Shetty (On purpose podcast) & Andy Puddicombe (Headspace app) die succes hebben gevonden door meditatie. Like, kijk en deel! Aflevering 3 over 2 weken!

 • Afl. 1 - De Eeuwige Student

  May 17 2019

  De Eeuwige Student wordt vaak gezien als iets negatiefs, maar is eigenlijk een heel mooi compliment om te krijgen. In deze aflevering wordt besproken wat een eeuwige student nou precies is en waarom iedereen een eeuwige student zou moeten zijn.

 • Alf. 0 - Introductie

  May 16 2019

  De Eeuwige SDe Eeuwige Student Podcast (DESP) De Podcast waarin onderwerpen worden besproken zoals: mindset, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. De Eeuwige Student Podcast, want je bent immers nooit uitgeleerd. Elke 2 weken een nieuwe aflevering gewoon hier op het kanaal te beluisteren. Vergeet ook niet vooral om de Podcast te checken op Instagram en Facebook onder de naam: deeeuwigestudentpodcast