Podcast

De Wie is de Mol? Podcast

Dit is de enige echte, officiële Wie is de Mol?-podcast met Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken. In deze podcast krijg je een uniek kijkje achter de schermen en hoor je exclusieve interviews met de afvallers.

Afleveringen

 • WIDM S19 #7: Slangenkuil

  Feb 17 2019

  Rik waande zich in een aflevering van Planet Earth, regisseur Rick legt uit hoe dat nu werkt met afleveringen zonder of met meer afvallers en Annemieke spreekt uitgebreid met de slachtoffers van het mollenslagveld...

 • WIDM S19 #6: Kunst en vliegwerk

  Feb 10 2019

  Zo'n televisieprogramma als Wie is de Mol?, daar komt letterlijk kunst en vliegwerk bij kijken. De kunsten van hoofd Art Department Daan en het vliegwerk van drone-master Wendel. Dat en meer in deze zesde aflevering van De Wie is de Mol? Podcast!

 • WIDM S19 #5: Bovenop

  Feb 03 2019

  Annemieke spreekt Rik over de afvaller, de afvaller over de opdrachten van Rick, regisseur Rick over de fans... En de fans? Die zitten overal bovenop!

 • WIDM S19 #4: Uit zicht

  Jan 27 2019

  Wat moet je doen om in het spel te blijven? Slotjes op je Molboekjes? Alles opschrijven en uit je hoofd leren? HEEL GOED OP JE JOKERS PASSEN?? Of gewoon van het spel en het uitzicht genieten? Annemieke zoekt het uit in aflevering 4 van De Wie is de Mol? Podcast.

 • WIDM S19 #3: (Ge)bouwen

  Jan 20 2019

  Hoe vinden ze toch die schitterende Wie is de Mol? locaties? En hoe bouwt het team daarna op die plekken zoiets waanzinnigs als de executie van aflevering 3? Annemieke zoekt het uit met Rik, Rick en nog meer medewerkers.

 • WIDM S19 #2: Bijhouden

  Jan 13 2019

  Ook al ben je nog zo verdacht, het spel kan zo voorbij zijn. Annemieke spreekt de eerste afvaller. En wat heb je aan je Molboekje?

 • WIDM S19 #1: Ri(c)k

  Jan 06 2019

  In deze eerste aflevering spreekt Annemieke onder andere met niemand minder dan Rick McCullough. Rick is de regisseur van Wie is de Mol? en dus the Man in Chief: The Molfather.

 • # Nieuw! De Wie is de Mol? Podcast

  Dec 21 2018

  Op zaterdag 5 januari 2019 begint er weer een nieuw seizoen van Wie is de Mol? Dit jaar voor het eerst met een podcast! Wil je niks missen? Vanaf zondag 6 januari 16:00 uur word je wekelijks bijgepraat door Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen...