Podcast

Dik Voormekaar Show

Vanaf 1 september 2019 maken André van Duin en Ferry de Groot nieuwe afleveringen voor De Dik Voormekaar Show, die als podcast beluisterd kunnen worden. Tot die tijd kun je luisteren naar oud materiaal dat door hen van commentaar is voorzien. Natuurlijk voor de echte fans, maar ook hopen de makers op een nieuwe en jongere generatie liefhebbers. Dat zou wat zijn na meer dan 45 jaar!

Afleveringen

 • De Dik Voormekaar Show comp.4

  Apr 19 2019

  Het begin van deze compilatie bestaat uit de aflevering van 2-2-2002, het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Maxima. Orkestleider Henk de Brieder speelt ’s avonds op het bal en is te gast. Ook de nieuwe netmanager van Hilversum 3 is te gast. Bep en Toos vervangen De Poema’s, en Meneer De Groot heeft nieuwe schoenen. 

 • De Dik Voormekaar show comp.3

  Apr 12 2019

  Deze aflevering begint in een ziekenauto op weg naar een promotiedag voor de Clinie Clowns. In deze periode groeit de Lijst Pim Fortuyn enorm. Vandaar dat ook in de Dik Voormekaarshow een loflied wordt gezongen. Verder is er een professionele Paashaas en heeft Meneer De Groot een nieuwe hond.

 • De Dik Voormekaar show comp.2

  Apr 06 2019

  Deze compilatie is uit het najaar van 2001. Louis van Gaal gaat weg als bondscoach en wordt geïnterviewd door Harry Nak, en Marco Borsato loopt samen met zangeres Sita over water. Het lied is een huwelijksgeschenk voor Prins Willem Alexander en Maxima. Verder komt Henk Dulles met een spectaculaire Spaanse zanger.

 • De Dik Voormekaar Show comp.1

  Mar 31 2019

  Deze samenvatting is gemaakt met materiaal dat werd uitgezonden tussen september en oktober 2001. Disc-jockey Erwin Diergaarde stelde zijn laatste halfuur Hilversum 3, tussen 11.30 en 12.00 ter beschikking van de Dik Voormekaarshow.

 • Radiodoc: Dik Voormekaar

  Mar 26 2019

  Tussen 1974 en 1984 zaten 2,5 miljoen luisteraars elke zaterdagmiddag aan de radio gekluisterd voor de show die presentator Dik Voormekaar met behulp van mijnheer de Groot, Ome Joop, Harry Nak en Bep en Toos in elkaar draaiden. En vaak in de soep lieten lopen. Wat was het geheim van de 'Dik Voormekaar Show'? Was het de geniale humor van Andre van Duin, de gortdroge opmerkingen van Ferry de Groot of toch de woede-aanvallen van Ome Joop? In deze documentaire van radiomaker Hans van Raaij uit 2009 ...more