PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Frogland.org

Satire voor sidestream media

Afleveringen

 • Frogland soundbite 23

  Nov 25 2020

  Solidariteit komt altijd van twee kanten. Door het vaccin kunnen de ouderen eindelijk iets terugdoen voor de kwetsbare jongeren.

 • Frogland soundbite 22

  Nov 19 2020

  YES! Het is internationale mannendag! “Een dag waarop mannen gewoon weer staand mogen plassen.” Intro: Mannish boy van Muddy Waters

 • Frogland soundbite 21

  Nov 17 2020

  Mondkapjesplicht zorgt niet alleen bij de dragers van de kapjes voor gezichtsverlies. “Jaap van Dissel heeft kennelijk weinig meer in de melk te brokkelen.” “Is het niet gewoon een slecht getimede 1 april-grap?” “De waarde van vrijheid is onder druk van de pandemie aan hyperinflatie onderhevig.” Korte, satirische podcast van Hein van Zijll Langhout over een actueel onderwerp.

 • Frogland soundbite 20

  Nov 17 2020

  Ik kom op voor Arie Slob, onze onkreukbare Minister van Onderwijs. “Anti-homo-verklaring? Het zou accurater zijn om het een ‘anti-ongetrouwde-wippartijen-verklaring’ te noemen.” Korte, satirische podcast van Hein van Zijll Langhout over een actueel onderwerp.

 • Frogland soundbite 19

  Nov 17 2020

  Partij voor de Dieren wil een vuurwerkverbod voor komende Nieuwjaarsnacht om de druk op de zorg te verminderen. `De druk op de zorg is enorm, dat komt natuurlijk door al die zieke nertsen.ยด De Spaanse Partij voor de Dieren gaat nu ook "tijdelijk" het stierenvechten verbieden, om zo de druk op de zorg door al die gewonde toreadors te verminderen.` Korte, satirische podcast van Hein van Zijll Langhout over een actueel onderwerp.

 • Frogland soundbite 18

  Nov 17 2020

  SPECIAL USA ELECTION DAY 2020; where Cocoon meets Planet of the Apes. Stel je bent tien jaar off the grid geweest en je ziet nu op de tv de twee presidentskandidaten. Korte, satirische podcast van Hein van Zijll Langhout over een actueel onderwerp.

 • Frogland soundbite 17

  Nov 17 2020

  Mens, durf te polariseren (met als bonustrack de protestsong: De mantel der liefde). “Ik wil niet dat je polariseert, want ik hou van de liefde van mijn eigen gelijk en mijn deugdzaamheid. De mantel der liefde. O yeah. “ Met dank aan Fidan, Ayaan, Kelly en Terror Jaap. Korte, satirische podcast van Hein van Zijll Langhout over een actueel onderwerp.

 • Frogland soundbite 16

  Oct 26 2020

  Is Covid-2 The Sequal slechter dan het origineel? Het is maar hoe je het brengt. “The Dutch shall prevail.” Korte, satirische podcast van Hein van Zijll Langhout over een actueel onderwerp.

 • Frogland soundbite 15

  Oct 20 2020

  Blauwdruk voor verzuiling 2.0 “Briljante tijd was dat, de verzuiling.” Korte satirische podcast van Hein van Zijll Langhout over een actueel onderwerp.

 • Frogland soundbite 14

  Oct 15 2020

  Je kunt niet iets verbieden, dat al verboden is. Over softdrugsgebruik en andere grondrechten. “Alle gekheid op een stickie.” Korte satirische podcast van Hein van Zijll Langhout over een actueel onderwerp.