PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Lo Stadio

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn en Isaac van Aggelen praat ons bij vanuit Italië!Geproduceerd door FC Afkicken en Friends of Sports!

Afleveringen

 • Lo Stadio Special: Alles over AS Roma

  May 24 2022

  Een special waarin de AS Roma - woensdag de tegenstander van Feyenoord in de finale van de Conference League - doorlichten. Kortom: de Giallorossi voor dummies.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E31: De Scudetto is van Milan en de Lo Stadio Awards

  May 24 2022

  Met deze week: het spannende competitieslot, de 19e landstitel van Milan en de traditionele uitreiking van de Lo Stadio Awards.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S05E30: Het komt aan op de laatste speelronde

  May 17 2022

  Met deze week een laatste blik op de titelrace en veel aandacht voor het uitzwaaien van Insigne, Chiellini, Dybala, Genoa en Venezia.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E29: De Scudetto kleurt steeds meer rood-zwart

  May 10 2022

  Met ook deze week onder meer een analyse van aanstaande kampioen (?) Milan, een blik op de tranen van Mourinho, een kijk op de degradatiestrijd en een vooruitblik op de bekerfinale.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E28: Milan trilt, beeft, vreest en hoopt

  May 03 2022

  Met ook deze week natuurlijk volop aandacht voor de gigantisch spannende strijd om de Scudetto: Milan op pole position en Inter volgt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E27: Niemand is veilig

  Apr 26 2022

  Met deze week aandacht voor de afgang van Napoli, het wonder van Salernitana en de Milanese strijd om de Scudetto.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E26: De titelstrijd is Milanees

  Apr 19 2022

  Met deze week alles over het puntverlies van Napoli, de Milanese strijd om de Scudetto en de knappe serie van Roma.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E25: Het weekend waarin niets ging zoals verwacht

  Apr 05 2022

  Met deze week alles over het belangrijke weekend in de strijd om de Scudetto. Napoli en Inter wonnen. Milan liet het liggen. Het worden spannende weken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E24: It’s staying in Rome

  Mar 29 2022

  Met deze week alles over de pijnlijke uitschakeling van de Azzurri in de WK-play-offs.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E23: Dybala vertrekt en Tammy is de keizer van Rome

  Mar 22 2022

  Met deze week aandacht voor de winst van Roma in de Derby della Capitale, het falen van Inter en het aanstaande vertrek van Paulo Dybala bij Juventus.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E22: Blessin kwam, zag en speelde gelijk

  Mar 15 2022

  Met deze week aandacht voor de arbitrale dwaling bij Torino - Inter, het record van Ciro Immobile en de remisereeks van Blessin en Genoa.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E21: De glazen bol kan de prullenbak in

  Mar 08 2022

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: Milan wint de topduels, Lautaro is terug en Mourinho in Nederland.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E20: Napoli op pole position

  Mar 01 2022

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: Napoli op pole position, vriendschap bij Atalanta en een fantastische Vlahovic.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E19: De spannendste titelstrijd van Europa

  Feb 15 2022

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een spannende titelstrijd, veel uitblinkende Nederlanders en excuses aan Leao.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E18: De emotionele staat van Wilem na de Derby della Madonnina

  Feb 08 2022

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een nabeschouwing op de Derby della Madonnina, muziek in de benen van Verdi en topdebutanten bij Juventus.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E17: Een terugblik op de spectaculaire transferwindow

  Feb 01 2022

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een terugblik op de maand januari, met veel aandacht voor de calciomercato.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E16: De Lo Stadio Awards - een terugblik op 2021

  Dec 28 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een bomvolle terugblik op het Italiaanse voetbaljaar.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E15: Giroud lag hinderlijk buitenspel

  Dec 21 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: de buitenspelsituatie bij Milan-Napoli, de ontwikkelingen rondom Dumfries en De Ligt en 'gentleman' Gasperini.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E14: Waarom Wesley naar Verona-Atalanta keek tijdens de F1-zege van Verstappen

  Dec 14 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: waarom Napoli en Milan niet draaien, de winnende van Koopmeiners, Inter in vorm en de Derby della Lanterna.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E13: Atalanta on fire, basisklant Dumfries en kijk de Serie A

  Dec 07 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: aandacht voor de vorm van Atalanta en Inter, de treurnis bij Roma, de vorm van Simeone en het spektakel in de Serie A. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E12: Diego Armando Mertens, Inter op stoom en Juventus naar Serie B?

  Nov 30 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: Dries Mertens schittert, Milan en Juventus verliezen en Inter en Atalanta komen op stoom.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E11: Calhanoglu on fire, het Napoli-gevoel en Sheva is terug

  Nov 09 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: veel aandacht voor de derby van Milaan, het seizoen van Napoli en de terugkeer van Shevchenko. Te gast: Vincent Coppola, Napoli-fan van geboorte.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E10: Nederlanders in de problemen, Vlahovic neemt wraak en Zlatan is koning

  Nov 02 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: veel aandacht voor de koning van de Serie A, de prins van Florence en de crisis in Turijn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E09: Own goal galore, objectiviteit en onbesliste derby’s

  Oct 26 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: veel aandacht voor Inter-Juventus en Roma-Napoli.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E08: Schlemielen blinken uit, Orsato is een clown en Napoli op weg naar de Scudetto?

  Oct 19 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: aandacht voor al het moois en het lelijke van het afgelopen speelweekend.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E07: Milan is top, meningenfabriek en racisme in Florence

  Oct 05 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: aandacht voor de belangrijkste en treurige gebeurtenissen van afgelopen weekend.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E06: Waanzinnige wedstrijden, werelddoelpunten en waterflesjes

  Sep 28 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een terugblik op een fantastische speelronde. Met veel aandacht voor de Derby della Capitale en alle andere duels en verhalen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E05: Dumfries on fire, Napoli is top en Wes vs. Willem!

  Sep 21 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een boksduel tussen Wesley en Willem, een groots Napoli en veel aandacht voor Denzel Dumfries.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E04: Juventus 16e, Zlatan = Back en de sprint van Mourinho

  Sep 15 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: crisis bij Juventus, de terugkeer van koning Zlatan en de gigantisch snelle sprint van Jose MourinhoZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E03: Ciao CR7, Ihattaren naar de Serie A, genieten van Lazio & Roma

  Aug 31 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een kijk op de Italiaanse transfermarkt en een blik op de tweede speelronde.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E02: Flateren met Wojciech en Roma en Inter overtuigen!

  Aug 25 2021

  Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een terugblik op het eerste speelweekend.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S04E01: De XXL Serie A-voorbeschouwing

  Aug 18 2021

  De podcast over het Italiaanse voetbal is terug. Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een gigantische voorbeschouwing op het aanstaande Serie A-seizoen, dat aanstaande zaterdag van start gaat.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S03E40: De Grote Serie A Terugblik!

  May 24 2021

  Het Serie A-seizoen zit erop en Willem Haak en Wesley Victor Mak blikken terug op het seizoen waarin Inter zichzelf tot kampioen kroonde, Juventus toch op het laatst een Champions League ticket wist te pakken en de heren delen de Lo Stadio Awards uit!Weber: https://CBlink.je/pAx7TLSamsung: https://CBlink.je/4GPA2vHue: https://CBlink.je/pqyy2VZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S03E39: Circus Calvarese, trilogie Atalanta en misstap Milan!

  May 18 2021

  In de een na laatste Lo Stadio van dit seizoen nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak weer de laatste ontwikkelingen van het Italiaanse voetbal door. Het gaat over de geweldige prestatie van Atalanta, dat weer Champions League gaat spelen, maar ook over de misstap van AC Milan en het bijzondere optreden van scheidsrechter Calvarese in de derby tussen Juventus en Inter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sel...more

 • Lo Stadio S03E38: Vernedering Juventus, het nieuwe Inter-shirt en Empoli & Salernitana promoveren!

  May 11 2021

  Na de Inter-special van vorige week keren Willem Haak en Wesley Victor Mak deze week terug met een reguliere Lo Stadio! Alhoewel: door quarantaine-regels moesten Willem en Wesley het wel op afstand opnemen en gezien de vernedering van Juventus was dat misschien maar goed ook. De heren spreken - op afstand - onder andere over de nederlaag van Juve tegen AC Milan en kijken ook alvast vooruit naar de twee clubs die volgend jaar degradanten Crotone en Parma komen te vervangen: Empoli en Salernitana!...more

 • Alles over de 19e landstitel van Inter - met David Endt en FC Roelie

  May 06 2021

  Na elf jaar is Inter eindelijk weer landskampioen van Italië. Voor Willem Haak een reden om Wesley Victor Mak uit de studio te verbannen en twee ras-Interisti uit te nodigen. Te gast in de studio: niemand minder dan David Endt en Raoul aka FC Roellie. Een aflevering in het teken van de 19e Scudetto van Inter - mét champagne!Coolblue: https://cblink.je/Af6E1IZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lo Stadio S03E36: Addio Parma e Crotone en einde Agnelli?

  Apr 26 2021

  Een dag eerder dan normaal -vanwege Koningsdag- bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak hun favoriete competitie. Boef Agnelli komt er niet goed vanaf bij liefst elf mede-Serie A-clubs, Inter wint weer eens zoals alleen een aanstaand kampioen dat kan en het wordt langzaam maar zeker tijd om afscheid te nemen van Parma en Crotone...Coolbluehttps://cblink.je/Af6E1IZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-...more

 • Lo Stadio S03E35: Super League, Andrea Agnelli en de degradatiespoken!

  Apr 20 2021

  Ook Willem Haak en Wesley Victor Mak kunnen er niet omheen: de plannen rondom de Super League. Drie Italiaanse clubs - Juventus, Milan en Inter - zijn betrokken bij dit project dat vanaf zondagavond de hele voetbalwereld in de ban houdt. De heren bespreken uitgebreid de rol van Andrea Agnelli in dit project maar blikken tussendoor natuurlijk ook vooruit op de wedstrijden die resteren in de Serie A. Zo vragen ze zich af welke clubs zich onderin nog zorgen moeten maken om af te dalen richting de S...more

 • Lo Stadio S03E34: Akkefietjes, het Leicester City van Italië en Roma-Ajax!

  Apr 13 2021

  In deze gloednieuwe editie van Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak weer alle laatste ontwikkelingen in het Italiaanse voetbal weer met je door! Zo gaat het over de strijd om de Champions League-plekken, want waar Inter op weg lijkt naar de titel, strijden er in de achterhoede vier clubs om drie tickets voor het miljoenenbal. Maar ook de rode kaart van Zlatan, Roma-Ajax en Atalanta Bergamo (a.k.a. het Leicester City van Italië) komen ter sprake!Zie het privacybeleid op https://art19....more

 • De Lo Stadio-gids: Roma voor dummies

  Apr 07 2021

  Met de Europa League-kraker Ajax-Roma op het programma is het voor Willem en Wesley tijd om het Nederlandse voetbalpubliek eens op de hoogte te brengen van het Roma van Fonseca. Rick Karsdorp is de bekendste naam, maar die is geschorst. En Edin Dzeko? Die speelt maar de helft van de tijd. Waarom? Luister maar!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E32: Propvol Paasprogramma, Skypen met Sacchi en Inter is 95% zeker van de Scudetto!

  Apr 05 2021

  Zelfs op Tweede Paasdag komen Wesley Victor Mak en Willem Haak bij elkaar voor een speciale paasaflevering van Lo Stadio. Het gaat dan ook uiteraard over het bomvolle programma rondom Pasen in Italië terwijl ook wordt besproken hoe dicht Inter nu eigenlijk is bij die felbegeerde Scudetto. En Arrigo Sacchi komt ter sprake, want Willem mocht de legendarische ex-trainer van onder andere AC Milan even spreken via Skype!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Ca...more

 • LO Stadio S03E31: Degelijke Azzurri, kiezen tussen Oranje en Italië en rebranding Inter!

  Mar 30 2021

  Er is weliswaar interlandvoetbal maar toch komen Wesley Victor Mak en Willem Haak bij elkaar voor een nieuwe Lo Stadio! Uiteraard gaat het over de Azzurri die de kwalificatiereeks prima begonnen met overwinningen op Noord-Ierland en Bulgarije, maar ook gaan de heren dieper in op enkele kijkersvragen. Tegelijkertijd komt ook de rebranding van Inter aan bod en wordt er vooruitgekeken naar komend weekend, waarin onder andere Torino en Juventus met elkaar de degens kruisen.Zie het privacybeleid op h...more

 • LO Stadio S03E30: Mogelijk einde Andrea Pirlo, scorende Eredivionisten en trainerscarroussel!

  Mar 23 2021

  In een gloednieuwe aflevering van Lo Stadio bespreken Wesley Victor Mak en Willem Haak weer de nieuwste ontwikkelingen in het Italiaanse voetbal. Het gaat onder andere over Andrea Pirlo, die met zijn Juventus nu compleet uit de race lijkt voor de titel na een misstap tegen Benevento. Ook komen er scorende ex-Eredivisionisten aan bod plus de trainerscarroussel die weer, zoals gebruikelijk in Italië, hard door blijft draaien!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklarin...more

 • LO Stadio S03E29: Project Ronaldo, Milan zakt weg en Willem in Juve-Shirt?

  Mar 16 2021

  Willem Haak en Wesley Victor Mak nemen wederom de laatste stand van zaken door in het Italiaanse voetbal! Het gaat ditmaal uitvoerig over het Ronaldo-project bij Juventus en over AC Milan dat langzaam maar zeker wegzakt. Ook komen de Europese avonturen weer aan bod en leggen de mannen uit waarom AS Roma niet bepaald blij is met de Italiaanse voetbalbond!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E28: Scudetto-koorts, Simy's terugkeer en Champions League-exit?

  Mar 09 2021

  De temperatuur binnen de LO Stadio-podcast begint met elke week dat Inter weer wint verder toe te nemen. Ook tegen Atalanta gingen de Nerazzuri niet in de fout en Willem Haak en Wesley Victor Mak bespreken hoe dicht Inter nu bij de landstitel komt. Verder komen ook de Europese avonturen van de Italiaanse clubs voorbij waarin Juventus centraal staat, dat dinsdagavond tegen FC Porto een 1-2 achterstand moet goedmaken. En het gaat over Simy! De Nigeriaan van Crotone bezorgde zijn ploeg met twee goa...more

 • LO Stadio S03E27: Nieuwe coronasoap, porno-DJ Serse Cosmi en zingende Zlatan!

  Mar 02 2021

  Een nieuwe week, een nieuwe LO Stadio! Omdat Wesley Victor Mak in afwachting was van de uitslag van zijn coronatest, namen hij en Willem Haak het voor een week digitaal op. Ze bespraken de nieuwste coronasoap in Italië, maar ook de terugkeer van een wel hele bijzondere trainer: Serse Cosmi, a.k.a. de 'Porno-DJ'! En de zingende Zlatan moet natuurlijk ook besproken worden!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-s...more

 • LO Stadio S03E26: Milaan kleurt zwart-blauw, Zlatan op San Remo en toppers in de Champions League!

  Feb 23 2021

  Wesley Victor Mak en Willem Haak zijn weer terug om alles rond het Italiaanse voetbal te bespreken! Natuurlijk heerst er aan één kant van de tafel een feeststemming nadat Inter makkelijk afrekende met Milan in de Derby Della Madonnina. Maar ook de aankomende toppers in de Champions League komen aan bod evenals de voetbalkunsten van columnist Isaac van Aggelen, die afgelopen weekend misschien wel de mooiste goal op de Italiaanse velden maakte!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en ...more

 • LO Stadio S03E25: Salutate la Capolista, Derby dei Derby en een Europese week!

  Feb 16 2021

  Inter versus Milan. I Nerazzurri versus I Rossoneri. De koploper tegen de nummer twee. De Derby della Madonnina staat komend weekend op het programma en staat in deze LO Stadio centraal. Wesley Victor Mak en Willem Haak beschouwen uitgebreid voor op deze derby die dit seizoen voor het eerst in lange tijd weer eens beslissend kan zijn om de titelstrijd. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de Europese wedstrijden van deze week, waarin ook genoeg Italiaanse teams aan de bak kunnen!Zie het privacybe...more

 • LO Stadio S03E24: Opa's aan de top, de teloorgang van de normen en wie haalt de finale van de Coppa Italia?

  Feb 09 2021

  Terwijl Willem Haak en Wesley Victor Mak op hun slee richting de studio kwamen, ging in Italië al het voetbal gewoon door! Ze bespreken de prestaties van de 'opa's van de Serie A' op wie geen maat lijkt te staan. Maar er wordt ook vooruit gekeken naar de halve finales van de Coppa Italia, waarin Inter een 1-2 achterstand probeert goed te maken tegen Juventus, terwijl Napoli en Atalanta (0-0 in Napels) woensdagavond in Bergamo tot een beslissing gaan komen.Zie het privacybeleid op https://art19.c...more

 • LO Stadio S03E23: Calciomercato, vijf-op-een-rij-Lazio en derby in de Coppa!

  Feb 02 2021

  Willem Haak en Wesley Victor Mak zijn weer terug met alles over het Italiaans voetbal waarbij er natuurlijk wordt teruggekeken naar de transferdeadline en welke ploegen toch nog iets voor elkaar hebben gekregen. Ook wordt er gesproken over de opmars van Lazio Roma, dat nu al vijf competitiewedstrijden achter elkaar heeft gewonnen en er wordt vooruitgeblikt op de halve finales in de Coppa Italia!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://a...more

 • LO Stadio S03E22: Roma = FC Hollywood, instabiel Napoli en Coppa-toppers!

  Jan 26 2021

  Willem Haak en Wesley Victor Mak zijn ook deze weer bij je terug om alles te bespreken over het Italiaans voetbal! In deze aflevering van Lo Stadio gaat het onder andere over AS Roma, oftewel FC Hollywood...maar ook over het instabiele Napoli dat niet alleen de Suppercoppa Italiana aan Juventus moest laten, maar dit weekend ook verloor van Hellas Verona.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E21: Aflevering 100! Over titelwaardig Inter en is dit het einde van het Juve-tijdperk?

  Jan 19 2021

  Het is tijd voor aflevering 100 van Lo Stadio! Dé podcast over het Italiaans voetbal en Willem Haak en Wesley Victor Mak bespreken in deze aflevering uitgebreid de 2-0 overwinning van Inter op Juventus. Inter oogde hierin titelwaardig maar hoe zit het met Juventus? Is dit het einde van hun dominante tijdperk? Over Juventus gesproken: morgen is de Suppercopa tegen Napoli en ook hier blikken de mannen op vooruit!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Califor...more

 • LO Stadio S03E20: Willems Conte-roast, Derby d'Italia-preview en op naar superweekend!

  Jan 12 2021

  Willem Haak en Wesley Victor Mak praten jou weer helemaal bij over het Italiaans voetbal! Deze week gaat Willem helemaal los op Inter-coach Antonio Conte, heeft Juriaan van Wessem aandacht voor een bijzonder weerzien tussen Crotone en Benevento en wordt er uitgebreid gesproken over het superweekend dat aanstaande is met onder andere de Derby della Capitale en natuurlijk de Derby d'Italia!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.co...more

 • LO Stadio S03E19: Atalanta op stoom, Code Calcio en vooruitblikken op Milan-Juve!

  Jan 05 2021

  Willem Haak neemt de eerste speelronde van de Serie A van 2021 door met niemand minder dan amico sportivo Isaac van Aggelen! De heren bespreken onder andere de indrukwekkende overwinning van Atalanta maar kijken ook alvast een beetje vooruit. Want in de aankomende midweekse speelronde staat de kraker tussen koploper Milan en Juventus op het programma. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E18: Een (rood-zwarte) terugblik op 2020!

  Dec 29 2020

  Wesley Victor Mak zit nog steeds in België en dus is Sander Jonkman deze week terug van weggeweest! Samen met Willem Haak blikt hij terug op 2020, voor hem als Milanista natuurlijk een mooi jaar! De Lo Stadio Awards staan deze podcast centraal. Wie waren in 2020 de beste coach, de beste speler en het beste talent in de Serie A? Naast Willem en Sander laten ook Isaac van Aggelen, Jurriaan van Wessem én Wesley Victor Mak hun keuze weten!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de priv...more

 • LO Stadio S03E17: Tapiro d'Oro, bentornato Ballardini en Ilicic is terug!

  Dec 22 2020

  Wesley Victor Mak is er voor één keer niet bij, maar er is een hele goede vervanger deze week! Onze eigen amico sportivo Isaac van Aggelen bespreekt deze week samen met Willem Haak het Italiaanse voetbal! Het gaat onder meer over Rick Karsdorp, de aanstaande topper tussen Milan en Lazio en Papu Gomez wint de Tapiro d'Oro!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E16: Kritiekloze Conte, messias van Crotone en hommeles in Bergamo!

  Dec 15 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak de uitschakeling in de Chamions League van Inter, het overlijden van Paolo Rossi, de winst van Crotone en waar gaat Papu Gomez heen?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E15: In gesprek met voormalig Italië-correspondent Jarl van der Ploeg!

  Dec 11 2020

  Na vier jaar Italië correspondent te zijn geweest voor De Volkskrant is Jarl van der Ploeg terug in Nederland. Willem Haak en Wesley Victor Mak gingen met hem in gesprek over het land, het Italiaanse voetbal, zijn ervaring met Zlatan, Roma, zijn boek Wegens vakantie gesloten en nog veel meer!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E14: Superspits Romelu, titelkoorts in Milaan en Ajax - Atalanta!

  Dec 08 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak de titelkoorts bij AC Milan, de Europese wedstrijden van deze week en is Lukaku de beste spits van de wereld?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E13: Diego Maradona, wisselvalligheid en Cgikjltfr Drnovsk!

  Dec 01 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak natuurlijk Diego Maradona, en de wisselvalligheid van de topploegen in de Serie A en de eerste Oezbeek in de Serie A!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E12: Treno Armeno, Ronaldo vs Zlatan en CL-voorbeschouwing!

  Nov 24 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak het vervoer binnen Italië, beschouwen ze de Champions League wedstrijden voor en scoort Ronaldo of Zlatan meer goals dit seizoen?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E11: Overtuigende Azzurri, Napoli - Milan en Italiaanse muziektips!

  Nov 17 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak de overtuigende overwinning van het Italiaanse elftal, de aankomende topper tussen Napoli en Milan en geven de mannen Italiaanse muziektips!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E10: Onbesliste toppers, corona gesjoemel en de Azzurri!

  Nov 10 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak de gelijke spelen in de Italiaanse toppers, het gesjoemel rond het coronavirus en de selectie voor de aankomende interlands van de Azzurri!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E09: Bejaarde fenomenen, Zona Caicedo en LO Stadio-merch!

  Nov 02 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak de indrukwekkende oudjes in de Serie A, de late overwinning van Lazio en er is LO Stadio-merch te koop!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E08: Jack O'Melly, TripAdvisor en Atalanta-Ajax!

  Oct 27 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak de bizarre penalty's die met name Giacomelli uitdeelde, negatieve recensies op TripAdvisor en het Champions League-duel tussen Atalanta en Ajax!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E07: Zlatan is God en Conte mag niet genieten!

  Oct 20 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak de derby der derby's: Inter tegen Milan. Zlatan bewees toch weer eens in de buurt van God te komen, Inter verloor en Antonio Conte moet het verduren van Willem...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E06: Grote preview Italië-Nederland en Derby della Madonnina!

  Oct 13 2020

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak de interland van Italië tegen Nederland, de vorm van de Squadra Azzurri en de aanstaande wedstrijden, waarbij in het bijzonder: Milan tegen Inter!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E05: Juve - Napoli, coronaprotocol en calciomercato

  Oct 06 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • LO Stadio S03E04: #JerdyinOranje, Pazza Inter en corona bij Genoa!

  Sep 29 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • LO Stadio S03E03: Terugblikken op het eerste Italiaanse voetbalweekend van dit seizoen

  Sep 22 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • LO Stadio S03E02: Vooruitblikken op het seizoen met Udinese-verdediger Bram Nuytinck

  Sep 18 2020

  Daar is-ie al, de allereerste special van het seizoen. Willem Haak gaat in gesprek met Udinese-verdediger Bram Nuytinck over de prachtige zwartwitte club, het land, de cultuur en de vele voetbalavonturen die de ex-verdediger van onder meer N.E.C. en Anderlecht meemaakt in Udine.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S03E01: De grote Serie A-voorbeschouwing

  Sep 15 2020

  De allereerste Lo Stadio van het nieuwe seizoen is opgenomen en Willem en Wesley dachten: goh, laten we alle twintig clubs eens doornemen. Van Spezia tot Juve en van Crotone tot Inter, we zijn weer helemaal los! En je hebt geluk, later volgt er ook nog een echte special: een interview met Bram Nuytinck!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E49: De grote Serie A-terugblik en de Lo Stadio Awards

  Aug 03 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • Lo Stadio S02E48: Alles over de titel van Juventus en de Europese kansen van de Italiaanse ploegen!

  Jul 29 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • LO Stadio S02E47: Besliste competitie, Calciopioli en het project Sassuolo

  Jul 20 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • LOStadio S02E46: De Serie A is de leukste competitie van Europa

  Jul 13 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • LO Stadio S02E45: Gelopen titelrace, spannende degradatiestrijd en sterke Schouten

  Jul 06 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • LO Stadio S02E44: Spanning op alle fronten in de Serie A

  Jun 29 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, evenals Isaac van Aggelen en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://a...more

 • LO Stadio S02E43: Schreeuwende Conte, verschrikkelijke Denswil en ligt de strijd om de titel nog open?

  Jun 23 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de pri...more

 • LO Stadio S02E42: Emile Schelvis over Studio Italia en de herstart van de Serie A

  Jun 18 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak, Sander Jonkman en Isaac van Aggelen je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E41: Reda Boultam over de kracht van de Serie B

  Jun 11 2020

  In de nieuwste Lo Stadio is US Cremonese speler Reda Boultam te gast! Hij spreekt over het niveau van de Serie B, vijf trainers in twee jaar, en strijden tegen de Playout. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E40: Martin Schoots, ex-journalist en zaakwaarnemer van Christian Eriksen, over Italiaans voetbal

  Jun 04 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak, Sander Jonkman en Isaac van Aggelen je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E39: Alles over de herstart van de Serie A!

  May 29 2020

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de pri...more

 • LO Stadio S02E38: Hans Otten over zijn liefde voor Genoa, de Serie C en Lasse Schone!

  May 22 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak, Sander Jonkman en Isaac van Aggelen je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E37: De Lazio-jaren van Edson Braafheid

  May 15 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak, Sander Jonkman en Isaac van Aggelen je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E36: Wat is een superbomber? Van Pazzini tot Hübner

  May 08 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak, Sander Jonkman en Isaac van Aggelen je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E35: Hoe staan de zaken ervoor? Een kleine update

  May 01 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E34: Koen Brack over leven, wonen en voetballen in Italië

  Apr 24 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E33: Udinese-verdediger Troost-Ekong over voetballen en leven in Italië

  Apr 17 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO STADIO S02E32: Michele Santoni over Italiaans jeugdvoetbal, trainen in de Serie A en Frank de Boer bij Inter

  Apr 10 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • LO Stadio S02E31: 40 minuten college van David Endt: Italiaanse voetbalboeken en shirts

  Apr 02 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op ht...more

 • LO Stadio S02E30: Gesprek met Moreno Rutten over Corona, Crotone en de Serie B

  Mar 26 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op ht...more

 • LO STADIO S02E29: Isaac van Aggelen over de situatie in Italië

  Mar 18 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze aflevering hebben we Stijn Francis – de spelersmakelaar van Dries Mertens – te gast.Zie h...more

 • LO STADIO S02E28: Corona, Corona, Corona (en Juve-Inter)

  Mar 09 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze aflevering hebben we Stijn Francis – de spelersmakelaar van Dries Mertens – te gast.Zie h...more

 • LO Stadio S02E27: Spelersmakelaar Stijn Francis over Dries Mertens, Napoli en werken in Italië

  Mar 02 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze aflevering hebben we Stijn Francis – de spelersmakelaar van Dries Mertens – te gast.Zie h...more

 • LO Stadio S02E26: Prachtige derby, super Schouten en De Vrij in Oranje!

  Feb 14 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze hebben we het over de derby tussen Inter en Milan van afgelopen weekend, de goede prestat...more

 • LO STADIO S02E25: Transfer Amrabat, scorende Adekanye en de toewerken naar Inter-Milan!

  Feb 06 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze hebben we het over de transfer van Amrabat naar Fiorentina, de prestaties van Bobby Adeka...more

 • LO STADIO S02E24: Hete titelstrijd, Napoli in de middenmoot en Dessers naar SPAL?

  Jan 31 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze hebben we het over de laatste transfers in Italië en de titelstrijd tussen Lazio, Juventu...more

 • LO STADIO S02E23: Onvoorspelbare Serie A, Serie B-voorspellingen en superweekend komt eraan!

  Jan 24 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op ht...more

 • LO STADIO S02E22: Eriksen in de Serie A, Zaniolo, Demiral en de Coppa Italia mist charme!

  Jan 17 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week hebben we het over de mogelijke transfer van Christian Eriksen, de blessures van Zan...more

 • LO STADIO S02E21: Zeiken op Milan, de laatste tranferupdates en Super Fine Settimana!

  Jan 10 2020

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week zeiken we met Sander lekker op Milan en gaan we in op de laatste transfergeruchten, ...more

 • LO STADIO S02E20: De Eindejaarsspecial!

  Dec 29 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week hebben we het de terugkeer van Zlatan Ibrahimovic naar Milan en blikken we terug op ...more

 • LO STADIO S02E19: Boeing CR7, teleurstellende Schöne en ongekend racismeprobleem!

  Dec 19 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week hebben we het over de fantastische kopbal van Cristiano Ronaldo, de tegenvallende pr...more

 • LO STADIO S02E18: Sander in Milaan, spannende titelstrijd en exit Ancelotti?

  Dec 10 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week behandelen we de toekomst van Carlo Ancelotti, de titelstrijd in de Serie A en het C...more

 • LO STADIO S02E17: Buffon over datum, Grande Ciro en Superweekend Serie A!

  Dec 03 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week behandelen we de stuntelende Buffon, de toestand bij Napoli en de topvorm van Ciro I...more

 • LO STADIO S02E16: Verliefd op Laukaku, superieure De Ligt en Carlo Mazzone!

  Nov 29 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week hebben we het over Matthijs de Ligt, het superduo van Inter en een legendarische edi...more

 • LO STADIO S02E15: Negenklapper Italië, favoriete speler Serie A en comeback Sander!

  Nov 20 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week hebben we het over de EK-kansen van Italië en onze favoriete Italiaanse speler ooit....more

 • LO STADIO S02E14: Vormdip Ronaldo, crisis bij Napoli en debuut Cleonise!

  Nov 12 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week analyseren we het spel van Cristiano Ronaldo, vragen we ons af wat er mis is bij Nap...more

 • LO STADIO S02E13: Rode kaart voor Verona, Golden De Ligt, falende scheidsrechters en zeurende Napolitanen!

  Nov 05 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week hebben we het over het racisme in het Italiaanse voetbal, de winnende treffer van Ma...more

 • LO STADIO S02E12: Jaap Stam naar Torino, wonderboy Sandro Tonali en wie wordt de Speler van de Week?

  Oct 28 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week praten we over de crisis bij Sampdoria, de prestaties van Sandro Tonali en de matige...more

 • LO STADIO S02E11: Over vreemde parachutisten en Italianen in Europa!

  Oct 25 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week praten we over de Italiaanse ploegen in Europa, de al dan niet handsbal van Matthijs...more

 • LO STADIO S02E10: Azzurri naar het EK, De Vrij of De Ligt en (eindelijk) een blik op de lagere divisies!

  Oct 17 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week praten we over het Italiaanse elftal, de Derby della Madonnina bij de vrouwen en wer...more

 • LO STADIO S02E09: #PioliOut, heerlijke Derby d’Italia en uitstekende Amrabat

  Oct 09 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week praten we over de trainersontslagen in de Serie A, de heerlijke wedstrijd tussen Juv...more

 • LO STADIO S02E08: Grootse FR7, doodsaai Juventus en wie redt Milan?

  Oct 02 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week praten we over de problemen bij Milan, de fantastische vorm van Franck Ribery en de ...more

 • LO STADIO S02E07: Opluchting Fiorentina, Europees voetbal op Sardinië en groeiende populariteit Serie A

  Sep 27 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week blikken we terug op de Derby della Madonnina, kijken we naar het stuntende Cagliari ...more

 • LO STADIO S02E06: Krakend Milan, start van de CL en dromen van de Derby della Madonnina!

  Sep 17 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week kijken we terug op het stroeve optreden van Milan...more

 • LO STADIO S02E05: Slaapverwekkende interlands, opvallende salarissen en een explosief speelweekend!

  Sep 12 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week blikken we terug op de interlands van Italië, kij...more

 • LO STADIO S02E04: Schutterende De Ligt, heerlijke Derby della Capitale en gigantisch grote kaartenkoopuitleg!

  Sep 05 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week blikken we terug op de heerlijke tweede speelronde en leggen we uit hoe je kaarten v...more

 • LO STADIO S02E03: Braziliaanse scharen, De Ligt op de bank en het einde van Pazza Inter!

  Aug 29 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week blikken we terug op de eerste speelronde en kijken we vooruit naar Juventus-Napoli e...more

 • LO STADIO S02E02: Ribery naar Fiorentina, Lukaku topscorer en voorbeschouwen op de eerste speelronde

  Aug 21 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week beschouwen we voor op het aankomende Serie A-seizoen en bespreken we onze voorspelli...more

 • LO STADIO S02E01: De grote, chaotische terugblik op de Italiaanse voetbalzomer!

  Aug 12 2019

  Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Deze week blikken we terug op de voetbalzomer en kijken we vooruit naar het aankomende seizoen...more

 • LO STADIO S01E31: Het einde van de Serie A, Champions League-tickets, degradanten en de #LoStadioAwards!

  May 27 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Vandaag de laatste reguliere uitzending van het seizoen, me...more

 • LO STADIO S01E30: Sam Planting over de vier trainerskandidaten van Juventus en de voorbeschouwing op de allerlaatste speelronde

  May 24 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week komt VI PRO-journalist Sam Planting langs om voor...more

 • LO STADIO S01E29: De ouderwetse Serie A, chaos in de Serie B, Palermo naar de Serie C

  May 17 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week bespreken we Foggia en Palermo die beide niet bli...more

 • LO STADIO S01E28: Renovatie Juventus, trainerswissels en de beslissingen boven- en onderin de Serie A & B

  May 10 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week bespreken we de beslissingen in de Serie A en Ser...more

 • LO STADIO S01E27: Promotie Brescia, onzekerheid Gattuso en aanvallend spel in de Serie A

  May 03 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week bespreken we de promotie van Brescia, de potentiële crisis bij Milan e...more

 • LO STADIO S01E26: Racisme, Atalanta in topvorm en Italiaanse superspitsen!

  Apr 25 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week bespreken we de incidenten om en rond Milan-Lazio, de topvorm van Atal...more

 • LO STADIO S01E25: Geen CL voor CR7, superoptreden Dragowski en het seizoen van Napoli

  Apr 19 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week bespreken we de Champions League-ontmoeting tussen Ajax en Juventus, h...more

 • LO STADIO S01E24: Ajax-Juventus, de winnaar van het COPA Sampdoria-shirt en de nieuwe trainer van Fiorentina

  Apr 12 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week bespreken we de Champions League-ontmoeting tussen Ajax en Juventus, h...more

 • LO STADIO S01E23: The Ultimate Ajax-Juventus Preview with Juventus correspondent Romeo Agresti

  Apr 09 2019

  Willem Haak and Wesley Victor Mak take you on a tour through the Bel Paese, the country of the mediano, the trequartista, the bomber and the ever-lasting support of the tifosi, but also the home of bribery, financial trouble, bankruptcies and weekly trainer dismissals. This week, we're joined by Juventus correspondent Romeo Agresti in order to prepare you for Ajax-Juve in the best possible way!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://ar...more

 • LO STADIO S01E22: De Azzurri, San Siro, Corina Luijks en topweekend Serie A

  Mar 29 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week geen gast, maar blikken we wel terug op de inter...more

 • LO STADIO S01E21: Schrijver Joost Houtman over 'La Bella Figura' en de Italiaanse interlandperiode

  Mar 22 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week schuift Vlaams schrijver Joost Houtman aan om zi...more

 • LO STADIO S01E20: De Cristiano Ronaldo-avond en vooruitblikken op de Derby Della Madonnina

  Mar 15 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week zit Willem Haak in Milaan, maar beschouwen we me...more

 • LO STADIO S01E19: Het laatste Roma-nieuws en Joris De Brabanter over het Sprookje van Castel Di Sangro

  Mar 08 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is Joris De Brabanter, de grootste Castel Di San...more

 • LO STADIO S01E18: Eelco Brandes over de Derby della Capitale en zijn liefde voor Lazio

  Mar 01 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is journalist en Laziale Eelco Brandes te gast o...more

 • LO STADIO S01E17: Football writer John Foot on the political and ideological influences on calcio

  Feb 20 2019

  Willem Haak and Wesley Victor Mak take you on a tour through the Bel Paese, the country of the mediano, the trequartista, the bomber and the ever-lasting support of the tifosi, but also the home of bribery, financial trouble, bankruptcies and weekly trainer dismissals. This week, we're joined by John Foot, writer of the Italian football bible 'Calcio', and learn about his views on the connections between Italian football and the country's political system. Zie het privacybeleid op https://art19...more

 • LO STADIO S01E16: De grote Icardi-soap, het Italiaanse degradatiespook en the Trip to Italy

  Feb 15 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week opnieuw de 'usual suspects' die de laatste nieuwtjes en geruchten besp...more

 • LO STADIO S01E15: FC Hollywood in Milaan en de ingewikkelde eigenaarskwestie in Palermo

  Feb 08 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week hebben we het over de crisis bij Inter en de soa...more

 • LO STADIO S01E14: Panini-maestro Tijs Tummers over de mooiste stadions van Italië

  Jan 31 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is Tijs Tummers te gast, de man achter het Panini-spaaralbum en auteur...more

 • LO STADIO S01E13: Samba Paquetá, de calciomercato en het Monster van Cali

  Jan 23 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week bespreken we het fantastisch voetballende Atalanta, de laatste transfe...more

 • LO STADIO S01E12: Isaac van Aggelen over zijn werk als tolk en de inburgeringsproblemen van Karsdorp

  Jan 18 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is tolk-vertaler Isaac van Aggelen te gast om te...more

 • LO STADIO S01E11: Mustafa Marghadi over het leven als correspondent in Italië

  Jan 04 2019

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is correspondent Mustafa Marghadi te gast om ons over zijn leven in Ro...more

 • LO STADIO S01E10: Michael Van Vaerenbergh over de Italiaanse Belgen, CL-loting en Roma-Juve

  Dec 21 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is Belgisch voetbalcommentator Michael Van Vaerenbergh te gast om over...more

 • LO STADIO S01E09: David Endt over Il Grande Torino, de Derby della Mole en de Italiaanse horrorweek

  Dec 14 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een column, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is voetbalromanticus David Endt te gast en hebben we het over de slech...more

 • LO STADIO S01E08: Jan-Cees Butter over krachtmens Cristiano Ronaldo

  Dec 06 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is freelance journalist en voetbalschrijver Jan...more

 • LO STADIO S01E07: Renate Verhoofstad over de haat & nijd tussen Fiorentina en Juventus

  Nov 29 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is Renate Verhoofstad te gast om over haar liefd...more

 • LO STADIO S01E06: Marciano Vink over de geheimen van Genoa-Sampdoria

  Nov 23 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week is oud-voetballer Marciano Vink te gast om over ...more

 • LO STADIO S01E05: Huilende Higuain, beschamende Ventura & de nieuwe Andrea Pirlo!

  Nov 16 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week: Gonzalo Higuain gaat door het lint, Giampiero V...more

 • LO STADIO S01E04:: Addio Andreazzoli, goede Europese prestaties en uitkijken naar Milan-Juve!

  Nov 09 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week: Napoli vernedert Empoli, Chievo staat nog steed...more

 • LO STADIO S01E03: Geweldig Inter, president FIGC en Fiorentina-Roma!

  Nov 02 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week: Inter makkelijk langs Lazio, de nieuwe presiden...more

 • LO STADIO S01E02: Crisis Milan, Juventus schittert in CL & Serie B

  Oct 26 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn, en ook Italofiel Sander Jonkman draagt wekelijks zijn steentje bij. Deze week: Juventus schittert in de Champions League, Cris...more

 • LO STADIO S01E01: Met Willem Haak & Wesley Victor Mak!

  Oct 19 2018

  In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen. Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn. Kortom, benvenuti in Italia. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op htt...more