PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Onze man in Deventer

Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdagnacht op NPO Radio 1 het interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats Deventer. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, neemt de gast plaats bij Özcan op de bank.

Afleveringen

 • Femke Merel van Kooten (30 augustus 2020)

  Aug 29 2020

  Deze avond komt Kamerlid Femke Merel van Kooten langs. Op dit moment is ze onafhankelijk Kamerlid, na een roerige periode waarin ze lid werd van 50Plus en met Henk Krol de Partij voor de Toekomst begon. Bij Eus op de bank praat ze over deze periode en haar dromen en idealen voor de toekomst. Dit was de laatste aflevering van dit kalenderjaar. Eus komt weer terug in januari 2021.

 • Viggo Waas (23 augustus 2020)

  Aug 22 2020

  Vanavond te gast in de woonkamer van Eus is Viggo Waas. Want hij was al cabaretier, zanger, acteur, presentator, columnist, kinderboekschrijver maar sinds deze week kan hij zich ook romancier noemen. Hij schreef zijn eerste roman “Dordogne” over Zoran Velleman, een personage dat niet heel ver van hem af staat. Het werd een persoonlijk gesprek over zijn rol als kind in het gezin, over de relatie met zijn ouders, en over de boel bij elkaar houden.

 • Suzan & Freek (16 augustus 2020)

  Aug 15 2020

  Voor het eerst in tachtig afleveringen ontvangt Eus niet één, maar twee mensen. Een duo én een stel. Suzan & Freek vertellen over hun plotselinge succes, over hoe het is om constant samen te zijn en hebben nieuws over nieuwe muziek. En over muziek gesproken: natuurlijk is de gitaar mee en wordt er opgetreden!

 • Talitha Muusse (9 augustus 2020)

  Aug 08 2020

  Vandaag schuift Talitha Muusse (Milennial-generatie) aan bij Eus (Patat-generatie). Talitha is generatie-expert en bedrijfskundige en ze geeft in die hoedanigheid lezingen en advies aan bedrijven over hoe om te gaan met de verschillende generaties in een bedrijf. Met Eus gaat ze in gesprek over haar werk, Pim Fortuyn en de allereerste Jurassic Park film.

 • Gregory Sedoc (2 augustus 2020)

  Aug 01 2020

  Deze uitzending komt een echte duizendpoot langs: Gregory Sedoc. Hij was ooit Europees kampioen op de horden, nu is hij politieman, sport-analist bij de NOS en programmamaker. In het uurtje dat hij bij Eus op de bank zit spreken ze over het racismedebat, de depressie die Gregory heeft gehad, en over de doelen en drijfveren. Maar niet voordat Gregory zijn schoenen heeft uit gedaan...

 • Robert Vuijsje (hh van 28 juli 2019)

  Jul 29 2020

  Dit is een herhaling van de aflevering die nu vrijwel één jaar geleden op de radio te horen was. In deze aflevering ontvangt Eus collega-schrijver Robert Vuijsje. De roman 'Salomons Oordeel' blijkt een jaar na verschijning profetisch van karakter. De heren praten met elkaar over het boek én het racismedebat, dat hun eigen levens ook raakt, zowel professioneel als privé...

 • Govert Schilling (26 juli 2020)

  Jul 25 2020

  Op een regenachtige en bewolkte juli-avond komt wetenschapsjournalist en sterrenkundige Govert Schilling langs bij Eus in Deventer. Sterrenkijken is er vanwege het weer niet bij, maar er is wel ruim de tijd voor een mooi en persoonlijk gesprek over de jeugd van Govert en hoe de fascinatie voor de kosmos werkt in zijn volwassen leven: "Het kan Saturnus niet schelen wie je bent en hoe je in elkaar zit. Dat is geruststellend."

 • Adriaan van Dis (HH: 18 juli 2020)

  Jul 18 2020

  Vanwege verkoudheidsklachten presenteert Eus vandaag geen kakelverse aflevering van Onze Man in Deventer, maar kunt u naar een herhaling luisteren van het gesprek dat hij in 2018 voerde met Adriaan van Dis.

 • Charlotte Nijs (12 juli 2020)

  Jul 12 2020

  Özcan Akyol ontvangt deze week parlementair verslaggever Charlotte Nijs in zijn Deventer woning. Sinds drie jaar verzorgt zij politiek nieuws in Hart van Nederland, het nieuwsprogramma van SBS. Een gesprek over het verschil tussen commerciële en publieke televisie, over opkomen voor kijkers die weinig ophebben met Haags jargon en over Charlottes plannen voor de verkiezingen van volgend jaar.

 • Paul de Munnik (5 juli 2020)

  Jul 05 2020

  Eus is weer terug in de zaterdagnacht en om deze serie met hem af te trappen komt Paul de Munnik langs. Het is ondertussen alweer vijf jaar geleden dat hij voor het laatst met Thomas Acda optrad als het duo 'Acda en de Munnik.' Met Eus gaat hij in gesprek over optreden in coronatijd, onzekerheid en familiefeestjes bij de buren van Eus.

 • Coen Verbraak (31 mei 2020)

  Jun 10 2020

  In de laatste aflevering van deze reeks afleveringen is 'meesterinterviewer' Coen Verbraak te gast. Al jaren is hij bekend van interviewprogramma's. Nu zijn de rollen omgedraaid en wordt Coen zelf geïnterviewd door Eus; interviewers onder elkaar dus! Samen praten ze over Coens nieuwe boek 'Oorlogskinderen', het ambacht van het interview, en slingerend terugfietsen na het eerste interview uit zijn carrière, met Herman Brood. En Coen blijkt een trauma te hebben overgehouden aan de toren van Devent...more

 • Japke D. Bouma (24 mei 2020)

  Jun 10 2020

  De gast die deze aflevering bij Eus op de bank aanschuift, omschrijft zichzelf als “Rockstar, goeroe en kantooramazone.” Het gaat hier om NRC-columnist en schrijver Japke D. Bouma. Samen met Eus hebben ze een interessant en gezellig gesprek over het belangrijkste thema in Japkes stukken: het kantoorleven. En Japke brengt ook nog cadeaus mee!

 • Ab Osterhaus (17 mei 2020)

  May 16 2020

  Ab Osterhaus is als een van de beste virologen ter wereld tegenwoordig een van de meest geziene gasten aan de talkshowtafels. In deze aflevering schuift hij aan op de bank bij Eus. In anderhalf uur hebben zij een interessant en gezellig gesprek over de huidige crisis, Abs fascinatie voor het vak, en kikkers vangen met Henk Spaan.

 • Freek de Jonge (10 mei 2020)

  May 09 2020

  Al vijftig jaar staat hij op de caberetpodia van Nederland: Freek de Jonge. Deze nacht komt hij langs voor een goed radiogesprek. Samen hebben ze het over humor, de maatschappij, Albert Schweitzer en nog veel meer...

 • Eva Crutzen (3 mei 2020)

  May 02 2020

  Eigenlijk zou ze nu met de try-outs van haar shows in de theaters moeten staan, in plaats daar van zit Eva Crutzen in de huiskamer van Eus. En dat hoeft helemaal niet minder interessant te zijn, want ze voeren anderhalf uur lang een openhartig en mooi gesprek.

 • Sven Kockelmann (26 april 2020)

  Apr 25 2020

  Deze nacht is een vertrouwd stemgeluid voor Radio 1 te horen: Sven Kockelmann komt langs in de woonkamer bij Eus. Hij presenteert iedere werkdag het interviewprogramma 1op1 en wordt door sommigen beschreven als 'de meest gevreesde interviewer van Nederland.' Nu zijn de rollen omgedraaid en voeren Sven en Eus een interessant gesprek over het advocaat van de duivel spelen, de kunst van het interview en het schooljournaal bij de tekenles.

 • Micha Wertheim (19 april 2020)

  Apr 18 2020

  Het theaterleven ligt plat en daarom heeft Micha Wertheim alle tijd om naar Deventer af te reizen voor een goed gesprek met Eus. Over Kafka, schaatsen op de schaatsbaan en achtste-groepers die theaterrecensent willen worden.

 • Lisa Westerveld (12 april 2020)

  Apr 11 2020

  GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld reist voor deze aflevering vanuit haar geliefde Nijmegen af naar het Deventer van Eus. Bij hem op de bank praten ze over de combinatie GroenLinks en Zwarte Cross, Kamerlid zijn in tijden van corona en vragen ze zich af hoe inspirerend de Tweede Kamer eigenlijk is.

 • Marleen Stelling (5 april 2020)

  Apr 04 2020

  Eus is weer terug in de zondagnacht met Onze Man in Deventer! In de eerste aflevering van dit seizoen ontvangt hij presentatrice, theoloog en aankomend schrijver Marleen Stelling. Bij de EO presenteert zij onder andere café Lazarus, wat nu op maandagavond te zien is op NPO 2. Bij Eus op de bank praten ze over de zin en onzin van het leven, 's nachts op een strand naar de sterren staren en Eus vertelt wat zijn favoriete Bijbelfiguur is...

 • Leonne Stentler (29 december 2019)

  Dec 28 2019

  Voor de laatste uitzending van dit seizoen schuift Leonne Stentler aan op de bank bij Eus. De voormalig topvoetbalster is tegenwoordig analist, onder andere bij Eredivisie op Vrijdag. Daarnaast heeft ze haar eigen kledinglijn gehad voor voetbalkleding voor vrouwen, tegenwoordig is ze sportconsultant. Want het vrouwenvoetbal kan wel wat beter worden georganiseerd, zo blijkt uit haar eigen ervaringen die ze in deze afleveringen deelt met Eus.

 • Ruben Terlou (22 december 2019)

  Dec 21 2019

  Ruben Terlou werd landelijk bekend na verschillende succesvolle documentaires die hij in China maakte. Samen met Eus praat hij over zijn werk, drijfveren én over de tafeltennistafel die vroeger in de aula van de school van hem en Eus stond.

 • Tijs van den Brink (15 december 2019)

  Dec 14 2019

  Vannacht ontvangt Eus Tijs van den Brink. De afgelopen week werd hij genoemd als mogelijke presentator van de nieuwe talkshow op1. Op de bank in de woonkamer van Eus voert hij een openhartig gesprek over zijn geloof, een bezoek aan een buurthuis als lokale journalist en over hoe hij eerder die week Donald Trump zag speechen.

 • Mario van der Ende (8 december 2019)

  Dec 07 2019

  Vandaag is voormalig topscheidsrechter Mario van der Ende te gast bij Eus. Van der Ende floot honderden voetbalwedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Samen met Eus praat hij over deze lange carrière en over het huidige topvoetbal en de scheidsrechters.

 • Dione de Graaff (1 december 2019)

  Nov 30 2019

  Vanavond ontvangt Eus televisiepresentatrice Dione de Graaff, die een echte nachtbraker blijkt te zijn. De kurk gaat van de fles, tijd voor een goed gesprek!

 • Karsu (24 november 2019)

  Nov 23 2019

  De Nederlands-Turkse zangeres Karsu staat vanavond voor Eus' deur, rechtstreeks van een uitverkocht optreden elders in het land. Ze heeft cadeautjes meegenomen. De nacht kan niet beter beginnen. Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast ...more

 • Frits Barend (17 november 2019)

  Nov 16 2019

  Vanavond ontvangt Eus journalist en presentator Frits Barend. En er is genoeg te bespreken.

 • Henk Krol (10 november 2019)

  Nov 09 2019

  50PLUS-voorman Henk Krol is vanavond te gast bij Eus. En hij heeft wat meegenomen, maar niet voor Eus...

 • Daphne Deckers (3 november 2019)

  Nov 02 2019

  Vanavond is schrijfster, presentatrice en voormalig fotomodel Daphne Deckers de gast van Eus.

 • Frank Westerman (27 oktober 2019)

  Oct 26 2019

  Schrijver en journalist Frank Westerman is vanavond Eus' gast. Hij schreef het boek De wereld volgens Darp.

 • Snelle (20 oktober 2019)

  Oct 19 2019

  Eus ontvangt vanavond een andere Deventer beroemdheid: Snelle. De 24-jarige Snelle, artiestennaam van Lars Bos, is rapper en kreeg deze zomer een carrièreboost dankzij zijn hit Reünie.

 • Floris van Bommel (13 oktober 2019)

  Oct 12 2019

  Vanavond kruipt niemand minder dan schoenenmagnaat Floris van Bommel naast Eus op de bank. Zou hij wat van Eus' schoenen zeggen?

 • Manon Uphoff (6 oktober 2019)

  Oct 05 2019

  Vanavond ontvangt Eus schrijfster Manon Uphoff. Ze praten over het schrijversvak en over Manons nieuwste boek Vallen is als Vliegen, dat werd genomineerd voor meerdere literatuurprijzen.

 • Onze man in Den Bosch - Theo Maassen (29 september 2019)

  Sep 28 2019

  Eus verruilt zijn Deventer eenmalig voor het Noord-Brabantse Den Bosch. Zijn gast is niemand minder dan cabaretier Theo Maassen.

 • Sophie Frankenmolen (22 september 2019)

  Sep 21 2019

  Televisietalent Sophie Frankenmolen is te gast, nadat eerder deze week bekend is geworden dat ze een van de nieuwe gezichten wordt van Na het Nieuws.

 • Emma Bruns (15 september 2019)

  Sep 14 2019

  Arts en schrijver Emma Bruns ondernam vandaag de tocht naar het mooie Deventer. En dat deed ze op een manier die Eus erg verraste.

 • Theo Hiddema (11 augustus 2019)

  Aug 10 2019

  Eus ontvangt vanavond Theo Hiddema, Tweede Kamerlid voor het Forum voor Democratie. Hij vertelt over zijn liefde voor de kat, Maastricht en de politiek. Uiteraard komt ook de kwestie-Otten aan bod.

 • Tom Lanoye (4 augustus 2019)

  Aug 03 2019

  Het literair festival Het Tuinfeest vindt dit weekend plaats in Deventer. Schrijvers en dichters uit heel ons taalgebied trekken er voor uit. Zo ook de Vlaamse romancier Tom Lanoye. En als hij toch al in Deventer is, kan hij net zo goed even binnenwandelen bij Eus.

 • Robert Vuijsje (28 juli 2019)

  Jul 27 2019

  Eus ontvangt ontvangt journalist en schrijver Robert Vuijsje.

 • Ronald de Boer (21 juli 2019)

  Jul 20 2019

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zondag het 1-op1-interviewprogramma 'Onze Man in Deventer', live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsgierige vri...more

 • Jan Mulder (14 juli 2019)

  Jul 13 2019

  Vanavond is ex-profvoetballer, columnist, schrijver, acteur en televisiepersoonlijkheid Jan Mulder te gast.

 • Leo Driessen (7 juli 2019)

  Jul 06 2019

  Hij verslaat jaarlijks meer dan honderd voetbalwedstrijden, zat meermaals achterop de motor tijdens de Tour de France en schreef mee aan de megahits 'Dromen zijn bedrog' en 'Ik leef niet meer voor jou'. En dat allemaal terwijl hij pedagogiek studeerde en eigenlijk pater wilde worden. De gast van Eus is deze week Leo Driessen.

 • Jan van Mersbergen (26 mei 2019)

  May 25 2019

  Eus ontvangt collega-schrijver Jan van Mersbergen in zijn woonkamer. Ze hebben het over mooie zinnen, domme vragen die auteurs altijd krijgen, de belevenissen op het Boekenbal, Herman Brusselmans en Murakami.

 • Albert Verlinde (19 mei 2019)

  May 18 2019

  Theaterproducent en 6 Inside-presentator Albert Verlinde is te gast bij Özcan. Het is een speciale avond. Albert en Eus wachten met spanning op de uitslag van het Eurovisie songfestival.

 • Debby Gerritsen (12 mei 2019)

  May 11 2019

  Schrijver en columnist Özcan Akyol ontvangt in zijn eigen woonkamer VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen.

 • Stef Bos (5 mei 2019)

  May 04 2019

  Zanger Stef Bos komt langs bij Eus, nadat hij heeft gezongen bij de Dodenherdenking in het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

 • Bas Nijhuis (28 april 2019)

  Apr 27 2019

  In het weekend van Koningsdag ontvangt Özcan Akyol voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis.

 • Angela de Jong (21 april 2019)

  Apr 20 2019

  In zijn woonkamer in Deventer ontvangt Özcan Akyol vanavond televisiecolumnist Angela de Jong. En ze heeft een cadeautje meegenomen!

 • Youp van 't Hek (14 april 2019)

  Apr 13 2019

  Özcan ontvangt cabaretier en columnist Youp van 't Hek, die net terugkomt van een optreden in Enschede.

 • Eva Koreman (7 april 2019)

  Apr 06 2019

  Vandaag is Eus jarig. Radio-dj Eva Koreman komt op visite.

 • Frank Boeijen (31 maart 2019)

  Mar 30 2019

  Muzikant Frank Boeijen is te gast bij Onze man in Deventer. Nadat hij diezelfde avond in de Deventer Schouwburg heeft opgetreden, geeft hij bij Eus de toegift.

 • Sander Schimmelpenninck (24 maart 2019)

  Mar 23 2019

  Vanavond is Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck te gast. Samen met Ruben van Zwieten schreef hij het boek Elite Gezocht. Tijd voor een goed gesprek. En zou Eus zelf eigenlijk bij de elite horen?

 • Cornald Maas (17 maart 2019)

  Mar 16 2019

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zondag het 1-op1-interviewprogramma 'Onze Man in Deventer', live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Deze week is te gast: schrijver, presentator en programmamaker Cornald Maas. In het laatste half uur is De Krokante Leesmap te beluisteren.

 • Bas Heijne (10 maart 2019)

  Mar 09 2019

  In deze nacht nestelt schrijver en essayist Bas Heijne zich op de bank van Eus.

 • Cecile Koekkoek (3 maart 2019)

  Mar 02 2019

  Dit keer was schrijfster, columnist en VARAgids-hoofdredacteur Cecile Koekkoek te gast bij Eus.

 • Stefano Keizers (24 februari 2019)

  Feb 23 2019

  Het is weer zaterdagnacht en tijd voor een gast om op de bank aan te schuiven naast Eus. Vannacht is dat niemand minder dan Stefano Keizers.

 • Ans Boersma (17 februari 2019)

  Feb 16 2019

  Ans Boersma was journalist in Turkije, totdat ze werd uitgezet. Nu schuift ze bij Eus aan op de bank en doet haar verhaal.

 • Jan Vlug (10 februari 2019)

  Feb 09 2019

  Jan Vlug, strafrechtadvocaat, schuift aan bij Eus. Hij werd landelijk bekend als raadsman van de moordenaar van Marianne Vaatstra en geeft zijn visie op de Nederlandse rechtsstaat.

 • Henk Spaan (3 februari 2019)

  Feb 02 2019

  Hij is fan van Nouri en schreef een boek over hem: Henk Spaan. Hij schuift bij Eus aan om daarover te praten, en natuurlijk nog over veel meer.

 • Martha Riemsma (27 januari 2019)

  Jan 26 2019

  Het is weer zaterdagnacht dus voor Onze Man in Deventer betekent dat maar één ding: tijd voor een gast op de bank. Deze avond is dat Martha Riemsma.

 • Humberto Tan (20 januari 2019)

  Jan 19 2019

  Humberto Tan gaat beginnen met zijn nieuwe show VTBL. Over die show, RTL Late Night en over zijn broer vertelt hij in een bijzonder gesprek met Eus.

 • Renze Klamer - Matthijn Buwalda (13 januari 2019)

  Jan 12 2019

  Eus is ziek dus Renze neemt het over! En wel met niemand minder dan zanger Matthijn Buwalda

 • Jan Heemskerk (6 januari 2019)

  Jan 05 2019

  Eus en Jan Heemskerk (schrijver en journalist) hebben elkaar vier á vijf jaar geleden voor het laatst gezien: meer dan genoeg om over bij te praten dus.

 • Beatrice de Graaf (30 december 2018)

  Dec 29 2018

  Dit keer kruipt Beatrice de Graaf naast Eus op de bank.

 • Bert Huisjes (23 december 2018)

  Dec 22 2018

  Buiten is het koud, binnen bij Eus is het tijd om op te warmen. Bart Huisjes laat hem dat natuurlijk geen twee keer zeggen.

 • Achmed Akkabi (16 december 2018)

  Dec 15 2018

  Vanavond schuift Achmed Akkabi naast Eus op de bank.

 • Lilian Marijnissen (9 december 2018)

  Dec 08 2018

  Ze werd dit jaar fractievoorzitter van de SP, Lilian Marijnissen. Over haar rol als vrouwelijke fractievoorzitter, samenwerken met Rutte en een blik op de toekomst vertelt ze aan Eus.

 • Wilfred Genee (2 december 2018)

  Dec 01 2018

  De kinderen slapen, het is koud en Wilfred Genee kruipt met een kopje thee naast Eus op de bank. Door de uitspraken de afgelopen week in zijn programma lag hij nogal onder vuur.

 • Lakshmi (21 oktober 2018)

  Oct 20 2018

  Ze is singer songwriter en zit op de bank bij Eus: Lakshmi.

 • Marith Iedema (14 oktober 2018)

  Oct 13 2018

  Schrijfster, journalist en oud-model Marith Iedema schuift aan bij Eus. Over de open relatie met haar ex en over de liefde vertelt ze in een bijzonder gesprek.

 • Jaap Robben (7 oktober 2018)

  Oct 06 2018

  Schrijver Jaap Robben werd bekend door 'Birk' en leeft liever op het platteland dan in de stad. Maar voor nu is hij in de binnenstad van Deventer en kruipt hij bij Eus op de bank.

 • Johan Derksen (29 juli 2018)

  Jul 28 2018

  Eus had hem nog nooit ontmoet maar ziet hem al wel 20 jaar op televisie: Johan Derksen. En nu zit hij daar in zijn eigen woonkamer.

 • Adriaan van Dis (22 juli 2018)

  Jul 21 2018

  Eus heeft een boekenkast van meer dan vier meter hoog. Dus als Adriaan van Dis naar binnenloopt, neemt hij eerst wat titels daarvan door. Het is het begin van een mooi gesprek, wat veel te snel weer klaar is.

 • Murat Isik (15 juli 2018)

  Jul 14 2018

  Hij won de Libris Literatuurprijs met zijn boek 'Wees Onzichtbaar'. Over hoe het boek nogal wat teweegbracht vertelt Murat Isik.

 • Ellen Deckwitz (8 juli 2018)

  Jul 07 2018

  Ze is geboren in Deventer maar niet getogen: Ellen Deckwitz. Ze kruipt naast Eus op de bank en vertelt over waar ze wel is opgegroeid. En nog veel meer natuurlijk.

 • Diederik Ebbinge (1 juli 2018)

  Jun 30 2018

  Diederik Ebbinge werd onderscheiden met de nibkovschijf. Eus is benieuwd of hij dat zelf had verwacht. Reden genoeg om eens een goed gesprek te voeren op de bank in Deventer.

 • Sadet Karabulut (24 juni 2018)

  Jun 23 2018

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Marcel van Roosmalen (17 juni 2018)

  Jun 16 2018

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Linda Hakeboom (31 december 2017)

  Dec 30 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Matthijs van Nieuwkerk (24 december 2017)

  Dec 23 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Nico Dijkshoorn (17 december 2017)

  Dec 16 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Youri Mulder (10 december 2017)

  Dec 09 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Franca Treur (3 december 2017)

  Dec 02 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more