PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Onze man in Deventer

Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdagnacht op NPO Radio 1 het interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats Deventer. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, neemt de gast plaats bij Özcan op de bank.

Afleveringen

 • Historicus Maarten van Rossem (26 juni 2022)

  Jun 25 2022

  Het is broeierig warm in Deventer als Maarten van Rossem bij Eus voor de deur staat. Maarten loopt heel rustig achter Eus de trap op. Eenmaal in de woonkamer praten ze over schrijven, over het recente overlijden van Maarten zijn zus en over de toekomst van het tv-programma Hier zijn de Van Rossems. Maar ook de boeren, Oekraïne en Amerika komen langs in hun gesprek!

 • Rechtbankverslaggever Saskia Belleman (19 juni 2022)

  Jun 18 2022

  Na een bloedhete dag waait er eindelijk een frisse avondwind in Deventer als rechtbankverslaggever Saskia Belleman bij Eus voor de deur staat. In de woonkamer van Eus legt Saskia uit hoe Twitter-verslaggeving werkt als ze in een rechtszaal zit. Ze vertelt Eus ook dat ze op haar twaalfde al een eigen rubriek had in een huis-aan-huisblad in Egmond.

 • Zanger Waylon (12 juni 2022)

  Jun 11 2022

  De kermis is opnieuw in volle gang en buiten aan de IJssel wordt een groot vuurwerk afgestoken als zanger Waylon bij Eus in Deventer langskomt. Ze praten over de nieuwe single die net uit is en over de samenwerking met Jan Smit. Maar ook over het verschil tussen Waylon en Willem. ‘Gewoon Willem’, dat is ook de naam de van tour die in september start!

 • Actrice en zangeres Meral Polat (5 juni 2022)

  Jun 04 2022

  Buiten op de Brink in Deventer is de kermis nog in volle hang als actrice en zangeres Meral Polat bij Eus aanbelt. Ze gaan aan de keukentafel zitten omte ontsnappen aan de herrie van de 'swing mill' buiten. Daar praten ze over hun Alevitsche achtergrond en Merals' passie voor Turks-Koerdische muziek.

 • Schrijver en eindredacteur van Vandaag Inside Jan Hillenius (29 mei 2022)

  May 28 2022

  Kort nadat Real Madrid de Champions League-finale heeft gewonnen komt schrijver en eindredacteur van Vandaag Inside Jan Hillenius bij Eus in Deventer langs. Zij praten uitgebreid over het boek dat Jan recent schreef, Houd je maar flink.

 • Journalist en presentator Lisette Wellens (22 mei 2022)

  May 21 2022

  Het is volop lente in Deventer als journalist en presentator Lisette Wellens (Goede Morgen Nederland) bij Eus voor de deur staat. In de woonkamer van Eus praten ze over pesten, Lisette's ouders en het feit dat Lisette geen musical-ster is geworden. 

 • Televisiemaker Pernille la Lau (1 mei 2022)

  May 01 2022

  Normaal vanuit de woonkamer bij Eus in Deventer, maar ditmaal door omstandigheden vanuit Hilversum. Televisiemaker Pernille La Lau schuift bij Eus aan in de studio.

 • Actrice Nazmiye Oral (17 april 2022)

  Apr 16 2022

  De volle maan schijnt over De Brink in Deventer als actrice en theatermaakster Nazmiye Oral bij Eus voor de deur staat. Bij Eus in de woonkamer praten ze over Turkse roots, over familiebemoeienissen en over de Netflix-serie Undercover.

 • Schrijver Niña Weijers (27 maart 2022)

  Mar 27 2022

  In het laatste weekend van de zonnigste maand maart ooit komt schijver Niña Weijers bij Eus thuis op bezoek. Samen praten ze natuurlijk over het schrijverschap en over Niña's laatste boek Zelf Doen.

 • Generaal buiten-dienst Mart de Kruif (20 maart 2022)

  Mar 20 2022

  De cafés in Deventer zijn nog goed gevuld als generaal buiten-dienst Mart de Kruif bij Eus op bezoek komt. Mart is door de oorlog in Oekraine de laatste weken enorm vaak te zien en te horen in de media. Bij Eus op de bank praten ze gelukkig niet alleen over de oorlog.

 • CPNB-directeur Eveline Aendekerk 13 maart 2022

  Mar 13 2022

  CPNB-directeur Eveline Aendekerk maakt vanavond de reis naar Deventer. Ze praat met Eus over haar nalatenschap, de commotie rondom het Boekenbal en een schoolbibliotheek in Bolivia.

 • Fractievoorzitter D66 Jan Paternotte (6 maart 2022)

  Mar 06 2022

  Het is buiten in Deventer een paar graden onder nul als fractievoorzitter van de D66 Jan Paternotte bij Eus aanbelt. Onder het genot van een glas whisky warmt hij zich op in de huiskamer van Eus en praten zij over zowel lokale- als landelijke politiek.

 • Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder (27 februari 2022)

  Feb 27 2022

  Op een koude avond waarbij het buiten licht vriest, komt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder bij Eus in Deventer langs. Ze praten over uitdagingen, angsten en hoe je daar mee om kunt gaan. Maar ze hebben het ook over papierrollen in de papierfabriek!

 • Culinair journalist Joël Broekaert (20 februari 2022)

  Feb 20 2022

  Tijdens een natte, winderige nacht komt culinair journalist Joël Broekaert in Deventer langs. Binnen in de woonkamer bij Eus praten ze natuurlijk over eten. Maar Joël geeft Eus ook een culinair mini-college chocolade proeven.

 • Fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers (13 februari 2022)

  Feb 13 2022

  Tijdens een koude nacht in Deventer komt ChristenUnie -  fractievoorzitter Gert-Jan Segers op bezoek. Bij Eus in de woonkamer praten ze over Egypte, rechts-populistsiche partijen en over een nog te schrijven roman.

 • Schrijver en columnist Natascha van Weezel (6 februari 2022)

  Feb 06 2022

  Op een stormachtige avond komt schrijfster en columnist Natascha van Weezel bij Eus in Deventer. Daar settlet zij zich bij Eus op de bank en praten ze onder andere over haar vader Max van Weezel.

 • Schrijver Ronald Giphart (30 januari 2022)

  Jan 30 2022

  Net nadat de cafés zijn leeggestroomd komt de Utrechtse schrijver Ronald Giphart op bezoek bij Eus in Deventer. Daar praten ze over het schrijverschap,  over schijven in de nacht en over taalgebruik.

 • Voorzitter Nationale Politiebond Jan Struijs (23 januari 2022)

  Jan 23 2022

  Op een zeer rustige nacht in Deventer ontvangt Eus voorzitter van de Nederlandse Politiebond Jan Struijs. Bij Eus op de bank legt hij uit hoe criminelen zijn veranderd sinds de tijd dat hij agent was op bureau Marconiplein in Rotterdam. Ze praten over de problemen die de politie de laatste tijd ondervindt en over welke oplossingen er moeten komen.

 • Vogue-hoofdredacteur Yeliz Çiçek (16 januari 2022)

  Jan 16 2022

  In een koud en donker Deventer komt Vogue-hoofdredacteur Yeliz Çiçek op bezoek bij Eus. Daar vertelt ze over haar jeugd in Nijmegen. En over stiekem uitgaan toen ze tiener was. Maar natuurlijk verhaalt ze ook over haar droom om te werken bij een groot modeblad. En dat laatste is zeker gelukt!

 • Sportjournalist Kees Jansma (9 januari 2022)

  Jan 09 2022

  Op een kletsnatte avond komt nestor van de sportjournalistiek Kees Jansma bij Eus in Deventer langs. Op de bank bij Eus vertelt Kees over familie, over oude avonturen, maar ook over nieuwe avonturen. Zo schrijft hij op dit moment samen met Mart Smeets een nieuw boek. En hij analyseert vanaf komende week Europese voetbalwedstrijden bij Veronica.

 • Museum de Fundatie directeur Ralph Keuning (2 januari 2022)

  Jan 02 2022

  In deze eerste aflevering van 2022, staat niemand minder dan directeur van Museum de Fundatie, Ralph Keuning bij Eus op de stoep. Eenmaal op de bank neergeploft, praten zij over de ingewikkelde relatie tussen Ralph en zijn vader, zijn studiejaren in Berlijn en de groei van de Fundatie onder zijn leiding.

 • Feminist en oud-politicus Hedy D'Ancona (26-12-2021)

  Dec 26 2021

  Midden in de winternacht klopt Hedy D'Ancona aan bij Eus op de Brink in Deventer. Ze wordt gezien als de aanjager van de tweede feministische golf in Nederland en is nog altijd even activisistisch als in de jaren 60. Bij Eus op de bank praat ze over verliefd zijn, ouder worden, en nalatenschap.

 • Culinair journalist Hiske Versprille (19 december 2021)

  Dec 18 2021

  Aan de vooravond van een nieuwe lockdown komt culinair journalist Hiske Versprille langs bij Eus. Daar op de bank praten ze over de impact van recensies op restaurants,  de gespeelde dynamiek van de horeca en de vraag waarom wortels oranje zijn....

 • Kok, schrijfster en Presentatrice Yvette van Boven (12 december 2021)

  Dec 12 2021

  Op een ijskoude avond staat kok, schijfster en tv-presentatrice Yvette van Boven bij Eus voor de deur. Eenmaal op de bank neergestreken vertelt Yvette over haar boektournee door Amerika, over werken met haar man en over de vele verschillende smaken die Nederland kent.

 • Documentairemaker Sinan Can (5 december 2021)

  Dec 05 2021

  Hij is net terug uit Syrië en komt nu langs bij Eus in Deventer: Sinan Can. Als documentairemaker reist hij vaker naar plekken waar de meesten nooit aan zouden denken om naar af te reizen. Bij Eus op de bank vertelt hij over zijn soms gevaarlijke werk, de impact van zijn documentaires en nog veel meer.

 • Dichter Gershwin Bonevacia (28 november 2021)

  Nov 27 2021

  In deze nieuwe aflevering van Onze Man in Deventer is Gershwin Bonevacia te gast. Hij is de stadsdichter van Amterdam en spokenwordartiest. Bij Eus op de bank praat hij over dichten met dyslexie, racisme, en campings en liga. 

 • Journalist Liesbeth Staats (21 november 2021)

  Nov 21 2021

  Twee dagen na haar debuut als schrijver komt journalist Liesbeth Staats langs. Zij schreef - na er eerder een documentaire over te hebben gemaakt - een boek over de vraag waarom vrouwen niet meer werken (en dat ook jouw probleem is). Samen met Eus bespreekt ze dit maatschappelijke gegeven en oppert ze wel een heel rigoreuze oplossing... 

 • Voetballer Bart Vriends (14 november 2021)

  Nov 14 2021

  Na een turbulente voetbalavond schuift de centrale verdediger van Sparta aan: Bart Vriends. Naast zijn werk op Het Kasteel is hij ook podcasthost en kan je hem kennen van De Slimste Mens. Als speler van Go Ahead vierde hij het promotiefeest voor de deur van Eus, nu komt hij naar binnen voor een goed gesprek over bescheidenheid en relativering, mentale gezondheid in de voetbalwereld en over de vraag hoe leuk de voetbalwereld eigenlijk is. 

 • Rapper Fresku (7 november 2021)

  Nov 06 2021

  Onze Man in Deventer is terug! Rapper, acteur, caberetier - wat is hij eigenlijk niet - Fresku komt vanuit zijn geliefde Eindhoven naar het door Eus geliefde Deventer. Bij Eus op de bank vertelt hij over instorten, motivatie en het beantwoorden van appjes. 

 • Advocaat Meike Lubbers (26 september 2021)

  Sep 25 2021

  Deze week staat strafrechtadvocaat Meike Lubbers bij Eus op de stoep. In het gezellige centrum van Deventer, waar de anderhalvemetersamenleving een vaag begrip uit een ver verleden lijkt, ploft Meike bij Eus op de bank neer. Samen praten zij over haar liefde voor cricket, over haar drijfveren als strafrechtadvocaat en over het bijstaan van een verdachte in een zedenzaak. 

 • Reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge (19 september 2021)

  Sep 18 2021

  Deze week is reptielenkundige en ecoloog Sterrin Smalbrugge te gast bij Eus. Ze is net terug van Expeditie Robinson en een verblijf in Spanje en dus is het best even wennen aan het rumoer van de binnenstad van Deventer. Bij Eus op de bank spreken ze over alle reptielen van de wereld, Sterrins religieuze jeugd en over grootse internationale ambities. 

 • Politiek journalist Floor Bremer (12 september 2021)

  Sep 11 2021

  Na een politiek turbulente week schuift politiek verslaggever Floor Bremer op de bank aan bij Eus in Deventer. Samen spreken zij over de bijzondere uitdagingen en mores in het dagelijks leven van een binnenhof watcher. 

 • Onderzoeksjournalist Bas Haan (5 september 2021)

  Sep 04 2021

  22 jaar geleden werd Deventer opgeschrikt door een brute moord op de oude weduwe Wittenberg: de Deventer Moordzaak. Deze week werd de nasleep en juridische zoektocht naar de dader verfilmd in de film De Veroordeling. Hierin staat de zoektocht van netwerk-journalist Bas Haan centraal. Voor deze nieuwe aflevering bezoekt Bas opnieuw Deventer, maar dan om langs te komen bij Eus. In een gesprek van een uur spreken ze over beeldvorming, journalistiek en Bas' nieuwe thriller. 

 • Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen (29 augustus 2021)

  Aug 28 2021

  Na een turbulente week komt oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen langs bij Eus in Deventer. Hij is "moe maar fit" na een week waarin hij hard zijn best heeft moeten doen om zijn Afghaanse tolk te evacueren uit het door de taliban ingenomen Kabul. Bij Eus op de bank spreken ze over het gedijen bij ellende, de kick van de eerste rij bij de wereldgeschiedenis, en het thuisfront. 

 • Oud-schaatser Mark Tuitert (22 augustus 2021)

  Aug 21 2021

  Op een zwoele zomeravond staat niemand minder dan oud-schaatser en Olympisch kampioen Mark Tuitert bij Eus voor de deur. Eenmaal binnen vertelt Tuitert over de leer van het stoïcisme, zijn grote mond als Nederlands grootste schaatstalent en de band met zijn vader. Luisteren dus! 

 • Goedemorgen Nederland presentatrice Maaike Timmerman (15 augustus 2021)

  Aug 14 2021

  Deze week komt Goedemorgen Nederland presentatrice Maaike Timmerman langs in Deventer. Bij Eus op de bank vertelt ze over haar jeugd in Vianen, over héél vroeg opstaan en het omgaan met kritiek.

 • Viroloog Amrish Baidjoe (8 augustus 2021)

  Aug 07 2021

  Precies 527 dagen na de eerste vastgestelde coronabesmetting komt viroloog Amrish Baidjoe langs bij Eus. Samen spreken ze over de vele facetten van pandemiebestrijding, zijn jeugd in Amsterdam, en karate. 

 • Presentatrice Carrie ten Napel (1 augustus 2021)

  Aug 01 2021

  Deze week komt presentatrice Carrie Ter Napel langs. Bij Eus op de bank bespreken ze alle kleine en grote levenszaken. Samen spreken ze over ambities, levensbepalende momenten, en over het dumpen van jongens.... 

 • Caberetier André van Duin (25 juli 2021)

  Jul 24 2021

  Het is een speciale aflevering: de honderdste! En speciaal voor die gelegenheid komt er geen gast bij Eus op bezoek, maar gaat Eus zelf bij iemand langs! En wel bij een heel bijzonder iemand: André van Duin. Al lopende door het huis van André reist Eus door de decennialange carriere van André. En dan staat er ook nog een jukebox: genoeg te bespreken dus!

 • Hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder (18 juli 2021)

  Jul 17 2021

  Libelle is een van de oudste tijdschriften van Nederland, en Hilmar Mulder is daar hoofdredacteur van. Deze week komt ze langs bij Eus voor een onderhoudend gesprek over haar bijzondere vak.

 • Caberetier Jeroen Woe (11 juli 2021)

  Jul 10 2021

  Onze Man in Deventer is weer terug! De eerste zomergast bij Eus in Deventer is caberetier Jeroen Woe. Hij is bekend van het duo Van der Laan & Woe, maar deze zomer heeft hij een bijzonder soloproject: een plaat. Samen met Eus praat hij over muziek maken met zijn onderburen, ijsberen tijdens de uitzendingen, en nog veel meer.

 • Volt fractievoorzitter Laurens Dassen (30 mei 2021)

  May 29 2021

  In deze nieuwe aflevering komt Volt lijsttrekker Laurens Dassen langs bij Eus. Hij zit nu sinds drie maanden in de Kamer. Bij Eus op de bank vertelt Laurens over de weg daar naartoe. Via ABN Amro, India, Knegsel, en het jeugdorkest in de bariton sektie. 

 • Voetbalcommentator Evert ten Napel (23 mei 2021)

  May 22 2021

  In deze nieuwe aflevering van Onze Man in Deventer komt een man langs die eigenlijk geen introductie nodig heeft: sportcommentator Evert ten Napel. Hij mocht verschillende legendarische sportmomenten becommentariëren, zoals de halve finale van het EK '88. "Het Volksparkstadion is van Oranje", is de uitspraak die sindsdien legendarisch is, en de titel is van zijn nieuwe autobiografie. 

 • JA21 Kamerlid Nicki Pouw-Verweij (16 mei 2021)

  May 15 2021

  In deze nieuwe aflevering van Onze Man in Deventer komt JA21-Kamerlid Nicki Pouw-Verweij langs. Bij Eus op de bank heeft zij een gesprek over haar politieke verleden en toekomst, haar eerste weken in Den Haag, haar ambities en over haar Katholieke geloof. 

 • Trailer

  May 11 2021

  Ieder weekend ontvangt Özcan Akyol in het NPO Radio 1 programma een prominent iemand voor een goed gesprek. Dat doet hij niet vanuit een saaie radiostudio, maar gewoon bij hem thuis op de bank in Deventer. Abonneer nu en mis nooit meer een nieuwe aflevering. 

 • Wetenschapsjournalist Diederik Jekel (9 mei 2021)

  May 08 2021

  Ooit speelde hij de doodsgraver tijdens het Dickens Festival in Deventer, maar de meeste mensen zullen Diederik Jekel kennen als wetenschapsjournalist. Op deze warme avond in mei komt hij bij Eus langs voor een goed gesprek over drijfveren, corona-ontkenners en over gepest worden tijdens de jeugd.  

 • Regisseur Will Koopman (2 mei 2021)

  May 01 2021

  In deze nieuwe aflevering van Onze Man in Deventer ontvangt Eus regisseur Will Koopman. Ze draait al heel wat jaren mee in de film- en televisiewereld en dus kan je haar kennen van titels als Baantjer en Gooise vrouwen. Bij Eus op de bank spreken ze over haar werk, maar ook over haar persoonlijk gezinsleven. En Eus kan eindelijk vragen waarom De Cock nooit meteen naar Lowietje gaat, de barkeeper die toch elke keer de moord oplost.... 

 • Schrijfster Doortje Smithuijsen (25 april)

  Apr 24 2021

  In deze aflevering van Onze Man in Deventer is journalist, filosoof, schrijver, podcastmaker en documentairemaker Doortje Smithuijsen te gast. Eenmaal op de bank neergeploft, vertelt Doortje over haar fascinatie voor sociale media, de verwachtingen van haar ouders, het lief en leed van een influencer en over digitale verslavingen.

 • Wijnboer Ilja Gort (18 april 2021)

  Apr 17 2021

  Ook dit weekend heeft Eus weer een gesprek met een interessante gast. Deze week staat wijnconnaisseur en levensgenieter Ilja Gort op hem te wachten. Uiteraard drinken de mannen samen een wijntje, keurt Ilja de wijncollectie van Eus, vertelt Ilja waarom slurpen belangrijk is en bespreken de heren de Nederlandse wijnidentiteit.

 • Voormalig Staatssecretaris Fred Teeven (11 april 2021)

  Apr 10 2021

  In deze nieuwe aflevering van Onze Man in Deventer is Fred Teeven te gast. Op natte en druiligere Brink in Deventer staat de oud-staatssecretaris, die tegenwoordig vooral bekend is als buschauffeur, op Eus te wachten. Binnen in de warmte vertelt Fred over hoe hij als puber illegaal op een brommertje reed, over de dood van zijn ouders en over waarom hij nooit minister is geworden.  

 • Presentatrice Janny van der Heijden (4 april 2021)

  Apr 03 2021

  Onze man in Deventer is terug! En we trappen het af met een gast om van te smullen. Heel Holland Bakt jurylid Janny van der Heijden komt langs bij Eus in Deventer. Samen met Eus praat Janny over de populariteit van de avocado, waarom wij Nederlanders niet écht van eten genieten en onthult Janny dat ze bezig is met een nieuwe podcast, ‘de smaak van vroeger’, waarin ze de verschillende Nederlandse eetculturen van vroeger ontdekt.

 • Historicus Maarten van Rossem (28 februari 2021)

  Feb 28 2021

  In de laatste aflevering van deze serie is Maarten van Rossem te gast! Deze keer niet vanuit Eus' woonkamer, maar vanuit de bibliotheek in Deventer. Samen met Maarten heeft Eus het over de aankomende verkiezingen, de erfenis van Rutte, maar ook over de seksuele voorlichting die een jonge Maarten ooit kreeg....

 • Sportjournalist Barbara Barend (21 februari 2021)

  Feb 21 2021

  In deze nieuwe aflevering van Onze Man in Deventer komt sportjournalist en ondernemer Barbara Barend langs, ze brengt zelfs wijn mee! Samen met Eus heeft ze een gesprek over opgesloten worden in de bibliotheek, haar mediabedrijf in coronatijd en niet goed kunnen slapen door Barend en Van Dorp.

 • Ziekenhuisbaas Ernst Kuipers (14 februari 2021)

  Feb 14 2021

  In deze nieuwe aflevering van Onze Man in Deventer is Ernst Kuipers te gast. Met het uitbreken van de coronacrisis werd hij opeens een bekender Nederlander, als voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg en bestuursvoorzitter van het Erasmus Ziekenhuis. Samen met Eus praat hij over zijn jeugd tussen de medicijnen en hechtingen, de corona-aanpak en over de roeiboot van zijn zoon.

 • Voetbalcommentator Arman Avsaroglu (7 februari 2021)

  Feb 07 2021

  Op het moment dat vanwege de sneeuw de code rood ingaat, komt NOS-voetbalcommentator Arman Avsaroglu bij Eus op bezoek. Hij vertelt over zijn radiowerk bij Langs de Lijn, opgroeien tussen de boeken, en over het noemen van een speler die helemaal niet op het veld stond...

 • Presentator Leonie Ter Braak (31 januari 2021)

  Jan 31 2021

  Ooit was ze model, twee jaar later sprak ze voorbijgangers aan om geld aan goede doelen te geven, en nu is Leonie ter Braak presentator bij SBS 6. Bij Eus op de bank vertelt ze over de weg die ze achter zich heeft liggen. Over pesterijen op school, clubs in Milaan, en over het opgroeien in Buurse.

 • Klinisch Psycholoog Iva Bicanic (24 januari 2021)

  Jan 24 2021

  Ook dit weekend heeft Eus weer een gesprek met een interessante gast. Deze week staat - op een volledig verlaten Brink in Deventer - Iva Bicanic op hem te wachten. Zij is landelijk coördinator centrum seksueel geweld, waar zij dagelijks met beschadigde en misbruikte kinderen en volwassen werkt. Bij Eus op de bank heeft zij een interessant en intrigerend gesprek over haar werk, drijfveren, maar ook over de televisieserie die ze aan het maken is.

 • Presentator Kefah Allush (17 januari 2021)

  Jan 16 2021

  Dit weekend komt Kefah Allush langs in een besneeuwd Deventer. Gelukkig is het bij Eus lekker warm en staat de wijn klaar: de perfecte set-up voor een goed gesprek! Dat gesprek gaat over de jeugd van Kefah, zijn vader, maar ook over soms een eikel zijn. En Kefah legt uit waarom hij bij dit programma altijd aan Koningin Beatrix moet denken...

 • NPO Baas Frans Klein (10 januari 2021)

  Jan 09 2021

  Ook dit weekend stelt Eus zijn woonkamer weer open voor een bijzondere gast. Vandaag is dat Frans Klein. Als directeur video bij de NPO is hij een van de machtigste mensen in Hilversum. Dat is de stad waar hij ook geboren is, hoewel de wieg van Frans ver weg stond van de bestuurskamers van de media. Ook spreken ze over werken in villa's, verliefdheid voor Sonja Barend en wat het werk als 'dromendoder' verder behelst.

 • Politiek columnist Tom-Jan Meeus (3 januari 2021)

  Jan 03 2021

  Onze Man in Deventer is terug! Aan het begin van dit verkiezingsjaar komt politiek columnist Tom-Jan Meeus langs bij Eus in Deventer. Samen met Eus heeft hij een interessant gesprek over de politiek, de spannende week die er op het Binnenhof aankomt en over de manier waarop hij als politiek journalist zijn werk moet doen.

 • De Geknipte Gast - Maarten van Rossem

  Nov 03 2020

  In het tv-programma De Geknipte Gast onvangt Eus Amerikakenner Maarten van Rossem. Bij Eus in de kapperstoel voeren ze een lang gesprek over Amerika en de verkiezingen, waarvan omwille van de tijd niet alles op televisie kan worden uitgezonden. Daarom kunt u hier luisteren naar het volledige gesprek met Maarten van Rossem.

 • Femke Merel van Kooten (30 augustus 2020)

  Aug 29 2020

  Deze avond komt Kamerlid Femke Merel van Kooten langs. Op dit moment is ze onafhankelijk Kamerlid, na een roerige periode waarin ze lid werd van 50Plus en met Henk Krol de Partij voor de Toekomst begon. Bij Eus op de bank praat ze over deze periode en haar dromen en idealen voor de toekomst. Dit was de laatste aflevering van dit kalenderjaar. Eus komt weer terug in januari 2021.

 • Viggo Waas (23 augustus 2020)

  Aug 22 2020

  Vanavond te gast in de woonkamer van Eus is Viggo Waas. Want hij was al cabaretier, zanger, acteur, presentator, columnist, kinderboekschrijver maar sinds deze week kan hij zich ook romancier noemen. Hij schreef zijn eerste roman “Dordogne” over Zoran Velleman, een personage dat niet heel ver van hem af staat. Het werd een persoonlijk gesprek over zijn rol als kind in het gezin, over de relatie met zijn ouders, en over de boel bij elkaar houden.

 • Suzan & Freek (16 augustus 2020)

  Aug 15 2020

  Voor het eerst in tachtig afleveringen ontvangt Eus niet één, maar twee mensen. Een duo én een stel. Suzan & Freek vertellen over hun plotselinge succes, over hoe het is om constant samen te zijn en hebben nieuws over nieuwe muziek. En over muziek gesproken: natuurlijk is de gitaar mee en wordt er opgetreden!

 • Talitha Muusse (9 augustus 2020)

  Aug 08 2020

  Vandaag schuift Talitha Muusse (Milennial-generatie) aan bij Eus (Patat-generatie). Talitha is generatie-expert en bedrijfskundige en ze geeft in die hoedanigheid lezingen en advies aan bedrijven over hoe om te gaan met de verschillende generaties in een bedrijf. Met Eus gaat ze in gesprek over haar werk, Pim Fortuyn en de allereerste Jurassic Park film.

 • Gregory Sedoc (2 augustus 2020)

  Aug 01 2020

  Deze uitzending komt een echte duizendpoot langs: Gregory Sedoc. Hij was ooit Europees kampioen op de horden, nu is hij politieman, sport-analist bij de NOS en programmamaker. In het uurtje dat hij bij Eus op de bank zit spreken ze over het racismedebat, de depressie die Gregory heeft gehad, en over de doelen en drijfveren. Maar niet voordat Gregory zijn schoenen heeft uit gedaan...

 • Robert Vuijsje (hh van 28 juli 2019)

  Jul 29 2020

  Dit is een herhaling van de aflevering die nu vrijwel één jaar geleden op de radio te horen was. In deze aflevering ontvangt Eus collega-schrijver Robert Vuijsje. De roman 'Salomons Oordeel' blijkt een jaar na verschijning profetisch van karakter. De heren praten met elkaar over het boek én het racismedebat, dat hun eigen levens ook raakt, zowel professioneel als privé...

 • Govert Schilling (26 juli 2020)

  Jul 25 2020

  Op een regenachtige en bewolkte juli-avond komt wetenschapsjournalist en sterrenkundige Govert Schilling langs bij Eus in Deventer. Sterrenkijken is er vanwege het weer niet bij, maar er is wel ruim de tijd voor een mooi en persoonlijk gesprek over de jeugd van Govert en hoe de fascinatie voor de kosmos werkt in zijn volwassen leven: "Het kan Saturnus niet schelen wie je bent en hoe je in elkaar zit. Dat is geruststellend."

 • Adriaan van Dis (HH: 18 juli 2020)

  Jul 18 2020

  Vanwege verkoudheidsklachten presenteert Eus vandaag geen kakelverse aflevering van Onze Man in Deventer, maar kunt u naar een herhaling luisteren van het gesprek dat hij in 2018 voerde met Adriaan van Dis.

 • Charlotte Nijs (12 juli 2020)

  Jul 12 2020

  Özcan Akyol ontvangt deze week parlementair verslaggever Charlotte Nijs in zijn Deventer woning. Sinds drie jaar verzorgt zij politiek nieuws in Hart van Nederland, het nieuwsprogramma van SBS. Een gesprek over het verschil tussen commerciële en publieke televisie, over opkomen voor kijkers die weinig ophebben met Haags jargon en over Charlottes plannen voor de verkiezingen van volgend jaar.

 • Paul de Munnik (5 juli 2020)

  Jul 05 2020

  Eus is weer terug in de zaterdagnacht en om deze serie met hem af te trappen komt Paul de Munnik langs. Het is ondertussen alweer vijf jaar geleden dat hij voor het laatst met Thomas Acda optrad als het duo 'Acda en de Munnik.' Met Eus gaat hij in gesprek over optreden in coronatijd, onzekerheid en familiefeestjes bij de buren van Eus.

 • Coen Verbraak (31 mei 2020)

  Jun 10 2020

  In de laatste aflevering van deze reeks afleveringen is 'meesterinterviewer' Coen Verbraak te gast. Al jaren is hij bekend van interviewprogramma's. Nu zijn de rollen omgedraaid en wordt Coen zelf geïnterviewd door Eus; interviewers onder elkaar dus! Samen praten ze over Coens nieuwe boek 'Oorlogskinderen', het ambacht van het interview, en slingerend terugfietsen na het eerste interview uit zijn carrière, met Herman Brood. En Coen blijkt een trauma te hebben overgehouden aan de toren van Devent...more

 • Japke D. Bouma (24 mei 2020)

  Jun 10 2020

  De gast die deze aflevering bij Eus op de bank aanschuift, omschrijft zichzelf als “Rockstar, goeroe en kantooramazone.” Het gaat hier om NRC-columnist en schrijver Japke D. Bouma. Samen met Eus hebben ze een interessant en gezellig gesprek over het belangrijkste thema in Japkes stukken: het kantoorleven. En Japke brengt ook nog cadeaus mee!

 • Ab Osterhaus (17 mei 2020)

  May 16 2020

  Ab Osterhaus is als een van de beste virologen ter wereld tegenwoordig een van de meest geziene gasten aan de talkshowtafels. In deze aflevering schuift hij aan op de bank bij Eus. In anderhalf uur hebben zij een interessant en gezellig gesprek over de huidige crisis, Abs fascinatie voor het vak, en kikkers vangen met Henk Spaan.

 • Freek de Jonge (10 mei 2020)

  May 09 2020

  Al vijftig jaar staat hij op de caberetpodia van Nederland: Freek de Jonge. Deze nacht komt hij langs voor een goed radiogesprek. Samen hebben ze het over humor, de maatschappij, Albert Schweitzer en nog veel meer...

 • Eva Crutzen (3 mei 2020)

  May 02 2020

  Eigenlijk zou ze nu met de try-outs van haar shows in de theaters moeten staan, in plaats daar van zit Eva Crutzen in de huiskamer van Eus. En dat hoeft helemaal niet minder interessant te zijn, want ze voeren anderhalf uur lang een openhartig en mooi gesprek.

 • Sven Kockelmann (26 april 2020)

  Apr 25 2020

  Deze nacht is een vertrouwd stemgeluid voor Radio 1 te horen: Sven Kockelmann komt langs in de woonkamer bij Eus. Hij presenteert iedere werkdag het interviewprogramma 1op1 en wordt door sommigen beschreven als 'de meest gevreesde interviewer van Nederland.' Nu zijn de rollen omgedraaid en voeren Sven en Eus een interessant gesprek over het advocaat van de duivel spelen, de kunst van het interview en het schooljournaal bij de tekenles.

 • Micha Wertheim (19 april 2020)

  Apr 18 2020

  Het theaterleven ligt plat en daarom heeft Micha Wertheim alle tijd om naar Deventer af te reizen voor een goed gesprek met Eus. Over Kafka, schaatsen op de schaatsbaan en achtste-groepers die theaterrecensent willen worden.

 • Lisa Westerveld (12 april 2020)

  Apr 11 2020

  GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld reist voor deze aflevering vanuit haar geliefde Nijmegen af naar het Deventer van Eus. Bij hem op de bank praten ze over de combinatie GroenLinks en Zwarte Cross, Kamerlid zijn in tijden van corona en vragen ze zich af hoe inspirerend de Tweede Kamer eigenlijk is.

 • Marleen Stelling (5 april 2020)

  Apr 04 2020

  Eus is weer terug in de zondagnacht met Onze Man in Deventer! In de eerste aflevering van dit seizoen ontvangt hij presentatrice, theoloog en aankomend schrijver Marleen Stelling. Bij de EO presenteert zij onder andere café Lazarus, wat nu op maandagavond te zien is op NPO 2. Bij Eus op de bank praten ze over de zin en onzin van het leven, 's nachts op een strand naar de sterren staren en Eus vertelt wat zijn favoriete Bijbelfiguur is...

 • Leonne Stentler (29 december 2019)

  Dec 28 2019

  Voor de laatste uitzending van dit seizoen schuift Leonne Stentler aan op de bank bij Eus. De voormalig topvoetbalster is tegenwoordig analist, onder andere bij Eredivisie op Vrijdag. Daarnaast heeft ze haar eigen kledinglijn gehad voor voetbalkleding voor vrouwen, tegenwoordig is ze sportconsultant. Want het vrouwenvoetbal kan wel wat beter worden georganiseerd, zo blijkt uit haar eigen ervaringen die ze in deze afleveringen deelt met Eus.

 • Ruben Terlou (22 december 2019)

  Dec 21 2019

  Ruben Terlou werd landelijk bekend na verschillende succesvolle documentaires die hij in China maakte. Samen met Eus praat hij over zijn werk, drijfveren én over de tafeltennistafel die vroeger in de aula van de school van hem en Eus stond.

 • Tijs van den Brink (15 december 2019)

  Dec 14 2019

  Vannacht ontvangt Eus Tijs van den Brink. De afgelopen week werd hij genoemd als mogelijke presentator van de nieuwe talkshow op1. Op de bank in de woonkamer van Eus voert hij een openhartig gesprek over zijn geloof, een bezoek aan een buurthuis als lokale journalist en over hoe hij eerder die week Donald Trump zag speechen.

 • Mario van der Ende (8 december 2019)

  Dec 07 2019

  Vandaag is voormalig topscheidsrechter Mario van der Ende te gast bij Eus. Van der Ende floot honderden voetbalwedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Samen met Eus praat hij over deze lange carrière en over het huidige topvoetbal en de scheidsrechters.

 • Dione de Graaff (1 december 2019)

  Nov 30 2019

  Vanavond ontvangt Eus televisiepresentatrice Dione de Graaff, die een echte nachtbraker blijkt te zijn. De kurk gaat van de fles, tijd voor een goed gesprek!

 • Karsu (24 november 2019)

  Nov 23 2019

  De Nederlands-Turkse zangeres Karsu staat vanavond voor Eus' deur, rechtstreeks van een uitverkocht optreden elders in het land. Ze heeft cadeautjes meegenomen. De nacht kan niet beter beginnen. Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast ...more

 • Frits Barend (17 november 2019)

  Nov 16 2019

  Vanavond ontvangt Eus journalist en presentator Frits Barend. En er is genoeg te bespreken.

 • Henk Krol (10 november 2019)

  Nov 09 2019

  50PLUS-voorman Henk Krol is vanavond te gast bij Eus. En hij heeft wat meegenomen, maar niet voor Eus...

 • Daphne Deckers (3 november 2019)

  Nov 02 2019

  Vanavond is schrijfster, presentatrice en voormalig fotomodel Daphne Deckers de gast van Eus.

 • Frank Westerman (27 oktober 2019)

  Oct 26 2019

  Schrijver en journalist Frank Westerman is vanavond Eus' gast. Hij schreef het boek De wereld volgens Darp.

 • Snelle (20 oktober 2019)

  Oct 19 2019

  Eus ontvangt vanavond een andere Deventer beroemdheid: Snelle. De 24-jarige Snelle, artiestennaam van Lars Bos, is rapper en kreeg deze zomer een carrièreboost dankzij zijn hit Reünie.

 • Floris van Bommel (13 oktober 2019)

  Oct 12 2019

  Vanavond kruipt niemand minder dan schoenenmagnaat Floris van Bommel naast Eus op de bank. Zou hij wat van Eus' schoenen zeggen?

 • Manon Uphoff (6 oktober 2019)

  Oct 05 2019

  Vanavond ontvangt Eus schrijfster Manon Uphoff. Ze praten over het schrijversvak en over Manons nieuwste boek Vallen is als Vliegen, dat werd genomineerd voor meerdere literatuurprijzen.

 • Onze man in Den Bosch - Theo Maassen (29 september 2019)

  Sep 28 2019

  Eus verruilt zijn Deventer eenmalig voor het Noord-Brabantse Den Bosch. Zijn gast is niemand minder dan cabaretier Theo Maassen.

 • Sophie Frankenmolen (22 september 2019)

  Sep 21 2019

  Televisietalent Sophie Frankenmolen is te gast, nadat eerder deze week bekend is geworden dat ze een van de nieuwe gezichten wordt van Na het Nieuws.

 • Emma Bruns (15 september 2019)

  Sep 14 2019

  Arts en schrijver Emma Bruns ondernam vandaag de tocht naar het mooie Deventer. En dat deed ze op een manier die Eus erg verraste.

 • Theo Hiddema (11 augustus 2019)

  Aug 10 2019

  Eus ontvangt vanavond Theo Hiddema, Tweede Kamerlid voor het Forum voor Democratie. Hij vertelt over zijn liefde voor de kat, Maastricht en de politiek. Uiteraard komt ook de kwestie-Otten aan bod.

 • Tom Lanoye (4 augustus 2019)

  Aug 03 2019

  Het literair festival Het Tuinfeest vindt dit weekend plaats in Deventer. Schrijvers en dichters uit heel ons taalgebied trekken er voor uit. Zo ook de Vlaamse romancier Tom Lanoye. En als hij toch al in Deventer is, kan hij net zo goed even binnenwandelen bij Eus.

 • Robert Vuijsje (28 juli 2019)

  Jul 27 2019

  Eus ontvangt ontvangt journalist en schrijver Robert Vuijsje.

 • Ronald de Boer (21 juli 2019)

  Jul 20 2019

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zondag het 1-op1-interviewprogramma 'Onze Man in Deventer', live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsgierige vri...more

 • Jan Mulder (14 juli 2019)

  Jul 13 2019

  Vanavond is ex-profvoetballer, columnist, schrijver, acteur en televisiepersoonlijkheid Jan Mulder te gast.

 • Leo Driessen (7 juli 2019)

  Jul 06 2019

  Hij verslaat jaarlijks meer dan honderd voetbalwedstrijden, zat meermaals achterop de motor tijdens de Tour de France en schreef mee aan de megahits 'Dromen zijn bedrog' en 'Ik leef niet meer voor jou'. En dat allemaal terwijl hij pedagogiek studeerde en eigenlijk pater wilde worden. De gast van Eus is deze week Leo Driessen.

 • Jan van Mersbergen (26 mei 2019)

  May 25 2019

  Eus ontvangt collega-schrijver Jan van Mersbergen in zijn woonkamer. Ze hebben het over mooie zinnen, domme vragen die auteurs altijd krijgen, de belevenissen op het Boekenbal, Herman Brusselmans en Murakami.

 • Albert Verlinde (19 mei 2019)

  May 18 2019

  Theaterproducent en 6 Inside-presentator Albert Verlinde is te gast bij Özcan. Het is een speciale avond. Albert en Eus wachten met spanning op de uitslag van het Eurovisie songfestival.

 • Debby Gerritsen (12 mei 2019)

  May 11 2019

  Schrijver en columnist Özcan Akyol ontvangt in zijn eigen woonkamer VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen.

 • Stef Bos (5 mei 2019)

  May 04 2019

  Zanger Stef Bos komt langs bij Eus, nadat hij heeft gezongen bij de Dodenherdenking in het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

 • Bas Nijhuis (28 april 2019)

  Apr 27 2019

  In het weekend van Koningsdag ontvangt Özcan Akyol voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis.

 • Angela de Jong (21 april 2019)

  Apr 20 2019

  In zijn woonkamer in Deventer ontvangt Özcan Akyol vanavond televisiecolumnist Angela de Jong. En ze heeft een cadeautje meegenomen!

 • Youp van 't Hek (14 april 2019)

  Apr 13 2019

  Özcan ontvangt cabaretier en columnist Youp van 't Hek, die net terugkomt van een optreden in Enschede.

 • Eva Koreman (7 april 2019)

  Apr 06 2019

  Vandaag is Eus jarig. Radio-dj Eva Koreman komt op visite.

 • Frank Boeijen (31 maart 2019)

  Mar 30 2019

  Muzikant Frank Boeijen is te gast bij Onze man in Deventer. Nadat hij diezelfde avond in de Deventer Schouwburg heeft opgetreden, geeft hij bij Eus de toegift.

 • Sander Schimmelpenninck (24 maart 2019)

  Mar 23 2019

  Vanavond is Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck te gast. Samen met Ruben van Zwieten schreef hij het boek Elite Gezocht. Tijd voor een goed gesprek. En zou Eus zelf eigenlijk bij de elite horen?

 • Cornald Maas (17 maart 2019)

  Mar 16 2019

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zondag het 1-op1-interviewprogramma 'Onze Man in Deventer', live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Deze week is te gast: schrijver, presentator en programmamaker Cornald Maas. In het laatste half uur is De Krokante Leesmap te beluisteren.

 • Bas Heijne (10 maart 2019)

  Mar 09 2019

  In deze nacht nestelt schrijver en essayist Bas Heijne zich op de bank van Eus.

 • Cecile Koekkoek (3 maart 2019)

  Mar 02 2019

  Dit keer was schrijfster, columnist en VARAgids-hoofdredacteur Cecile Koekkoek te gast bij Eus.

 • Stefano Keizers (24 februari 2019)

  Feb 23 2019

  Het is weer zaterdagnacht en tijd voor een gast om op de bank aan te schuiven naast Eus. Vannacht is dat niemand minder dan Stefano Keizers.

 • Ans Boersma (17 februari 2019)

  Feb 16 2019

  Ans Boersma was journalist in Turkije, totdat ze werd uitgezet. Nu schuift ze bij Eus aan op de bank en doet haar verhaal.

 • Jan Vlug (10 februari 2019)

  Feb 09 2019

  Jan Vlug, strafrechtadvocaat, schuift aan bij Eus. Hij werd landelijk bekend als raadsman van de moordenaar van Marianne Vaatstra en geeft zijn visie op de Nederlandse rechtsstaat.

 • Henk Spaan (3 februari 2019)

  Feb 02 2019

  Hij is fan van Nouri en schreef een boek over hem: Henk Spaan. Hij schuift bij Eus aan om daarover te praten, en natuurlijk nog over veel meer.

 • Martha Riemsma (27 januari 2019)

  Jan 26 2019

  Het is weer zaterdagnacht dus voor Onze Man in Deventer betekent dat maar één ding: tijd voor een gast op de bank. Deze avond is dat Martha Riemsma.

 • Humberto Tan (20 januari 2019)

  Jan 19 2019

  Humberto Tan gaat beginnen met zijn nieuwe show VTBL. Over die show, RTL Late Night en over zijn broer vertelt hij in een bijzonder gesprek met Eus.

 • Renze Klamer - Matthijn Buwalda (13 januari 2019)

  Jan 12 2019

  Eus is ziek dus Renze neemt het over! En wel met niemand minder dan zanger Matthijn Buwalda

 • Jan Heemskerk (6 januari 2019)

  Jan 05 2019

  Eus en Jan Heemskerk (schrijver en journalist) hebben elkaar vier á vijf jaar geleden voor het laatst gezien: meer dan genoeg om over bij te praten dus.

 • Beatrice de Graaf (30 december 2018)

  Dec 29 2018

  Dit keer kruipt Beatrice de Graaf naast Eus op de bank.

 • Bert Huisjes (23 december 2018)

  Dec 22 2018

  Buiten is het koud, binnen bij Eus is het tijd om op te warmen. Bart Huisjes laat hem dat natuurlijk geen twee keer zeggen.

 • Achmed Akkabi (16 december 2018)

  Dec 15 2018

  Vanavond schuift Achmed Akkabi naast Eus op de bank.

 • Lilian Marijnissen (9 december 2018)

  Dec 08 2018

  Ze werd dit jaar fractievoorzitter van de SP, Lilian Marijnissen. Over haar rol als vrouwelijke fractievoorzitter, samenwerken met Rutte en een blik op de toekomst vertelt ze aan Eus.

 • Wilfred Genee (2 december 2018)

  Dec 01 2018

  De kinderen slapen, het is koud en Wilfred Genee kruipt met een kopje thee naast Eus op de bank. Door de uitspraken de afgelopen week in zijn programma lag hij nogal onder vuur.

 • Lakshmi (21 oktober 2018)

  Oct 20 2018

  Ze is singer songwriter en zit op de bank bij Eus: Lakshmi.

 • Marith Iedema (14 oktober 2018)

  Oct 13 2018

  Schrijfster, journalist en oud-model Marith Iedema schuift aan bij Eus. Over de open relatie met haar ex en over de liefde vertelt ze in een bijzonder gesprek.

 • Jaap Robben (7 oktober 2018)

  Oct 06 2018

  Schrijver Jaap Robben werd bekend door 'Birk' en leeft liever op het platteland dan in de stad. Maar voor nu is hij in de binnenstad van Deventer en kruipt hij bij Eus op de bank.

 • Johan Derksen (29 juli 2018)

  Jul 28 2018

  Eus had hem nog nooit ontmoet maar ziet hem al wel 20 jaar op televisie: Johan Derksen. En nu zit hij daar in zijn eigen woonkamer.

 • Adriaan van Dis (22 juli 2018)

  Jul 21 2018

  Eus heeft een boekenkast van meer dan vier meter hoog. Dus als Adriaan van Dis naar binnenloopt, neemt hij eerst wat titels daarvan door. Het is het begin van een mooi gesprek, wat veel te snel weer klaar is.

 • Murat Isik (15 juli 2018)

  Jul 14 2018

  Hij won de Libris Literatuurprijs met zijn boek 'Wees Onzichtbaar'. Over hoe het boek nogal wat teweegbracht vertelt Murat Isik.

 • Ellen Deckwitz (8 juli 2018)

  Jul 07 2018

  Ze is geboren in Deventer maar niet getogen: Ellen Deckwitz. Ze kruipt naast Eus op de bank en vertelt over waar ze wel is opgegroeid. En nog veel meer natuurlijk.

 • Diederik Ebbinge (1 juli 2018)

  Jun 30 2018

  Diederik Ebbinge werd onderscheiden met de nibkovschijf. Eus is benieuwd of hij dat zelf had verwacht. Reden genoeg om eens een goed gesprek te voeren op de bank in Deventer.

 • Sadet Karabulut (24 juni 2018)

  Jun 23 2018

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Marcel van Roosmalen (17 juni 2018)

  Jun 16 2018

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Linda Hakeboom (31 december 2017)

  Dec 30 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Matthijs van Nieuwkerk (24 december 2017)

  Dec 23 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Nico Dijkshoorn (17 december 2017)

  Dec 16 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Youri Mulder (10 december 2017)

  Dec 09 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more

 • Franca Treur (3 december 2017)

  Dec 02 2017

  Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen. Eus is een nieuwsg...more