PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

PrOTkASt

In deze podcast praten we over vanalles. Wat we deden, wat we leuk vinden, wat we goed kunnen, weetjes, sport, dansjes... alles komt aan bod. De protkast wordt gevuld door onze 2 kinderen, die 6 en 4 jaar zijn.

Afleveringen

 • #6: Het luisterverhaal

  Jan 03 2021

  We maakten een luisterverhaal (met veel bloed, zweet en tranen...) en Pepijn kiest een winnaar van de pareidolie-wedstrijd! BTW: Happy new year!

 • #5: Je kan er een toepke lijm in doen.

  Jul 11 2020

  Na alle corona stress is het nu tijd voor wat vakantie. We delen twee anti-verveeltips en vertellen een verhaal dat aan de ribben blijft plakken. Pepijn legt uit wat een pareidolie en een "not"-mop is. We hebben uiteraard een nieuwe prijsvraag en ... een winnaar van vorige keer! We hebben ook enkele verse West-Vlaamse lesjes klaar.

 • #4: Papa, je hebt je GSM ondersteboven vast...

  May 17 2020

  Pepijn knutselde een teletijdsmachine waarmee we even 30 jaar in de toekomst gaan piepen. Pepijn heeft een mop en twee dierenweetjes. Klara kreeg een bekentenis binnen ivm de Puddingzaak. Fitness-instructeur Pepijn maakt zich boos. We gaan ook op bezoek in het circus en kiezen natuurlijk een nieuwe winnaar voor de prijsvraag. Wie o wie waagt zijn kans in de nieuwe prijsvraag?

 • #3: Hij heeft mijn rugzakske vast!

  Apr 25 2020

  Het fake-new met Pepijn. We leren nog wat West-Vlaams. Door alle stress hebben we ook nood aan relaxatie. Uiteraard kiezen we een winnaar en is er een nieuwe prijsvraag! (Deelnemen kan op onze website www.protkast.com) We beginnen de verhoren in verband met de Puddingzaak meteen met een telefoontje naar de hoofdverdachte. We maken wat reclame voor Tjoep met een hoedje en het verhaal van Guus op facebook. Linkjes staan op de pagina "Afleveringen" op onze website! Allen daar heen!

 • #2: Een skaap

  Apr 09 2020

  In de tweede aflevering van de onze PrOTkASt leren we West-Vlaams, maken we de winnaar van vorige week bekend, staan er weer wat dierenweetjes klaar en lachen we ons stuk met de mop van de week. Uiteraard gaan we ook weer wat sporten en nemen we daarna de tijd om even terug af te koelen met een verhaal en ... een nieuwe prijsvraag! Invullen kan op www.protkast.com. Vergeet ons ook niet te liken en te volgen op facebook.com/protkast.  Op de facebookpagina zal je ook kunnen volgen wie het pud...more

 • Trailer van aflevering 2

  Apr 06 2020

  Wat komt allemaal aan bod in aflevering 2? Luister naar deze super spannende trailer en kom het te weten! Meer info? Stemmen? Prijsvragen? Kleuterplaten? Op naar www.protkast.com!!

 • #1: De vuurdoop

  Apr 01 2020

  Onze allereerste poging tot een podcast. We verzonnen wat rubrieken om een houvast te hebben en maakten samen wat "tunes en jingles". Dan was het "gaan met de banaan"! Meedoen aan de prijsvraag? Stemmen voor een volgende aflevering? Het kan! Spoed u naar www.protkast.com. U vindt er ook handgemaakte kleurplaten van Shaun het Schaap!