PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Staatsgeheim

Voor een sociaal podcastexperiment wordt student Max samen met een wildvreemde 21 dagen de wildernis ingestuurd. De werkelijke aanleiding voor het experiment blijkt echter anders dan gedacht. Dit is een podcast die nooit gemaakt had mogen worden. Staatsgeheim is een vierdelige fictiepodcast, een Topcast Original van Harm Duco Schut en Loek Hennipman, onder regie van Daan Groot.

Afleveringen

 • Bonus - Eindsong: Abaddon (Démira)

  Jan 06 2021

  Voor de eindsong van Staatsgeheim zijn wij veel dank verschuldigd aan Démira. Het prachtige ‘Abaddon’ is afkomstig van haar EP ‘White Ravens’.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • IV - Het Offer

  Nov 30 2020

  Deze is voor Leon. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • III - De Geheugenkaarten

  Nov 24 2020

  Hoe handel je in een noodsituatie?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • II - Fictieve Herinneringen

  Nov 17 2020

  Gaslighting: een effectieve manipulatietechniek.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • I - Het Podcastexperiment

  Nov 10 2020

  Sommige leugens zijn zo groot dat ze onzichtbaar zijn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Trailer - Staatsgeheim

  Nov 07 2020

  'Staatsgeheim' is de vierdelige podcastserie, een Topcast Original van Harm Duco Schut en Loek Hennipman, onder regie van Daan Groot.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.