PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Twistappels

In 2002 leert Jakob de liefde van zijn leven kennen. Alles lijkt koek en ei wanneer de twee samen een boerderij met een prachtige appelboomgaard betrekken. Maar wanneer een boomgaard in de buurt afbrandt, waarbij een vrouw om het leven komt, blijkt dat de liefde van Jakob minder idyllisch is dan het lijkt. Met wie belt Vincent in het holst van de nacht? Wanneer het ene mysterie wordt opgelost, dient het volgende zich al aan. Een 6-delige serie van KANZI®, Babylon Audio Collective en Topcast Med...more

Afleveringen

 • 6 - De brand

  Jan 25 2022

  Jakob is volledig in de war, maar blijkt niet de enige: ook Vincent is van de leg. En dan lijkt de geschiedenis zich op een vreselijke manier te herhalen… Twistappels is een 6-delige serie van KANZI® en Topcast Media. Volg de podcast en mis geen aflevering.

 • 5 - Telemarketeer

  Jan 24 2022

  Jakob vermoedt dat Vincent ‘s nachts met een nieuwe liefde belt, zoals hij dat ooit met hém deed toen Vincent nog getrouwd was. Maar als hij op onderzoek uitgaat, komt hij tot een verbijsterende ontdekking… Twistappels is een 6-delige serie van KANZI®. Volg de podcast en mis geen aflevering.

 • 4 - Het telefoontje

  Jan 23 2022

  Een zorgwekkend bericht brengt Jakob en Vincent terug naar de oude boerderij waar hij met Selin woonde. De vreselijke schok te boven, verdwijnt Vincent ‘s nachts steeds vaker om mysterieuze telefoontjes te plegen. Twistappels is een 6-delige serie van KANZI®. Volg de podcast en mis geen aflevering.

 • 3 - Verboden liefde

  Jan 20 2022

  In de bibliotheek van de universiteit slaat de vonk over tussen Jakob en Vincent, maar een ingewikkelde situatie maakt zorgeloos samen zijn onmogelijk. Hun geheime telefoongesprekken brengen hen steeds dichter bij elkaar. Twistappels is een 6-delige serie van KANZI®. Volg de podcast en mis geen aflevering.

 • 2 - De ontdekking

  Jan 20 2022

  De liefde voor Jakob is te sterk. Vincent verlaat zijn vrouw Selin en zijn geliefde appelboomgaard voor een nieuw leven. Dat lijkt zij echter maar moeilijk te kunnen verkroppen… Twistappels is een 6-delige serie van KANZI®. Volg de podcast en mis geen aflevering.

 • 1 - Het begin

  Jan 20 2022

  Student Aardwetenschappen Jakob geniet van het vrijgezelle leven in Utrecht en wil van relaties eigenlijk niets weten. Maar zijn gevoel wordt plots flink op de proef gesteld wanneer Vincent zijn leven binnenwandelt... Twistappels is een 6-delige serie van KANZI®. Volg de podcast en mis geen aflevering.

 • Trailer - Twistappels

  Jan 19 2022

  Twistappels is een 6-delige podcastserie van Kanzi®️. Volg de podcast en mis geen aflevering.