PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Zender Obama Podcast

Amateurs en lady's! U staat even rechtstreeks in de verbinding met het keiharde podcastsignaal van de Zender Obama. In Hi-fi stereo, een klein regeltje RDS voor de tekstbeleving en een knuppeltje voor de smaakbeleving. Knisperend hoog en subtropisch laag! Helemaal, optimaal, magistraal en achtmaal verticaal. De Zender Obama met de plaat die u verstaat. Titom!

Afleveringen

 • Mooie verhalen in de Knallende Knuppel met Barrie Brandslang

  May 30 2020

  Jahaaa het was weer raak in Café de Knallende Knuppel. Daar zat de enige echte Barrie Brandslag. Die heeft ook altijd mooie verhalen. Barrie zit aan de medicijnen, maar niet helemaal de juiste. Lúster maar met: het signaal van de Zender Obama, helemaal, magistraal, optimaal en achtmaal verticaal. Het is de Zender Obama met de plaat die u verstaat! Wat een Sound!

 • Benny heeft een handeltje en Buurman John wint de Lotto!

  May 30 2020

  Onze vriend Benny Telstar is onderweg in de Lada naar Groningen, mooi clandestien handeltje weer. Maar goed u weet het met Benny, kan nooit normaal gaan. En Buurman John wint de Lotto en weet daar wel raad mee. Ja, het gaat weer mooi op de Piratenboulevard.

 • Echte mannen hebben geen 'six-pack' die hebben ze al lang opgedronken

  May 30 2020

  De plaatjes zitten ook vandaag weer lekker pikant aan de drie meter band. Uiteraard is de vrouw weer onderweg in de Unimog naar de supermarkt voor de groene bakkies en het bruine fruit. John zat deze week alleen in het café, met twee blauwe ogen. Hoe kan dat nou weer? Zal wel weer aan de lady liggen...

 • Buurman John wil Dippie Dippie maar dat loopt anders

  May 30 2020

  Buurman John het Platenkanon heeft een teleurgestelde lady in huis. Want John heeft wel zin in Dippie Dippie, maar pakt dat niet altijd zo handig aan. Nou ja, dan maar 'lachen' in het vuistje. 

 • Met Benny in de Lada. En dat loopt net wat anders dan gepland...

  May 30 2020

  Zender Obama gaat in deze aflevering met Benny Telstar op pad,  u weet wel, de zoon van John het Platenkanon. Nou dan gebeurt er altijd wel wat. Benny heeft een nieuwe lada, die loopt mooi, maar Benny heeft nogal een bijzondere rijstijl...

 • Trailer Zender Obama Podcast - Abonneer je nu!

  Apr 10 2020

  Nederlands grootste etherpiraat is hier én hij blijft! De belevenissen van de Zender Obama, de lady, buurman John het Platenkanon, Benny Telstar en de rest van de Piratenboulevard beluister je nu overal: in de Zender Obama Podcast! Abonneer je nu en mis geen seconde! Uiteraard in stereo en een klein regeltje RDS.

 • Freddy Frituur doet aan Olympische seks

  Jun 08 2018

  Het was weer feest op de Piratenboulevard, met name in het café, bij Lamme Leo en Marietje Grolsch. De grootste natnekken zaten weer aan het gele infuus: Bennie en Wim. Na afloop nog even met de pantybeukers langs Freddy Frituur. Doet Fred nog weleens dippie dippie?

 • Zon zee strand, een hoop vertier en de naad vol zand

  Jun 01 2018

  Nee nou wordt ie mooi, we hebben een nieuwe bewoner op de Piratenboulevard: Gerrit Rukwind. Maar goed, Gerrit kwam niet alleen, woont samen met de lady en heeft ook al de weg weten te vinden naar de Knallende Knuppel. Zal wel weer mooi gaan! Uiteraard komt Freddy Frituur en Benny Telstar ook weer voorbij. En zou er nog telefoon komen van Jolly Jolke? U hoort het bij Zendertje Obama!

 • Toetsen of examens kun je herhalen, feestjes niet!

  May 18 2018

  Ha stelletje pruimenpoetsers. De examens zijn weer aan de gang: Bennie Telstar zegt altijd toetsen of examens kun je herhalen, feestjes niet! De Zender draait ze weer achtmaal verticaal weg. De lady heeft de unimog weer aangeslinderd, voor de groene bakjes want we hebben een lang weekend! Lúster maar met, Titom! Oja, zou er nog telefoon komen van Jolke?

 • Liever de ruis van een piraat, dan het geluid van een commerciële plaat!

  May 04 2018

  Links, rechts: liever de ruis van een piraat dan het geluid van een commerciële plaat! Titom, d'r an met de lippe! De Zender staat weer op vol vermogen en het wordt weer een vochtig weekend: 'Het lekkerste sap komt bij Leo uit de tap!' Het gaat er weer mooi aan toe op de Piratenboulevard! O ja, wie belt er weer... Lúster maar met! 

 • Even bellen met Willem. Ja dé Willem! En wie belt er nog meer..

  Apr 27 2018

  Hallo! Test 1, 2! Daar is ie weer: de Zender Obama. Vandaag met een gepland belletje naar Willem, u weet wel dé Willem. Uiteraard kon ook Jolke het weer niet laten om er weer een slinger aan te geven. Jolke hing alweer flink aan het gele infuus, lekker lekker! Maar goed, het platenprogramma moet wel doorgaan!

 • Hatsiekiedeee, Jolke zit ook in de knallende knuppel: Lekker lekker!

  Apr 20 2018

  Mooie boel, de zender staat nog maar net aan en daar heb je Jolke: oeeehhh lekker lekker! Theo Turbo leeft alleen maar voor z'n Manta en de mannen in de knallende knuppel spreken tegenwoordig Russisch. Hoe zit dat? Lúster maar met, in kalm tempo!

 • De droom van elke vent: een vitrine vol groene knuppels en prik op het pierement

  Apr 12 2018

  Het keiharde signaal van de Zender Obama staat weer op vol vermogen. Een hoop geouwehoer op de Piratenboulevard: buurman John het platenkanon heeft nieuwe zomerkleding gehaald bij de kringloop, het was weer feest bij Lamme Leo met Marietje Grolsch en ook Freddy Frituur had het vet weer op vol vermogen.

 • De Zender Obama slingert 'm weer aan. Titom!

  Oct 13 2017

  Freddy Frituur is verliefd, des te vetter des te better! Veder gaat alles z'n gangetje op de piratenboulevard. Benny is weer werkloos en John het Platenkanon doet op z'n tijd nog dippie dippie. Titom!