PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Zin in Zappelin

Luister vanaf woensdag 30 juni naar de kinderpodcast van het bekende tv-programma Zin in Zappelin! Korte luisterverhalen voor peuters en kleuters; ideaal voor thuis, onderweg of op vakantie. Acteur Soy Kroon neemt je mee in de wereld van Zappie en zijn vriendjes!

Afleveringen

 • #10 - Waterpret

  Jun 30 2021

  Poeh, wat is het warm! Zappie en Roef de giraf genieten van een verkoelend badje. Maar dan zet Ollie de olifant alles op zijn kop. Loopt dat goed af? Dat hoor je in dit Zin in Zappelin avontuur!

 • #9 - De verjaardag van Ineke inktvis

  Jun 30 2021

  Zappie gaat met zijn vriendjes op bezoek bij de jarige Ineke inktvis. Zij is dol op cadeautjes en Ollie de olifant heeft heel veel zin in taartjes. Maar krijgen ze dat ook? En zijn ze er wel blij mee? Luister maar gauw naar dit Zin in Zappelin avontuur. 

 • #8 - Zappie is verliefd

  Jun 30 2021

  Oh oh, wat heeft Zappie toch een rode wangen! Zou hij misschien verliefd zijn? Lin de poes denkt van wel, maar Zappie weet het niet zeker. Hij probeert erachter te komen in dit vrolijke Zin in Zappelin avontuur. 

 • #7 - Zappie gaat naar het strand

  Jun 30 2021

  Wat een lekker weer! Zappie gaat met zijn vriendjes naar het strand. Maar dan zien ze een walvis die het heel erg benauwd heeft. Hoe kunnen ze hem nou toch helpen? Ontdek het in dit spannende Zin in Zappelin avontuur. 

 • #6 - Zappie de hond

  Jun 30 2021

  Zappie is een beetje bang voor honden. Maar gelukkig heeft Tante Door geen hond, dus kan hij daar gerust op bezoek gaan. Maar... wat is dat voor engs op de zolder? Luister maar (als je durft) naar dit Zin in Zappelin avontuur!

 • #5 - Verstoppertje

  Jun 30 2021

  Leuk, Zappie en zijn vriendjes spelen verstoppertje! Ollie de olifant is snel gevonden, maar Roef de giraf heeft zich goed verstopt. En waar zou Lin de poes nou toch zijn? Zoek mee in dit Zin in Zappelin avontuur!

 • #4 - Naar de tandarts

  Jun 30 2021

  Oei, Zappie moet naar de tandarts. Wie gaat met hem mee? Lin de poes en Ollie de olifant vinden tandartsen eigenlijk maar eng. Moet Zappie nou alleen? Je hoort het in dit Zin in Zappelin avontuur. 

 • #3 - Goedgemutst

  Jun 30 2021

  Door de harde wind waaien de mutsen van Zappie en Lin de poes zomaar weg. Gauw, erachter aan! Maar vinden ze hun mutsen wel terug? Luister gauw naar dit Zin in Zappelin avontuur. 

 • #2 - De verrassingstaart

  Jun 30 2021

  Hoera! Ollie de olifant is jarig. Maar het cadeau dat Zappie en Lin de poes voor hem bedacht hebben gaat helemaal mis... Hoe dat afloopt hoor je in dit Zin in Zappelin avontuur. 

 • #1 - Hoge nood

  Jun 30 2021

  Oh nee, Lin de poes zit heel hoog in de boom en durft er niet meer uit! Zouden Zappie en Ollie de Olifant haar misschien kunnen helpen? Dat hoor je in dit Zin in Zappelin avontuur. 

 • Nieuw: Zin in Zappelin!

  Jun 23 2021

  Luister vanaf 30 juni 2021 naar de kinderpodcast van het bekende tv-programma Zin in Zappelin! Korte luisterverhalen voor peuters en kleuters; ideaal voor thuis, onderweg of op vakantie. Acteur Soy Kroon neemt je mee in de wereld van Zappie en zijn vriendjes!