PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Bij Andy in de auto Podcast!

Welkom bij Andy in de auto! Profvoetballers, BN’ers, artiesten en Influencers stappen bij Andy in de auto voor een ritje en een goed gesprek! Elke dinsdag om 19:30 een nieuwe gast in de auto!

Afleveringen

 • #146 Numidia - Bij Andy in de auto!

  Jun 28 2022

  Numidia bij Andy in de auto! Numidia El Morabet, Marokkaans-Nederlandse zangeres uit Venlo. Kwam tot de finale bij The Voice Kids, heeft een platencontract bij Trifecta binnengesleept en heeft nu meerdere hits op haar naam staan. Slimme, leuke meid met een prachtige stem en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #145 Rotjoch - Bij Andy in de auto!

  Jun 14 2022

  Rotjoch bij Andy in de auto! Angelo Diop, presentator en producer uit Amsterdam. Hij is de bedenker en presentator van het legendarische hiphop-programma 101 Barz. Absolute legende in de scene, is zelfs geridderd voor zijn bijdrage aan de Nederlandse samenleving en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #144 Wouter Roos - Bij Andy in de auto!

  Jun 07 2022

  Wouter Roos bij Andy in de auto! Volkszanger van het levenslied uit Wageningen. Heeft helaas een extreme zeldzame vorm van Lupus en kan daardoor zelfs niet tegen daglicht. Ondanks zijn tegenslagen, staat hij positief in het leven en maakt hij er het beste van. Prachtige gozer en  mooi om deze Topper in de auto te hebben! Wil jij Wouter ook steunen om een behandeling voor zijn ziekte te realiseren? Doe een donatie via deze link: https://www.gofund.me/52102b43

 • #143 $hirak - Bij Andy in de auto!

  May 31 2022

  $hirak bij Andy in de auto! Julien Willemsen, muziekproducent en DJ uit Rotterdam. 1 van de grootste producers van Nederland, die een platina album en meerdere platina nummers heeft geproduceerd. Scoort veel hits en prijzen en is lekker bezig. Leuke en relaxte gozer, mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #142 Daley Blind - Bij Andy in de auto!

  May 24 2022

  Daley Blind bij Andy in de auto! Linksback van Ajax en Oranje. Inmiddels al 7 landstitels op zijn naam en is nog niet klaar. Keerde terug na een avontuur bij Manchester United en is nu al jaren vaste waarde bij Ajax. Leuke, relaxte gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #141 Knaller - Bij Andy in de auto!

  May 17 2022

  Knaller bij Andy in de auto! Dartell Mercera, 21-jarige rapper uit de Haagse Schilderswijk. Heeft op jonge leeftijd veel meegemaakt, maar heeft dat omgezet in positiviteit. Goeie gozer, heeft een nieuw album uit en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #140 Remko Pasveer - Bij Andy in de auto!

  May 03 2022

  Remko Pasveer bij Andy in de auto! Keeper van Ajax uit Enschede. Heeft een geweldig eerste seizoen gehad bij Ajax en heeft zijn strepen verdiend op het hoogste niveau. Goeie keeper, goeie gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben! Manscaped trimmer:Ontvang 20% korting en gratis verzending met de code BAIDA op Manscaped.com. Dat is 20% korting met gratis verzending op manscaped.com en gebruik de code BAIDA. Ontgrendel je vertrouwen en gebruik altijd het juiste gereedschap voor de klus met...more

 • #139 Thomas van der Vlugt (StukTV) - Bij Andy in de auto!

  Apr 26 2022

  Thomas van der Vlugt bij Andy in de auto! Presentator, youtuber, dj en zanger. Maakt al meer dan 10 jaar geweldige progamma's met StukTv en is de nieuwe vrijgezel in het Videoland-programma De Bachelor. Leuke, relaxte gozer, is goed bezig en mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #138 Trobi - Bij Andy in de auto!

  Apr 18 2022

  Trobi bij Andy in de auto! Bryan du Chatenier, 22-jarige multi-platina producer/DJ uit De Lier. Heeft vele hits op zijn naam staan met top artiesten. Bracht onlangs zijn debuutalbum 'Trobi on the beat' uit en staat inmiddels hiermee op nr 1. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #137 Marouane Meftah (Komtgoed Mocro Maffia) - Bij Andy in de auto!

  Apr 05 2022

  Marouane Meftah bij Andy in de auto! Marouane, beter bekend als Komtgoed van de hitserie Mocro Maffia. Acteur uit Amstelveen, 18 jaar en nu al meerdere hoofdrollen op zijn naam staan. Goeie acteur, slimme en leuke gozer! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #136 Sjoerd (Joey Mocro Maffia) - Bij Andy in de auto!

  Mar 29 2022

  Sjoerd bij Andy in de auto! Sjoerd Fleur, beter bekend als publiekslieveling Joey van de hitserie Mocro Maffia. Deed het fantastisch en heeft nu ook zijn eigen show 'Joey en z'n matties'. Leuke, lieve gozer waar we zeker meer van gaan zien. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #135 Mula B - Bij Andy in de auto!

  Mar 15 2022

  Mula B bij Andy in de auto! Hicham Gieskes, rapper uit de Haagse Schilderswijk. Deze Meesterplusser heeft al vele hits op zijn naam staan en staat nu met zijn nieuwe album PRIX D'AMI op nr.1. Slimme gozer, goeie artiest en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #134 Sjaak Swart - Bij Andy in de auto!

  Mar 08 2022

  Sjaak Swart bij Andy in de auto! Mister Ajax, absolute legende en club icoon. Hij maakte deel uit van het gouden Ajax-elftal en speelt op met 83 jaar nog steeds bij Lucky Ajax. Won 3x achter elkaar de Champions League, pakte 5x de KNVB beker en werd maar liefst 8x landskampioen. Prachtige vent, waar je alleen maar respect voor kan hebben. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #133 Alex Soze - Bij Andy in de auto!

  Mar 01 2022

  Alex Soze bij Andy in de auto! Vlogger uit Groningen, letterlijk net opgehaald uit de gevangenis voor een ritje naar huis. Een gozer vol energie, hart op de tong en gewoon lekker zichzelf. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #132 Adje - Bij Andy in de auto!

  Feb 22 2022

  Adje bij Andy in de auto! Julmar Simons, deze legend draait al meer dan 14 jaar mee in de Nederlandse hiphopwereld. Heeft veel albums en hits op z'n naam, waaronder Cono die al meer dan 200 miljoen Spotify streams opleverde. Goeie gozer, maakt goeie muziek en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #131 Jorrit Hendrix - Bij Andy in de auto!

  Feb 15 2022

  Jorrit Hendrix bij Andy in de auto! Terug in de Eredivisie na een avontuur bij Spartak Moskou en klaar voor een frisse start bij Feyenoord. Hij is 3x landskampioen geworden met PSV en speelde voor Oranje. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #130 Hamicha - Bij Andy in de auto!

  Feb 03 2022

  Mohamed "Hamicha" Mezouari bij Andy in de auto! Marokkaans-Nederlands kickbokser die onder contract staat bij Glory. Huidig #1 in de Welterweight divisie en heeft veel K.O's op z'n naam staan. Leuke slimme gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #129 ADF Samski - Bij Andy in de auto!

  Jan 25 2022

  ADF Samski bij Andy in de auto! Samir Plasschaert, rapper uit Rotterdam Noord. Groot talent en veelbelovende artiest van dit moment. Ging viraal met zijn track ‘No Hook’ en binnenkort komt zijn nieuwe album uit. Rustig lieve gozer met een goed hart en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #128 Boer Ayoub - Bij Andy in de auto!

  Jan 11 2022

  Boer Ayoub bij Andy in de auto! Ayoub Louihrani uit Amsterdam, de enige Marokkaanse boer in Nederland. Heeft nu zijn eerste zesdelige tv-programma Boer Ayoub op NPO 3. Fantastische gozer, met veel ambitie en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #127 Wouter (Temptation Island) - Bij Andy in de auto!

  Jan 04 2022

  Wouter bij Andy in de auto! Groningse sportschoolhouder Wouter van Dort. Deed samen met zijn liefje Julia mee aan Temptation Island 2021. Inmiddels is hij weer vrijgezel en druk bezig met zijn ondernemingen. Relaxte, nuchtere gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #126 Marijn Kuipers - Bij Andy in de auto!

  Dec 21 2021

  Marijn Kuipers bij Andy in de auto! Beeldschone blondine uit Friesland. Gaat lekker als Influencer en doet het top als presentatrice bij Rumag. Leuke spontane meid, met veel talent waar we zeker meer van gaan zien! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #125 Ashafar part 2 - Bij Andy in de auto!

  Dec 14 2021

  Ashafar opnieuw bij Andy in de auto! Nog steeds één van de top rappers van Nederland. Scoort nog steeds hits en is stappen aan het maken. Top gozer, altijd lachen en een jongen naar mijn hart! Mooi om deze Topper weer in de auto te hebben!

 • #124 Tyjani Beztati - Bij Andy in de auto!

  Dec 01 2021

  Tyjani 'The Wonderboy' Beztati bij Andy in de auto! Huidig lichtgewicht Wereldkampioen kickboksen. Deze Amsterdammer met Marokkaans-Surinaamse roots, heeft een contract bij GLORY en maakt grote stappen in de vechtsport. Leuke slimme gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #123 Milan Knol - Bij Andy in de auto!

  Nov 29 2021

  Milan Knol bij Andy in de auto! Één van de eerste grote bekende Youtubers van Nederland. Doet het al meer dan 10 jaar fantastisch op Youtube en zijn video's zijn al meer dan 800 miljoen keer bekeken. Leuke, relaxte gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #122 Luis Tavares - Bij Andy in de auto!

  Nov 29 2021

  Luis Tavares bij Andy in de auto! Voormalig Enfusion Light Heavyweight en Heavyweight kampioen Kickboksen uit Rotterdam. Vecht nu voor GLORY en is op weg naar de Top. Leuke relaxte gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #121 Noussair Mazraoui part 2 - Bij Andy in de auto!

  Nov 15 2021

  Noussair Mazraoui bij Andy in de auto! Rechtsback van Ajax en international van Marokko. Bezig aan een geweldig seizoen en gaat zeker nog een grote stap maken. Mooi om deze Topper weer in de auto te hebben!

 • #120 Leandro Fernandes - Bij Andy in de auto!

  Nov 02 2021

  Leandro Fernandes bij Andy in de auto!  Talentvolle middenvelder van PEC Zwolle. Verruilde PSV voor Juventus en speelde daar met grote sterren als Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala. Nu hij weer terug is van een zware blessure, kunnen we weer van hem genieten in de Eredivisie. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #119 Kees van der Spek - Bij Andy in de auto!

  Nov 02 2021

  Kees van der Spek bij Andy in de auto! Programmamaker, regisseur en journalist. Reist al jaren de hele wereld over om de meest indrukwekkende en spannendste progamma's te maken en ontving zelfs een Emmy. Mooie vent en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #118 Kenneth Taylor - Bij Andy in de auto!

  Oct 12 2021

  Kenneth Taylor bij Andy in de auto! Middenvelder en groot talent van Ajax. Heeft vorig seizoen zijn debuut mogen maken in de Eredivisie en dit seizoen ook in de Champions League. Goede voetballer waarvan we in de toekomst zeker meer gaan zien en mooi om in de auto te hebben! 

 • #117 Hesdy Gerges - Bij Andy in de auto!

  Sep 28 2021

 • #116 Kevin part 2 - Bij Andy in de auto!

  Sep 27 2021

  Kevin bij Andy in de auto! Slow Flow rapper uit Rotterdam. Nog steeds één van de topartiesten van Nederland. Heeft net weer z'n nieuwe album "Grote versnelling" uit en scoort nog steeds de ene hit na de ander. Mooi om deze Topper weer in de auto te hebben!

 • #115 Kosso - Bij Andy in de auto!

  Sep 14 2021

  Kosso bij Andy in de auto! Rapper, bodybuilder en ondernemer uit Limburg. Behaald miljoenen streams met zijn muziek, doet het geweldig met zijn  voedingssupplementen en heeft het goed voor elkaar. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #114 ICE part 2 - Bij Andy in de auto!

  Sep 14 2021

  ICE bij Andy in de auto! Rapper, acteur en de sensatie van de hitserie Mocro Maffia als Tonnano. Ik kreeg veel verzoeken om ICE opnieuw in de auto uit te nodigen. Dus bij deze een lekkere lange aflevering voor de liefhebbers. Geweldige gozer en mooi om weer in de auto te hebben!

 • #113 Ronnie Flex - Bij Andy in de auto!

  Aug 24 2021

  Ronnie Flex bij Andy in de auto! Rapper, zanger en producer uit Capelle aan den IJssel. Al sinds 2008 aan de top en één van de beste artiesten van Nederland. Heeft ongelofelijk veel hits gemaakt en prijzen behaald, een eigen kledinglijn en net zijn 5e album uitgebracht. Toffe gozer, baas en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #112 Poke - Bij Andy in de auto!

  Aug 17 2021

  Poke bij Andy in de auto! Resinjo Wijngaarde beter bekend als Poke. Rapper uit Nijmegen, begon als vuilnisman en gaat nu als een raket in de rapscene. Kwam als 18-jarige van Paramaribo naar Nederland, scoorde een contract bij TopNotch en heeft al een aantal hits op zijn naam. Mooie vent en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #111 FawryNotSawry - Bij Andy in de auto!

  Aug 17 2021

  FawryNotSawry bij Andy in de auto! Youtube-sensatie FawryNotSawry de nieuwe roddelkoning van Nederland. Begonnen met recaps maken over Temptation Island en gaf zijn ongezouten mening. Doet het goed bij RUMAGTV en heeft inmiddels vele volgers op Instagram. Leuke gozer, lekker zichzelf en mooi dat hij de auto was.

 • #110 Gebroeders Timber - Bij Andy in de auto!

  Aug 10 2021

  Gebroeders Timber bij Andy in de auto! Talentvolle tweeling uit Utrecht die grote stappen maken in de voetbalwereld. Jurrien is vaste waarde bij Ajax en speelt in Oranje en Quinten heeft zojuist de overstap gemaakt naar FC Utrecht. Goeie voetballers, leuke jongens en echte broeders! Mooi om deze Toppers in de auto te hebben!

 • #109 Guus Til - Bij Andy in de auto!

  Jul 27 2021

  Guus Til bij Andy in de auto! Deze aanvallende middenvelder speelde 2 jaar geleden bij Az en was daar aanvoerder en clubtopscorer. Maakte een transfer naar Spartak Moskou en speelt nu op huurbasis voor Feyenoord. Goeie voetballer, leuke gozer mooi om in de auto te hebben!

 • #108 Sevn Alias - - Bij Andy in de auto!

  Jul 13 2021

  Sevn Alias bij Andy in de auto! Sevaio Mook beter bekend als Sevn. Rapper, labeleigenaar en acteur uit Amsterdam. Speelde "Stille" in de hitserie Mocro Maffia, heeft 7 albums op zijn naam en brengt binnenkort zijn 8e album uit. Goeie, relaxte gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #107 Tyrell Malacia - Bij Andy in de auto!

  Jul 13 2021

  Tyrell Malacia bij Andy in de auto!  Talentvolle linksback van Feyenoord. Speelde een goed seizoen en was de uitblinker op het jeugd EK met Jong Oranje. Een jongen met een hart van goud en een mooie carrière voor zich. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #106 Myron Boadu - Bij Andy in de auto!

  Jul 13 2021

  Myron Boadu bij Andy in de auto!  Snelle, talentvolle super spits van AZ. Werd al international op zijn 18e, staat in de belangstelling van grote clubs en is een echte goalgetter. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #105 Devyne Rensch - Bij Andy in de auto!

  Jul 13 2021

  Devyne Rensch bij Andy in de auto! Rechtsback van Ajax en één van de grootste talenten van Nederland. Heeft in zijn debuutjaar een basisplek veroverd en de dubbel gepakt en gaat ongetwijfeld een grote carrière tegemoet. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #104 Brian Brobbey - Bij Andy in de auto!

  Jul 13 2021

  Brian Brobbey bij Andy in de auto!  Sterke, talentvolle spits uit Amsterdam. Gaat na 11 jaar Ajax een nieuw avontuur aan bij Red Bull Leipzig. Goeie voetballer met de potentie om de Top te halen. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #103 Esko - Bij Andy in de auto!

  Jul 13 2021

  Esko bij Andy in de auto! Stacey Walroud beter bekend als Esko. Producer, rapper, schrijver en manager. Ging van de bodem naar de top, heeft met de beste samengewerkt en heeft vele hits geproduceerd. Gaat zijn 2e album uitbrengen en geeft ons hier een primeur. Goeie, relaxte gozer en is goed bezig! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #102 Jan Roos - Bij Andy in de auto!

  Jul 13 2021

  Jan Roos bij Andy in de auto! Uitgesproken journalist, tv & radiopresentator, columnist, opiniemaker, content maker en voormalig politicus. Onder andere bekend van BNR, PowNed en GeenStijl. Mooie vent die zegt wat hij denkt en is altijd lekker zichzelf. Doet het nu fantastisch met zijn YouTube progamma RoddelPraat en neemt ook hier geen blad voor de mond. Geweldig om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #101 Architrackz - Bij Andy in de auto!

  May 19 2021

  Architrackz bij Andy in de auto! Producer, beatmaker en rapper Dwayne Meerzorg, beter bekend als Architrackz. Dit multitalent uit Amsterdam begon als rapper, maar maakte vooral naam als producer en scoorde hiermee een aantal hits. Inmiddels heeft hij zijn rap carrière nieuw leven ingeblazen en brengt hij zijn 3e album uit. Relaxte gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #100 Hef - Bij Andy in de auto!

  May 16 2021

  Hef bij Andy in de auto! Deze legend is één van de hardste rappers van Nederland en België en is al sinds 2008 een icoon in de  hiphopwereld. Heeft al 10 albums uitgebracht, veel hits en awards op zijn naam en doet het nu ook geweldig met zijn Podcast Rookworst. Goeie gozer, lekker zichzelf en een absolute baas! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #99 Noor Omrani - Bij Andy in de auto!

  Apr 27 2021

  Noor Omrani bij Andy in de auto! Noor is één van de grootste hockey talenten van Nederland. Speelt in het 1e van HC Den Bosch en jong Oranje en is vastberaden om de beste van de wereld te worden. Mooie slimme meid, lekker spontaan en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #98 Ta Joela - Bij Andy in de auto!

  Apr 23 2021

  Ta Joela bij Andy in de auto! Presentator, entertainer en YouTube fenomeen uit Dordrecht. Maakt fantastische content en is ook goed bezig met muziek. Heeft een mooi gevoel voor humor en is lekker zichzelf. Mooie gozer en een Topper om in de auto te hebben! 

 • #97 Queensy Menig - Bij Andy in de auto!

  Apr 13 2021

  Queensy Menig bij Andy in de auto!  Vleugelspeler van Fc Twente. Speelde onder andere voor Ajax, PEC Zwolle, Nantes en Oldham Athletic. Goeie voetballer, goeie gozer en mooi om hem in de auto te hebben.

 • #96 Appa - Bij Andy in de auto!

  Apr 07 2021

  Appa bij Andy in de auto! Rachid El Ghazaoui beter bekend als Appa. Rapper en maatschappelijk ondernemer, met een vocabulaire waar je u tegen zegt. Met zijn diepzinnige en politiek geladen teksten, is hij een absolute rap icoon, die al sinds 2001 zijn strepen heeft verdiend. Relaxte en slimme gozer, die zich geweldig inzet voor de jeugd. Mooi om deze Topper in de auto te hebben. 

 • #95 Clubhouse Q&A Robert de Hoog (Tatta Mocro Maffia) - Bij Andy in de auto!

  Apr 06 2021

  Robert de Hoog bij Andy in de auto! Beter bekend als Tatta van de hitserie Mocro Maffia. Speciaal voor de fans gingen Robert en ik live op Clubhouse om vragen te beantwoorden. 

 • #94 Robert de Hoog (Tatta Mocro Maffia) - Bij Andy in de auto!

  Apr 06 2021

  Robert de Hoog bij Andy in de auto! Acteur die al een tijdje meeloopt en al tientallen rollen heeft gespeeld. Won een Gouden Kalf voor Beste Acteur, heeft gewerkt met Steven Spielberg en had de hoofdrol in de eerste Nederlandstalige 3D-film Nova Zembla. Doet het nu fantastisch met zijn rol als Tatta in de hitserie Mocro Maffia. Geweldige acteur en relaxte gozer! Mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #93 Michael van der Plas - Bij Andy in de auto!

  Mar 31 2021

  Michael van der Plas bij Andy in de auto! Voormalig realityster en ras-Hagenees met 9 seizoenen reality-tv op z'n naam. Was vorig jaar veel in opspraak vanwege zijn arrestatie, maar is nu weer goed bezig met zijn kledinglijn. Mooi om het verhaal van deze Topper te horen!

 • #92 Bokoesam - Bij Andy in de auto!

  Mar 17 2021

  Bokoesam bij Andy in de auto! Veelzijdige rapper en stijlicoon uit IJburg. Is al jaren goed bezig met het maken van muziek en weet zich telkens weer te onderscheiden met zijn unieke stijl. Leuke en relaxte gozer en mooi om het verhaal te horen v an deze Topper!

 • #91 Sonny Lorenzo (Temptation Island) - Bij Andy in de auto!

  Mar 17 2021

  Sonny Lorenzo bij Andy in de auto! Hij is zonder twijfel de meest besproken kandidaat van 'Temptation Island: Love or Leave. Doet het goed als ondernemer en influencer. Positieve gozer en is lekker zichzelf. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #90 Walid Benmbarek (Mocro Maffia) - Bij Andy in de auto!

  Mar 09 2021

  Walid Benmbarek bij Andy in de auto! Acteur en CEO van zijn eigen afbouw bedrijf. Speelde onder andere in GTST, Infiltrant, Broeders, De luizenmoeder en Penoza. Maar werd bekend bij het grote publiek met zijn rol als Adil KO in de hitserie Mocro Maffia. Goeie acteur, slimme ondernemer, toffe en relaxte gozer! Mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #89 Cor - Bij Andy in de auto!

  Mar 02 2021

  Cor bij Andy in de auto! Opkomende rapper uit Rotterdam. Heeft zeker wat op zijn kerfstok zitten, maar scoort nu als rapper de ene na de andere hit en is bezig met positieve dingen. Relaxte en toffe gozer en mooi om hem in de auto te hebben.

 • #88 Silvester van der Water - Bij Andy in de auto!

  Feb 19 2021

  Silvester van der Water bij Andy in de auto! Talentvolle linksbuiten van Heracles Almelo. Goeie gozer, met een goed gevoel voor humor en mooi om hem in de auto te hebben!

 • #87 3robi - Bij Andy in de auto!

  Feb 02 2021

  3robi bij Andy in de auto! Rapper uit Amsterdam en label eigenaar van Spow Business. Relaxte gozer met een toffe stijl, doet het goed en mooi om zijn verhaal te horen!

 • #86 Jeffrey Herlings - Bij Andy in de auto!

  Jan 27 2021

  Jeffrey Herlings bij Andy in de auto! Als viervoudig wereldkampioen, met 90 Grand Prix titels op zijn naam, behoort Jeffrey tot de absolute top van de wereld en is de beste Nederlands motorcrosser ooit. Deze Topper is een echte prof, in de bloei van zijn leven en heeft een geweldig karakter. Goeie gozer waar je lekker mee kan lachen!

 • #85 Joël Drommel - Bij Andy in de auto!

  Jan 20 2021

  Joël Drommel bij Andy in de auto! Talentvolle keeper van FC Twente. Hij is bezig aan een sterk seizoen en zit inmiddels bij het Nederlands elftal. Goeie gozer, een keeper van de toekomst en mooi om hem in de auto te hebben.

 • #84 Izzle - Bij Andy in de auto!

  Jan 19 2021

   Izzle bij Andy in de auto! Influencer en YouTuber uit Amsterdam. Maakt leuke content met zijn sketches en heeft een goed gevoel voor humor. Relaxte gozer waar je lekker mee kan lachen en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #83 Karim (Temptation Island) - Bij Andy in de auto!

  Jan 06 2021

  Karim Azzoug bij Andy in de auto!  Personal Trainer en Content Creator uit België. Bekend van Temptation Island 2020. Relaxte, nuchtere gozer die goed bezig is en lekker zichzelf is. Mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #82 Mart Hoogkamer - Bij Andy in de auto!

  Dec 29 2020

  Mart Hoogkamer bij Andy in de auto!  Leidse volkszanger uit met een stem van goud. Bekend van Holland's Got Talent. Ging internationaal viraal met zijn versie van "Unchained Melody" op het strand en behaalde hiermee meer dan 400 miljoen views. Geweldige, toffe gozer met veel talent, waar je lekker mee kan lachen!

 • #81 Tino Martin - Bij Andy in de auto!

  Dec 29 2020

  Tino Martin bij Andy in de auto!  Nederlandse zanger, vooral bekend van zijn nummers Doe wat je wil, Jij liet me vallen, Later als ik groter ben en Zij weet het. Heeft meerdere gouden platen op zijn naam en heeft in de grootste zalen van Nederland gezongen. Mooie vent, doet het goed en mooi om hem in de auto te hebben!

 • #80 Shaquille Pinas - Bij Andy in de auto!

  Dec 22 2020

  Shaquille Pinas bij Andy in de auto! Talentvolle verdediger van ADO Den Haag. Is bezig aan een sterk seizoen en maakt een goede indruk in de Eredivisie. Goeie voetballer, leuke gozer en mooi om zijn verhaal te horen.

 • #79 Quintino - Bij Andy in de auto!

  Dec 08 2020

  Quintino bij Andy in de auto! Quinten van den Berg, beter bekend als Quintino. Internationale Dj en producer uit Den Helder. Scoorde een mega hit met ‘Epic’ die platinum werd en heeft samenwerkingen met de grootste DJ's ter wereld. Toffe, relaxte gozer die zijn droom leeft en mooi om hem in de auto te hebben!

 • #78 Bizzey - Bij Andy in de auto!

  Dec 02 2020

  Bizzey bij Andy in de auto! Hip - Hop artiest en DJ uit Amersfoort. Werd bekend met de rapgroep Yellow Claw en is sinds 2016 verdergegaan als solo artiest. Hij scoorde mega hits zoals Traag en Ja, twee succesvolle albums en vele samenwerkingen met de grootste artiesten van Nederland. Toffe en slimme gozer en geweldig om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #77 Dutch Performante - Bij Andy in de auto!

  Dec 02 2020

  Dutch performante bij Andy in de auto! Chahid Charrak, beter bekend als Dutch Performante bij Andy in de auto! Succesvol ondernemer, Influencer en trotste eigenaar van de beruchte Lamborghini Performante. Één van de snelst groeiende Influencers van dit moment en maakt geweldige video's. Relaxte nuchtere gozer, die gewoon lekker zichzelf is en super lekker bezig is. Geweldig om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #76 Kim Holland - Bij Andy in de auto!

  Nov 17 2020

  Kim Holland bij Andy in de auto! Nederlands bekendste pornoactrice, producente, jongerencoach, columniste en tv-persoonlijkheid uit Den Haag. Ze doet het goed met haar televisiezender Meiden van Holland, heeft een boek geschreven en bouwt al meer dan 25 jaar haar eigen seksimperium op. Schat van een vrouw en geweldig om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #75 Humberto Tan - Bij Andy in de auto!

  Nov 15 2020

  Humberto Tan bij Andy in de auto! Radio- en televisiepresentator, sportjournalist, schrijver en fotograaf. Jaren lang presentator van RTL Late Night en is nu weer lekker bezig met progamma's maken. Mooie vent en geweldig om deze Topper in de auto te hebben!

 • #74 Josylvio - Bij Andy in de auto!

  Nov 11 2020

  Josylvio bij Andy in de auto! Rapper uit Naarden en label eigenaar van Hella Cash. Één van de grootste en beste rappers van Nederland. Scoort hit na hit, heeft al 4 hit albums op zijn naam en de vijfde is onderweg. Toffe gozer en geweldig om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #73 Qucee - Bij Andy in de auto!

  Oct 27 2020

  Qucee bij Andy in de auto! Influencer, rapper, gamer en programmamaker uit Spijkenisse. Werd bekend met SuperGaande en is sindsdien een YouTube icoon. Relaxte nuchtere gozer, die gewoon lekker zichzelf is en waar je ongelofelijk veel mee kan lachen. Geweldig om deze Topper in de auto te hebben!

 • #72 Joshua Zirkzee - Bij Andy in de auto!

  Oct 27 2020

  Joshua Zirkzee bij Andy in de auto! 19 jarige spits van Bayern München. Dit supertalent heeft nu al een Champions League titel op zijn naam en speelt met de beste voetballers ter wereld. Goeie voetballer, relaxte gozer en mooi om zijn verhaal te horen.

 • #71 Justin Kluivert - Bij Andy in de auto!

  Oct 14 2020

  Justin Kluivert bij Andy in de auto! Vleugelaanvaller van AS Roma, momenteel verhuurd aan RB Leipzig. Maakte zijn debuut bij Ajax en heeft een aantal interlands op zijn naam.Geweldige talentvolle voetballer, Top karakter en mooi om zijn verhaal te horen.

 • #70 Ché Nunnely - Bij Andy in de auto!

  Oct 09 2020

  Ché Nunnely bij Andy in de auto! Supersnelle, technische en talentvolle rechtsbuiten van Willem II. Kwam vorig jaar over van Jong Ajax en maakte een goede indruk in de Eredivisie. Goeie voetballer, leuke gozer en mooi om zijn verhaal te horen.

 • #69 Václav Cerny - Bij Andy in de auto!

  Oct 06 2020

  Václav Cerny bij Andy in de auto! Talentvolle Tsjechische aanvaller, voor een jaar verhuurd van FC Utrecht aan FC Twente. Is momenteel lekker bezig en lijkt zijn draai te hebben gevonden. Goeie voetballer, mooi karakter en mooi om zijn verhaal te horen.

 • #68 Kik Pierie - Bij Andy in de auto!

  Sep 23 2020

  Kik Pierie bij Andy in de auto! Centrale verdediger van Ajax en momenteel verhuurd aan Fc Twente. Veelbelovende talent waar we ongetwijfeld veel meer van gaan zien in de toekomst. Toffe gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #67 Donny Roelvink - Bij Andy in de auto!

  Sep 15 2020

  Donny Roelvink bij Andy in de auto! Model, acteur en mediapersoonlijkheid. Daarnaast is hij bekend van verschillende TV programma's zoals Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson. Leuke, relaxte gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #66 Xavier Mbuyamba - Bij Andy in de auto!

  Sep 08 2020

 • #65 Calis - Bij Andy in de auto!

  Sep 08 2020

  Calis bij Andy in de auto! Fitness model en Influencer. Bloedmooie en slimme vrouw met een Master in Biomedical Science. Ze is een ster op Instagram met meer dan 600K volgers. Leuke meid en mooi om haar in de auto te hebben!

 • #64 Anna Nooshin - Bij Andy in de auto!

  Sep 01 2020

  Anna Nooshin bij Andy in de auto! Ondernemer, presentatrice, mode blogger en Social Media icoon. Ook bekend van RTL Boulevard, Holland's Next Top Model en Expeditie Robinson. Deze slimme, lieve en mooie vrouw is goed bezig en Top om haar in de auto te hebben!

 • #63 Soufiane Eddyani - Bij Andy in de auto!

  Aug 25 2020

  Soufiane Eddyani bij Andy in de auto! Belgische rapper en zanger. Hij heeft al vele hits op zijn naam staan en zijn videoclips behalen miljoenen views op YouTube. Toffe en leuke gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #62 Hans Mulder - Bij Andy in de auto!

  Aug 04 2020

  Hans Mulder bij Andy in de auto! Cultheld van RKC met een hele interessante carrière. Speelde in India, Spanje en Denemarken en heeft gespeeld met supersterren, zoals Del Piero, Roberto Carlos en Materazzi. Toffe gozer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #61 Mensa - Bij Andy in de auto!

  Aug 04 2020

  Mensa bij Andy in de auto! Deze rapper kwam hard binnen met zijn hitsingle "Hoe Dan", die miljoenen keren bekeken is. Opgenomen in het elftal van talentvolle Nederlandse hiphop-artiesten, die op de nieuwe Eredivisie bal van 2020/2021 staan. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #60 Simone (Temptation Island) - Bij Andy in de auto!

  Jul 22 2020

  Simone bij Andy in de auto! Vormde samen met Zach een koppel op Temptation Island 2020. Inmiddels een Influencer en heeft een eigen kapperszaak. Leuke, mooie en lieve meid! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #59 Dennis Schouten - Bij Andy in de auto

  Jul 21 2020

  Dennis Schouten bij Andy in de auto! Uitgesproken programmamaker en verslaggever van PowNed. Zoekt altijd de grens op, is gewoon lekker zichzelf en alles behalve politiek correct. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #58 BOEF - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  BOEF bij Andy in de auto! Rapper en fenomeen Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, behoort al sinds 2015 tot de populairste rappers van Nederland. Toffe en slimme gozer, mooi om te zien wat hij nu al heeft bereikt. Super om deze Topper in de auto te hebben!

 • #57 Harrie Snijders - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Harrie Snijders bij Andy in de auto! Influencer en dj bekend van “Ex on  The Beach Double Dutch. Had een eigen reality-serie "Harrie: van het kamp naar de ring”. Houdt van de vrouwtjes en geniet lekker van het leven. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #56 Dave Roelvink - Bij Andy in de aut

  Jul 10 2020

  Dave Roelvink bij Andy in de auto! BN'er, model, dj en al jaren met verschillende programma's op de buis. Toffe gozer waar je lekker mee kan lachen! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #55 Fabiola Volkers - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Fabiola Volkers bij Andy in de auto! Groningse realityster, Influencer, model en zangeres, bekend van Holland Next Top Model en Temptation Island. Is gewoon lekker zichzelf en doet haar ding. Lieve, mooie en spontane meid en Top om in de auto te hebben!

 • #54 Jeroen Manschot - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Jeroen Manschot bij Andy in de auto! Top scheidsrechter van de Eredivisie en de Eerste divisie. Leuke gozer, down to earth en heeft humor. Mooi om hem in de auto te hebben. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #53 Sidney - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Sidney bij Andy in de auto! Internetfenomeen Sidney Schmeltz, werd een cultheld met zijn uitspraak "Rijke Tatas". Ook is hij rapper, heeft een eigen theatershow. Een pure entertainer, relaxed, stoned en iemand waarmee je altijd kan lachen. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #52 Frank van Etten - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Frank van Etten bij Andy in de auto! Nederlands volkszanger met een stem van goud! Heeft veel meegemaakt maar is niet kapot te krijgen.Toffe gozer waar je mee kan lachen! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #51 Monica Geuze - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Monica Geuze bij Andy in de auto! De eerste vrouw in de auto en meteen één van de populairste Vlogsters van Nederland! Deze Social Media icoon is al jaren aan de top en blijft stappen maken. Slimme, charmante en beeldschone vrouw! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #50 Nieky Holzken - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Nieky Holzken bij Andy in de auto! 7-voudig wereldkampioen Kickboksen en tweevoudig Europees kampioen thaiboksen. Een echte knokker en mooi om in de auto te hebben. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #49 Sloegie - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Sloegie bij Andy in de auto! Jawad es Soufi is een docent, cabaretier en Influencer uit Rotterdam. Zijn alter ego Sloegie Is razend populair. Leuke gozer met veel humor. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #48 Bilal Wahib - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Bilal Wahib bij Andy in de auto! Ook bekend als Mo de Show van de hitserie Mocro Maffia. Speelde de hoofdrol in de Libi en won een award voor meest veelbelovende jonge Europese acteur van 2020. Is ook goed bezig als muzikant en scoorde een hit met 'Vliegen'. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #47 Agent Marlies - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Wijkagent Marlies van de Waalsprong in Nijmegen bij Andy in de auto! De eerste vrouwelijke gast in de auto. Leuke, spontane meid, die ons in deze lastige tijd veilig houdt. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #46 Oussama Ahammoud (Muis) - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Oussama Ahammoud bij Andy in de auto! Ook bekend als Muis van de hitserie Mocro Maffia. Talentvolle acteur met veel potentie. Als grote fan van de serie en de acteur, vind ik het geweldig om deze Topper in de auto te hebben!

 • #45 RARKO - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  RARKO bij Andy in de auto! YouTube Ster en voormalig prof zaalvoetballer uit de Eredivisie. Kwam op onder de vleugel van Touzani en is nu met zijn hilarische straat interviews een grote Influencer. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #44 Naci ÜNüvar - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Naci Ünüvar bij Andy in de auto! Met 16 jaar nu al één van de grootste talenten van Ajax. Maakte dit jaar zijn debuut en werd hiermee de jongst scorende debutant voor Ajax ooit. Leuke, gezellige gozer die zeker de top gaat halen! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #43 Serdar Gozübüyük - Bij Andy in de auto

  Jul 10 2020

  Serdar Gözübüyük bij Andy in de auto! Rijzende ster onder de scheidsrechters en succesvolle ondernemer! Was met 24 jaar de jongste scheidsrechter ooit in de Eredivisie en staat inmiddels aan de top. Toffe gozer en mooi zijn verhaal te horen! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #42 Yes-R - Bij Andy in de auto

  Mar 22 2020

  Yes-R bij Andy in de auto! Rapper, presentator en acteur, inmiddels al 16 jaar een icoon. Heeft vele successen, albums en hits op zijn naam staan en is een absolute Topper! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #41 Joey Bravo - Bij Andy in de auto

  Mar 17 2020

  15-03-2020 Joey Bravo bij Andy in de auto! YouTube ster, Rapper, ondernemer en Influencer uit Almere! Mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #40 Noa Lang - Bij Andy in de auto

  Mar 11 2020

  11-03-2020 Noa Lang bij Andy in de auto! Vleugelaanvaller van Ajax en momenteel verhuurd aan FC Twente. Goeie voetballer en groot talent die het zeker nog ver gaat schoppen! Leuke jongen en is lekker zichzelf! Mooi om deze Topper in de auto te hebben! 

 • #39 Ryan Gravenberch - Bij Andy in de auto

  Mar 04 2020

  03-03-2020 Ryan Gravenberch bij Andy in de auto! Groot talent en middenvelder van Ajax! Werd op zijn 16e de jongste debutant en jongste doelpuntenmaker ooit van Ajax.  Leuke jongen, goeie voetballer en mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #38 Mo Bicep - Bij Andy in de auto

  Feb 28 2020

  24-02-2020 Mo Bicep bij Andy in de auto! Influencer, succesvol ondernemer en motivator! Deze krachtpatser uit Breda is niet meer te stoppen. Altijd positief, gul en dankbaar! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #37 Kevin - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  18-02-2020 Kevin bij Andy in de auto! Slow Flow rapper uit Rotterdam. Al jaren één van de topartiesten van Nederland met miljoenen views en streams. Relaxte gozer en ik ben een grote fan van zijn muziek. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #36 ICE - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  11-02-2020 ICE bij Andy in de auto! Deze opkomende rapper heeft in zeer korte tijd zijn stempel gedrukt in de rapscene. Is oprecht en heeft met zijn muziek en persoonlijkheid zichzelf in de kijker gespeeld bij Ali B, die hem een tekende bij zijn platenlabel TRIFECTA. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #35 Ashafar - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  04-02-2020 Ashafar bij Andy in de auto! Talentvolle rapper, is pas vier jaar bezig en nu al niet meer weg te denken in de scene. Hij scoort hit naar hit met miljoenen views en heeft zelfs al een platina plaat met Panamera. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #34 Mitchell Dijks 2 - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  28-01-2020 Mitchell Dijks opnieuw bij Andy in de auto! Gegarandeerd lachen met deze Topper! Altijd vrolijk en draagt zijn hart op de tong. Inmiddels uitgegroeid tot een god in Bologna en staat in de belangstelling bij topclubs in de Serie A. Was benieuwd hoe het nu met hem gaat. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #33 Maradonnie 2 - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  14-01-2020 Maradonnie voor de 2e keer bij Andy in de auto! Amsterdamse rapper, ook bekend als Koning TOTO. Top gozer, lekker zichzelf en je kan altijd met hem lachen. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #32 Mo Ihattaren - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  16-12-2019 Mo Ihattaren bij Andy in de auto! Één van de grootste talenten van Nederland! Naast dat het een geweldige voetballer is, heeft deze jongen zijn verstand en hart op de juiste plek. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #31 Dopebwoy - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  12-12-2019 Dopebwoy bij Andy in de auto! Hit scorende rapper en producer, die doorbrak met zijn track Cartier en heeft daarmee nog steeds de meest gestreamde track van Nederland op zijn naam staan. Mooie vent, maakt goeie muziek en is gewoon lekker zichzelf. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #30 Sergiño Dest - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  24-10-2019 Sergiño Dest bij Andy in de auto! Talentvolle rechtsback van Ajax die grote stappen aan het maken is. Heeft dit seizoen een basisplaats veroverd in het sterrenteam van Ajax en heeft een veelbelovende toekomst voor zich. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #29 Donyell Malen - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  22-10-2019 Donyell Malen bij Andy in de auto! Nederlands grootste talent van het moment. Deze super spits van PSV en Oranje gaat als een raket! Hele leuke relaxte jongen, waar we nog veel van gaan zien! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #28 Leonid Slutsky - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  01-10-2019 Leonid Slutsky bij Andy in de auto! Spraakmakende hoofdtrainer van Vitesse. Is ook bondscoach van Rusland en trainer van CSKA Moskou geweest. Goeie trainer, open karakter en een goed gevoel voor humor. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #27 Quincy Promes - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  03-09-2019 Quincy Promes bij Andy in de auto part 2! Grote man in Rusland en is nu begonnen aan een nieuw avontuur bij Ajax. International, goeie voetballer en een hele toffe gozer waarmee je kan lachen. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #26 Romelu Lukaku - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  24-08-2019 Romelu Lukaku bij Andy in de auto! Één van de beste spitsen ter wereld van dit moment. Belgisch topscorer aller tijden en heeft net een transfer naar Inter Milaan te pakken. Leuke relaxte jongen! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #25 Peter Bosz - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  19-03-2019 Peter Bosz bij Andy in de auto! Top trainer van Bayer Leverkusen en heeft ook Borussia  Dortmund en Ajax getraind. Ook bekend als oud-voetballer van Feyenoord. Aardige en rustige man, waar ik veel respect voor heb. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #24 Najib Amhali - Bij Andy in de auto!

  Feb 27 2020

  12-03-2019 Najib Amhali bij Andy in de auto! Één van de beste Cabaretiers van Nederland! Man met veel humor en een prachtig karakter! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #23 Maradonnie 1 - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  05-02-2019 Maradonnie bij Andy in de auto! Amsterdamse rapper o.a bekend van de TOTO reclame en de Snelle Planga. Is gewoon lekker zichzelf en doet zijn ding. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #22 Dusan Tadic - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  30-01-2019 Dusan Tadic bij Andy in de auto! Deze Topper heeft allang bewezen hoeveel kwaliteit hij heeft. Goeie gozer, professioneel en leuk om hem beter te leren kennen! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #21 Theo Janssen - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  07-01-2019 Theo Janssen bij Andy in de auto! Cultheld van Vitesse en Fc Twente, maar heeft ook bij Ajax zijn kwaliteiten laten zien. Goede voetballer en een gouden gozer met een no-nonsense beleid. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #20 Wim Kieft - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  18-12-2018 Wim Kieft bij Andy in de auto! 5x landskampioen van Nederland, 4x winnaar KNVB Beker, winnaar Champions League, Europees kampioen,  Topscorer Eredivisie, Topscorer UEFA Cup en winnaar Gouden Schoen! Deze Topper heeft een Erelijst waar je U tegen zegt! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #19 Nasser el Khayati - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  11-12-2018 Nasser el Khayati bij Andy in de auto! Éen van de smaakmakers van de Eredivisie op dit moment. Scoort aan de lopende band en is op weg naar een mooie stap in zijn carrière. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #18 Noussair Mazraoui - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  13-11-2018 Opkomend talent en rechtsback van Ajax. Heeft zich vooral de laatste tijd in de kijken gespeeld met twee belangrijke goals in de Champions League. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #17 Mido - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  06-11-2018 Mido bij Andy in de auto! Één van mijn beste vrienden uit de voetballerij! Wat een geweldige tijd heb ik meegemaakt met deze Topper! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #16 Carlo Boszhard - Bij Andy in de auto

  Feb 27 2020

  23-10-2018 Carlo Boszhard bij Andy in de auto! Nederlands TV icoon met een geweldig gevoel voor humor en een hart van goud! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #9 Nordin Amrabat - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  17-07-2018 Nordin Amrabat bij Andy in de auto! Deze strijder heeft tijdens het WK laten zien uit welk hout hij gesneden is. Mooi om te horen hoe hij dit allemaal heeft beleefd. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #8 ZacksTube - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  10-07-2018 ZacksTube bij Andy in de auto! Altijd lachen met deze man! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #7 Anwar El Ghazi - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  26-06-2018 Deze aanvaller van Lille bewijst maar weer dat er ook in de voetballerij altijd twee kanten aan een verhaal zitten. Geweldige voetballer die altijd vanuit het hart spreekt! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #6 Mitchell Dijks 1 - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  05-06-2018 Mitchell Dijks bij Andy in de auto! Deze linksback van Ajax heeft net een 5 jarig contract getekend Serie A club Bologna in Italië. Geweldige vent die altijd vanuit het hart spreekt! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #5 Royston Drenthe - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  22-05-2018 Royston Drenthe bij Andy in de auto! Heeft een spraakmakende carrière achter de rug en in korte tijd veel meegemaakt. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #15 Bas Nijhuis - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  25-09-2018 Bas Nijhuis bij Andy in de auto! Één van de beste scheidsrechters van Nederland! Mooi om een keer de verhalen te horen vanuit het perspectief van de baas op het veld! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #14 Broederliefde - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  18-09-2018 Broederliefde bij Andy in de auto! Deze vijf jongens hebben het ver geschopt in de muziekwereld. Mooi om deze Toppers in de auto te hebben!

 • #13 Sjaak - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  11-09-2018 Sjaak bij Andy in de auto! Altijd lachen met deze Topper! Hij gaat nu keihard met z'n hit "Stap voor Stap" en is een relaxte en goeie gozer! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #12 Glenn Helder - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  14-08-2018 Glenn Helder bij Andy in de auto! Deze Topper heeft het allemaal meegemaakt! Fantastisch om te horen hoe hij nu in het leven staat. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #11 Sjaak Polak - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  31-07-2018 Sjaak Polak bij Andy in de auto! Deze trainer en oud-profvoetballer heeft veel meegemaakt in de voetballerij. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #10 Ricky van den Bergh - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  24-07-2018 Ricky van den Bergh bij Andy in de auto! Een man naar mijn hart en neemt geen blad voor de mond! Geweldige verhalen van deze oud-profvoetballer! Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #4 Hakim Ziyech - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  15-05-2018 Hakim Ziyech bij Andy in de auto! Meest besproken en beste speler van Ajax en de Eredivisie in 2018.  Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #3 Steven Bergwijn - Bij Andy in de auto

  Feb 26 2020

  10-04-2018 Steven Bergwijn bij Andy in de auto! Superster van PSV. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #2 Donny van de Beek - Bij Andy in de auto

  Feb 24 2020

  06-03-2018 Donny Van de Beek bij Andy in de auto! Talent van Ajax die zich steeds meer in de kijken speelt. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!

 • #1 Frenkie de Jong - Bij Andy in de auto

  Feb 24 2020

  28-11-2017 Frenkie de Jong bij Andy in de auto! Top talent van Ajax die dicht tegen een basisplaats aan zit. Mooi om deze Topper in de auto te hebben!