PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Bloggerij Podcast

De Bloggerij draait weer op volle toeren. Er wordt gedacht, geschreven, inspiratie opgedaan, good vibes de lucht in gesmeten. Hier en daar liggen hópen met hoop. Overal hoor je gerinkel van de kwartjes die vallen. Het staat vol met bomen, maar je ziet het bos: héél duidelijk! Het geklop komt niet van de deur, maar van de borsten of schouders. Doelen worden gehaald. Welkom in De Bloggerij. Een podcast die over bloggen gaat, maar vooral: al het cruciale eromheen.

Afleveringen

 • Haal je geluk OVERAL

  Apr 28 2022

  "Je moet van iedere negatieve ervaring iets leren" . Ja, dûh! En toch... snáp ik het nu. En leer ik ervan. Al is het wel op een andere manier. 

 • F*ck it

  Apr 28 2022

  Je wéét wel dat het beter is om het niet te doen,  en toch doe je het steeds weer: je gedraagt je naar de normen en waarden van De Ander. Zodra jij dit (onbewust) probeert, schrijf en praat je niet vanuit jezelf. Maar vanuit die ander. Dat is raar! En dan ga je vanzelf wankelen.  Hoe bevrijdend werkt het om jezelf te zijn! 

 • Act like a Million Dollar CEO

  Apr 28 2022

  Je gedrag bepaalt je resultaat. En  tegelijkertijd: om je je nu al zo te gedragen alsof je je doelen al hebt gehaald, is lastig. Je kan vaak niet eens bij het gevoel komen. Maar hoe doe je dat dan? Ik heb het ervaren en praat je bij in deze aflevering. 

 • Welkom in De Bloggerij

  Jul 06 2021

  De Bloggerij draait weer op volle toeren. Er wordt gedacht, geschreven, inspiratie opgedaan, good vibes de lucht in gesmeten. Hier en daar liggen hópen met hoop, overal hoor je gerinkel van de kwartjes die vallen, het staat vol met bomen, maar je ziet het bos héél duidelijk! Spotlights maken overuren. Het geklop komt niet van de deur, maar van de borsten of schouders. Doelen worden gehaald. Welkom in De Bloggerij. Een podcast die over bloggen gaat, maar vooral: al het cruciale erom heen....more