PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Dagdelen

Dertien schrijvers en muzikanten reizen af naar Vlieland. Een week lang struinen ze over het eiland op zoek naar de perfecte vondst. Ze vinden oesters, twee Yamaha vleugels, een illegale begraafplaats voor huisdieren en een vreemdeling. Samen maken ze een audioverhaal in vier delen dat alle kanten opschiet en toch geheel vormt: Een dertienkoppige frankenstein om naar de luisteren. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Afleveringen

 • De Dagdelen: Afl 4 Avond

  Sep 23 2021

  De avond spreekt ons zachtjes toe, legt ons in bed. Als we heel erg boffen krijgen we misschien een preek. In de aflevering hoor je Alma Mathijsen, Thomas Verbogt, Gijsje Heemskerk, Maartje Wortel, Jan Houter, Kees Koenders, Boris de Klerk, Kim David Bots, Maarten van der Kamp en Lyckle de Jong. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De Dagdelen: Afl 3. Middag

  Sep 16 2021

  De middag is niet voor iedereen. Een ongemakkelijk brug tussen de ochtend en de avond. Een goed moment om ons af te vragen hoe we water het liefst beleven. In deze aflevering hoor je Alma Mathijsen, Thomas Verbogt, Munganyende Hélène Christelle, Maartje Wortel, Lisette Ma Neza, Jan Houter, Kees Koenders, Boris de Klerk, Kim David Bots, Maarten van der Kamp en Lyckle de Jong. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De Dagdelen: Afl 2. Ochtend

  Sep 09 2021

  Het krieken en rammelen van de ochtend. Sommigen zullen lijden aan verhoogde waakzaamheid, om daarvan terug te veren sluiten we af met een vlinderlied. In deze aflevering hoor je Alma Mathijsen, Thomas Verbogt, Gijsje Heemskerk, Maartje Wortel, Jan Houter, Kees Koenders, Boris de Klerk, Kim David Bots, Maarten van der Kamp en Lyckle de Jong. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De Dagdelen: Afl 1. Nacht

  Sep 01 2021

  Alles begint in het donker, net als de verhalen in deze aflevering. We stappen op een boot en uiteindelijk zullen we ons afvragen of spijt hetzelfde is als wraak. In deze aflevering hoor je Alma Mathijsen, Maartje Wortel, Kim David Bots, Thomas Verbogt, Boris de Klerk, Maarten van der Kamp, Carel Alphenaar en Kees Koenders.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De Dagdelen: trailer

  Aug 19 2021

  Dertien schrijvers en muzikanten reizen af naar Vlieland. Een week lang struinen ze over het eiland op zoek naar de perfecte vondst. Ze vinden oesters, twee Yamaha-vleugels, een illegale begraafplaats voor huisdieren en een vreemdeling. Samen maken ze een audioverhaal in vier delen dat alle kanten opschiet en toch een geheel vormt: een dertienkoppige frankenstein om naar te luisteren. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.