PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Kleine Remedie Podcast

In de vijfdelige podcastserie De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen vanuit een lege Kleine Komedie met artiesten die eigenlijk op het podium hadden moeten staan.

Afleveringen

 • S1E5: De Kleine Remedie (5) met Diggy Dex en Viggo Waas

  May 15 2020

  In de vijfde en laatste aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Malou Holshuijsen en Paul de Munnik met Tim Fransen, Alex Ploeg en Diggy Dex. Op het balkon staat Viggo Waas en Paul de Munnik zingt Ramses Shaffy. Support the show.

 • S1E4: De Kleine Remedie (4) met Theo Maassen en Lisa Loeb

  May 14 2020

  In de vierde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Stef Bos, Sanne Wallis de Vries en Theo Maassen. Columnist en zangeres Lisa Loeb zingt over gemis, luid vanaf het lege balkon van De Kleine Komedie. Support the show.

 • S1E3: De Kleine Remedie (3) met Soundos El Ahmadi en Bert Visscher

  May 13 2020

  In de derde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Pepijn Schoneveld, Soundos El Ahmadi en Bert Visscher. Columnist Femke van der Laan leest een hartverscheurend mooie column en Paul de Munnik zingt Bram Vermeulen. Support the show.

 • S1E2: De Kleine Remedie (2), met Claudia de Breij en Theodor Holman

  May 12 2020

  In de tweede aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Claudia de Breij, Gijs Scholte van Asschat en René van Meurs. Columnist Theodor Holman komt de sfeer verzieken (met hoogtevrees) en Paul zingt Mooi van Maarten van Rozendaal.Support the show.

 • S1E1: De Kleine Remedie

  May 11 2020

  In de eerste aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Peter Pannekoek, Kiki Schippers, Guus Meeuwis en Roel van Velzen. Columnist Roos Schlikker draagt voor vanaf het balkon en Paul zingt Meer dan een ander van Van Dik Hout.Support the show.