PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De wonderen van manifesteren

In de podcast “De Wonderen van Manifesteren” bespreken wij, Willemijn en Rochelle, ervaringen met manifesteren, intuïtie, gidsen, engelen, bijzondere ontmoetingen of gebeurtenissen die samenvallen. Het valt ons op dat als we onze magische verhalen delen bijna iedereen wel vergelijkbare ervaringen heeft. Zelfs als je dat nu nog niet beseft! Instagram.com/dewonderenvanmanifesteren

Afleveringen

 • #24 Alles Wat Je Wilt Weten Over Gronden

  May 14 2022

  Gronden is een van de belangrijkste dingen die wij dagelijks doen om dicht bij je zelf te kunnen blijven in elke situatie. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat we verbaasd waren dat we hier niet eerder een aflevering over hebben gemaakt haha. Zit je veel in je hoofd dan is gronden echt een must. Ook als je met energie werkt is gronden essentieel. We bespreken wat gronden is. Wanneer je je gegrond voelt en niet. En we geven praktische tips hoe je kunt gronden.

 • #23 Journallen En Automatisch Schrijven

  Apr 22 2022

  Je hebt vast wel eens een dagboek gehad, maar heb je wel eens echt vanuit je gevoel geschreven? Dat is wat we verstaan onder journallen. We bespreken de verschillende manieren hoe je vanuit flow kunt schrijven en we gaan ook in op automatisch schrijven. Wat is dat precies en hoe kun je dat doen?

 • #22 Keuzes Maken

  Apr 08 2022

  Keuzes maken, we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Maar hoe weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt en hoe kun je voelen wat je echt wil. Tijdens deze aflevering bespreken we welke moeilijke keuzes wij hebben moeten maken en hoe we dat deden. En vooral dat we iedere dag weer een keuze hebben.

 • #21 Manifesteer Jouw Missie

  Mar 18 2022

  Jouw missie manifesteren. Het klinkt als een mega grote opdracht. Ja, hoe doe je dat? En wat is dat eigenlijk je missie? In deze aflevering praten we erover hoe je je missie kunt vinden, hoe het voelt als je het hebt gevonden en laten we zien dat het echt voor iedereen haalbaar is om zo te leven.

 • #20 Overtuigingen en patronen doorbreken

  Feb 26 2022

  Overtuigingen en patronen doorbreken. Wat zijn patronen en wat zijn overtuigingen die we hebben? Je hier eerst bewust van worden is de eerste stap op ze te veranderen. Want pas dan kun je bedenken, dit is wat ik niet wil. Maar wat wil ik dan wel? Als je hier achter komt kun je de stappen zetten om bij je nieuwe overtuiging of patroon te komen en dan gaat je leven echt zoveel vetter worden!

 • #19 Energetische Bescherming

  Jan 28 2022

  Je kent het wel je loopt een kamer binnen en je voelt meteen of er ruzie is geweest. Het hangt in de lucht. En om er nu voor te zorgen dat al die emoties van anderen en energieën uit de wereld invloed hebben op jou kun je jezelf energetisch beschermen. Een van de belangrijkste dingen die wij dagelijks gebruiken zodat we lekker in ons eigen vibje kunnen blijven. We geven praktische tools hoe je dit kunt doen en vertellen hoe je kunt merken wanneer je het goed doet en wanneer het nog wat beter k...more

 • #18 Gedachtes vanuit Angst en Liefde

  Jan 07 2022

  Gedachten vanuit angst en liefde, we hebben ze allebei de hele dag door. Het is de kunst je bewust te worden welke gedachten komen vanuit je ego en welke gedachten vanuit je ziel want dit zijn enkel gedachten vanuit liefde. En gedachten vanuit liefde zijn niet direct alleen maar zoetsappig, je grenzen aangeven doe je bijvoorbeeld ook vanuit liefde voor jezelf. In deze aflevering geven we je tools hoe je de gedachten kunt herkennen en hoe je ze weer terug kunt brengen naar liefde.

 • #17 De Kracht van Reflecteren

  Dec 18 2021

  Het is bijna het einde van het jaar een mooi moment om te reflecteren. Of is het eigenlijk iets wat je iedere dag zou kunnen doen? In deze aflevering bespreken we de tools die wij gebruiken om stil te staan en terug te blikken op wat we hebben behaald. Want we focussen soms zo snel op wat niet is gelukt. We bespreken wat het voor ons doet en stellen vragen die jou ook gaan helpen te reflecteren op jouw manifestaties.

 • #16 Leven in Flow

  Oct 02 2021

  Ja leven in flow dat is toch waar we voor willen gaan! Maar wat betekent dat eigenlijk flow? We praten over onze eigen ervaringen en dat het soms nog niet zo makkelijk is leven in flow. We kijken hoe we flow toepassen in ons leven en hoe je er meer van in je leven kan verwelkomen. Leef jij in flow?

 • #15 Hoe Ik Mijn Boek Manifesteerde

  Sep 17 2021

  Op 21 september 2021 komt het allereerste boek van Willemijn Manifesteren kun je Leren uit! Wat een feestje. Maar hoe schrijf je een boek? En welke stappen heeft Willemijn gelopen om haar eigen boek te manifesteren. Ze deelt haar verhaal om ook jou te inspireren voor jou dromen te gaan!

 • #14 Ontmoet Jouw Beschermengel

  Sep 03 2021

  Heb jij jouw beschermengel of guardian angel al ontmoet? Er zijn vele engelen, maar je beschermengel is de engel die al vele levens met je mee gaat en jullie hebben een hele speciale connectie. Maar hoe kom je nu in contact met je beschermengel? Het is geen gave om contact te maken, maar een skill. Dus hoe vaker je dit oefent hoe beter je erin wordt! In de podcast geven we tips hoe je hier het beste mee aan de slag gaat en ook jij jouw beschermengel kan ontmoeten.

 • #13 Manifesteren Met Je Chakra's - Deel 2

  Jul 02 2021

  In dit tweede deel van Manifesteren met je chakra’s bespreken we de bovenste chakra: keel chakra, je derde oog, crown chakra en je aura. Hoe voelen deze chakra’s? We bespreken wat wij ervaren, maar interessanter is hoe het voor jou voelt. Dus ga vooral zelf onderzoeken wat jij ervaart. Welke kleur komt erin je op, welk gevoel, wat heeft het nodig? Er zijn geen foute antwoorden, dus sluit je ogen en kijk hoe elke chakra op dit moment voelt

 • #12 Manifesteren Met Je Chakra's - Deel 1

  Jun 18 2021

  Manifesteren met je chakra’s is een manier om bij je eigen energie in te checken en te kijken waar voor jou de kansen liggen! Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam en in deze aflevering lopen we de eerste vier chakra’s door. Welke kenmerken heeft het chakra, wat voel je als je als deze in balans is en wat kun je eraan doen als deze niet in balans is. We konden wel uren doorkletsen over de chakra’s dus in de volgende aflevering praten we verder over de andere chakra’s.

 • #11 Vergeving Van Jezelf En Een Ander

  Jun 04 2021

  In vergeving zit zoveel kracht dat het eigenlijk de sleutel is om onder andere meer flow te ervaren in je leven, maar hoe komt dat eigenlijk? En hoe doe je dat iemand of jezelf vergeven? In deze aflevering bespreken we verschillende tools hoe je pijnlijke situaties, mensen die je iets hebben aangedaan of jezelf kunt vergeven. We bespreken wat het betekent om iemand te vergeven en hoe dit op energetisch niveau werkt.

 • #10 Waarom Je Jezelf Op Nummer 1 Mag Zetten

  May 21 2021

  Zet jij jezelf op nummer 1? Zorg je dat jij echt doet waar jij heel erg blij van wordt? In deze aflevering praten we over zelfliefde en voor jezelf kiezen. Iets wat niet voor iedereen altijd makkelijk is. We willen toch graag voor alle anderen om ons heen zorgen, zo herkenbaar. Waarom is het zo belangrijk eigenlijk? En is het niet egoïstisch? Maar bedenk dat als je jezelf toestaat om helemaal te stralen dit ook weer anderen om je heen aansteekt om te stralen. En zo kan het licht over de hele wer...more

 • #9 Het Verschil Tussen Ego En Intuïtie

  May 08 2021

  Je staat voor een keuze en kunt allerlei redenen bedenken wat je wel en niet moet doen, maar je gevoel zegt wat anders. Luister je naar je ego of Intuïtie? Wat is precies het ego en wanneer hoor je nu de stem van je intuïtie? In deze aflevering duiken we dieper in dit thema en geven we tips hoe je erachter kunt komen wanneer je iets doet vanuit je intuitie en hoe je hier nog beter mee in contact kunt komen, zodat je nog beter kunt horen wat echt goed is voor jou.

 • #8 De Kracht van Mediteren

  Apr 24 2021

  Mediteren, wij worden helemaal blij van dit onderwerp. Want het is echt zo’n krachtige tool! Misschien doe je het al iedere dag of denk je mediteren? O ja die shavasana aan het eind van yogales. Er zijn zoveel verschillende vormen van meditatie en ook nog zoveel verschillende redenen om te mediteren. We bespreken onze favoriete meditaties, wat het ons allemaal brengt en soms ook waar het ons helemaal heen brengt.

 • #7 Loslaten Van Je Verlangens

  Apr 09 2021

  Poe, het loslaten van je verlangens wat een mooi maar ook wel moeilijk onderwerp. Onderdeel van manifesteren is dat wat je wenst helemaal voor je te zien tot in de detail, helemaal te doorvoelen hoe het voelt hoe het is als je het al hebt en vervolgens... loslaten! Helemaal overlaten aan het universum en erop vertrouwen dat dit uitkomt of misschien wel iets wat nog mooier is dan we ons kunnen voorstellen. Maar ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We bespreken hoe tegenstrijdig dit ook kan vo...more

 • #6 Je Frequentie Verhogen: Schaal Van Emoties

  Mar 26 2021

  Emoties zijn energie vibraties en hebben een eigen frequentie, daarom voel je het ook meteen als je bijvoorbeeld een kamer binnenloopt met een lekker vibje! In deze aflevering kijken we aan de hand van de Schaal van Emoties van Abraham-Hicks hoe je je frequentie kunt verhogen door het voelen van emoties. Om van Angst (nr. 22) in een keer naar Liefde (nr. 1) te gaan is misschien wat veel gevraagd, maar er zitten nog 20 emoties tussen en wellicht kun je je frequentie stapje voor stapje verhogen. E...more

 • #5 Contact Maken Met Engelen En Gidsen

  Mar 12 2021

  O zo fijn dat we mogen delen dat wij gewoon contact maken met onze engelen, gidsen, opa’s, oma’s en nog veel meer in het universum. In deze aflevering bespreken we hoe we contact maken, welke boodschappen we krijgen en hoe we om hulp vragen. Soms beleven we hele intense dingen die heel mooi zijn, maar ook gewoon in ons dagelijks leven vragen we om hulp aan onze gidsen! Een parkeerplekje is toch altijd wel chill natuurlijk ;-) En wij geloven echt dat iedereen contact kan maken met zijn engelen en...more

 • #4 Kaartendecks Als Gids

  Feb 26 2021

  Kaartendecks, wat worden we daar blij van! We hebben ze in alle soorten en maten. We gebruiken ze om te manifesteren, maar hoe gebruiken wij ze nog meer? Wat vertellen de kaarten ons? En hoe kun jij je kaarten als gids gebruiken? Of beter gezegd, als verlenging van jouw intuïtie. Want daar zijn we het beide over eens, de kaarten weten soms beter hoe we ons voelen dan wijzelf. In deze vierde aflevering delen we open over onze (af en toe wat vreemde) gewoontes met de kaartendecks. Lees: vragen aa...more

 • #3 Jezelf Durven Zijn

  Feb 12 2021

  Wat betekent het om jezelf te durven zijn? We hebben het in aflevering drie over hoe we ons spirituele pad ontdekten en hoe we daarmee om zijn gegaan. Een super mooie ontdekkingstocht, maar ook best spannend. Als we het erover hebben beseffen we dat als je nieuwe dingen van jezelf ontdekt, dat je dan als snel het gevoel hebt dat je dat dan ook direct moet laten zien aan iedereen. Maar eigenlijk mag je dit best eerst voor jezelf ontdekken. Jezelf zijn betekent ook dat je er zelf voor kan kiezen...more

 • #2 De Belangrijkste Shift In Ons Leven

  Jan 29 2021

  We bespreken wat voor ons de shift gemaakt heeft naar het leven waarin we geloofden in magie. Die momenten waarop we beseften: o my... het werkt echt. Dat manifesteren. Gedurende de aflevering komen we erachter dat ondanks dat onze verhalen zo verschillend zijn er één ding overeenkomt, wat nu eigenlijk die shift heeft veroorzaakt! Uiteraard geven we ook nog tips hoe jij dit kunt toepassen in je leven om de flow van manifesteren toe te laten! Enjoy!! En als je het leuk vindt, zou je dan een re...more

 • #1 Welkom bij De Wonderen van Manifesteren Podcast

  Jan 09 2021

  Woohoo Super spannend, de allereerste aflevering van onze podcast “De Wonderen van Manifesteren”! Maar wie zijn wij eigenlijk en waar gaan we het dan over hebben in deze podcast? Luister de allereerste korte introductie aflevering om erachter te komen wat je allemaal kunt verwachten. Enjoy!! En als je het leuk vindt, zou je dan een review willen geven in de Apple podcast of de aflevering door willen sturen naar anderen? Daar help je ons mee om een kick-start met deze podcast te hebben! Voor me...more