PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

In Het Wiel

Een podcast over wielrennen met Thijs Zonneveld, Hidde van Warmerdam en interessante gasten uit het wielerpeloton.

Afleveringen

 • DAG #01: 'Goooooooodmorning Tokio, speciaal voor Roy van den Berg'

  Jul 24 2021

  Crosspost! Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de Olympische dag. Vandaag de afspraak met Roy van den Berg, de dag van Epke Zonderland tegen beter weten in en de wegwedstrijd wielrennen bij de mannen: 'Het kan zomaar een Sloveense duo-tijdrit worden in de finale.'Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • De Grote Olympische Voorbeschouwing: 'Dit is vragen om problemen'

  Jul 23 2021

  Crosspost! Thijs, Theo en Hidde zijn afgereisd naar Tokio voor de Olympische Spelen. Dagelijks blikken zij vooruit en terug op de Olympische dag. Vandaag een voorbeschouwing met als belangrijkste thema de recente coronabesmettingen en de gevolgen voor de Olympische Spelen. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E85: Terugblik etappe #21: Een terug- en vooruitblik op de Tour

  Jul 18 2021

  De laatste van deze Tour. De laatste voor Thijs, Theo en Hidde voordat ze afreizen naar Tokio voor de Spelen. Een terugblik op de afgelopen weken met een aantal van de hoogtepunten die we hebben gezien. Maar ook een vooruitblik op wat er komen gaat.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E84: Vooruitblik etappe #21: 'Lieuwe Westra wilde voor de files naar huis'

  Jul 18 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag de laatste vooruitblik en natuurlijk gaat het over de sprint op Champs-Élysées. Is Wout van Aert in staat om Cavendish te verslaan? Thijs en Theo denken van wel. En de podcast eindigt met een anekdote van Theo over Lieuwe Westra die afstapte vlak voordat de rondjes in Parijs begonnen.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E83: Terugblik etappe #20: 'Vijfde plek van Kelderman is een topprestatie'

  Jul 17 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag de tijdrit met een oppermachtige Wout van Aert, Pogacar die niet op het scherpst van de snede reed en Wilco Kelderman die zijn vijfde plek niet verder kon verbeteren. 'Vijfde plek van Kelderman is een topprestatie', aldus Thijs.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E82: Vooruitblik etappe #20: 'Een maand geen koffie is de hel!'

  Jul 17 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag een gesprek over koffie (Theo dronk ooit een maand geen koffie), teveel cafeïnepillen en ook natuurlijk over de tijdrit van vandaag. Drie favorieten en een niet al te lastige parkoers.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E81: Terugblik etappe #19: 'Mohoric deed een Lance-je...'

  Jul 16 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Deze avond gaat het vooral over het gebaartje van Mohoric toen hij als winnaar over de streep kwam: 'Mohoric deed een Lance-je...'Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E80: Vooruitblik etappe #19: 'Toch maar een bergje in de laatste kilometers stoppen'

  Jul 16 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag wederom de vraag of het sprinten wordt of toch de vluchters. Mollema heeft stiekem plannen al vindt Theo dat geen goed idee. En zou het niet leuk zijn als Cavendish voor een ploeggenoot de sprint aan zou trekken?Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E79: Terugblik etappe #18: 'Inval bij Bahrein en dan nemen ze trainingfiles in beslag'

  Jul 15 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E78: Vooruitblik etappe #18: 'Kijk 's naar m'n sokken...?!'

  Jul 15 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E77: Terugblik etappe #17: 'Ik ben ook wel eens mijn shirt vergeten bij de start'

  Jul 14 2021

  Elke avond blikken Theo, Thijs en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag gaat het over Vingegaard, over Pogacar, over vergeten shirts, over het podium in de plooi, over helse klimmen en over niet beter kunnen. En natuurlijk is er een nieuwe tussenstand van de virtuele lapjestrui mét een beloning voor de winnaar!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E76: Vooruitblik etappe #17: 'Ik hoop op een vlammende Carapaz'

  Jul 14 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag een klassiek neergelegde bergrit met een verwoestend zware finale. En als je heel goed zoekt, liggen er nog kansjes op spektakel en op een spannend koersverloop. De strijd om de bollentrui is in volle gang en daarvoor is vandaag een hele belangrijke dag.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E75: Terugblik etappe #16: 'Plotseling was het nog heel even koers!'

  Jul 13 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag bespreken ze de zege van Konrad, die won na een heerlijke solo! En er was nog even een poging van Martin en later van Aert om hun concurrenten in het klassement nog wat schrik aan te jagen. Maar dat mocht niet baten.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E74: Vooruitblik etappe #16: 'Ze komen langs het monument van Casartelli'

  Jul 13 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag een zware overgangsrit met een afdaling van 35 kilometer om mee te beginnen. En een afdaling van de Col de Portet-d'Aspet waar de gedachten snel naar Fabio Casartelli. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E73: Tijd om uit te zoomen op rustdag 2: 'Het gaat nog wel een lekker weekje worden'

  Jul 12 2021

  Op de tweede rustdag deze Tour is het tijd voor Thijs, Theo en Hidde om uit te zoomen. Een gesprek over trainen, voeding, aerodynamica, de derde Tourweek, de suprematie van Pogi en over een nieuwe Nederlandse 'pro-conti ploeg in de maak. Staat Tom Dumoulin na de zomer voor een nieuwe transfer??Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E72: Rustdag 2 (kort): 'Het gaat er niet om dát je wint maar om hoe je wint?'

  Jul 12 2021

  Ook op de ochtend rustdag bespreken Thijs, Theo en Hidde wat hen bezig houdt tijdens de Tour. Over persconferenties, lastige vragen stellen, transferbesprekingen en de Pogacar van het padelclubje.  Later op de dag volgt een langere podcast met daarin een vooruitblik op de laatste Tourweek.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E71: Terugblik etappe #15: 'Valverde tegen Kuss: 'Je hebt grote ballen, ventje'

  Jul 11 2021

  Elke dag blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag won Kuss na een knappe solo in de finale. Hij wist Valverde van zich af te houden op de laatste klim én in de laatste afdaling. Het leverde Kuss een compliment op van de Spanjaard. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E70: Vooruitblik etappe #15: 'Die heeft zich helemaal kapot gereden'

  Jul 11 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag een blik op de eerste bergetappe in de Pyreneeën. Kan Pogacar worden aangevallen en wie zou dat moeten doen? Heeft Jumbo-Visma plannen? En een grote kans voor de vluchters vandaag. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E69: Terugblik etappe #14: 'De slimste, de sterkste, wat een heerlijke overwinning!'

  Jul 10 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. En vandaag gaat het natuurlijk over die prachtige zege van Bauke Mollema.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E68: Vooruitblik etappe #14: 'Is de hitte Pogacar z'n achilleshiel?'

  Jul 10 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag een rit met vijf beklimmingen, geschikt voor de vluchters en het zal heet zijn. Theo claimt dat het hebben van 'bruinvet' goed werkt tegen de hitte. En hij heeft inside info vanuit het peloton over hoe de aanval op Pogacar geopend gaat worden.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E67: Terugblik etappe #13: 'Dikke horloges voor al zijn ploeggenoten'

  Jul 09 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag de 34e zege van Cavendish en antwoord op de vraag hoe het komt dat 'wij' in Nederland toch altijd een beetje een hekel aan hem hebben. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E66: Vooruitblik etappe #13: 'Het is een regel dat de finish niet in een bocht mag liggen'

  Jul 09 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag ligt de finish, voor de verandering, in een bocht. De etappe wordt besproken, de kansen voor de sprinters en de kansen voor de vluchters. En ook gaat het over koffie, Franse koffie. Of zoals Wilfried de Jong ooit in onze podcast zei: 'Franse koffie is asbest, vieze asbest!'Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E65: Terugblik etappe #12: 'Het gaat super rapido en iedereen is dwars door'

  Jul 08 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag leek het in het begin van de etappe te ontploffen en brak het peloton in verschillende waaiers. Maar op het moment dat de groep weg was gereden, kwamen de groepen weer bij elkaar en was de rust in het peloton terug. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E64: Vooruitblik etappe #12: 'Waaiers of niet, het wordt toch sprinten'

  Jul 08 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit naar de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag een sprint op het programma en daar kunnen zelfs waaiers weinig aan veranderen. Wordt het vandaag zege nummer 34 voor Cavendish of kan Van Aert hem misschien wel van de zege afhouden?Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E63: Terugblik etappe 11: 'Wout van Aert was met groep 6 naar de dierentuin'

  Jul 07 2021

  Wat een show van Wout van Aert vandaag in de Tour. Thijs, Theo en Hidde blikken terug op een prachtige zege en op een zwak moment van Pogacar.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E62: Vooruitblik etappe 11: 'De Ventoux zelf is dé hoofdrolspeler vandaag'

  Jul 07 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag een etappe waar ze lang naar hebben uitgekeken want de renners krijgen twee keer de Ventoux te verwerken. Finish is na de afdaling en er zijn een hoop renners die deze etappe graag zouden winnen.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E61: Terugblik etappe 10: 'Zo scherp heb ik Kelderman eigenlijk nooit gezien'

  Jul 06 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag in Valence sprintte Cavendish naar zijn derde zege van deze ronde en hij lijkt nog niet klaar met winnen. Er was een kort moment in een nerveuze finale dat er waaiers waren maar de gevolgen bleven beperkt. Kelderman reed zeer attent en dat viel zowel Thijs als Theo op.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E60: Rustdag: 'De mooiste tranen waren van Mathieu van der Poel'

  Jul 05 2021

  Op de eerste rustdag voor de renners in deze Tour maken Thijs, Theo en Hidde de balans op na een zware eerste Tourweek. Een volle week met naast prachtige koers, veel mooi verhalen en veel renners die hun tranen de vrije loop laten. 'Het is mooi om te zien dat deze generatie renners zich wat menselijker toont.'Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E59: Rustdag in de Tour: 'OTL is beter dan DNF'

  Jul 05 2021

  Vandaag is het rustdag in de Tour. Op deze ochtend 'míjmeren' Thijs, Theo en Hidde  nog wat verder over de stand van zaken in deze Tour na een verschrikkelijk zware openingsweek.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E58: Terugblik etappe #9: 'Pogacar gaat sub-maximaal de Tour winnen'

  Jul 04 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag was een verschrikkelijke dag voor de renners. Meerdere renners kwamen buiten tijd over de streep, velen waren bevangen door de koude en alleen Pogacar leek er zonder moeite doorheen te fietsen. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E57: Vooruitblik etappe #9: 'Ik zie kansen voor Steven Kruijswijk vandaag'

  Jul 04 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag een mooie bergrit met de finish in Tignes. Hebben de renners nog wat kracht in hun lijf na een loodzware eerste week. Pogacar lijkt onbedreigd rond te kunnen rijden en Thijs ziet kansen voor Kruijswijk vandaag.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E56: Terugblik etappe #8: 'Opi en Omi dienende, is de Tour klaar'

  Jul 03 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag en na de 8e etappe is de conclusie al snel uitgesproken... 'Opi en Omi dienende, is de Tour klaar'.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E55: Vooruitblik etappe #8: 'Complimenten voor de renners'

  Jul 03 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag. Het peloton gaat vandaag echt de bergen in en de zware rit van gisteren zal bij velen nog wel zijn uitwerking hebben. Vanaf het terras van het hotel, tegenover de bakker, bespreken ze samen de 8e etappe.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E54: Terugblik etappe #7: ‘Ik heb 250 kilometer lang op het puntje van mijn stoel gezeten’

  Jul 02 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag. Het was volgens Thijs een van de mooiste etappes die hij ooit in de Tour gezien had. De strijd om in de kopgroep te komen, de strijd om de dagzege, de strijd om de gele trui, de strijd tussen Carapaz en Movistar en helemaal aan het einde van de dag ook het wedstrijdje staren tussen Thijs en Cavendish. Genoeg te bespreken.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E53: Vooruitblik etappe #7: 'Misschien wel de mooiste etappe van deze Tour'

  Jul 02 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag. Vandaag misschien op papier de mooiste rit van deze Tour omdat het verloop van de etappe slecht te voorspellen is. En wat doet de drager van het geel? Gaat Van der Poel aanvallen om zo zijn ploeg te ontslaan van de verantwoordelijkheid van de gele leiderstrui? Of is het beter om af te wachten, mee te rijden en proberen op die manier de etappe te winnen? Een mooie, lange rit voor de boeg. Support the show: https://kra...more

 • S4E52: Terugblik etappe #6 Thijs: 'Ik had een beetje ruzie met Cavendish'

  Jul 01 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag. De 6e etappe werd gewonnen door Mark Cavendish, zijn tweede zege deze Tour. Thijs deed de interviews na afloop en sprak ook even met de winnaar maar hij wist de vragen van Thijs niet echt te waarderen. Thijs vertelt hoe dat ging.  En natuurlijk gaat het over Mathieu van der Poel. Nog steeds in de gele trui maar de eindeloze reeks aan vragen van de pers inmiddels wel een beetje zat.Support the show: https://krant.nlSee o...more

 • S4E51: Vooruitblik etappe 6: 'Total Energie heeft de beste papieren voor Sagan'

  Jul 01 2021

  Elke ochtend blikken Theo, Thijs en Hidde vooruit op de etappe van de dag. Vandaag de 6e etappe in de Tour. 160 kilometer en 'lekker vlak. Een sprint is bijna onvermijdelijk en Wout van Aert heeft aangekondigd dat hij mee gaat sprinten. Het transferseizoen komt langzaam op gang en Thijs vertelt over waar Sagan vanaf volgend jaar kan gaan rijden.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E50: Terugblik etappe #5: 'Morgen een proefwerk natuurkunde'

  Jun 30 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag. Vandaag bespreken ze de tijdrit en de verwoestende overwinning van Pogacar. En natuurlijk gaat het uitgebreid over Mathieu van der Poel. Hij behield na een ijzersterke tijdrit de gele trui.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E49: Vooruitblik etappe #5: 'De tijdrit, nu al???'

  Jun 30 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag wordt de tijdrit verreden. En met alles wat er al gebeurd is deze Tour, komt dat voor het gevoel nog wat vroeg. De strijd om het geel zal wel in alle hevigheid losbarsten.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E48: Terugblik etappe #4: Het grote Cavendish college van Theo Bos

  Jun 29 2021

  Elke avond blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de etappe van de dag. Vandaag de vierde etappe in de Tour de France en die kende toch wel een verrassende winnaar. Mark Cavendish won de sprint. En laat Theo Bos hem nou al heel lang kennen.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E47: Vooruitblik etappe #4: 'Traditiegetrouw ligt de finish in een bocht'

  Jun 29 2021

  Elke ochtend blikken Theo, Thijs en Hidde vooruit op de etappe van de dag. Vandaag de 4e etappe. Gaan de renners van start of is er genoeg animo voor een staking? En wie ondervinden het meeste last van de valpartijen van gisteren? En als Theo en Thijs het routeboek bekijken, zien ze al snel dat de finish vandaag weer in een bocht loopt. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E46: Terugblik etappe #3: Chaos met grote gevolgen. 'Dit is onhoudbaar!'

  Jun 28 2021

  Thijs en Theo zijn woest na de finale van de 3e etappe in de Tour. Het was complete chaos en het parcours leverde een aaneenschakeling van gevaar op. En dat terwijl de ploegen voorafgaand aan de etappe de jury gevraagd hebben om in te grijpen. Maar daar wilde de jury niks van weten. Thijs en Theo zijn woest en bespreken hoe dit kan, wat de gevolgen zijn voor deze Tour en of hier in de toekomst nog wel iets aan te doen is.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy i...more

 • S4E45: Vooruitblik Etappe#3: ' Ik sliep wel in mijn eerste regenboogtrui'

  Jun 28 2021

  Elke ochtend blikken Thijs, Theo en Hidde vooruit op de etappe van de dag. Het Tour-peloton gaat met grote waarschijnlijkheid sprinten vandaag. Theo Bos reed zelf 35 sprintzeges bij elkaar op de weg en hij gaat vandaag naar de start om verschillende sprinters te spreken. Met Van der Poel in het geel gaat de Tour dus verder. Of MVDP in zijn gele trui heeft geslapen vannacht? 'Ik wel in mijn eerste regenboogtrui' vertelt Theo.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privac...more

 • S4E44: Terugblik Etappe#2: 'Van der Poel verandert het wielrennen!'

  Jun 27 2021

  Elke dag blikken Thijs, Theo en Hidde terug op de Tour etappe van de dag.  Vandaag gaat het natuurlijk alleen maar over een man, Mathieu van der Poel. Theo sprak met hem direct na afloop van de wonderlijke zege. Thijs zat vol verbazing te kijken naar de zege die van der Poel ook de gele trui opleverde. Thijs: 'Hij verandert het wielrennen en maakt het een leukere sport.' Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E43: Vooruitblik Etappe #2: 'Je moet het gaan verbieden, ook de meelopers'

  Jun 27 2021

  Elke ochtend tijdens de Tour; de vooruitblik op de dag met In Het Wiel, met Thijs Zonneveld, Theo Bos en Hidde van Warmerdam. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E42: Terugblik Etappe 1: 'Mag ik nog even naar Opi en Omi zwaaien?'

  Jun 26 2021

  Elke avond na de etappe kijken Theo, Thijs en Hidde terug op de Tourdag. Een valpartij omdat iemand met een bordje haar Opi en Omi gedag wil zwaaien, Mathieu van der Poel die te ver van achteren zat bij het opdraaien van de slotklim en Alaphilippe die veel te sterk was voor de rest. En de renners met klassementsambities lieten zich zien en ook viel er een aantal al weg. Kapotte fietsen, chaos en een prachtige finale. Dat was dag 1 in de Tour de France.Support the show: https://krant.nlSee omnys...more

 • S4E41: Vooruitblik Etappe #1: 'Dit kan echt gatenkaas worden vandaag'

  Jun 26 2021

  Elke ochtend tijdens de Tour; de vooruitblik op de dag met In Het Wiel, met Thijs Zonneveld, Theo Bos en Hidde van Warmerdam.  Vandaag start de Tour met een etappe van 198 km door heuvelachtig Bretagne. Vanuit Brest start het peloton en de finish is bovenop de Côte de la Fosse aux Loups. Gaat Mathieu van der Poel in de positie komen om een gooi te doen naar de eerste gele trui van deze Tour? En gaan we de klassement renners ook al zien vandaag? Het weer speelt een grote rol en Theo ...more

 • S4E40: TOUR

  Jun 20 2021

  Hidde (video)belt op zondagavond met Thijs. Het gaat even over het NK van dit weekeinde, een prachtige winnaar van de Sound of Cycling-rubriek, een intermezzo over de komst van Rohan Dennis naar Jumbo maar al snel gaat het over de Tour de France.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E39: ZWITSERLAND

  Jun 13 2021

  Hidde is net terug uit Zwitserland en (video)belt met Thijs over de wielerzaken die hen bezig hield deze week. En met hen ook de Nederlandse wielerfan. Want waar normaal gesproken de Ronde van Zwitserland een niemendalletje op de internationale wielerkalender is, stond het vanuit Nederlands oogpunt zeker in de aandacht. Mathieu van der Poel haalde uit en toonde zijn vorm in aanloop naar de Tour en de rentree van Tom Dumoulin na maanden afwezigheid was dagelijks onderwerp van gesprek.  En a...more

 • S4E38: TOM

  Jun 06 2021

  Hidde van Warmerdam en AD-verslaggever Daniël Dwarswaard zijn in Zwitserland voor de Tour de Suisse. En het regent, het regent en het zal blijven regenen. Vanaf de hotelkamer bespreken ze de rentree van Tom Dumoulin. Hij reed voor het eerst sinds zijn tijdelijke afwezigheid weer een wedstrijd. De eerste etappe van de Ronde van Zwitserland was een korte tijdrit van bijna 11 kilometer. 'Het was goed maar niet goed genoeg' waren de woorden van Dumoulin na afloop.  Thijs Zonneveld bleef ...more

 • S4E37: KARMA

  May 30 2021

  De Giro zit erop, de Dauphiné is begonnen en het is volgens Thijs de dag van goed 'karma'. Een bizarre ontknoping in de tijdrit waarbij winnaar Ganna zijn pech niet tegen hem zag keren. En in Frankrijk was het Brent -de nieuwe Thomas De Gendt- van Moer die na een mislukte Ronde van Limburg op schitterende wijze zijn revanche haalde en karma deed keren.  Froome komt aan bod, Sagan wordt besproken en Wiggens en Elijzen rijden een koppeltijdrit. Kortom een zondagse aflevering van de po...more

 • S4E36: KROEGENTOCHT

  May 26 2021

  'Het lijkt erop dat de Giro na vandaag toch weer spannend is' aldus Thijs na het zien van de etappe van vandaag.  Dan Martin won de etappe na een geweldige inspanning op de slotklim. En dat brengt Thijs op het verhaal dat hij een paar jaar geleden nog met hem in Amsterdam in de kroeg stond. De Ier maakt de 'Grote-Ronde-Bingo' compleet. Na een etappe in de Tour en de Vuelta, nu dus ook in de Giro. Bernal had geen beste dag. Voor het eerst deze Giro kende hij een moment van zwakte en verloo...more

 • S4E35: SOKKEN

  May 23 2021

  Thijs en Hidde bespreken de laatste ontwikkelingen in de Giro en bellen met Oscar Riesenbeek, die vandaag net naast de etappe winst greep.  In Het Wiel wordt opgenomen tussen de sokken. En de alwetende sokkenproducent Jasper Ockeloen schuift ook even aan tijdens het gesprek. Toevallig rijdt Riesenbeek ook met de sokken van Jasper.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E34: EVENEPOEL

  May 19 2021

  Thijs en Hidde bespreken de prachtige etappe in de Giro van deze woensdag. Bernal die uithaalt en laat zien dat hij op dit moment de beste renner is. Evenepoel verloor tijd en zakte flink in het klassement; Thijs verklaart de inzinking van de Belg en verklaart dat hij deze Giro niet zal winnen. De vluchters hebben vrij spel in de Giro, Mollema mikt misschien wel op de etappe van donderdag en het shirt van EF wordt beoordeeld.  En er is weer een nieuwe Sound of Cycling!  De audio kan ...more

 • S4E33: DUMOULIN

  May 16 2021

  Thijs Zonneveld, Theo Bos en Hidde van Warmerdam zitten op afstand van elkaar en bespreken de laatste ontwikkelingen in de Giro, de sprints van Ewan en de kansen van Groenewegen. En verder gaat het over Egan Bernal en zijn afterburners, Evenepoel die aanhaakt en indruk maakt, Ciccone die opmerkelijk goed is. En over Mollema en Bouwman in de kopgroep en over die ene keer dat Bouwman ook al een keer dichtbij was (in de Giro van 2018...). Over de titanenstrijd in Eibar waar VDB wint van van Vleut...more

 • S4E32: GIRO_02

  May 12 2021

  Thijs en Hidde spreken in de wekelijkse woensdag podcast van In Het Wiel met Taco van der Hoorn. Vanuit Italie, vlak voordat hij aan tafel moet voor een bord pasta, vertelt van der Hoorn over zijn prachtige zege van afgelopen maandag. Langzaam maar zeker daalt het besef verder in dat het toch wel heel speciaal is wat hij gedaan heeft. De jury sprak hem tijdens de rit nog wel aan dat hij wel iets te 'aero' op zijn fiets zat maar ook dat hield hem, net als een razend peloton overigens, niet van de...more

 • S4E31: GIRO_01

  May 09 2021

  Thijs en Hidde over de Giro-start dit weekeinde: over de winst van Merlier en het prachtige zegegebaar; over de sprint van Groenwegen en de tweet van Jakobsen; bellen met collega Daan Hakkenberg die bij het mountainbiken was met Mathieu van der Poel; en...waar was Ewan?  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E30: MOLLEMA

  May 05 2021

  In de wekelijkse woensdag podcast belt Hidde met Theo Bos én Bauke Mollema, buurmannen van elkaar in Monaco: 'Als ik uit mn raam naar beneden kijk, zie ik Theo z'n huis'. Het gaat vandaag onder andere over: 'de grote ronde-bingo' van Bauke: 'het is de bedoeling om snel tijd te verliezen' Theo ging 400 kilometer fietsen in de regen en met de verkeerde schoenen de terugkeer van Groenewegen in de Giro en zijn 'te lange schorsing'  Theo tipt Caleb Ewan en ziet Bernal in de regen ...more

 • S4E29: GIRO-TALKS

  May 02 2021

  De eerste grote ronde van het jaar start aankomende zaterdag in Turijn. Thijs en Hidde zitten handenwrijvend te wachten tot het zover is. Een ronde waarin onder andere Bauke Mollema zal starten en vorige week werd duidelijk dat ook Dylan Groenewegen zijn rentree zal maken na 9 maanden schorsing. Maar hoe ziet de Giro er dit jaar uit? En wie staan er aan de start. Thijs en Hidde lopen de startlijst en het routeboek samen door. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for...more

 • S4E28: GROENEWEGEN

  Apr 28 2021

  Thijs en Hidde nemen de belangrijkste zaken van het wielrennen door in de wekelijkse woensdag-podcast van In Het Wiel. Vandaag de Ronde van Romandië, het succes van de Gabba, Dylan Groenewegen zal starten in de Giro d'Italia en de ietwat vervreemdende voorliefde van de vrouw van Thijs voor Peter Sagan. En natuurlijk de winnaar van de Sound of Cycling van vorige week en daarna weer een nieuw fragment.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E27: SUPER-TUK

  Apr 25 2021

  Thijs en Hidde bellen direct na Luik-Bastenaken-Luik met Theo Bos in Monaco om de laatste voorjaarsklassieker gezamenlijk te bespreken. De volgende onderwerpen komen langs: emoties bij Vollering na haar winst de 'supertuck' van Carapaz en die van Hidde. Theo maakt zich nog een keer druk over de foto finish de gekke sprint van Pogacar en Valverde... ...die jarig was vandaag! (maar dat wist u vast al)  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy informat...more

 • S4E26: KONINGIN

  Apr 21 2021

  Thijs en Hidde hebben de podcast-set opgebouwd in een weiland op steenworp afstand van de finish, bovenop de Muur van Hoei. Tussen de paardenbloemen hebben ze het over: de koningin van de Hoei de grote Alaphilippe  en de kleine met wollen truitje waar schrok Roglic van? een nieuw fragment in de Sound of Cycling en Valverde spreekt zich uit over zijn pensioen (of juist geen pensioen) Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E25: VIERDUIZENDSTE

  Apr 18 2021

  Thijs en Hidde staan met de nieuwe mobiele studio 122 meter na de finish van de Amstel Gold Race. Ze praten over het miniem verschil waarmee Van Aert won, de blurry fotofinish, het bijna te vroeg juichen van Vos, het bezoek van Tom en de schande van de Ronde van Turkije. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E24: TEAMSPRINT (een uitstapje naar de Olympische podcast Ti-Ta-Tokio)

  Apr 14 2021

  Bij wijze van uitzondering maar te leuk om niet te laten horen, onze Olympische podcast: Ti-Ta-Tokio. Deze aflevering zijn Thijs en Hidde in gesprek met de mannen van de Teamsprint, baanwielrennen dus: Dit is Ti-Ta-Tokio! De Olympische podcast van het AD.Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam gaan in gesprek met Olympische sporters die komende zomer, na een jaar vertraging, af zullen reizen naar Japan voor de Olympische Zomerspelen.In deze aflevering de Teamsprinters. Ze zijn de beste, de ...more

 • S4E23: FABIO

  Apr 11 2021

  Op de dag dat Parijs-Roubaix verreden had moeten worden, bespreken Thijs en Hidde wat er verder nog gebeurde de afgelopen week: het beste nieuws van de maand: Fabio Jakobsen is terug! De tactische ontknoping van de Ronde van Baskenland. Bellen met Grischa Niermann die net Roglic op het vliegveld heeft gezet en alvast beide tijdritten van de Tour op een dag verkende. Geen natte Roubaix, en een ijzersterke Valverde. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy...more

 • S4E22: WILCO

  Apr 07 2021

  Zoals elke week is er op woensdag een nieuwe aflevering van de In Het Wiel podcast met Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E21: MENSELIJK

  Apr 04 2021

  Een mens kan winnen en een mens kan verliezen, zelfs als dat mens Mathieu van der Poel heet. Vandaag verloor van der Poel de Ronde van Vlaanderen, van Asgreen, in een sprint, man tegen man. Echt waar, MVDP verloor die sprint. Ongekend en verbazingwekkend was Asgreen, die rijdt in de vorm van zijn leven.  De tussenstand bij Movistar is inmiddels weer in het voordeel van van Vleuten. Annemiek vs. Alejandro; 2 -1. Zij won op Van-Vleutiaanse wijze, na 10 jaar, opnieuw de mooiste klassieker van...more

 • S4E20: DWARS

  Mar 31 2021

  Thijs is duidelijk in aanloop naar komende zondag; hij maakt zich geen zorgen om Mathieu van der Poel voor de Ronde van Vlaanderen. Zijn optreden afgelopen woensdag in Dwars door Vlaanderen deed vermoeden dat van der Poel wat minder was maar het zegt niet zoveel  In de wekelijkse podcast van In Het Wiel zijn Thijs en Hidde vol lof over de zeges van Dylan van Baarle en Annemiek van Vleuten in Dwars door Vlaanderen. Van Vleuten staat in de file op de ring van Antwerpen en heeft dus alle tijd...more

 • S4E19: LOTERIJ

  Mar 28 2021

  Thijs en Hidde bespreken een heerlijk wieler-weekeinde. E3 Prijs was vrijdag al een zeer boeiende prelude, Gent Wevelgem met wind viel ook allerminst tegen. Thijs legt uit wat er zo mooi, moeilijk en gevaarlijk is aan waaier rijden. En passant wordt het gesprek een uitgebreide voorbeschouwing op de aankomende Ronde van Vlaanderen. Van Aert en MVDP zijn meer met elkaar verbonden dan je op het eerste gezicht zou denken en hoe moet de rest daar dan weer gebruik van maken. Support the show: ht...more

 • S4E18: BONNETJE

  Mar 24 2021

  Tijdens de wekelijkse woensdag podcast van In Het Wiel praten Thijs en Hidde over een drukke wielerweek. De onderwerpen die voorbij komen: Valverde liet zich ijzersterk zien in de Ronde van Catalonië  De documentaire met Fuentes; je weet wel van die dopingzaak In Israël zoeken ze nu het bonnetje van Froome Sagan lijkt goed op weg richting de Ronde van Vlaanderen Oxyclean is een schoonmaakmiddel ...en Bennet won de sprint de winnaar van de prijsvraag van de 'Sound of Cycli...more

 • S4E17: REMSCHIJF

  Mar 20 2021

  Direct na afloop van de langste klassieker van het seizoen, Milano-Sanremo, zitten Thijs, Theo, Daniël en Hidde op een terras om de hoek bij de finish in Sanremo. Uiteraard gaat het over de winnaar, Jasper Stuijven. Het gaat over de finale, de ingehouden strijd op de Poggio, de positionering van MVDP en over wat hij in hemelsnaam nou deed met de bidon bij de remschijf van Sam Bennet. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E16: POGGIO

  Mar 17 2021

  'Het is windje mee op de Poggio, jongens!' aldus Theo Bos die zijn vinger buiten het venster steekt in Monaco. In de wekelijkse podcast van In Het Wiel kijken Thijs en Hidde natuurlijk vooruit naar de Italiaanse klassieker Milaan-San Remo. Een wedstrijd die dit jaar nog meer verwachting oproept dan andere jaren, ook bij Theo Bos. Genoeg reden om te bellen met Christoph Roodhooft, de ploegbaas van Alpecin-Fenix, de ploeg van topfavoriet Mathieu van der Poel. Kan hij iets loslaten over de plannen ...more

 • S4E15: STRUCTUUR

  Mar 14 2021

  Thijs en Hidde blikken terug op een heerlijk wielerweekend waarin de liefhebber van de ene in de andere verbazing viel. Van Aert, van der Poel, Pogacar en Roglic waren de hoofdrolspelers is een prachtig wielerverhaal. Thijs en Hidde proberen enige structuur aan te brengen om te voorkomen dat ze erg van de hak op de tak gaan. De volgorde zou als volgt moeten zijn: Tirreno-Adriatico zaterdag Bellen met Merijn Zeeman, sportief directeur van Team Jumbo-Visma Tirreno-Adriatico zondag Parijs-Nic...more

 • S4E14: JAS-VAN-BAS

  Mar 10 2021

  Elke woensdag is er een nieuwe podcast van In Het Wiel met Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam. Met deze woensdag: Bellen met Cees Bol. De sprinter van DSM won eerder deze week de tweede etappe van Parijs-Nice, zijn eerste zege van het jaar. We praten over Jumbo-Visma die twee keer op 1 dag winnen. Van Aert wint de openingsrit in Tirreno-Adriatico en Roglic grijpt de macht in Parijs-Nice in de vierde etappe met aankomst bergop. Wat belooft dit voor de rest van het seizoen? En we horen he...more

 • S4E13: ON-GE-LO-FE-LIJK

  Mar 06 2021

  Superlatieven schieten tekort na de zege van Mathieu van der Poel in Strade Bianche. Thijs, Theo en Hidde praten met veel plezier over een prachtige wielerdag. Theo staat op het Piazza del Campo in Siena en deelt zijn ervaringen van een wonderlijke dag. Bij de vrouwen wint Chantal van den Broek-Blaak en zij reageert voor de microfoon van Theo. Ook Wout van Aert en Annemiek van Vleuten reageren na afloop. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E12: SCHOR

  Mar 03 2021

  Over wielrennen raken we nooit uitgepraat! Elke week op woensdag een podcast van In Het Wiel. Thijs en Hidde bespreken de wielerweek. Ze kijken terug op Le Samyn, de rol van MVDP, bellen met Mollema, over zijn winst en de komende Strade en natuurlijk het laatste nieuws over het naderende pensioen van Alejandro Valverde. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E11: MVDP

  Feb 28 2021

  Theo, Thijs en Hidde verbazen zich over de wonderlijke prestatie van Mathieu van der Poel in Kuurne-Brussel-Kuurne. Aan de hand van die prestatie bespreken ze het openingsweekend van het wielerseizoen. Ook horen we de eerste reactie van Van der Poel na afloop en komt Omloop Het Nieuwsblad ook nog even aan bod.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E10: AFTELLEN

  Feb 24 2021

  Elke woensdag is het tijd voor de wekelijkse In Het Wiel podcast waarin Thijs en Hidde de wielerweek bespreken en in deze aflevering tellen ze af naar Omloop Het Nieuwsblad. Deze woensdag: aftellen naar Omloop Het Nieuwsblad bellen met Mike Teunissen en Marianne Vos nieuwe 'jingles' een greep uit ons collectieve wielergeheugen met een quizvraag bijpraten met Theo Bos en 'Adios Amigo: het naderende pensioen van Alejandro Valverde Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/lis...more

 • S4E9: Annemiek van Vleuten: 'Ik zit in deel 3 van de Netflix docu van Movistar'

  Feb 03 2021

  Annemiek van Vleuten is begonnen bij haar nieuwe ploeg. Movistar heeft haar met open armen ontvangen. Van Vleuten kijkt vooruit naar het komend seizoen en vertelt hoe ze de Spaanse taal onder de knie begint te krijgen door de Netflix serie over haar nieuwe ploeg nogmaals te kijken, nu in het Spaans. En natuurlijk willen Thijs en Hidde weten of Valverde al tegen haar gesproken heeft. En via de digitale verbinding vanaf El Teide op Tenerife kan ze vertellen dat zij in het derde deel van de Netflix...more

 • S4E8: 'Tering-jantjes, wat een niveau'

  Jan 31 2021

  Mathieu van der Poel is opnieuw wereldkampioen geworden. Hij versloeg in Oostende Wout van Aert na een heerlijk begin van de wedstrijd. Van Aert nam het initiatief, van der Poel viel, Van Aert reed lek en van der Poel gaf het toen niet meer uit handen. De vierde wereldtitel voor van der Poel was een feit. Thijs en Hidde bespreken 'het mooiste uurtje van de winter' en bellen verslaggever Daan Hakkenberg die de persconferentie onderbreekt om het laatste nieuws over het programma van van der Poel ...more

 • S4E7: Lucinda Brand wereldkampioen: 'Het was puntje op je stoel'

  Jan 30 2021

  Thijs en Hidde over het WK Veldrijden. Lucinda Brand is wereldkampioen veldrijden. Ze versloeg de andere Nederlandse vrouwen en pakt de mooiste prijs uit haar carrière. Worst wordt tweede en Betsema derde. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E6: Theo Bos: Dan maar geen olympisch goud.

  Jan 29 2021

  Thijs en Hidde spreken Theo Bos vanuit Grenchen in Zwitserland waar de selectie wedstrijd verreden werd voor de teamsprint tijdens de Olympische Spelen later dit jaar. Roy van den Berg was afgetekend de snelste. Theo Bos neemt afscheid van het idee dat hij nog een gouden olympische medaille kan gaan toevoegen aan zijn rijkgevulde erelijst. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E5: Dumoulin neemt pauze: 'Dit zat er wel al 2,5 jaar aan te komen'

  Jan 23 2021

  Tom Dumoulin neemt een break om na te denken hoe het verder moet met zijn leven met en zonder de fiets. Een mededeling die daags na de teampresentatie insloeg als een bom. Thijs en Hidde bespreken de beslissing van Dumoulin en constateren dat het zeker niet uit de lucht is komen vallen.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E4: Robert Gesink: 'Je wilt niet weten hoe blij ik ben om dat van jou te horen'

  Jan 09 2021

  Aan het begin van het nieuwe jaar blikken we nog een keer terug op het vreemde, door Corona gekleurde wielerjaar 2020. En dat doen we in deze podcast met Robert Gesink. In deze aflevering praten we dus met Robert Gesink. Al ruim 14 jaar fiets hij in het profpeleton en heeft daardoor alles al een keer gezien en meegemaakt. Hoe heeft hij vanaf 2006 het wielrennen zien veranderen? En op welke manier is hijzelf veranderd in die periode? Gesink vanuit Andorra, Thijs Zonneveld en ik vanuit Amsterdam....more

 • S4E3: Mathieu van der Poel: 'Ik word niet warm of koud van de Tour.'

  Dec 31 2020

  Aan het einde van dit vreemde door Corona gekleurde wielerjaar 2020 blikken we in een aantal afleveringen terug op het afgelopen seizoen.  In deze aflevering gaan we in gesprek met Mathieu van der Poel. Hidde van Warmerdam gaat samen met AD verslaggever Daan Hakkenberg in gesprek met van der Poel over zijn dag in de Ronde, over te hard trainen in corona-tijd en over de keuze tussen goud in Tokio of een etappe in de Tour. Eerder al kon u luisteren naar de persoonlijke terugblik op de Giro ...more

 • S4E2: Jaaroverzicht In Het Wiel: 'Schijt, ik rijd om te winnen!'

  Dec 24 2020

  Het wielerjaar 2020 was ondanks de directe gevolgen van de corona pandemie, een geweldig, krankzinnig, uitzonderlijk wielerjaar. De hoogtepunten en bizarre ontknopingen regen zich aan een. En de dieptepunten kwamen nog harder binnen dan in andere jaren. Een gesprek over wielrennen in 2020 met AD verslaggevers Daan Hakkenberg en Daniel Dwarswaard, Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S4E1: Wilco Kelderman: 'Met andere ploegentactiek had ik de Giro kunnen winnen'

  Dec 18 2020

  Thijs en Hidde blikken met Wilco Kelderman terug op zijn Giro d'Italia.  Kelderman verloor het roze op een dag voor Milaan. Maar hij won in de Giro wel zijn dromen terug. Dit is zijn verhaal. Over de breuk met Sunweb, een podiumplaats in een grote ronde en bier drinken met Peter Sagan.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E76: Het zit erop: 'Dit wielerjaar was een cadeautje'

  Nov 08 2020

  Roglic won vandaag de Vuelta, Ackermann de sprint in Madrid. En daarmee zit het wielerjaar erop. Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam bespreken de laatste dag van de Ronde van Spanje en het hele seizoen. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E75: Vuelta etappe 17: 'Oei, oei, oei...wat scheelde het weinig vandaag!'

  Nov 07 2020

  De Ronde van Spanje is beslist, al was het met hangen en wurgen in de laatste kilometers die er toe deden. Roglic houdt 24 seconden over op Carapaz en volgt zo zichzelf op als winnaar van de Vuelta. Morgen is de sprint in Madrid en daarna zal Roglic nog een keer in de rode trui op het podium verschijnen. En dan zit een vol en vreemd wielerseizoen er op. De beslissing viel op La Covatilla, de slotklim van de dag.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information...more

 • S3E74: Vuelta etappe16: 'Zagen we nou Valverde tegen Rui Costa sprinten?'

  Nov 06 2020

  Dagelijks nemen Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam de Vuelta dag door in de podcast van In Het Wiel. De 16de etappe werd gewonnen door Magnus Cort en Roglic deed en passant een klein zaakje voor het klassement door tweede te worden en daarmee 6 bonificatie seconden te pakken. Morgen gaat het om de eindwinst in deze Ronde van Spanje. Wordt het Roglic of toch een van zijn twee uitdagers?Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E73: Vuelta etappe 15: 'Pssst...morgen kans op waaiers!'

  Nov 05 2020

  Thijs en Hidde kijken samen terug op de 15de etappe van de Ronde van Spanje. Een helse dag voor de renners en een jonge Belgische winnaar. Ook richten ze hun blik op de etappe van morgen. En daar slaat Thijs direct aan op de omstandigheden die geschikt lijken voor waaiers. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E72: Vuelta etappe 14: 'Ik ben dwars door een fantastische finale heen geslapen'

  Nov 04 2020

  Thijs en Hidde bespreken dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen in de Ronde van Spanje. Vandaag een geweldige kopgroep, met Nederlandse inbreng en Tim Wellens die de rit wint. Hoe moeilijk is het eigenlijk om in de kopgroep te zitten en wat hebben de Amerikaanse verkiezingen van afgelopen nacht te maken met de podcast van In Het Wiel?Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E71: Vuelta etappe 13: 'Normaal gesproken wint Roglic de Vuelta, maar dit jaar is er weinig normaal'

  Nov 03 2020

  De tijdrit van vandaag bracht Roglic terug in de rode leiderstrui. De voorsprong op de grootste concurrent Carapaz is 39 seconden. Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam bespreken of dat genoeg is. Verder praten ze over de mooiste bijnaam uit het Spaanse wielrennen, het nieuws dat Groenewegen voor 9 maanden geschorst zou worden en kort over de etappe van morgen; 'We geven een ritje aan Tim Wellens.'Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E70: Over Vuelta en Tour 2021: 'Er liggen meteen kansen op geel voor Mathieu van der Poel'

  Nov 01 2020

  Thijs en Hidde bespreken op de zondagavond de ontwikkelingen in de Ronde van Spanje en daarna de route van de Tour van 2021. Die werd zondagavond gepresenteerd en laat zien dat de tijdrit kilometers terug zijn en dat de Mont Ventoux twee keer beklommen zal worden. Een klassieke Tour zonder al te veel fantasie. Over de Vuelta: Roglic beperkt de schade en zal na de 12de etappe niet ontevreden zijn. Dinsdag wacht de tijdrit en dan zal het klassement er weer heel anders uitzien.  Support the ...more

 • S3E67: Vuelta etappe 11: 'Het is morgen op de Angliru 'do or die' voor Carapaz'

  Oct 31 2020

  Vandaag in de podcast een korte blik op de etappe van vandaag waarin wat minder gebeurde dan je misschien gehoopt zou hebben. Maar de beklimming van de Angliru, die morgen op het programma staat, zweefde boven het peloton vandaag. Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam bespreken dagelijks de stand van zaken in de Ronde van Spanje.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E66: Edo Maas een jaar na zijn ongeluk: 'Ik wilde niet bij mensen in een rolstoel horen'

  Oct 31 2020

  In gesprek met Edo Maas, een jaar na zijn verschrikkelijke ongeluk in de kleine Ronde van Lombardije. In een afdaling klapt hij met volle snelheid op een auto die even daarvoor het parcours op gereden is. Nu, een jaar later, kan hij er goed over praten al is hij niet van plan alle details te weten te komen. Thijs en Hidde gaan in gesprek met Edo over die ene dag en het leven in een rolstoel.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E65: Vuelta etappe 10: 'Oscar Freire hield echt niet van in de regen fietsen'

  Oct 30 2020

  Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam dwalen vandaag in deze podcast wat af van de etappes en de hoogteprofielen. Thijs vertelt namelijk over zijn tijd in het noorden van Spanje, over trainen met Oscar Freire en over de Asturias, de mooiste streek van Spanje. En ja, het gaat ook nog even over Roglic en Carapaz.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E64: Vuelta etappe 9: 'De reactie van Lefevere is zo kortzichtig en in zijn eigen straatje'

  Oct 29 2020

  Thijs en Hidde praten na over een saaie dag die na de finish toch heel veel aanleiding gaf om over na te praten. Sam Bennett deelde een domme beuk uit tijdens de aanloop naar de sprint en werd teruggezet naar de 110de plek in de uitslag. Ackermann won zo de etappe. Patrick Lefevere, ploegbaas van Bennett, reageerde ouderwets fel.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E63: Vuelta etappe 8: 'Dumoulin had niet als kopman naar de Vuelta moeten gaan'

  Oct 28 2020

  Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam bespreken samen de dag van de Vuelta. De 8e etappe zorgde voor wat verschuivingen in het algemeen klassement, Roglic won zijn tweede etappe deze ronde en Tom Dumoulin stapte niet meer op zijn fiets. Dumoulin was moe, herstelde niet meer en is naar huis. Einde seizoen voor Dumoulin. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S3E62: Vuelta etappe 7: ‘Chris Froome die nog een grote ronde kan winnen? Dat is passé’

  Oct 27 2020

  Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam bespreken ook de Vuelta tijdens een dagelijkse podcast. Vandaag gaat het over de ritzege van Woods, over Arensman en Schelling, nieuwe Nederlandse namen in het peloton, over knechtende Froome en zijn zaak en een avond in Logroño.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.