PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

LiedWerkers

Een podcast waarin ik (Timo de Jong) in gesprek ga met allerlei songwriters.

Afleveringen

 • Aflevering 8 - Sido Martens

  Nov 17 2019

  Aflevering 8! In aflevering 8 hebben we niemand minder dan Sido Martens. We hebben Sido al eens gehad in een Speeddate aflevering, maar als je muziek maakt sinds de jaren 60, willen wij graag meer van je horen dan je in een kwartier kunt vertellen.

 • Aflevering 7 - Jasper Schalks

  Jul 05 2019

  Aflevering zeven van de LiedWerkers podcast ga ik in gesprek met Jasper Schalks! We hebben het over zijn liedjes, zijn voorbeelden en nog veel meer interessante onderwerpen. Ditmaal schoof ook Marije de Vries aan!

 • Aflevering 6 - Esther De Jong

  May 12 2019

  Aflevering 6! Naast de SpeedDates op YouTube, ben ik natuurlijk ook gewoon bezig met de één-op-één gesprekken! Ditmaal is het de beurt aan Esther de Jong. Een markante songwriter waar ik een leuk gesprek mee had! www.facebook.com/LiedWerkers Ook sta ik tegenwoordig open voor donaties: paypal.me/TimoMuziek

 • Aflevering 5 - Tolls

  Feb 10 2019

  Aflevering vijf van de LiedWerkers podcast ga ik in gesprek met Daan van Beijeren a.k.a. Tolls. We gaan zijn album lied voor lied bij langs en bespreken wat hem bewoon om te schrijven wat hij schreef. https://www.facebook.com/LiedWerkers Ook sta ik tegenwoordig open voor donaties: paypal.me/TimoMuziek

 • Aflevering 4 - Woe Blind Birds

  Jan 27 2019

  Hallo allemaal en welkom bij LiedWerkers, de podcast waarin ik (Timo de Jong) in gesprek ga met songwriters om het te hebben over hun ambacht. Ditmaal is het de beurt aan Woe Blind Birds.

 • Aflevering 3 - Insurrection

  Jan 23 2019

  In nummer drie van LiedWerkers podcast, ga ik in gesprek met Pieter Oevering. De bassist en zanger van de melodische death metal band Insurrection. We hebben het o.a. over het nieuwe album, gehorige kapperszaken en loodgieters.

 • Aflevering 2 - John Dorr/Stems

  Jan 11 2019

  Aflevering 2 van de LiedWerkers Podcast! Waarin ik in gesprek ga met John Dorr van Stems. Een componist van sfeervolle, instrumentale muziek. In het gesprek hebben we het over mindsets, experimenteren in je muziek en eighties sounds. Bedankt voor het luisteren! https://www.facebook.com/Stems.ensemble/

 • Aflevering 1 - Ruud Fieten

  Dec 20 2018

  Aflevering 1 van de nieuwe Liedwerkers Podcast. Ik wil natuurlijk enigszins veilig beginnen, daarom heb ik bevriende muzikant Ruud Fieten uitgenodigd als eerste gast van deze gloednieuwe podcast. In Liedwerkers ga ik in gesprek met allerlei songwriters om te praten over wat hen motiveert en hoe ze hun ambacht uitoefenen. Veel luisterplezier! Het is aflevering #1, mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je mij altijd een bericht sturen!