Podcast

Mangiare!

Het lekkerste programma op de radio. Petra Possel praat aan de keukentafel met gasten over koken, eten en het culinaire leven. Met vaste rubrieken zoals de reportage van Chris Bajema, jongste bediende Jannekee Kuijper en de luisteraarswedstrijd onder leiding van Francien Knorringa.

Afleveringen

  • Mangiare! Recepten om te overleven, gegrilde kip en Yotam Ottolenghi - uitzending van 15-02-2019

    Feb 15 2019

    Yana Foqué over Riccetario Imaginato; culinair journalist en chef Hilary Akers bespreekt gegrilde kip; jongste bediende Jannekee Kuijper maakt een versie van dit gerecht en verslaggever Chris Bajema spreekt met celebrity-chef Yotam Ottolenghi. Presentatie: Jellie Brouwer* *Petra Possel is op vakantie

  • Mangiare! Over De Taal van Smaak, botercrème en Nachteten - uitzending van 08-02-2019

    Feb 08 2019

    Reinier Spreen over De Taal van Smaak; culinair journalist Jacques Hermus schuift aan; patissier-boulanger  Hans Heiloo van The Bakery Institute proeft botercrème en charmante assistente Francien Knorrringa behandelt een inzending van onze wedstrijd Nachteten waarin luisteraars ons recepten sturen van gerechten die ze ‘s nachts eten.

  • Mangiare! Heel Holland Bakt, The German Cookbook en Duitse boodschappen - uitzending van 01-02-2019

    Feb 01 2019

    Culinaire duizendpoot Janny van der Heijden over de finale van Heel Holland Bakt en nog veel meer; kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt The German Cookbook van Alfons Schuhbeck en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek. Verslaggever Chris Bajema ging boodschappen doen in Duitsland. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Noordelijke streekproducten, sambal, vrouwelijke chefs en Nachteten! - uitzending van 25-01-2019

    Jan 25 2019

    Chef Dick Soek van de Piloersemaborg in Den Ham (Groningen) over koken met producten uit eigen omgeving; culinair journalist Hassnae Bouazza van Aicha Qandisha bespreekt haar favoriete vrouwelijke chefs; eigenaar Soesja Dun Hu van Toko Dun Yong in Amsterdam test sambal en charmante assistente Francien Knorrringa behandelt een inzending van onze wedstrijd Nachteten waarin luisteraars ons recepten sturen van gerechten die ze ‘s nachts eten. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Over kook-TV, bolognese-saus en hoofdrol voor groente in restaurant - uitzending van 18-01-2019

    Jan 18 2019

    Tv-kok Hugo Kennis over het nieuwe dagelijkse programma op 24Kitchen Wat eten we vandaag?; Man met de microfoon Chris Bajema ging naar restaurant Yerba in Amsterdam waar ze groente als basis kiezen;  chef en culinair journalist Hilary Akers bespreekt het klassieke gerecht pasta bolognese en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt dit gerecht. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! De Rotterdam special - uitzending van 11-01-2019

    Jan 11 2019

    Rotterdam! In Verhalenhuis Belvédère op Katendrecht praten we over eten en drinken in de havenstad met: culinair journalist Frank van Dijl (NRC), sterrenchef Erik van Loo (Parkheuvel), eigenaar Alia Azzouzi (Espresso Dates), kaasmaker Marijke Booij (Booij kaasmakers), initiator Linda Malherbe (Verhalenhuis Belvédère), verslaggever Chris Bajema en achter de kachel staat gastkok Fenmei Hu!  Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Bourgondische gastronomie, gebraad en wijnen. En Nachteten deel 1! - uitzending van 04-01-2019

    Jan 04 2019

    Wil Demandt, chef van het in 2018 gesloten restaurant Bordewijk, over zijn Bourgondische visie op gastronomie; culinair journalist van de noordelijke dagbladen Jacques Hermus zit aan tafel; wijnschrijver Nicolaas Klei test rijke Bourgondische wijnen die niet uit de Bourgogne hoeven te komen en charmante assistente Francien Knorrringa behandelt de eerste inzending van onze nieuwe wedstrijd Nachteten waarin luisteraar ons recepten sturen van gerechten die ze ‘s nachts eten. Presentatie: Petra Pos...more

  • Mangiare! Kerst bij Mangiare! Een diner met Noel Vanwittenbergh en Janneke Vreugdenhil - uitzending van 21-12-2018

    Dec 21 2018

    Kerst bij Mangiare! Met de deze week door Michelin bekroonde sommelier van het jaar Noël Vanwittenbergh van restaurant Ciel Blue in het Okura Hotel in Amsterdam; en met kookboekenschrijver & culinair journalist Janneke Vreugdenhil over haar kerstdis en haar meest recente kookboeken Solo en Altijd Feest. Team Mangiare verzorgt  het eten: een aperitief van presentator Petra Possel, een hoofdgerecht van charmante assistente Francien Knorringa en het dessert komt van jongste bediende Jannekee Kuijpe...more

  • Mangiare! De Aardappeleters 2, Niki Segnit, Nieuwe Receptenwedstrijd - uitzending van 14-12-2018

    Dec 14 2018

    Kok en programmamaker  Joris Vermeer maakte een tweede seizoen van De Aardappeleters vanaf maandag elke werkdag rond 19 uur te zien op NPO2; Kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt De Kookbijbel van Niki Segnit en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek. Verslaggever Chris Bajema maakte een reportage over onze nieuwe receptenwedstrijd voor 2019. Charmante assistente Francien Knorringa licht het thema toe. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 07-12-2018

    Dec 07 2018

    Mangiare! De wekelijkse talkshow van de NTR op NPO Radio 1 over eten, drinken en het culinaire leven. Petra Possel praat met gasten over actuele onderwerpen en er zijn bijdragen van Chris Bajema (de man met de microfoon), de receptenwedstrijd onder leiding van Francien Knorringa (de charmante assistente) en er wordt gekookt door Jannekee Kuijper (de jongste bediende).

  • Mangiare! Mooncake het Bakboek, Hassnae Bouazza en boter - uitzending van 30-11-2018

    Nov 30 2018

    Jonneke de Zeeuw reisde voor Mooncake - het Bakboek dwars door Nederland om te kijken wat hedendaagse Nederlanders zoal bakken; Hassnae Bouazza schrijft op haar blog Aicha Qandisha over haar culinaire avonturen in binnen- en buitenland; en Marike van der Werff van kaashandel Kef test boter. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! De 100 beste gerechten; polenta en Met de Paplepel - uitzending van 23-11-2018

    Nov 23 2018

    Culinair journalist Marcus Polman publiceerde afgelopen maandag de FavorFlav Top 100 en het kookboek De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben; charmante assistente Francien Knorringa bespreekt een inzending van de wedstrijd Met de Paplepel waarin luisteraars recepten insturen van gerechten die hun vader vroeger maakte; chef en culinair journalist Hilary Akers bespreekt het klassieke gerecht polenta en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt dit gerecht. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Over Graaf Sandwich, Alice Waters en ansjovis - uitzending van 16-11-2018

    Nov 16 2018

    Jan Paul Schutten over het kinderboek Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden, een heruitgave van Nederland Leest Junior; verslaggever Chris Bajema maakt een reportage over de uitreiking van de Johannes van Damprijs aan Alice Waters; culinair journalist van de noordelijke dagbladen Jacques Hermus over zijn interview met Alice Waters; en olie- en azijndeskundige Manfred Meeuwig test ansjovis. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Maroeska Metz, biografie Johannes van Dam, Karin van Munster - uitzending van 02-11-2018

    Nov 02 2018

    Ontwerper Maroeska Metz  werkte haar lievelingsrecepten uit tot het innovatieve kookboek Hoe Dan?! Kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt Johannes van Dam - De biografie van Jeroen Thijssen over het leven van de illustere culinair recensent en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt n.a.v. dit boek. Restaurant Lastage kreeg ooit een recensie van Johannes van Dam en verslaggever Chris Bajema onderzoekt de gevolgen daarvan. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Eetbare paddenstoelen, Barcelona en curry - uitzending van 26-10-2018

    Oct 26 2018

    In Mangiare! van vrijdag 26 oktober 2018 om 19:30 op NPO Radio 1: wildplukker Edwin Florès schreef samen met topchef Jonnie Boer het boek Eetbare Paddenstoelen; verslaggever Chris Bajema reist naar Barcelona; chef en culinair journalist Hilary Akers bespreekt het klassieke gerecht curry en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt dit gerecht. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Hilary Akers, Jacques Hermus, Hans Heiloo en De Paplepel - uitzending van 19-10-2018

    Oct 19 2018

    Hilary Akers is culinair journalist en kok en van haar hand verschijnt binnnenkort Expert aan tafel; culinair journalist van de noordelijke dagbladen Jacques Hermus schuift ook aan; patissier Hans Heiloo test voor ons drie soorten rauwe chocolade; en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met de paplepel waarin luisteraars recepten insturen van gerechten die hun vader vroeger maakte. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Goed Eten, druivenoogst Jura en Het Franse Kookatelier - uitzending van 12-10-2018

    Oct 12 2018

    Filosoof Michiel Korthals schreef het boek Goed Eten omdat het tijd is voor filosofie over ons voedsel; wijnmaker Florien Kleine Snuverink vertelt vanuit de Jura hoe het gaat met de oogst en de verwerking van haar druiven;  kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt Het Franse Kookatelier en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 05-10-2018

    Oct 05 2018

    Het lekkerste programma op de radio. Petra Possel praat aan de keukentafel met gasten over koken, eten en het culinaire leven. Met vaste rubrieken zoals de reportage van Chris Bajema, jongste bediende Jannekee Kuijper en de luisteraarswedstrijd onder leiding van Francien Knorringa. Iedere vrijdag van 19:30-20:30 op NPO Radio 1

  • Mangiare! - uitzending van 28-09-2018

    Sep 28 2018

    Het lekkerste programma op de radio. Petra Possel praat aan de keukentafel met gasten over koken, eten en het culinaire leven. Met vaste rubrieken zoals de reportage van Chris Bajema, jongste bediende Jannekee Kuijper en de luisteraarswedstrijd onder leiding van Francien Knorringa.

  • Mangiare! Oesters, all you can eat en boeuf bourguignon - uitzending van 21-09-2018

    Sep 21 2018

    Voormalig culinair journalist en oesterdeskundige Hein Sas over de oesterstand van het land; verslaggever Chris Bajema onderzoekt het concept ‘all you can eat’ in een seafood restaurant in Rotterdam; chef en culinair journalist Hilary Akers bespreekt het klassieke gerecht boeuf bourguignon en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt dit gerecht. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! culinaire roman De Zelftemmer, Toscane, Kriekbier en de Paplepel - uitzending van 14-09-2018

    Sep 14 2018

    Hoofdredacteur van culinair magazine Bouillon Will Jansen schreef het boek De Zelftemmer of de kok die de mensen aardig kookte, een roman over een gewezen topkok met een geheel eigen kijk op eten; culinair journalist Jacques Hermus is net terug uit Toscane en brengt verslag uit van zijn reis; bier-specialist Rick Kempen proeft drie verschillende kriekbieren; en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met de paplepel waarin luisteraars recepten i...more

  • Mangiare! - uitzending van 07-09-2018

    Sep 07 2018

    Het lekkerste programma op de radio. Petra Possel praat aan de keukentafel met gasten over koken, eten en het culinaire leven. Met vaste rubrieken zoals de reportage van Chris Bajema, jongste bediende Jannekee Kuijper en de luisteraarswedstrijd onder leiding van Francien Knorringa.

  • Mangiare! Programmamaker Bianca Tan, boekenmaker Merijn Tol en kweker Wim Bijma - uitzending van 31-08-2018

    Aug 31 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! De keuken van Peru - uitzending van 24-08-2018

    Aug 24 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! De keuken van Piemonte - uitzending van 17-08-2018

    Aug 17 2018

    De keuken van Piemonte (Noord-Italie). Met Gabrielle Salvatore (vinoloog en sommelier), Nicoletta Tavella (Kookschool La Cucina del Sole) en Melissa Korn (organisator Food Hub, Slow Food Youth Network).

  • Mangiare! Alles over de keuken van Georgië - uitzending van 10-08-2018

    Aug 10 2018

    Alles over de keuken van Georgië. Met film- en hoorspelmakers Ineke Smits en Jeroen Stout, huiskamerrestaurateur Nino Purtskhvanidze en wijn-importeur Bernard Nauta. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Franse kaas, brood en wijn - uitzending van 03-08-2018

    Aug 03 2018

    De heilige drie-eenheid van de Franse keuken: brood, kaas, wijn. Met wijnmaker Florien Kleine Snuverink, koningin van de kaas  Betty Koster, en Franse bakker Sébastien Roturier. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Alles over de Marokkaanse keuken - uitzending van 27-07-2018

    Jul 27 2018

    Alles over de Marokkaanse keuken. Met journalist Hassnae Bouazza, kookboekenschrijver Nadia Zerouali, en chef Simo Bouabgha praten we over klassiekers, regionale verschillen en hedendaagse hoogtepunten van de Marokkaanse keuken. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Alles over de Hindoe / Hindoestaanse keuken - uitzending van 20-07-2018

    Jul 20 2018

    Alles over de hindoe / hindoestaanse keuken. Met programmamaker en politicus Narsingh Balwantsingh, architect Ashok Bhalotra, en de jonge chef Naresh Ramdjas bespreken we de klassiekers uit deze van oorsprong Indiase keuken die deels via Suriname naar ons land is gekomen. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! met meester-patissier Hidde de Brabander, vegetarische kaas en gazpacho - uitzending van 13-07-2018

    Jul 13 2018

    Patissier Hidde de Brabander werd na een even bloedstollend als uitputtend examen officieel meester-patissier; kaas-specialist Marike van der Werff proeft vegetarische kaas; kok en culinair journalist Hilary Akers bespreekt voor ons de klassieke gazpacho en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt dit gerecht.

  • Mangiare! alles over eten en de Tour de France. Met Eric Corton, Jacques Hermus en Bert Wagendorp. - uitzending van 06-07-2018

    Jul 06 2018

    Tour de France! Ter gelegenheid van de start van de Tour praten wij over het eten dat bij wielrennen en de Tour hoort. Dat doen we met acteur, lekkerbek en fanatiek wieler-amateur Eric Corton;  culinair journalist Jacques Hermus; en schrijver, columnist en oud Tour-verslaggever Bert Wagendorp. Jongste bediende Jannekee Kuijper maakt een wielerhistorisch kipgerecht. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Conserveergids, zomerbier en Brindisa - uitzending van 29-06-2018

    Jun 29 2018

    Wildplukker Mark Janssen was een tijdje klant bij de Voedselbank en schreef de Conserveergids, voor zelfvoorzieners, lekkerbekken en verduurzamers; bier-expert Rick Kempen proeft voor ons zomerbier; kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt Brindisa van Monika Linton en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! - Estee Kookt; kliekjes; bowl food en de Paplepel - uitzending van 22-06-2018

    Jun 22 2018

    Chef Estee Strooker schreef het boek Estee kookt - De nieuwe Nederlandse keuken, een kookboek vol klassiekers uit haar jeugd aangevuld met onorthodoxe recepten op basis van oer-Hollandse ingrediënten; culinair journalist Puck Kerkhoven is de koningin van de kliekjes en gaat hiermee live aan de slag; verslaggever Chris Bajema maakte een reportage over het fenomeen bowl food; en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met de paplepel waarin luiste...more

  • Mangiare! - Wildplukken, ingelegde haring en zalmtartaar - uitzending van 15-06-2018

    Jun 15 2018

    Ria Loohuizen is gespecialiseerd in schrijven over eten uit de natuur, haar nieuwe boek  De wandelende fijnproever is een handboek voor iedereen die wil gaan wildplukken; kookboekenschrijver en olie- en azijnexpert Manfred Meeuwig proeft ingelegde haring; kok en culinair journalist Hilary Akers bespreekt voor ons de klassieke zalmtartaar en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt dit gerecht. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! - Anthony Bourdain, Indische familiekeuken, Het Heerlijke Noorden en de Paplepel - uitzending van 08-06-2018

    Jun 08 2018

    Culinair journalist Joel Broekaert reageert op de dood van de Amerikaanse chef en programmamaker Anthony Bourdain; Pascale van Onselen maakte met studenten en familieleden het boek Indische koffer vol recepten een verzameling portretten, familie-verhalen en authentiek Indische recepten ter ere van haar oma Stien; culinair journalist Jacques Hermus stort zich voor ons op mannendingen en vertelt over zijn nieuwe gids Het Heerlijke Noorden en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een ...more

  • Mangiare! Over kleine taartjes, hotdogs en eten uit Lissabon - uitzending van 01-06-2018

    Jun 01 2018

    In Mangiare! van vrijdag 1 juni 2018 om 19:30 op NPO Radio 1: tolk-vertaler Meike Schaling volgde ooit haar hart en ging de patisserie in, nu verschijnt haar boek Kleine Taartjes; Paul de Leeuw noemt zichzelf de entertainer die altijd wel zin heeft in een borrel of een hap en komt voor ons hotdogs proeven; kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt Lisboeta van Nuno Mendes  en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Chin. Ind. Spec. Rest., kliekjes en De Paplepel - uitzending van 25-05-2018

    May 25 2018

    Columnist Marcel van Roosmalen komt 'Chinees' bij ons eten naar aanleiding van het boek “Chin. Ind. Spec. Rest. Een verdwijnend fenomeen”, van Mark van Wonderen, Soesja Dun Hu van Toko Dun Yong groeide op in zo’n restaurant en proeft mee; culinair journalist Puck Kerkhoven is de koningin van de kliekjes en gaat hiermee live aan de slag; verslaggever Chris Bajema bezoekt een Chin. Ind. in zijn buurt; en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met...more

  • Mangiare! Met Dennis Huwae, Nicolaas Klei, Hilary Akers en de jongste bediende - uitzending van 18-05-2018

    May 18 2018

    Chef Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam zit in de jury van het nieuwe 24Kitchen programma The Chef’s Line waarin thuiskoks het opnemen tegen professionals; wijnschrijver Nicolaas Klei buigt zich over de beste wijnen voor de zomer; culinair journalist en chef Hilary Akers bespreekt de klassieker Caesar Salad en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt die legendarische salade. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! Live vanaf het Weekend van de Rollende Keukens - uitzending van 11-05-2018

    May 11 2018

    Een uitzending live vanaf Het Weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam. Directeurs van het festival Yonina de Ruijter en Storm Vollaers schuiven aan en vertellen over het festival als Europa's grootste openluchtrestaurant; culinair journalist van De Telegraaf Felix Wilbrink stond ooit aan de wieg van het eerste foodfestival maar is geen fan van het genre; verslaggever Chris Bajema loopt over het terrein en brengt het festival aan tafel. En we proeven: Younes El Madidi maakt traditionele Maro...more

  • Mangiare! - Biologische wijnen, Kamado bbq en Venetië - uitzending van 27-04-2018

    Apr 27 2018

    Wijnschrijver Esmee Langereis van het wijnblog Make me wine schreef samen met Harold Hamersma De Grote Hamersma Bio, een gids vol biologische wijnen die in Nederland te koop zijn; chef Leonard Elenbaas schreef samen met Jeroen Hazebroek Hete Kolen Compleet een handboek voor de kamado en hij laat ons gerechten van deze Japanse barbecue proeven; kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt Venetië van Russell Norman en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt hi...more

  • Mangiare! - Koken voor gezinnen; kliekjes; smaakverlies en de Paplepel - uitzending van 20-04-2018

    Apr 20 2018

    Receptenschrijver Tallina van den Hoed bekend van o.a. De Volkskeuken in De Volkskrant richt zich in haar nieuwe boek Eten met z'n allen op ouders die lekker en gezond willen koken voor hun gezin; culinair journalist Puck Kerkhoven is de koningin van de kliekjes en gaat hiermee live aan de slag; verslaggever Chris Bajema maakt een reportage met zijn ouders over het verliezen van smaak; en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met de paplepel w...more

  • Mangiare! - uitzending van 13-04-2018

    Apr 13 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! Zilte zeeuwse heerlijkheden: kreeft, zeewier en zeevruchten - uitzending van 06-04-2018

    Apr 06 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 30-03-2018

    Mar 30 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 23-03-2018

    Mar 23 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 16-03-2018

    Mar 16 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 23-02-2018

    Feb 23 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 16-02-2018

    Feb 16 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 09-02-2018

    Feb 09 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 02-02-2018

    Feb 02 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 26-01-2018

    Jan 26 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 19-01-2018

    Jan 19 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 12-01-2018

    Jan 12 2018

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! 5 januari 2018 - uitzending van 05-01-2018

    Jan 05 2018

    In Mangiare! deze week: distillateur Fenny van Wees over haar ambacht en haar boek Distilleren, culinair journalist Jacques Hermus doet mannendingen, verslaggever Chris Bajema maakt een aflevering van "Vader vertel..." en charmante assistente Francien Knorringa presenteert de eerste inzending van de wedstrijd: De Paplepel. Presentatie: Petra Possel.

  • Mangiare! - uitzending van 15-12-2017

    Dec 15 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 01-12-2017

    Dec 01 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 17-11-2017

    Nov 17 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 03-11-2017

    Nov 03 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 20-10-2017

    Oct 20 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 06-10-2017

    Oct 06 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 22-09-2017

    Sep 22 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 08-09-2017

    Sep 08 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 25-08-2017

    Aug 25 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 11-08-2017

    Aug 11 2017

    In Mangiare! van vrijdag 11 augustus 2017: alles over de Portugese keuken. Te gast zijn: Paula Patricio, actrice, presentatrice en geboren Portugese; Bibiene Cruz, eigenares van de Amsterdams-Portugese koffiezaak Nata de Lisboa; Marlou de Brito-Meireles, die schrijft voor de Portugese blog Saudades de Portugal waarop alles te vinden is over Portugal en de Portugese keuken. Jongste bediende Jannekee Kuijper waagt zich aan een klassieker uit de Portugese keuken: doce de bolacha Maria. Presenta...more

  • Mangiare! - uitzending van 28-07-2017

    Jul 28 2017

    In Mangiare!: Deel 1 van onze landenreeks 2017 - Japan! Chef-kok Jean Beddington, vertrok als jonge vrouw naar Japan om papier te leren maken. Ze raakte gefascineerd door de Japanse keuken en die bleef van invloed onder andere in haar latere restaurant Beddington's. Tosao van Coevorden is chef en eigenaar van ‘De Japanner’ – een laagdrempelig eetcafé, gemodelleerd naar een Japanse ‘izakaya’, waar Japanners na het werk komen voor een biertje met fingerfood voor ze aan de (vaak lange) reis naar hu...more

  • Kunststof on tour! - uitzending van 14-07-2017

    Jul 14 2017

    Kunststof goat noar buut’n! Deze vrijdag zijn we live op Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Schrijver en columnist Bert Wagendorp schuift aan tafel en Hendrik Jan Bökkers speelt een nummer in zijn eigen Sallaanse dialect. Wie ook niet mag ontbreken is Dichter des Achterhoeks: Eva Schuurman. Met beeldend taalgebruik neemt ze je aan de hand mee haar belevingswereld in. Kortom: een uitzending om dorst van te krijgen! Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 30-06-2017

    Jun 30 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 16-06-2017

    Jun 16 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 02-06-2017

    Jun 02 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 26-05-2017

    May 26 2017

    Een extra uitzending van Mangiare!, live vanaf het Festival van de Rollende Keukens in Amsterdam. Aan tafel zit Igor Sorko, bekend van Mister Kitchen en al 10 jaar lang organisator van het festival. Kookboekenschrijver Yvette van Boven duidt de oorsprong en het succes van de food trucks. Achter het fornuis staat kookboekenfanaat Jonah Freud samen met Bernard de Vries, alias Bennie Blij. Zij maken de bouillabaisse die hij ook op het festival serveert. Over het festivalterrein struint Man met de m...more

  • Mangiare! - uitzending van 19-05-2017

    May 19 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 05-05-2017

    May 05 2017

    Simon Giacotto verkocht zijn IT-bedrijf en werd een toegewijde pizzabakker die nu met de grote Pizzabijbel komt; chocolatier Hans Heiloo test Italiaanse specialiteiten; kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Italiaanse sterrenchef Massimo Bottura en de jongste bediende waagt zich aan een echte Bottura. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 21-04-2017

    Apr 21 2017

    Chef Michiel van der Eerde, bekend van pop up restaurants Baut in Amsterdam krijgt steeds meer vaste grond onder de voeten; verslaggever Chris Bajema stort zich in een straatdiner; kookboekenfanaat Jonah Freud gaat op zoek naar het ultieme recept voor nasi goreng en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd voor onze luisteraars: De allerbeste kok blijft toch je moeder. Presentatie Petra Possel . Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 07-04-2017

    Apr 07 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 24-03-2017

    Mar 24 2017

    Ze werd bekend als de tv-kok van Koffietijd maar tegenwoordig heeft Carola de Kanter een missie – vegetarisch koken met zeldzame groenten uit eigen moestuin waarover ze een boek heeft geschreven, Leafs; kookboekenfanaat Jonah Freud maakt drie gerechten met de lentegroente raapstelen; man met microfoon Chris Bajema bezoekt Slow Food in het Mauritshuis in Den Haag en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd De Allerbeste kok blijft toch je moeder. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 10-03-2017

    Mar 10 2017

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Isabel Meniño over haar kookboek ‘Mijn keuken van Galicië’ en dat is de ruige keuken van haar vader in Noord West Spanje; imker Annemarie Timmerman test middeleeuwse dranken; Jonah Freud geeft college over de Amerikaanse tv-kok met Franse wortels Anthony Bourdain en de Jonge Bediende maakt een echte Bourdain. Presentatie Petra Possel Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 24-02-2017

    Feb 24 2017

    Een nieuwe aflevering van de kookwedstrijd ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’; Erwin Walthaus en Bea Ligthart over de noodzaak van goed gastheer- dan wel gastvrouwschap in de horeca en Jonah Freud maakt drie keer stoofvlees Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 10-02-2017

    Feb 10 2017

    Chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko heeft 2017 uitgeroepen tot het jaar van de wasabi die je trouwens met gember ook heel goed in de gin kunt doen: culinair journalist Jacques Hermus test gemberthee en Jonah Freud geeft college over sous-vide koken - vacuum verpakte producten in waterbad of stoomoven garen op een constant lage temperatuur en dat wil de Jongste Bediende ook wel eens proberen. Presentatie Petra Possel Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 27-01-2017

    Jan 27 2017

    Meesterpatissier en Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven over zijn tv-serie Brood; Jonah Freud maakt moeders lievelingseten; Chris Bajema op reportage in de keuken van zijn moeder en de aftrap van onze nieuwe culinaire competitie ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 13-01-2017

    Jan 13 2017

    Maandelijks programma over eten. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 16-12-2016

    Dec 16 2016

    De grote finale van Lekker Vies waarin acht kandidaten strijden om de titel van het Lekkerste Lekker Viesrecept - gerechten die je zelf heimelijk lekker vindt maar nooit aan gasten zou durven voorschotelen. De meedogenloze jury bestaat Ronald Giphart (voorzitter), Yvette van Boven en Jonah Freud. Luister hier naar een compilaties van de voorrondes https://soundcloud.com/user-446172407/mangiare-compilatie-lekker-vies-2016 . Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 02-12-2016

    Dec 02 2016

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 18-11-2016

    Nov 18 2016

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 04-11-2016

    Nov 04 2016

    Culinair journalist en alleenstaande Janneke Vreugdenhil over haar boek Solo Food; omfietswijnman Nicolaas Klei over wijn drinken in je eentje (en nee, de fles hoeft niet leeg); Jonah Freud geeft college over topchef John Halvemaan – winnaar van de Johannes van Dam prijs en de Jongste Bediende bereidt een echte Halvemaan. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 21-10-2016

    Oct 21 2016

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 07-10-2016

    Oct 07 2016

    Culinair journalist Hilary Akers van het Financieel Dagblad bespreekt de nieuwste culinaire trends; meesterpatissier Hans Heiloo doet de grote gevulde koekentest; kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Franse radiochef Francois Regis Gaudry en dat betekent dat de jongste bediende een echte Gaudry moet bereiden – als dat maar goed gaat. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 23-09-2016

    Sep 23 2016

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! Marion Bloem en Ivan Wolffers - uitzending van 09-09-2016

    Sep 09 2016

    Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 26-08-2016

    Aug 26 2016

    Programma over eten om je vingers bij af te likken. Vrijdag 26 augustus Zonder goed ontbijt is het leven het leven niet en culinair schrijfster Mara Grimm legt uit wat een goed ontbijt is in haar boek ‘Ontbijt’; Jonah Freud maakt ontbijtkoek; Chris Bajema inspecteert de broodtrommel van de kinderen en een nieuwe aflevering van de culinaire wedstrijd Lekker Vies. Presentatie Petra Possel Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 10-06-2016

    Jun 10 2016

    Meesterpatissier Hidde de Brabander over zijn nieuwe bakbijbel Patisserie waarin hij klassieke gerechten aanpast aan het nu; culinair journalist Joël Broekaart test ingemaakte groenten en Jonah Freud geeft college over de legendarische  Franse patissier Gaston Lenôtre. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 27-05-2016

    May 27 2016

    Wildplukker en bijenhouder Edwin Flores over echte honing; Jonah Freud op jacht naar het beste recept voor paella; verslaggever Chris Bajema en chef Jean Beddington over het geheim van Fish and Chips en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Lekker Vies. Presentatie Petra Possel.

  • Mangiare! - uitzending van 13-05-2016

    May 13 2016

    Chef Danny Jansen van 24 Kitchen over zijn programma ‘Zoals Alleen Oma Dat Kan’ waarin hij  tien Indonesische oma’s bezoekt om achter hun keukengeheimen te komen; Jonah Freud geeft college over Beb Vuyk en Yvette van Boven test gemberbier. Prtesentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 29-04-2016

    Apr 29 2016

    Meester chef Mounir Toub over zijn nieuwe boek 'Mijn Arabische keuken'; kookboekenfanaat Jonah Freud bespreekt drie recepten voor aardappelsalade en Francien Knorringa behandelt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd Lekker vies. Presentatie: Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 15-04-2016

    Apr 15 2016

    Meesterkokkin Mavis Hofwijk over de rol van groente in de Surinaamse keuken; wijnschrijver Nicolaas Klei over wijn die eigenlijk geen wijn is; Jonah Freud geeft college over de Deense chefkok Rene Redzepi van Noma en de Jongste Bediende probeert een echte Redzepi te maken. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 01-04-2016

    Apr 01 2016

    Meesterkok Albert Kooy is de grote man van de nieuwe Nederlandse keuken en praat ons bij over de nog niet benutte mogelijkheden van de aardappel en dat zijn er vele; Jonah Freud op zoek naar het beste recept voor tomaten chutney en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Lekker Vies. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 18-03-2016

    Mar 18 2016

    Volgens jager-verzamelaar Ellen Mookhoek en streekrestaurateur Arjan Smit moet Nederland aan het ganzenei. Wijnschrijver Nicolaas Klei proeft wijn van andere vruchten dan druiven. Kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over Alice Waters, eigenares van het legendarische restaurant Chez Panisse in Berkeley en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit Waters' oeuvre. Presentatie: Petra Possel .

  • Mangiare! - uitzending van 04-03-2016

    Mar 04 2016

    Heel Holland Bakt-winnares Sarena Solari over haar Italiaanse Bakboek; Jonah Freud op jacht naar het beste recept voor paté; Chris Bajema bezoekt de set van de nieuwe tv-serie Mouna’s Keuken en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Lekker Vies. Presentatie Petra Possel .

  • Mangiare! - uitzending van 19-02-2016

    Feb 19 2016

    Worstmaker en worstdeskundige Samuel Levie schreef The Worst Story - over de vriendschap van drie jongens in de loopgraven van de Amsterdamse horeca; Hiske Versprille doet de grote hot sauce-test; Jonah Freud geeft college over de boon in het jaar van de boon en de jongste bediende maakt tamiya – Egyptische falafel, van tuinbonen Presentatie Petra Possel.

  • Mangiare! - uitzending van 05-02-2016

    Feb 05 2016

    Culinair journalist Jeroen Thijssen schreef 'Smaak', een boek over waarom we proeven wat we proeven, Jonah Freud op zoek naar het beste recept voor een gebraden kippetje en verslaggever Chris Bajema toog naar Rotterzwam, voorheen het legendarische zwemparadijs Tropicana aan de oevers van de Maas. Presentatie Jellie Brouwer .

  • Mangiare! - uitzending van 22-01-2016

    Jan 22 2016

    Live programma met één of meerdere gasten uit de wereld van cultuur en media.

  • Mangiare - uitzending van 08-01-2016

    Jan 08 2016

    Witbier en mosselen zijn een perfectie combinatie en dat weten we dankzij culinair journaliste Puck Kerkhoven en haar nieuwe boek 'Bier & Food'; Jonah Freud maakt de beste tortilla’s en de eerste aflevering van onze nieuwe culinaire wedstrijd Lekker Vies: gerechten die je stiekem lekker vindt maar nooit aan gasten zou voorschotelen Uw presentator is Petra Possel .

  • Mangiare! - uitzending van 25-12-2015

    Dec 25 2015

    Welkom bij onze Christmas Special waarin we met culinair journalist Joël Broekaert, bekend van NRC Handelsblad en Vrij Nederland, het afgelopen culinaire jaar doornemen en we gaan eten, heel lekker eten. Presentatie Petra Possel.

  • Mangiare! - uitzending van 11-12-2015

    Dec 11 2015

    Live vanuit de Grote Zaal in de Desmet Studio’s in Amsterdam: de Grand Finale van de culinaire competitie Het Diner waarin de kandidaten streng doch rechtvaardig worden gewogen door een uitermate deskundige jury die bestaat uit onze charmante assistente Francien Knorringa, kookboekenfanaat Jonah Freud, kookboekenschrijfster Yvette van Boven en bestseller auteur Herman Koch. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 27-11-2015

    Nov 27 2015

    Jacques Meerman schreef de nu al legendarische Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken; Jonah Freud geeft college over Nigella Lawson en meesterslager Arend ter Wolde test verse ossenworst Presentatie Petra Possel.

  • Mangiare! - uitzending van 13-11-2015

    Nov 13 2015

    Smaakprofessor Peter Klosse over het grote  wildboek ‘Werken met wild’; Chris Bajema achter de kachel met een Syrische kok die naar Nederland vluchtte; Jonah Freud stooft konijn en een nieuwe aflevering van de culinaire competitie Het Diner. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 30-10-2015

    Oct 30 2015

    Misdaadjournalist Marian Husken dook diep in het eetgedrag van zware criminelen in binnen- en buitenland en schreef daarover een boek - Crimineel eten; culinair journalist Jacques Hermus test hippe chips en Jonah Freud geeft college over kookboekenschrijfster Marcella Hazan die de Italiaanse keuken naar Amerika bracht. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 16-10-2015

    Oct 16 2015

    Ronald Giphart en Masha Lammes over hun gezinskookboek ‘Vurrukkulluk’; Jonah Freud maakt paddestoelen; Chris Bajema bevoorraadt een booreiland en een nieuwe aflevering van de onze culiniare competitie Het Diner. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 02-10-2015

    Oct 02 2015

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 18-09-2015

    Sep 18 2015

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 04-09-2015

    Sep 04 2015

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  • Mangiare! - uitzending van 21-08-2015

    Aug 21 2015

    De grote Sail Amsterdam-special met Barbara en Jan Geertsema van de Goede Vissers; Jonah Freud met het beste recept voor bouillabaisse; Chris Bajema kookt met de scheepskok van de Tres Hombres en een nieuwe aflevering van de culinaire wedstrijd Het Diner Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 07-08-2015

    Aug 07 2015

    Veel zoet met Ulrike Schmidt en Lineke Eerdmans over hun boek ‘De wereld van de stroopwafel; banketbakker Coos Holtkamp geeft college over de tompouce en Daan Visser vertelt alles over bier en bierbrouwen wat u altijd al had willen weten maar nog nooit durfde te vragen. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 24-07-2015

    Jul 24 2015

    Alles over de Ierse keuken wat u altijd al had willen weten met kookboekenschrijfster Yvette van Boven die zelf Ierse roots heeft; kookboekenfanaat Jonah Freud bereidt drie Ierse topgerechten en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 10-07-2015

    Jul 10 2015

    Ria Loohuizen over eetbare natuur in haar boek 'Zilt en Bitter zoals absinthalsem en boerenwormkruid; pop-up kok Sander Louwerens over het ideale sorbetijs en Jonah Freud geeft college over culinair journaliste Patricia Wells. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 26-06-2015

    Jun 26 2015

    Alles over de keuken van de Peranakan Chinezen op Java die steeds vaker de wijde wereld intrekken en dus vonden de nichten Siu Ling Koo en Kwee Siok Gwat het hoog tijd om de recepten veilig te stellen in hun kookboek ‘Culture Cuisine Cooking’; we gaan op reportage in de World of Food in Amsterdam Zuidoost; Jonah Freud maakt drie recepten met haring en een nieuwe aflevering van de culiniare competitie Het Diner Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 12-06-2015

    Jun 12 2015

    Met Ellen Scholtens, oermoeder van alle eerlijk eten festivals en conservator van de Kunsthal Kookt in Rottterdam dat al sinds 2004 oproept tot een gezonde en duurzame eetcultuur; Manfred Meeuwig keurt olijven; Jonah Freud over Alice Toklas, de kok en lover van Gertrude Stein en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 29-05-2015

    May 29 2015

    Welkom in de wondere wereld van bacteriën, schimmels en gisten oftewel fermenteren met Christian Weij over zijn boek Verrot Lekker; Jonah Freud met het beste recept voor spring rolls met zelfgemaakte vissaus; Chris Bajema maakt kefir kaas en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 15-05-2015

    May 15 2015

    Welkom in de wondere wereld van bacteriën, schimmels en gisten oftewel fermenteren met Christian Weij over zijn boek Verrot Lekker; Jonah Freud met het beste recept voor spring rolls met zelfgemaakte vissaus; Chris Bajema maakt kefir kaas en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 01-05-2015

    May 01 2015

    Alles over Oosterscheldekreeft met kreeftendeskundige Hendrina van Cranenburgh uit Veere; Chris Bajema gaat duurzaam vissen en kookboekenfanaat Jonah Freud kookt drie keer zilt. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 17-04-2015

    Apr 17 2015

    Met de gastheer aller gastheren: Joop Braakhekke die het zilveren jubileum viert van zijn Garage waarover een kloek boek is verschenen; Nicolaas Klei selecteert fijne wijnen bij de asperges en kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de beroemde Britse chef Marco Pierre White. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 03-04-2015

    Apr 03 2015

    Harold Hamersma en Ronald Hoeben over hun vrolijke eetfilmpjeskanaal Foodtube; Jonah Freud kookt uit het wereldberoemde ‘Koken con Amore’ van Sophia Loren; wijn uit Limburg en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 20-03-2015

    Mar 20 2015

    Honderd procent groente met het best bewaarde geheim van Amsterdam - moestuincafeetje Gartine van Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks waar alles niet alleen uit eigen keuken komt maar ook uit eigen tuin; Janneke Vreughdenhil test rode biet en Jonah Freud geeft college over de bekende Engelse foodwriter Jane Grigson van het legendarische Vegetable Book. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 06-03-2015

    Mar 06 2015

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 20-02-2015

    Feb 20 2015

    Schrijvende kok Tom Kellerhuis over ‘De herenkookboekclub; meesterpatissier Hans Heilo test verantwoorde chocolade en kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de eerste radiokok van Nederland, P.J. Kers.

  • Mangiare! - uitzending van 06-02-2015

    Feb 06 2015

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 23-01-2015

    Jan 23 2015

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 26-12-2014

    Dec 26 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 12-12-2014

    Dec 12 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 28-11-2014

    Nov 28 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 14-11-2014

    Nov 14 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 31-10-2014

    Oct 31 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 17-10-2014

    Oct 17 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 03-10-2014

    Oct 03 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 19-09-2014

    Sep 19 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 05-09-2014

    Sep 05 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 22-08-2014

    Aug 22 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 08-08-2014

    Aug 08 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 25-07-2014

    Jul 25 2014

    Deze zomer gaan wij op zoek naar de keukengeheimen van verre landen en het eerste land is Friesland, jawel, Friesland want dat heeft een rijke culinaire traditie waarover Jeanine Otten van het Hannemahuis in Harlingen alles kan vertellen, verder keurt meneer Wateetons droge Friese Worst en maken we klassiek Fries suikerbrood. Presentatie Petra Possel

  • Mangiare! - uitzending van 30-05-2014

    May 30 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 16-05-2014

    May 16 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 02-05-2014

    May 02 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 18-04-2014

    Apr 18 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 04-04-2014

    Apr 04 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 21-03-2014

    Mar 21 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 07-03-2014

    Mar 07 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 21-02-2014

    Feb 21 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 24-01-2014

    Jan 24 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 03-01-2014

    Jan 03 2014

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 27-12-2013

    Dec 27 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 29-11-2013

    Nov 29 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 01-11-2013

    Nov 01 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 04-10-2013

    Oct 04 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 06-09-2013

    Sep 06 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 09-08-2013

    Aug 09 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 12-07-2013

    Jul 12 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 14-06-2013

    Jun 14 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 17-05-2013

    May 17 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 19-04-2013

    Apr 19 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 22-03-2013

    Mar 22 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 22-02-2013

    Feb 22 2013

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 28-12-2012

    Dec 28 2012

    Vanavond alles over de joodse keuken. Manfred Meeuwig heeft een winkel in olie, azijn en mosterd en schrijft kookboeken. Voor Mangiare proeft hij augurken en uien. Nanny ten Brink-de Lieme schreef jaren een receptenrubriek over joodse gerechten. Die ‘herinnerde keuken’ kwam bij elkaar in haar boek 'Mijn joodse keuken'. Chris Bajema maakt kippenlevers met Jigal Krant, bekend van zijn programma 'De koosjere hamvraag'. Jonah Freud maakte het gelijknamige kookboek bij de tentoonstelling 'Lekker joo...more

  • Mangiare! - uitzending van 30-11-2012

    Nov 30 2012

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

  • Mangiare! - uitzending van 02-11-2012

    Nov 02 2012

    Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.