Podcast

NOS Voetbalpodcast

De NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. Presentatie is in handen van Arno Vermeulen.

Afleveringen

 • NOS Voetbalpodcast #27: 'Vlap neemt heel Heerenveen nu al op sleeptouw'

  Feb 18 2019

  De commentatoren van de NOS bespreken uitgebreid de wedstrijd tussen Heerenveen en PSV. Verder aandacht voor Groningen, Feyenoord en de vele eigen doelpunten.

 • NOS Voetbalpodcast #26: "Van Boekel krijgt wel een weekje rust"

  Feb 11 2019

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Andy Houtkamp en Jeroen Elshoff. Ze bespreken de discussie over de VAR dit weekend, de teamspirit van PSV met Luuk de Jong als leider. De dodelijke cijfers van Frenkie de Jong, de zakken cement op de rug van Matthijs de Ligt. De week van Dick Advocaat en antwoord op de vraag hoe oud Jeroen Grueter is geworden.

 • De NOS voetbalpodcast #25 Kan Advocaat Feyenoord wel beter maken?

  Feb 04 2019

  In de voetbalpodcast bespreken Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het voetbalweekend. Aan bod komen de discutabele besluiten van de VAR, het falen van Feyenoord en de vraag of Dick Advocaat wel geschikt is om Giovanni van Bronkhorst op te volgen bij de Rotterdamse club.

 • NOS Voetbalpodcast #24: 'Ik zag mensen in de Kuip naar huis bellen'

  Jan 28 2019

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu. De commentatoren blikken terug op de 6-2 overwinning van Feyenoord op Ajax. Ze nemen de rol van Jens Toornstra onder de loep en vragen zich af waarom Ajax de topwedstrijden in de eredivisie verliest. Verder komen de geniale hoekschop van Idrissi en de beslissing van Kingsley Ehizibue om Genua af te zeggen aan de orde. En wat doet Jeroen Elshoff om half 3 's nachts?

 • NOS Voetbalpodcast #23: 'Ajax heeft het slechtste gevoel na dit weekend'

  Jan 21 2019

  Deze week aandacht voor PSV en Ajax, die dit weekend niet wisten te winnen. Maar ook de VAR en de nederlaag van Feyenoord komen ter sprake.

 • NOS Voetbalpodcast #22: 'Zelfs River Plate-fans enthousiast over Magallán'

  Jan 14 2019

  Terug van een korte winterstop, met in deze aflevering Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. Ze praten onder meer over transfers en het komende eredivisieweekend.

 • NOS Voetbalpodcast #21: 'PSV'ers mogen met hun borst vooruit'

  Dec 24 2018

  Deze week met Jan Roelfs, Andy Houtkamp, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter. De NOS-commentatoren kijken terug op het afgelopen eredivisieweekend.

 • NOS Voetbalpodcast #20: Serious Request-editie met publieksvragen

  Dec 20 2018

  Ter gelegenheid van de Serious Request-actie van 3FM werd de podcast live opgenomen in muziekcentrum TivoliVrededenburg.

 • NOS Voetbalpodcast #19: "De Graafschap is degradatiekandidaat nummer 1"

  Dec 17 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu. De commentatoren verbazen zich erover dat de Graafschap geen plan B had voor damage control tegen Ajax. Ook praten ze over de kansen van Ajax tegen Real Madrid in de Champions League. De twijfels over Dolberg en Vente. Hoe cruciaal is de bekerwedstrijd tegen Utrecht voor Feyenoord? En waarom was Dick Lukkien de man van het weekend voor Jan Roelfs.

 • NOS Voetbalpodcast #18 "Overmars is de veilingmeester die PSG, City en Barca tegen elkaar uitspeelt"

  Dec 10 2018

  Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs praten je bij over John van den Brom, Dick Advocaat en Frenkie de Jong.

 • NOS Voetbalpodcast #17: "PSV was niet berekend op strijdlust van Feyenoord."

  Dec 03 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Jan Roelfs. De commentatoren vragen zich wat het verlies tegen Feyenoord met PSV doet. Verder discussiëren ze over de vraag of er wijzigingen moeten komen in het vaste basiselftal van PSV. Speelde Feyenoord dankzij het ontbreken van Van Persie zo goed of ondanks het ontbreken van Van Persie? Hoe komt het dat Ajax Zyech niet lijkt te missen, hangt de toekomst van Ten Hag af van het kampioenschap en waarom geniet Jan Roelfs zo van An...more

 • NOS Voetbalpodcast #16: gaat PSV ondersteboven bij Feyenoord?

  Nov 26 2018

  Deze week met Arman Avsaroglu, Andy Houtkamp, Frank Snoeks en presentator Arno Vermeulen. Ze bespreken wie voor hen de speler van het weekend was en ze kijken vooruit naar de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV. En hoe veel kans maakt PSV bij Feyenoord komend weekend? De meningen zijn verdeeld!

 • NOS Voetbalpodcast #15: "Koeman is nu de wonderdokter. Het is te hopen dat het medicijn lang werkt."

  Nov 19 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff , Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg. Ze bespreken natuurlijk de geweldige overwinning van Oranje op wereldkampioen Frankrijk. Verder hebben ze het over het instapmoment van bondscoach Ronald Koeman, de kansen van Oranje straks tijdens de EK-kwalificatie, de Nations League brengt het jochie in de spelers naar boven.en er wordt vooruitgekeken naar de wedstrijd tegen Duitsland.

 • De NOS Voetbalpodcast #14: Eredivisie spannender dan ooit!

  Nov 12 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Andy Houtkamp. Ze bespreken het kwaliteitscontrast tussen de twee topploegen - koploper PSV en Ajax - en de mindere goden uit de Eredivisie, ze kijken vooruit naar de wedstrijden van de dames en heren in Oranje en vers van de pers namen ze het afscheid van FC Groningen-voorzitter Hans Nijland onder de loep!

 • De NOS Voetbalpodcast #13: 'Het zag eruit als Buurman en Buurman, maar er kwam geen a je to'

  Nov 05 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. Ze vragen zich af of de lichtmasten van de Kuip ook tijdens Nederland-Frankrijk kunnen uitvallen. Ze constateren dat de spelers van Ajax precies weten wat ze moeten doen om een resultaat te halen en discussiëren over de vraag of PSV de opstelling moet aanpassen tegen Tottenham Hotspur.

 • De NOS Voetbalpodcast #12: 'Nog veel sneller dan verwacht werd het een hele makkelijke middag voor Ajax'

  Oct 29 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu. De voetbalmannen van de NOS kijken terug op een klassieker wat eigenlijk geen klassieker meer was.

 • De NOS Voetbalpodcast #11: Ze zijn in Rotterdam bang om naar Amsterdam te gaan

  Oct 22 2018

  Deze week met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu, Andy Houtkamp en Jeroen Elshof. Over het wennen aan de VAR, Ajax moet tegen Benfica laten zien wat het waard is, de problemen bij NAC en FC Groningen en waarom was Jan Roelfs blij om Guus Meeuwis te horen.

 • De NOS Voetbalpodcast #10: 'Over twee jaar weten we of deze week de lente is begonnen'

  Oct 15 2018

  Deze week met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks over het Nederlands elftal.

 • De NOS Voetbalpodcast #9: Genieten van PSV en Ajax!

  Oct 08 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Ragnar Niemeijer en Jan Roelfs. Over AZ dat Ajax nog niet eens met fluwelen handschoenen aanpakte, de vraag of Daley Blind op het middenveld moet blijven spelen, moet er een vaste videoscheidsrechter in team Kuipers komen, gaat Nederland Duitsland een pak slaag geven in de Nations League en is de 2-0 voorsprong van de Oranje vrouwen voldoende tegen Denemarken?

 • De NOS Voetbalpodcast #8: Van Persie terug in Oranje!

  Oct 01 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avasaroglu. Over het weekend van de rode kaarten, de vraag of we Van Persie terug zien in Oranje en of PSV misschien wel ongeslagen kampioen kan worden. Daarnaast wagen de voetbalcommentatoren zich ook nog aan een voorspelling voor de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV.

 • De NOS Voetbalpodcast #7: Het staat nu 3-0 voor Van Bommel

  Sep 24 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Philip Kooke. Over het krediet van Erik ten Hag, de vergelijking tussen Mark van Bommel en Diego Simeone, moet Jorrit Hendrix in Oranje en is Groningen van het ‘Padje’?

 • De NOS Voetbalpodcast #6: De aanloop naar een spannende voetbalweek

  Sep 17 2018

  NOS-voetbalverslaggevers Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Frank Snoeks en Frank Wielaard bespreken de actuele voetbalzaken. Wordt PSV elke week beter en wat kan Dick Advocaat bij FC Utrecht? Dat zijn enkele van de vele vragen die de commentatoren beantwoorden in de zesde NOS Voetbalpodcast. Natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken naar de Champions League-duels van PSV en Ajax.

 • De NOS Voetbalpodcast #5: Oranje met perspectief en hoop

  Sep 10 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. Over Oranje dat met opgeheven hoofd verliest van wereldkampioen Frankrijk, al telt dat niet topsport, kopduels die je niet met je kuiten wint, de zaklamp van Jeroen Elshoff en het sterke gevoel van Jeroen Grueter om de wereldbeker te omhelzen.

 • De NOS Voetbalpodcast #4: ‘Is de groep van PSV in de Champions League wel zo moeilijk?’

  Sep 03 2018

  Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Allemaal van de commentatoren die langs het veld ter plekke waren. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast. Deze week spreekt Arno Vermeulen met zijn collega-commentatoren Frank Snoeks, Andy Houtkamp en Jeroen Elshoff. Zij praten onder meer over PSV en Ajax in de Champions League. “Is de groep van PSV wel zo moeilijk?”, vraagt Snoeks zich openlijk af. Hij krijgt bijval van zijn collega Elshoff. “Ik denk dat de ploegen ...more

 • De NOS Voetbalpodcast #3: ‘Er zijn te veel ploegen als FC Emmen in de eredivisie’

  Aug 27 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Andy Houtkamp en Jeroen Grueter. Over PSV en Luuk de Jong, het laatste kwartier van Feyenoord, de vraag of FC Emmen wel goed genoeg is voor de eredivisie en de transfer van Kevin Strootman naar Olympique Marseille.

 • De NOS Voetbalpodcast #2: ‘AZ moet zeggen dat het kampioen wil worden’

  Aug 20 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs. Over de invloed van de videoscheidsrechter, het uitspreken van kampioensambities in Alkmaar en de kansen van PSV en Ajax in de play-offs van de Champions League.

 • De NOS Voetbalpodcast #1: Feyenoord figurant in slechte film

  Aug 13 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu. Over de acteurs die zomaar ineens een Feyenoordshirt droegen, mogelijk vergaande gevolgen van het passeren van Klaas-Jan Huntelaar en het gevoel van onoverwinnelijkheid bij de nieuwkomers in de eredivisie.