PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Nare Jongens Podcast

Nare Jongens Podcast is de podcast van Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf.

Afleveringen

 • Nare Jongens Podcast 34 - Reces Special

  Oct 20 2021

  De Nare Jongens Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf waren in afl. 34 zwáár uit vorm. Vooral die kleine. Dus excuses aan Corinne Ellemeet, Sylvana Simons, Sigrid Kaag, Caroline van der Plas, Richard de Mos en wie verder ook maar ter tafel kwam!

 • Nare Jongens Podcast 33 - Prutsers Special

  Oct 13 2021

  Het is weer een stoet van prutsers die langskomt in de Nare Jongens Podcast. Van Extinction Rebellion tot Willem Engel, van Vera Bergkamp tot Lisa Westerveld, van Sjoerd W. Sjoerdsma tot Sigrid Kaag, van Ahmed Aboutaleb tot Hugo de Jonge en natuurlijk Louis van Gaal én Denzel Dumfries. Met de groeten van Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf.

 • Nare Jongens Podcast 32 - Zuipschuiten Special

  Oct 06 2021

  Volle bak in aflevering 32 van de Nare Jongens Podcast. Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf bespreken: atonale kudtmuziek, de misplaatstmiep, maagden(eilanden), the return of the Omzigman, Bobster, Fritzter én privat eye Sander (niet te verwarren met de gelijknamige haatsmurf).

 • Nare Jongens Podcast 31 Mona Special

  Sep 29 2021

  Aflevering 31 van de Nare Jongens Podcast is eindelijk ook geschikt voor Libelle-publiek. Met een medische update van Jan 'au au au' Dijkgraaf en een belangstelling veinzende Bas Paternotte. En verder ook nog wat politiek (Mona, Hugo en Johan), verkiezingsnieuws (Erik de Vlieger!) en geknuffel (met Claudia de Breij).

 • Nare Jongens Podcast 30 Prinsjesdag Special

  Sep 22 2021

  In de Prinsjesdag Special van de Nare Jongens Podcast is er natuurlijk alle ruimte voor v/h Prins Pils, Hare Koninklijke Kaagheid, Clowntje Clusterfuck, Frans Dekstier en Carola Krentenbaard. En voor de vrouwelijke luisteraars het wekelijkse voetbaluitstapje, met deze keer: Ronald 'Tiki Taki' Koeman.

 • Nare Jongens Podcast 29 - Kaasstolp Special

  Sep 15 2021

  Kaasstolp voor en kaasstolp na in de 29e aflevering van de Nare Jongens Special. Met onder anderen Hugo en Ferd van het CDA, Mark en Dilan van de VVD, Sigrid van de VN, Laura van GroenLinks én... Jan Bennink van FvD.

 • Nare Jongens Podcast 28 - Sport en Spel Special

  Sep 08 2021

  In de Sport en Spel Special van de Nare Jongens Podcast bespreken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf de belangrijkste spelers en players van dit moment. Dus: Kaag, Rutte, Wilders, Johnny & Khalid, Louis én natuurlijk ook... de Volkskrant-dwerg en het Volkskrant-issuevrouwtje. Beestachtige aflevering!

 • Nare Jongens Podcast 27 - Formatie Special

  Sep 01 2021

  Hoe kan het ook anders: een Formatie Special van de Nare Jongens. Waarin Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf de faalformatie bespreken én faalwegloper Cora, faalpresentator Khlaid en falinfluencer Eloïse (en superheld Loewie!)

 • Nare Jongens Podcast 26 - P en P Special

  Aug 25 2021

  Wat een poeptijd voor de Nare Jongens Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf! Leeglopende ballonnen bij Sigrid Kaag, natte scheten van Jessepesse en Lilianne Ploumen, misbruik van de Birkenstocks, oorlog om de stameloma, de middelvinger voor meneer Bakker, steun voor Jantje Roos (50% dan) en jubileumgedoe.

 • Nare Jongens Podcast 25 - Nare Mensen Special

  Aug 18 2021

  De 25ste aflevering van de Nare Jongens Podcast: de Rare Mensen Speclal. Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf bespreken onder anderen haatheksen, eh-zeggers, stameloma's, rancuneuze millenialmeisjes (m/v), Louis van Gaal en... de gaapbrigade op social media.

 • Nare Jongens Podcast 24 - Wijven Special

  Aug 11 2021

  In aflevering 24 van de Nare Jongens Podcast geven Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf eens een beurt aan Nare Wijven. Zoals daar zijn: Hare Hooghartigheid Sigrid, Bouterse-groupie Astrid, Kijkcijferkogeltje Janine, Tettenexploitant Stella en Huiliehuilie-moeke Ellis. Vriendinnen maken, heet dat!

 • Nare Jongens Podcast 23 - Sport Special

  Aug 03 2021

  De Sport Special van de Nare Jongens Podcast van Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf gaat over: de bondscoach van Irak, de brabbelaar van de OS, de héér Weisglas, die engnek van een Jeuken, die dinges van Zomergasten en de meest zaaddodende vrouw van Nederland (hoi, Ellie!).

 • Nare Jongens Podcast 22 - Kneuzen Special

  Jul 28 2021

  In de Kneuzen Special van de Nare Jongens Podcast bespreken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf Kneus Quins, Kneus Graafje, Kneus Jort, Kneus Hugo, Kneus Straatnaam, Kneus Pieter én natuurlijk: kneusje Solana. Met weer een dikke 8 op de racism- en seksismemeter natuurlijk.

 • Nare Jongens Podcast 21 - Deugers Special

  Jul 21 2021

  De Deugers Special van de Nare Jongens Podcast, met deuger Halsema, deuger Groot Wassink, deuger Willem-Alexander, deuger Timmermans, deuger Akkermans, deuger Gario (met een scoopje!) en deuger Van Gaal. En Surinaamse moeke-reten natuurlijk!

 • Nare Jongens Podcast 20 - Reces Special

  Jul 14 2021

  In de eerste Reces Special van de Nare Jongens Podcast bespreken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf de marketing van Heineken, de doorbraak van de wingbacks, ordinaire viswijven (hoi Glennis!), de journalistieke noviteit 'rust pakken als het stormt' en natuurlijk: Peter R.

 • Nare Jongens Podcast 19 - Boeren en Buitenlui Special

  Jul 07 2021

  In de Boeren en Buitenlui Special, aflevering 19 van de Nare Jongens Podcast bespreken Bas Paternotte de boeren (met hun lobby), de buitenlui (met hun 9/11-complottheorie) en natuurlijk een bunder lekkere wijven. Want seksisme is handel.

 • Nare Jongens Podcast 18 - Brood en Spelen Special

  Jun 30 2021

  In de Brood en Spelen Special van de Nare Jongens Podcast bespreken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf ratten (Sjoerd W.), matige acteurs (Sigrid K. en Mark R.), losers (Frank de B.), overlopers (Steven B.) en tetten (Lisa van G.) Onder veel meer, niet zijnde Thierry B.

 • Nare Jongens Podcast 17 - Lekkere Wijven Special

  Jun 23 2021

  De Lekkere Wijven Special van de Nare Jongens Podcast van Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf kan natuurlijk niet zonder Vunzige Vera, Sappige Sigrid, Makkelijke Mireille, Hitsige Hamer en die ex van Jantje Smit (of was het nou die andere?).

 • Nare Jongens Podcast 16 - Deugspecial

  Jun 16 2021

  In de 16e aflevering van de Nare Jongens Special leggen Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf deugers langs de maatlat. Van de Bohoehoee-roepers over de Eriksen-beelden tot de Aké-huiebalken en van de Smeerpijpen van de VARA tot de omkoopcowboys van het CDA.

 • Nare Jongens Podcast 15 - Tuig van de Richel Special

  Jun 09 2021

  Met de Tuig van de Richel Special van de Nare Jongens Podcast zijn Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf terug bij hun roots. Met onder anderen Geert Wilders, Dion Graus, Ans Boersma, Ilham B., Sywert van L., Ton van Dijk en Rob van der Kolk.

 • Nare Jongens Podcast 14 - Voetbalspecial

  Jun 02 2021

  In de (eenmalige!) voetbalspecial van de Nare Jongens Podcast bespreken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf het gevolg van te veel koppen. Met De Boer, De Boer, Helder, Seedorf, ProMes, Cillessen, Domme Donny en Roy (en de grootste blunder ever van die kleine).

 • Nare Jongens Podcast 13 - Treurwilgen Special

  May 26 2021

  Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf behandelen in aflevering 13 van de Nare Jongens Podcast... treurwilgen! Van de heliumstemhittepetit tot hare hooghartigheid en van het moslimbroederschapmeisje tot de wannabe sekteleider. En natuurlijk: Jeangu! Want vrienden maken is hun lust en hun leven!

 • Nare Jongens Podcast 12 - Jankwijven Special

  May 19 2021

  In de Jankwijven Special van de Nare Jongens Podcast (afl. 12) bespreken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf onder veel anderen: Máxima de Golddigger, Sarah de PvdA-prutser, Sywert de Zakkenvuller, Jan de Zakkenwasser en Thierry the Incubator.

 • Nare Jongens Podcast 11 - Rutte Special

  May 12 2021

  In deze Rutte Special van de Nare Jongens Podcast laten Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf beide Pinokkio's, Sophietje Hermans, Herman T.W., Sylvana, Richard Nixon en natuurlijk Pieter 'functie elders' Omtzigt voorbij komen.

 • Nare Jongens Podcast 10 - Wappies e.d.

  May 05 2021

  Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf duiken in aflevering 10 van de Nare Jongens Podcast vol in de wereld van de wappies. Met, uiteraard, hoofdrollen voor Thierry Baudet, de minister van Necrofiele Zaken, het strontvervelende Educate Yourself-volk en... stofzuigers in allerlei kleuren en maten.

 • Nare Jongens Podcast 09 - Grabbelton

  Apr 28 2021

  Varia-aflevering van de Nare Jongens Podcast van Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf. Met ome Henk, de vakantiegangers, de vorst, het malle ADHD-vrouwtje, de narcist, de jankende rat, het knuffelgekkie en... Paul de Leeuw.

 • Nare Jongens Podcast 08 - Smeerpijpen

  Apr 20 2021

  In de Smeerpijpen Special bespreken Bas Paternotte lieden als Rob Jetten, Sidney Smeets, nepjournalist Bo Hanna, Pieter Klok, Ferd Grapperhaus, Lammert de Bruin, Michiel Blijboom (59) en Tjeerd Langstraat. Jammer voor Max Pam - die komt nog wel aan de beurt.

 • Nare Jongens Podcast 07 - Sandwich Special

  Apr 13 2021

  Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf presenteren: de Sandwich-special. Da’s dus van alles wat. Met voorspelbaartjes, kaakklemmen, clusterfuckers, de Kautharquiz, de hermelijnvlooien van de Nederlandse pers en natuurlijk… mode!

 • Dijkgraafs Pyjama Podcast 02

  Apr 09 2021

  In Dijkgraafs Pyjama Podcast blikt Jan Dijkgraaf aan de hand van verhaaltjes en muziek terug op zijn jeugd, eind jaren '60 en jaren '70 van de vorige eeuw.

 • Nare Jongens Podcast 06 - Binnenhof

  Apr 06 2021

  Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf bespreken in deze Binnenhof-special uiteraard de ontwikkelingen op het Binnenhof (met Rutte, Faalkaag, Malle Fritsie en de parlementaire knipmespers). Maar ook Frans Duijts en Vanessa krijgen een beurt.

 • Nare Jongens Podcast 05 - Schande

  Mar 31 2021

  Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf bespreken schandálige ontwikkelingen in de wereld van de Rutte-doctrine, de D66-benoemingen en de politieperskaarten. Plus: droog brood met oude kaas en het Joods Wereld Congres.

 • Nare Jongens Podcast 04 - Gekkies

  Mar 24 2021

  In aflevering 4 van de Nare Jongens Podcast behandelen Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf onder meer het Gekkieskwartet dat het Binnenhof bestormt, vrijheidsstrijders met een strafblad wegens viespeukerij, linkse kleuters die ook een sticker willen en de avondklokdraai van Ahmed A.

 • Nare Jongens Podcast 03 - Verkiezingen

  Mar 16 2021

  In aflevering 3 van de Nare Jongens Podcast blikken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf vooruit naar de laatste dag van de Tweede Kamerverkiezingen. Met aandacht voor winnaars, verliezers, prutsers, marketingproducten en een dispuut over De Omtzigt.

 • Dijkgraafs Pyjama Podcast 01

  Mar 11 2021

  In Dijkgraafs Pyjama Podcast blikt Jan Dijkgraaf aan de hand van verhaaltjes en muziek terug op zijn jeugd, eind jaren '60 en jaren '70 van de vorige eeuw.

 • Nare Jongens Podcast 02 - Vrouwenspecial

  Mar 10 2021

  Vrouwenspecial! De heertjes bespreken Sigrid Kaag en het #MeToo-probleem van D66. Kauthar Bouchallikht, Jesse Klaver en de Moslimbroeders. Sylvana Simons, Liesbeth van Tongeren en De Aanrander (Ook #MeToo, trouwens). De backstabbende jonkvrouwe Corinne Ellemeet en de VVD-kakelkippen Dilan Yeşilgöz-Zegerius en Bente Becker. En de geur van Lilianne Ploumen. Plus: een shout out voor GroenLinks Kamerlid Nevin Özütok. En: de Kleine Kale Kapelmeester en De Bolle gaan op een vrouw stemmen. Maar wie? Lu...more

 • Nare Jongens Podcast 01 - Vergaderen

  Mar 04 2021

  Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf willen hun Nare Jongens Podcast extreem transparant maken. Daarom bevat aflevering 1 de volledige bandopname van de redactievergadering waarin ze 'het format' bespreken.