PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Oog voor toegankelijkheid

Tatjana Wehrmann en Sander Smale (makers van "De witte stok" laten je in deze podcast alles horen over toegankelijkheid in de breedste zin van het woord. Wat zijn hun vavoriete apparaten en apps, en wat werkt en wat niet? In deze podcast hoor je er alles over.

Afleveringen

 • S1E6 - Snel op de hoogte van het laatste nieuws met noslite.nl

  Mar 27 2021

  In deze aflevering laat Sander je de website noslite.nl horen. Een eenvoudige website om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

 • S1E5 - Castro: onze favoriete podcastapp

  Mar 19 2021

  Podcasts zijn populairder dan ooit. Als je in al die podcasts graag overzicht wil houden is een goed toegankelijke podcastapp wel zo fijn. Tatjana en Sander gebruiken al een jaar de iPhone App Castro, in deze aflevering hoor je waarom.

 • S1E4 - Clubhouse: update

  Mar 06 2021

  In deze aflevering hoor je alles over de nieuwste update van de al eerder besproken App Clubhouse.

 • S1E3 - Het nieuwe radio luisteren: broadcasts

  Mar 02 2021

  Sander neemt je in deze nieuwe aflevering mee in zijn favoriete iPhone app om radio te luisteren: Broadcasts. Groot voordeel aan deze app is de snelheid en flexibiliteit om zenders toe te voegen en van station te wisselen.

 • S1E2 - Facebook beschrijft foto's nu nog gedetailleerder

  Feb 20 2021

  Facebook had al een mogelijkheid om foto's te laten omschrijven, maar nu is daar de gedetailleerde foto omschrijving bijgekomen. Tatjana laat je in deze aflevering horen hoe de nieuwe functie werkt. Voor vragen of opmerkingen mail je naar: [email protected]

 • S1E1 - Het nieuwe Clubhouse

  Feb 17 2021

  Online lijken er op dit moment maar 2 dingen belangrijk, corona en de nieuwe app Clubhouse. Ook in Nederland is deze App met een opmars bezig. Tatjana en Sander nemen je mee en laten horen hoe Clubhouse werkt op een iPhone met Voiceover.

 • Wat is oog voor toegankelijkheid

  Feb 17 2021

  Sander Smale en Tatjana Wehrmann vertellen in deze eerste aflevering over hun nieuwe podcast.