Podcast

Sjotcast

In de Sjotcast delen voetbaljournalisten Guillaume Maebe en Gert Gysen, ondersteund door eindredacteur Lars Godeau hun eigen ervaringen en verhalen. Het trio gaat op zoek naar de m/v van de week, trekt op kruistocht tegen de niet altijd even smakelijke broodjes in de Belgische perszalen, mijmert over Spaanse autoritjes met Thorgan Hazard en droomt van een Duvel (of twee) met Frank Boeckx. Opgenomen vanuit de studio’s van Nostalgie en NRJ in Antwerpen, elke maandag een nieuwe aflevering.Guillaume...more

Afleveringen

  • Aflevering 5: Geen Berge, wel dalen bij Genk

    Feb 18 2019

    Gert viel bijna in slaap op de Bosuil, Guillaume negeert Pozuelo en Lars brengt poëzie. Niet van Cercle, wel van Louis van Gaal.

  • Aflevering 4: Brugse vlaggen, Brugse Metten

    Feb 11 2019

    Gert vertelt over zijn spoedcursus Swahili, Guillaume schenkt Benito Raman eerherstel en Lars excuseert zich bij alle Patricken in de wereld.

  • Aflevering 3: Een VARrassende wending

    Feb 04 2019

    Gert bezocht de kebabzaak van de broer van Sinan Bolat, Guillaume herontdekt de scheidsrechter in zich en Lars gaat op zoek naar de cirkel van Cercle.

  • Aflevering 2: paniek op het persdiner

    Jan 28 2019

    Gert slikt een doelpunt van Cisse Severeyns, Guillaume fluit Anders Nielsen terug en Lars bedriegt Frank Boeckx. Nu al.

  • Aflevering 1: Kick-off!

    Jan 21 2019

    Gert wordt de levieten gelezen door Laszlo Bölöni, Guillaume wisselt emoji’s uit met Philippe Clement en Lars ging op zoek naar spionageverhalen uit eerste provinciale.

  • Trailer: Sjotcast!

    Jan 12 2019

    Gert is net terug van de winterstage met Antwerp, terwijl Guillaume het concept van de nieuwe voetbalpodcast van Het Nieuwsblad uitlegt en Lars alvast de jingle heeft meegebracht.