PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Spaakzaam

Wekelijkse sport podcast over alle trending topics in de sportwereld. Vol 'kleedkamerpraat', recensies, tech, mode en sportverhalen. Volg op ons instagram: https://www.instagram.com/spaakzaam/

Afleveringen

 • Spaakzaam #30 Blijft Albon dan toch bij Red Bull? (Spaakzaam Story Special 3)

  Oct 16 2020

  Deze week in Spaakzaam Story Special: Wie is roze trui drager Almeida? Waarom kan Albon dan toch bij Red Bull blijven? Waarom zien we Mark Tuitert nog altijd op TV? En is James Hunt wel zo spannend als we allemaal denken? Luisteren! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #29 Max naar Renault?! (Voorbeschouwing Eifel GP en Giro)

  Oct 08 2020

  Een nieuwe week, een nieuwe podcast. Jarni en Jelle hebben het over het vertrek van Honda, en gaan daardoor speculeren. Wordt het Mercedes, Ferrari, Renault, misschien wel een eigen motor? Ook uiteraard een korte Kiki update, plus de eerste week van de Giro! Note: Er zijn momenten waarbij de audio afkapt, dit probleem is voor de volgende aflevering opgelost! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #28 We zijn eens tevreden met Kiki?!?! (Spaakzaam Story Special 2)

  Oct 01 2020

  Deze week in de Spaakzaam Story Special: Jelle heeft aardig wat kritiek op Joris van den Berg, Jarni heeft een verhaal over de altijd zeer brave wielrenner Aleksandr Vinokoerov en we zijn eens trots op Kiki (huh?!). Luisteren! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #27 Olav Mol schrijft een kinderboek en wij lezen het?! (Ontknoping Tour en voorbeschouwing GP Rusland)

  Sep 24 2020

  Het is Spaakzaam time! Deze week in Spaakzaam: kritiek op Famke, Kiki en Olav, drama in de tour en eten we de nieuwe jumbollen.. Luisteren! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #26 Vettel en Leclerc door elkaar halen? Olav doet het! (Spaakzaam Story Special (?) 1)

  Sep 17 2020

  Jelle & Jarni zitten dan toch bij elkaar in de studio, maar deze keer vanuit Noordwijk! In de eerste Spaakzaam Story Special (een betere naam komt nog..) wordt er gepraat over Jelle zijn vele ergernissen, Jarni heeft het over Jan Ykema (wie?) en klaagt uiteraard even over het optreden van Jack.. Luisteren! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #25 Het Jack Plooij Pleidooi (Jubileum podcast!)

  Sep 09 2020

  De bubbels vloeien, Freek heeft de slingers opgehangen, Jelle heeft een stropdas om en Jarni kan niet wachten om te beginnen. Nummer 25! Wie had ooit gedacht dat het zover zou komen... Wij niet! Tijdens deze podcast stelt Jarni vragen over de vragen (?) van Jack Plooij, kaatst Jelle de bal terug naar de luisteraar over Tennis en Freek is nog altijd producer (hoe lang nog?)... Luisteren! Vergeet niet je antwoord te sturen naar: [email protected] of spaakzaam op Instagram!

 • Spaakzaam #24 WAAROM WINNEN WE NOOIT DE REBUS?!?! (Begin Tour de France & GP Spa)

  Sep 04 2020

  Jelle & Jarni hebben het deze week uitgebreid over de Tour de France, en natuurlijk ook over het belangrijkste omtrent de Tour: de rebus van de avondetappe.. Verder hebben we het over Messi, dikke ruzie tussen Jack Plooij en Robert Doornbos en natuurlijk heel eventjes de GP van Spa. Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #23 Jelle denkt dat Zakarin de tour wint?! (Voorbeschouwing Tour de France & GP Spa)

  Aug 27 2020

  Na een rustig weekje in de sportwereld maken Jelle & Jarni, vanuit Ljouwert, zich klaar voor de Tour de France. Ingewikkelde gesprekken over hun top vier en rode lantaarn, hun favoriet voor de bolletjes, groene en witte trui. Alles wordt behandeld, zodat je vanaf zaterdag niks van de Tour kan missen! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #22 Jos Verstappen is een pannenkoek.. (F1 in Engeland en Spanje, wielrennen en meer!)

  Aug 20 2020

  De gehele Spaakzaam crew is na twee weken terug van vakantie en er is genoeg te bespreken! Jarni geeft zijn ongezouten mening over mogelijk toekomstige podcast-gast Jos Verstappen, Jelle is Louis Dekker weer eens zat en er wordt stevig gespeculeerd over de toekomst van zowel Albon als Vettel! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #21 Hamilton is wel een beetje dom hoor... (Voorbeschouwing GP Engeland & meer!)

  Jul 30 2020

  Jarni & Jelle (en Freek...) gaan bijna op vakantie, dus zijn ze net voor de intermezzo erbij met een voorbeschouwing van de GP van Engeland, waar het toch voornamelijk gaat over de niet zo imposante carrière van Kiki Bertens en de vele domme uitspraken en daden van Lewis Hamilton.. Luister en huiver, en mis ons niet te veel! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #20 Beste race in jaren? Doe eens normaal.. (GP Hongarije en meer!)

  Jul 23 2020

  Volgens de experts van Ziggo Sport was de grand prix van Hongarije één van de beste in jaren. Wat een geweldige start! Wow, inhaalacties! Spannend zeg! Jarni en Jelle vonden het stukken minder, en gaan zoals gewoonlijk goed kritisch in op de F1 en meer. Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #19 Jarni & Jelle hebben hun twijfels over Albon... (GP Steiermark en meer!)

  Jul 16 2020

  Goh, een nieuwe week een nieuwe aflevering. De Formule 1 houdt voor de tweede week een Grand Prix in Oostenrijk en Jarni & Jelle hebben er genoeg over te zeggen. Is Albon goed genoeg? Is Bottas kandidaat wereldkampioen? Wordt er 5 minuten gepraat over een groen huis in Den Helder? Luister om er achter te komen... Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #18 Wat denkt Jelle ECHT over Max? (F1 in Oostenrijk en meer!)

  Jul 11 2020

  Jelle & Jarni praten uitgebreid over de eerste race van het seizoen, die in Oostenrijk! Ze zijn trots op Lando Norris, verschillen van mening over Albon vs Hamilton en hebben beide genoeg te klagen over de oranje bril van Ziggo Sport. Luisteren dus! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #17 Jarni haat Jack Plooij?!? (De F1 is terug!)

  Jul 03 2020

  Jelle & Jarni hebben het deze week over de Grand Prix van Oostenrijk, ze hebben er heel veel zin in. Ook een uitgebreide ergernis van Jelle deze week, en de conclusie van het F1 2009 seizoen komt eraan... Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #16 Jarni haat Manchester United?!

  Jun 25 2020

  Jelle & Jarni discussiëren over Manchester United, Kiki Bertens, corona en het ongeluk van Alex Zanardi. Een bomvolle podcast dus! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #15 Jelle haat Liverpool?!

  Jun 18 2020

  Jelle & Jarni praten over de tour selecties en noemen hun favorieten (Pinot!), verder wordt er deze week over Liverpool gepraat, waar Jelle blijkbaar sterke gevoelens over heeft.. Link naar Man bijt Hond: https://www.kijk.nl/programmas/man-bijt-hond-xl/RnMyXZ2HKMO/seizoen/135064616209/afleveringen/video/empty_episode-man-bijt-hond-xl-s1-e6-2020-06-21/bpOWZ1qsuxi Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #14 CCC? Weg ermee!

  Jun 11 2020

  Jarni & Jelle zitten weer in de studio in Diemen, dus alles is weer helemaal normaal. In deze aflevering het stoppen van CCC en drama in de schaakwereld... Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via youtube, iTunes en meer!

 • Spaakzaam #13 Geld, Glamour & Complottheorieën

  May 28 2020

  De dertiende aflevering van Spaakzaam zit vol met geld, zingende wielrenners en wordt er deze week een aluminium hoedje opgezet tijdens het bespreken van een complottheorie uit de Formule 1! instagram: @spaakzaam youtube: spaakzaam Tegenwoordig ook op iTunes, Google Play en meer!

 • Spaakzaam #12 Doping, doping en nog eens doping!

  May 19 2020

  Wist jij dat Lance Armstrong al op z'n 21e doping gebruikte? Hij bekende het deze week. Jelle & jarni bespreken wat doping doktoren, gevallen en natuurlijk ook al de nieuwtjes rondom de F1-transfers. instagram: @spaakzaam youtube: spaakzaam Tegenwoordig ook op iTunes, Google Play en meer!

 • Spaakzaam #11 De Vette Vettel Special!

  May 14 2020

  Op 12 mei is het bekend gemaakt dat na 2020 Sebastian Vettel stopt bij Ferrari. Jelle & Jarni (Vettel superfans!) bespreken in deze emotionele podcast de toekomst van Vettel, en die van Ferrari. Instagram: https://www.instagram.com/spaakzaam/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqYsv3yXrrJNCeWIGlYE0ug

 • Spaakzaam #10 De Jubileum Podcast!

  May 06 2020

  Het is tijd voor een feestje. Spaakzaam viert zijn tiende aflevering, wie had gedacht dat het ooit zo ver zou komen? Vandaag verhalen die te maken hebben met het nummer '10'. Tsja. Luisteren maar! Instagram: spaakzaam

 • Spaakzaam #9 Giro 2018 & Gilles Villeneuve

  Apr 30 2020

  Deze week praten Jelle & Jarni over de Giro van 2018, en dan specifiek over de unieke aanval van Chris Froome. Verder behandelt Jarni Gilles Villeneuve, de man die helaas voor de verkeerde rede een Formule 1 legende is geworden.. Instagram: instagram.com/spaakzaam

 • Spaakzaam #8 Rohan Dennis is stout geweest...

  Apr 23 2020

  Jelle & Jarni hebben deze week weer een aantal spaakmakende verhalen voorbereid. Ditmaal over de stoute Rohan Dennis, die zeker billenkoek verdient, maar ook over spionage in de Formule 1 wereld. Luisteren dus! Onze socials: https://www.instagram.com/spaakzaam/

 • Spaakzaam #7 Quarantaine special (?) 5!

  Apr 15 2020

  De Tour de France is uitgesteld, dus Jelle & Jarni zijn down. Toch zijn we er weer met nieuwe verhalen en commenteer op het wekelijkse nieuws! Deze week: De tour van 1904, en een zeer onbekende Formule 1 correur!

 • Spaakzaam #6 Quarantaine special 4!

  Apr 09 2020

  Zijn we weer. Nog steeds in quarantaine, dus weer een nieuwe special. Deze week in de podcast: Jelle ergert zich aan kinderen in de supermarkt en bespreekt de virtuele Ronde van Vlaanderen. Jarni bespreekt de carrière van Jenson Button! Ook belde Freek met Mario Cipollini...

 • Spaakzaam #5 Quarantaine special 3!

  Apr 01 2020

  Jelle en Jarni weten het niet meer. Er is bijna geen sportnieuws en het dagelijks leven ligt bijna helemaal stil. Toch, de jongens zitten nu de hele tijd thuis en hebben dus alle tijd om speciale verhalen uit de sportwereld op te zoeken. Luister dus elke week voor nieuwe sportverhalen, vol drama en passie! Deze week: Het motertje (?) van Fabian Cancellara en de flamboyante Mario Cippollini!

 • Spaakzaam #4 Quarantaine special 2!

  Mar 25 2020

  Het zijn lastige tijden. Door het coronavirus zitten we nu ons allemaal thuis te vervelen.. Maar gelukkig zijn Jelle & Jarni er om jullie te entertainen, en stiekem ook onszelf. En dit nu wekelijks! Deze week: spannende verhalen over Tony Martin en Max Mosleys, en natuurlijk het korte nieuws!

 • Spaakzaam #3 De quarantaine special!

  Mar 20 2020

  Jelle en Jarni praten over de (misschien laatste..) wielerkoers van het jaar, de Formule 1, en ze duiken de geschiedenisboeken in om de controversiële carrière van Bjarne Riis toe te lichten.. Spaakzaam praat je elke week bij over mode, persoonlijke verzorging en andere trends uit de sportwereld, eigenlijk roddelen we maar wat..

 • Spaakzaam #2 Omloop het Nieuwsblad, Kuurne & F1 testdagen

  Mar 06 2020

  Jelle & Jarni praten over de openingsklassiekers en de Formule 1 testdagen. Ook heeft Jarni een eigen wielerploeg samengesteld, en daar heeft Jelle natuurlijk een mening over... Spaakzaam praat je elke week bij over mode, persoonlijke verzorging en andere trends uit de sportwereld, eigenlijk roddelen we maar wat..

 • Spaakzaam #1 nieuwe F1 auto's en begin wielerseizoen

  Feb 24 2020

  Spaakzaam praat je elke week bij over mode, persoonlijke verzorging en andere trends uit de sportwereld, eigenlijk roddelen we maar wat..