Podcast

Surftips podcast

Podcast by Pepijn Tigges

Afleveringen

 • Beginner Surftips podcast - Take off

  May 02 2019

  De volgende stap in het verbeteren van je surfskills en een belangrijk onderdeel van het begin van je golf, is de take off. Vanaf je eerste surfles oefen je hierop en worden er manieren geleerd die ervoor zorgen dat je take off zo goed en snel mogelijk is. In de vijfde aflevering van de surftips podcast vertellen we je precies hoe je die take off kan verbeteren en dat is net iets anders dan dat je denkt.

 • Beginner Surftips podcast - Golfkeuze

  Apr 26 2019

  Golfkeuze is misschien wel het moeilijkste om te leren en vergt jarenlange ervaring om te perfectioneren. Golfkeuze is niet zomaar uitgelegd en een "goeie golf" is voor iedereen weer anders. Wel kan je ervoor zorgen dat je op de goeie plek in de line-up ligt zodat de goeie golven naar jou toe komen. We zijn zoals altijd weer benieuwd wat jullie van de podcast vinden. Laat in een review of berichtje achter wat je van de podcast vind en welke onderwerpen je in de volgende podcasts zou willen zie...more

 • Beginner Surftips Podcast - Peddelen

  Apr 19 2019

  Een veel besproken onderwerp in de surftips groep is peddelen. Veel mensen hebben hier moeite mee en dit zijn de beste tips die ik in een korte tijd kan geven. Zeker op youtube kijken want dan zit er halverwege nog een uitlegvideo in hoe je zo effectief mogelijk peddelt. We zijn benieuwd hoe je de podcast vind dus stuur ons een berichtje op facebook of instagram met je mening.

 • Beginner Surftips podcast - Boardkeuze

  Apr 14 2019

  Een legendarisch onderwerp (en ook veel besproken in de Surftips groep) is boardkeuze. - Met welk board moet je beginnen? - Hoe groot moet het board zijn? Antwoorden op deze vragen en nog meer in de tweede Surftips podcast. Ik ben weer ontzettend benieuwd wat jullie vinden. Helemaal van deze eerste "inhoudelijke" podcast.

 • Beginner Surftips podcast - Introductie

  Apr 12 2019

  Dit voorjaar nemen Pepijn Tigges (topsurfer) en Jurjen van den Broek (van Boardshortz.nl) een podcast serie op. Het idee is geboren n.a.v. de Facebookgroep van Pepijn: Surftips, voor surfers door surfers. Het doel is om iedereen die daar oren naar heeft, tips en inzichten te geven om beter te leren surfen.